Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay evet güzel bi elbise al hem şık hem hanım hanımcıkkk..

askerim gitti bebeğim ohoo 1 hafta oluyo bugun

Aynı zamnlar mehtaptaydık ya o bakımdan
Aynen ya sade bir elbise alırım bunun için kafamda bir yer de var zatenn ama 2. de söz-nişan olcak ya inşallah asıl şenlik o zman yüzük seç, elbise seç ohoo

toplayın bakalım meyvelerinizi
31 temmuzda burada inş cnm

ooo az kalmış ne güzelll
Toplayalım valla Edacım yeter bee

Nasıll yaa işte ona göre bi iş ayarlama bebeğimm..
Hem nerelere gidebilirsin onuda söylede ona göre ayarliyalım biz hiloşla ikimiz b.köyde oturuyoruzz bildiğin üzere

Şarkı, ses süper
Bakırköy olabilr kuzum ama gündüz buluşalım istiyorum ben yani ramazandan sonra ? :18:
Durumlar biraz karışık biliyorsun, p.tesi ne olacağını hiç bilmiyorum o yüzden pazaar konuşuruz diye düşündüm kuzucum

Ben sana 2 kişilik dev kadroyuz dedm bak ekilecez gene Bizimki de ne şanstır yaa

Heeyy sevmedim bu lafı Ekmeyi de ekilmeyi de sevmem Sadece bu ara uygun olmaz kuzum

İyi ol Esintoşumm
Aynen öyle tek gelmede olmazz nerden gelirlerse gelsinlerr
Evet ya onunki baya zor olcak abi bi yandan baba bi yandan bi annemden destek alır

Olacağım kuzum!
Gelecekler arkadaş aaaaaa Tabi gelecekler bulmuşlar fıstık gibi kızımızı kaçırırlarsa yanarlar
O gün baba da destek verir anne de kuzum, sadece abi konusu sıkıntılı

Tamam esin sen bize danışmanlık yaparsınn
valla alayım artık ehlyeti erteledm durdum .. fırst bu fırsat.

Çok yarım ağızla bi iyi olmuş o aranız bozuktu nsılsınz şimdi

Yaparım tabiiii.
Al kuzum erteleme daha
Sıkıntılı durumlar yavrum işte, düzelmedik. Düzelmeyeceğiz bi süre de

Yok canım şaka takılıyorum alınma sakınn bayramdan sonra bir daha buluşuruz olmadı bi ara ama benm telaşlarım olabili r o ara da..

Ol tatlım tabi ki iiyii oll sorun yok de mi Yakupla??

Gelecek tabii Hayırlısı bakalım kim napcak görcezz

Kafanda varsa iyi tabi.. saçına ama yinede fön falan çektr ya kzuum..
ama tabii asıl heyecan 2.geliş ..ona daha çok özenrsin bide birlkte olcak ya.. yüzükler falan foto çekerler bi sürü

Esincim; konuyu bilmiyorum ama inş kısa sürede düzelirsinz be yavrucum:26:

Ne alınacağıım aaaaa Olsun kuzum illa ki görüşeceğiz yani kaçıyon mu yoksa kızım ne oluyo ?
Sorun çokta bana yok kuzum, takmıyorum

Ayyy o günleriini çok merak ediyorum, inşallah dilediğin gibi olur kuzum

Konu tam bi saçmalık eseri zaten kuzum. Anlattıkça ben daralıyorum
İnşallah tatlışıımmm

merhaba kızlar nasılsınız...bende keyifler kötü ömerle çok şiddetli kavga ettik fena kırgınım

bugün ömerin aile iftara bizde hazırlık yapacağız buralara uğrayamam

hilalcik daha özlemeden kavusacaksınız yani o zaman kavga etmezsiniz hiç inşallah :) bu ara da benim ark. isteğimi kabul etmedin hala göremedim tatil resimlerini

Anladım bebişim o zmn indir bakim şafağı
az kaldıda heyecan yok

İndirdim 2 gün 2 gündür boşver

Ya olcak kuzum sen merak etme.. bugn arkadaşımla buluştuk işte oda gtcek bnle ehlyete cihan la ilk buluştuğmuz anı anlatrken o bile heyecanlandı bn baya duygulandım tabi o an gelipte heyecan yapmaman imkansız. o kadar hissizleşmiş olamazsın

Evet evet ben de öyle düşünüyorum fön çektirirm en azından..sade olurum hanımcık 2. gelişte her şey aynı gün olursa o da sorunn olmasa o da sorunn 2 elbise lazım, istenirken yine sade bir şey ama sözde biraz daha abiye tarzıı

Zaten saçmalık oldu mu daha da daralıyosundr. kavga ettik bari sebebe değsin diyodur insan.. :26:

aynen indir tabii
kız heralde heyecanlancam son 2-3 gün suan gelcepine inanamıorm ondan sanırım
hahah duygulanırsın tabii
nasıl hissizleşiim kız ölüyormm biliosnz 5.5 aydırr aaa

Hımm ya ama nişan da evde olcaksa ayrı yapmanın anlamıda yok kuzucum .bide sizin aynı şehir de değil. artık zaferle konuşuğ kararlaştr bunu o nasıl istyo?
Ama dedği gibi ayrı ayrı olursa istenrken sade sözde abiyemsi

ay yok kız ben çok duygusallaştm aksine kızlar bilir dağıtıma gelirken heyecanda ölüyordum ama son 2-3 gün olck bnce o heyecan bizde

Bacım benimde mideme vurur yemin törenine giderken heycandan mideme vurdu bulantı ağrı otobüste ki ben yolculuğa bayılırım görüncede ağlamştm dağıtımda desen içim kıpır kıpırdı şimdi dedin gibi son gün yada buluşcağımz gün inancam...

aynen indir tabii

Ama gelince bile gerçekmi ya falan diye düşünüyo insan ilk bikaç gün bulutlarda oluyosun

biliyorum bilmez miyim.. dile kolay ay

Zaten saçmalık oldu mu daha da daralıyosundr. kavga ettik bari sebebe değsin diyodur insan.. :26:

Evet yavrum zaten hep öyle olmuyor mu? Ne zaman saçmalık var o zaman daha çok uzuyor Sebebe değmeez kii, sebebe değecek birşeyden kavga edilmiyor çünkü genel olarak

Bayanlarr ben kaçarrr Öpüldünüz, görüşmek üzereeee

bnmde hemen midem ağrır...böle kalbim küt küt...ben kesin ağlıycam zatenn ya hatta o an kalakalıp ağlayamassam ahtım var sarılıp ağlıycam uzunn uzun
bencede o zmn inancaz begüş

Ama gelince bile gerçekmi ya falan diye düşünüyo insan ilk bikaç gün bulutlarda oluyosun

biliyorum bilmez miyim.. dile kolay ay

di mi birkaç gün böle saf saf dolanırım artkk 15.nci günden sonra falan algılarmışım

aynen indir tabii

İnanamamaktan oluyor o ya kesinliklee ben havaalanında uçak indi diyene kadar ruh gibiydimm ama indi dedi Allahh nasıl kalbim çarpıyorr vihuu

Yok canım ayrı derken 2 gün üstüste olur zaten belki anca gelirler beraber yüzük alırız ilk gün isterler 2. gün de takarız yüzükleri gibi mesela, bakalım konuşuruz Zafer karışmaz ki bana bırakır böyle şeyleri nasıl istersen der çekilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…