Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

O elleri koycak yer bulamam elim saçıma gider hep hep heycan lobisinin işleri bunlar

merhaba cnm şafağın az kalmış şafak sıkıştırıodur ondandır belki kavganız...
hayırlı iftarlar cnm

Ya öyle oluyo da o kadar geçe bırakma sonra bi algılar algılamaz gitmiş oluyo ben mesela zaten 10güncüktü noldu anlamadım gitti 7 gün oluyo bak bugn..

Hı anladım kuzumm..
ay bu erkeklerde zor kararları bize bırakırlar.. kararsız kalınca fikir bekliyo insan dmi istemediğimzde de karışırlar

O elleri koycak yer bulamam elim saçıma gider hep hep heycan lobisinin işleri bunlar

hahah bizim sahne şu olur uzaktan bakarız gülerizz heyecandan baylcak gbi oluruz snra o sarılırken beni boğar bi 5 dk öle kalakalırız sonra yüzüne bakarım geldin mii gerçekten derim snrada bir daha elimi bırakmazzzzzz

hahah bırakmam bırakmam o zmn bnm 20 gün ya kuzum algılarım herhalde gidene kadar
senin şafağada maş gizemim ya bitiyor işttee

Esracımm gene mi kavgaa az daha sabret yavrum sonu güzel olcakkk..kolay gelsin sizee
Burda da var ki fotolar şimdi inadına eklemeyim yavrum ya kk var diye takmıyorum face i.. profilime gir fotolara bak çabukk

He yaa kavuşcaz özlemeden inşallahh

Hı anladım kuzumm..
ay bu erkeklerde zor kararları bize bırakırlar.. kararsız kalınca fikir bekliyo insan dmi istemediğimzde de karışırlar

Sorma Gizemcim tatilde de hep öyleydi, nereye gitsek sen bilirsin diyo, haklısn ben çok iyi biliyorum Bodrumu Fethiyeyi bi yandan güzel de tabi..kararsız kalınca yardım lazım

insanın suratında aptal bi gülümseme oluyo ilk sarılma anlarını çekmişler yemin töreninde ben gözlerimi kapamışım direkt öyle bi sarılmışım ki o an dünya yansa umrunda olmaz...

Aynen canım ya cihanda hep her zaman bi yere gdilcekse vs hep sen bilirsin bilirsin.. kesnlkle güzel bişey ama kararsz kaldığımızı gördükleri anda bi fikirle yardımımıza koştuklarında daha güzel oluyo
hahah bırakmam bırakmam o zmn bnm 20 gün ya kuzum algılarım herhalde gidene kadar
senin şafağada maş gizemim ya bitiyor işttee

Sen bncede 20 günde baya bi algılarsın kuzum 2 katı
maş maş da ben seni görcem iki gün sonra benim şafağa geldiğinde of geçmyo dicen hatrlatcam sana bu sözlerini

Kesinlikle haklısın tatlımm

insanın suratında aptal bi gülümseme oluyo ilk sarılma anlarını çekmişler yemin töreninde ben gözlerimi kapamışım direkt öyle bi sarılmışım ki o an dünya yansa umrunda olmaz...

Begüüüü mehtabına az kaldı kızzz

Hahah algılarımm tbii ay cnm ya derim geçmio diye ama bi gelsemm de o şafaklara 1:

Edacım evet ama tezkereyi alıpta gelseler

Seloş , hoşgeldin merhaba...nolsun ya yuvarlanıp gidiyoruz =) senden naber
Hoşbuldum beğüş evin içindeyim vakit geçmiyor tv izle bugün havada çok sıcak öyle geçiyor zaman tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…