bnmde hemen midem ağrır...böle kalbim küt küt...ben kesin ağlıycam zatenn ya hatta o an kalakalıp ağlayamassam ahtım var sarılıp ağlıycam uzunn uzun
bencede o zmn inancaz begüş
di mi birkaç gün böle saf saf dolanırım artkk15.nci günden sonra falan algılarmışım [/B]
merhaba kızlar nasılsınız...bende keyifler kötü ömerle çok şiddetli kavga ettik fena kırgınım
bugün ömerin aile iftara bizde hazırlık yapacağız buralara uğrayamam
hilalcik daha özlemeden kavusacaksınız yani o zaman kavga etmezsiniz hiç inşallah :) bu ara da benim ark. isteğimi kabul etmedin hala göremedim tatil resimlerini
bnmde hemen midem ağrır...böle kalbim küt küt...ben kesin ağlıycam zatenn ya hatta o an kalakalıp ağlayamassam ahtım var sarılıp ağlıycam uzunn uzun
bencede o zmn inancaz begüş
di mi birkaç gün böle saf saf dolanırım artkk15.nci günden sonra falan algılarmışım [/B]
İnanamamaktan oluyor o ya kesinliklee ben havaalanında uçak indi diyene kadar ruh gibiydimm ama indi dedi Allahh nasıl kalbim çarpıyorr vihuu
Yok canım ayrı derken 2 gün üstüste olur zaten belki anca gelirler beraber yüzük alırız ilk gün isterler 2. gün de takarız yüzükleri gibi mesela, bakalım konuşuruz Zafer karışmaz ki bana bırakır böyle şeyleri nasıl istersen der çekilir
O elleri koycak yer bulamam elim saçıma gider hep hep heycan lobisinin işleri bunlar
Ya öyle oluyo da o kadar geçe bırakma sonra bi algılar algılamaz gitmiş oluyo ben meselazaten 10güncüktü noldu anlamadım gitti 7 gün oluyo bak bugn..
Hı anladım kuzumm..
ay bu erkeklerde zor kararları bize bırakırlar.. kararsız kalınca fikir bekliyo insan dmiistemediğimzde de karışırlar
merhaba kızlar nasılsınız...bende keyifler kötü ömerle çok şiddetli kavga ettik fena kırgınım
bugün ömerin aile iftara bizde hazırlık yapacağız buralara uğrayamam
hilalcik daha özlemeden kavusacaksınız yani o zaman kavga etmezsiniz hiç inşallah :) bu ara da benim ark. isteğimi kabul etmedin hala göremedim tatil resimlerini
Hı anladım kuzumm..
ay bu erkeklerde zor kararları bize bırakırlar.. kararsız kalınca fikir bekliyo insan dmiistemediğimzde de karışırlar
hahah bizim sahne şu olur uzaktan bakarız gülerizz heyecandan baylcak gbi oluruz snra o sarılırken beni boğarbi 5 dk öle kalakalırız sonra yüzüne bakarım geldin mii gerçekten derim snrada bir daha elimi bırakmazzzzzz
Esracımm gene mi kavgaa az daha sabret yavrum sonu güzel olcakkk..kolay gelsin sizee
Burda da var ki fotolar şimdi inadına eklemeyim yavrum ya kk var diye takmıyorum face i.. profilime gir fotolara bak çabukk
He yaa kavuşcaz özlemeden inşallahh
Sorma Gizemcim tatilde de hep öyleydi, nereye gitsek sen bilirsin diyo, haklısn ben çok iyi biliyorum Bodrumu Fethiyeyibi yandan güzel de tabi..kararsız kalınca yardım lazım
hahah bırakmam bırakmam o zmnbnm 20 gün ya kuzum algılarım herhalde gidene kadar
senin şafağada maş gizemim ya bitiyor işttee
Aynen canım ya cihanda hep her zaman bi yere gdilcekse vs hep sen bilirsin bilirsin.. kesnlkle güzel bişey ama kararsz kaldığımızı gördükleri anda bi fikirle yardımımıza koştuklarında daha güzel oluyo
Sen bncede 20 günde baya bi algılarsın kuzum 2 katı
maş maş da ben seni görcem iki gün sonra benim şafağa geldiğinde of geçmyo dicen hatrlatcam sana bu sözlerini
insanın suratında aptal bi gülümseme oluyoilk sarılma anlarını çekmişler yemin töreninde ben gözlerimi kapamışım direkt öyle bi sarılmışım ki o an dünya yansa umrunda olmaz...
Aynen canım ya cihanda hep her zaman bi yere gdilcekse vs hep sen bilirsin bilirsin.. kesnlkle güzel bişey ama kararsz kaldığımızı gördükleri anda bi fikirle yardımımıza koştuklarında daha güzel oluyo
Sen bncede 20 günde baya bi algılarsın kuzum 2 katı
maş maş da ben seni görcem iki gün sonra benim şafağa geldiğinde of geçmyo dicen hatrlatcam sana bu sözlerini
insanın suratında aptal bi gülümseme oluyoilk sarılma anlarını çekmişler yemin töreninde ben gözlerimi kapamışım direkt öyle bi sarılmışım ki o an dünya yansa umrunda olmaz...
Hahah algılarımm tbiiay cnm ya derim geçmio diye ama bi gelsemm de o şafaklara 1:
Hatunlar merhabanasılsınız ne var ne yok
Şükür iyiyim canım asıl sen nasılsın gözün aydın sonunda muradına eriyorsun heyecan varmı.
Selam Selencimm nasılsınnn
Ah ah.. Gelseler artık
Hatunlar merhabanasılsınız ne var ne yok
Şükür iyiyim canım asıl sen nasılsın gözün aydın sonunda muradına eriyorsun heyecan varmı.
Çok sağol canikomm
Olmaz mıı içten içe bir heyecan var amaa asıl heyecan tabi son hafta olurr
Hoşbuldum beğüş evin içindeyim vakit geçmiyor tv izle bugün havada çok sıcak öyle geçiyor zaman tatlımEdacım evet ama tezkereyi alıpta gelseler
Seloş , hoşgeldin merhaba...nolsun ya yuvarlanıp gidiyoruz =) senden naber
Hoşbuldum beğüş evin içindeyim vakit geçmiyor tv izle bugün havada çok sıcak öyle geçiyor zaman tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?