Ayy kıyamam yavruşummm benimm aranızın düzelmesine çokk sevindimmmmm
Allahımm hiç bozmaaz inşallah
EVLİYİZ YAHUUUU!!!
NE SEVGİLİ NE FLÖRT, ŞAFAK SADECE DÖRT
Çok begendim hesna ablaa Şafakta yakıyor valla
Sağol canım benimm ben de çok hzuurluyummm ve gecee babam anneme artık arayabilirsin demişşşş, annem az önce aradı arıycam birazdan Zaferin annesini dediibayramdan sonra gelsinler demişş...gece ben yattıktan sonra konuşulmuşşş...
Yehuu senin şafak da azalmış baya kızzz
Hadi gözün aydın kız :)
Sağol Margaaa..sen nabersin bakayım arada bir şeyler okudum mehtap bitti hüzündesn sanırmm..
Sağol canım benimm ben de çok hzuurluyummm ve gecee babam anneme artık arayabilirsin demişşşş, annem az önce aradı arıycam birazdan Zaferin annesini dediibayramdan sonra gelsinler demişş...gece ben yattıktan sonra konuşulmuşşş...
Dün yolcu ettim kuzum..
Aynen öyle içim buruk..
Yan yana olmaya o kadar çok alışıyor ki insan , o gidince ben tuhaf bi hala bürünüyorum. Ama güçlü olmalıyım.
Bayramda tekrar yanına gideceğim :)
Biz valla iki haftada bir görüşüyoruz çok şükür..
kızzz çok sevindimmmm seni de veriyoruzz hee14:
Hilalcimm.. gözün aydın beklenen hareket geldi demekkkk
Sağol Gizemcimmmm yaa..değişik heyecanlar bunlarr..1 ay sonra falan gelecekler yanii
Sağol Gizemcimmmm yaa..değişik heyecanlar bunlarr..1 ay sonra falan gelecekler yanii
Hiloşşş çok sevindirik oldum
Eee daha fazla beklemeye ne gerek vaar ya huu
Hayırlısı olsun kuzucum
Heee geceleri uyuyabiliyor musun bu haberden sonra ?
Ay tabi ya hemde çok değişik heralde benm daha fol yumurta yok ama düşününce bile heyecan basıyo . sizin 1 ay sonra gerçekleşicekkk
Esintoşum sağolll peşinizdeym bak beraber düğün yapacaz
Valla yavaş yavaş gelişiyor ya o yüzden pat diye bir heyecan olmadı uyuyom ben
Düğünü asıl sen yap önce sonra kısmetse biz arkandan geliriz
Heeee o zaman uykuların tadını çıkart ve gelmelerine 1 hafta kala dilediğince ye kuzum
Ahh ahh allah yardımcın olsun şu 1 ay geçsinde görüşürüz
Esintoşum sağolll peşinizdeym bak beraber düğün yapacaz
Valla yavaş yavaş gelişiyor ya o yüzden pat diye bir heyecan olmadı uyuyom ben
Ay sorma Gizemcim yaa..güzel şeyler vallaa...ama Esine de yazdım yavaş yavaş gerçekleşiyor ya ha oldu oluyor o yüzden alıştım sanırm
ESinde yazmış hele bi gelmelerine bi kaç gün kalsın görürüm ben o uykunuunası kaçıyoo:1:
Ay o günü düşününce tabi ki heyecan basıyorrr ama yaklaşınca daha iyi anlarımm..şimdi bayramdı tatildi geçer giderrrsadece tanışma olacak ya onun da rahatlığı var, asıl bomba 2. gelmelerii
ESinde yazmış hele bi gelmelerine bi kaç gün kalsın görürüm ben o uykunuunası kaçıyoo:1:
Ben de aynısını düşünüyorummmm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?