Özledim tabi ablacm cok zor 5.5 ay oldu diyorum ya.. Dile kolay yani..Canım çook özlemişsin sen yaa üzdün beni
Ama sabret kuzum yaa yapacak bir şey yok tamamen kavuşmanız için önemli bu ayrılık :
Beklediğimize değsinde ablacım başka bişey istemiyorm..kötü olmş sinirleri bozuluodur eşinin tabi..
İstanbul Artvin arası baya baya uzun ablacm haliyle
Oyu cnm titremesin için lütfen.. Ben daha mehtap yapmadm siZin askerlik bittii kızım öyle deme lütfnplakalara bile az kalı sizin beraber yedikkk valla .
Off kamile off kokusu burnumda hala bak ağlıcam haa5.5 aydır hasretim ((
Sende deme öyle ne gzl mhtap yaptnz sizde
Iyi gecelerrr kizlarrr nasilsinizzz
hesna ablacimmm gozun aydinn4 gun sonra hayatinizin daha mutlu gunleri sizi bekliyo olucak :)
ewettt uyuyamadim :)sen nie uyumadin tatlim bugun toplucada konusamadik eksiklik hissediyorum
canım ne ağlaması ne kaldı şurda aaaaçok şükür çok güzeldi canım mehtabımız insanoğlu işte doyamıyoruz..99 bi desek ona bile razıyım eda yaa bitmedi gitti 100 ler sıkıldım artık..
gülşahcım hoşgeldin canım şükür iyiyim ben bildiğin gibi işte sen nasılsın
canım ne ağlaması ne kaldı şurda aaaaçok şükür çok güzeldi canım mehtabımız insanoğlu işte doyamıyoruz..99 bi desek ona bile razıyım eda yaa bitmedi gitti 100 ler sıkıldım artık..
gülşahcım hoşgeldin canım şükür iyiyim ben bildiğin gibi işte sen nasılsın
Eda tribe bağladın benim gibicanım bak geliyo azcık daha sabret sende 200 leri bitirdin sende görememenin verdiği stres var sıkma kendini,,,Allahtan hep hayrlısını istedk böyle oldu,,,kısa dönem yerine astek te çıkabilirdi mesela öyle düşün herkese de çıkmıyo o zamanda 12 ay ...Bende geçen gün dedim kısa dönem olsaydı şimdi gelmşti bile yani ama düşün düşün insan kendini yiyo ben şafağa bakmıyorum artık nasılsa seneye çok var yılbaşı gelmeden bize de mutluluk yok...
Ya en azından iyiler çok şükür...sende gelince bol bol acısını çıkartrsn o günleri düşün şafağını düşünme ...
Beklediğimize değsinde ablacım başka bişey istemiyorm..kötü olmş sinirleri bozuluodur eşinin tabi..
İstanbul Artvin arası baya baya uzun ablacm haliyle
Iyi gecelerrr kizlarrr nasilsinizzz
hesna ablacimmm gozun aydinn4 gun sonra hayatinizin daha mutlu gunleri sizi bekliyo olucak :)
Özledim tabi ablacm cok zor 5.5 ay oldu diyorum ya.. Dile kolay yani..
Ama geçicek.. Su mehtap geçsin bir daha izin yok sadece teskere.. Böle avtcam kendimi...şafak karanlık ama yapck bişey yok..
Mehtap sıkıştırıo begüm napıımmseninki kaçında gelicek ist a ??
Dediğin gbi cnm özlemden hepsi gelsin biticek inş..düşünmüyorum bende şafağı artık şükür inio dediğin gbi.. Cnm astek cıksada lojmanda kalıo maaş alıo rahat oluo yani yerine göre tabii ama o şekilde sonçta..neyse haylısı buymuşş cnm dimi ama
Canım çook özlemişsin sen yaa üzdün beni
Ama sabret kuzum yaa yapacak bir şey yok tamamen kavuşmanız için önemli bu ayrılık
İnşallah canım pazartesi gününden itibaren rahat rahat uyuyabileceğiz
400 ler biter 300ler zor geçer, onlar biter 200 ler zor geçer, sonra 100 ler sıkıştırır, hadi çift hanelere düştük diye sevinirken plakalar gelsin bir an evvel diye dua edersin, plakalar gelir niye geçmiyor bu şafak iyice sıkıştırdı dersin, şikayet ede ede geçiriyorsun işte günleri, başka türlü de geçmiyor
Ağlamcm tutuyrm kendimi onun kollarında ağlıcam doya doya sarıla sarıla onun yanımda olduğunu hissede hissede..
Di mi cnm sıkıştırıyordur şafak sizi az kaldı çift haneye nde bi 100 e inebilsem bende 199 a razıyım
iyiyim bende bitanem gecen sene bu zamanlar son gunlerimiz beraber gecirelim derdindeydik aglamalar kaygilar ama bak tatlim simdi gelicekleri gunun derdine dustuk cok az kaldi gecen seneyi dusundugumde suan hayal gibi uzulmek yok insallah bu son ayri gunler sonra bi omur beraberiz
Telden giriyorum alıntı çok karışıyorda böyle yazıyım..
HESNA Abla : inş değer bakıcazevet cok oldu görüşemeyli sende yaşamışsın anlarsın beni onca ay hepimiz çekiyorz işte bir şekilde.. Bende bilmezdm o kdr uzun süreceğini ama sürüyor birde bnmkinde uçak fobisi var 17 saat yol çekicek düşün şapşal yanında biri olmadan binemio
Brgümcüm : inanırmısın bende gelmeyecek die düşünüyrm görünce anlycm ve heyecan 0
Sizin ne kdr oldu görüşmeyeli
Artvinliyim -
istanbulla arası sürer baya eğer ki artvinden geliyorsa askeriniz telaş etmeyin
pat diye olayı tam bilmeden yorum yaptım ama k.bakmayın
İnan olsun bende öyleyim hiç heycan yok özledim evet ama o bile çok değil bazen çok yoğun hissediyorum şu ara öyle değilim mesela...bizim 3 ay olcak 2 gün sonra ...heycan sıfır bende valla ...gelcek gene gitceğini biliyorum ya kendimi alıştırmamak için neden bilmiyorum ama görünce emin olcam heraldeay duysa beni keser
öyle bebeğim hayrlısı gittikleri yerlerde huzurlarıda olmayabilrdi emin ol bize çok kötü yansırdı o yüzden şükür Rabbimize...
Senin mehtabını yerler =) benimkii 10 ağustos yada 11 ağustos burda cnm çok blmiyorum açıkçası ...bende de hiç heycan yok Eda yaa gelmicek diye kaskatı kesmişim kendimi gelmicek sanıyorum hala =)
Telden giriyorum alıntı çok karışıyorda böyle yazıyım..
HESNA Abla : inş değer bakıcazevet cok oldu görüşemeyli sende yaşamışsın anlarsın beni onca ay hepimiz çekiyorz işte bir şekilde.. Bende bilmezdm o kdr uzun süreceğini ama sürüyor birde bnmkinde uçak fobisi var 17 saat yol çekicek düşün şapşal yanında biri olmadan binemio
hesna abla ço haklısın aslında ilk günleri düşünüyorumda hayal gibiydi bu rakamlara gelmek çok şükür şimdi geldim ama bu seferde biteceiği gün hayal gibi..bitsede kurutlsak dimi ama
Ay ciddimsn ablacm ya ama o kadar uzun yolda çekilmez kii kardşm kurdeşen olcaz burdaBende de var uçak fobisi yaa öyle deme kötü bir şey olsun karadan gelsin sağlam gelsin
Aynen banada oluyor ara ara geliyprlar.kız sizin az olmş daha 3 ay mııı keşke kullanmayaydı ama beyse artıkkesmes merak etmee geldiklerinde anlıycaz heyecanı ben düşüp bayılcam biliyorm acemide bile 75 gündü ya bizim ilk buluştuk kemiklerimi kırıyordu sarılırkn şimdi 5.5 ay düşünemiyorum snde hazırla kendini hehe
canımın içi ben kullan demedm ki kendisi öyle istedi onla mı kavga etcembişi olunca sen bni görmek istemiosun oluyo giderli-atarlı bişi olduk...aslında gelmesi şöyle iyi oldu benm gitmeme grek kalmıcak... benimde törende kalbim çıkcaktı dağtımda otogarda heycandan titredim şu an nötrüm görünce elbette farklı olcaz da şu an çook böyle rahatım yaa bitek yediklerime dikkat ediyorum kilo almıyım diye spor yapıyorum bir iki kilo daha veriyim diye aslında düşüncek çok şey var da düşünmüyorum yaa kıyafet uzun zamandır almadm falan ne giyerim naparm hiç bilmyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?