Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunlar tatlı heyecanlar canım Allah hepimize böyle heyecanlar versin zaman geçmez şimdi sana.

Bence bu sefer geçecek zaman yaa..işten dolayı geçiyor bir de 7 -8 aya alışana 1 ay vız geliyorr bayram tatili de var 10 gün izinliyim ohh..sonra da gelirler falan..heheh kendimi autuyorum

Bence bu sefer geçecek zaman yaa..işten dolayı geçiyor bir de 7 -8 aya alışana 1 ay vız geliyorr bayram tatili de var 10 gün izinliyim ohh..sonra da gelirler falan..heheh kendimi autuyorum
Bundan sonrası önemli olan zaten canım şimdi bir telaş sarar seni ne giysem saçımı nasıl yapsam şimdiden araştırmalara başla sen en iyisi.

Kızlarrrr şoktayım şuanda sevincimi hemen sizlerle paylaşmak istedim

Nişanlım bundan altı ay once askerde kıl donmesı amelıyatı olmustu bı kacgundur agrısı vardı bugun doktora gıttı amelıyat olduktan sonra dikişleri alan doktor bı tane dıkıs unutmus o ıltıhap yapmıs doleyısıyla tekrar bı operasyon olucak bu durumda pazartesı operasyon gecırecekmıs 30 gun hava degısımı verıcekmıs doktoru ve operasyondan bir kac gun sonra burada yanı safak maksımum 10 suanda Aslında normal sartlarda hastalık halı yanı uzulmemız lazım bu duruma ama nişanlımın saglıgını olumsuz etkileyen bişey olmadıgı ıcın cok mutluyum benım safak 32 gun bırden atmıs oldu yanı İnşallah bi aksilik olmaz çok mutluyummm

Hem gözün aydıınnn hem geçmiş olsun ne diceğimi şaşırdım

Okuduğum kadarıyla kötü bir durumu yok gözün aydın canım süper olmuş bu ikiniz içinde askerinede geçmiş olsun bu arada

Çok şükür kuzum görüşüyoruz..
Şimdi birdahaki buluşmamız bayramda..

Sonra eylülde..

Böyle böyle geçiriyoruz işte günleri..
Hem her ay buluşmak insana güç veriyor..

merhaba cnm şafağın az kalmış şafak sıkıştırıodur ondandır belki kavganız...
hayırlı iftarlar cnm

Tesekkur ettim canim benim, evet ya safak baya sikistiriyor ama benim de gucum takatim kalmadi artik omere destek olamiyorum... ):

Sagol canim, gene kavga ettik ya sikistiriyor safak, kavga eksik olmuyor artik bitsin ya.
Tamam canim buradan bakaeim been resimlere :)

Bundan sonrası önemli olan zaten canım şimdi bir telaş sarar seni ne giysem saçımı nasıl yapsam şimdiden araştırmalara başla sen en iyisi.

Aynen yaaa baslayim bn yavastan bi ay var surdaaa anaaa...
:))

Anaaa habere bakk gecmis olsn ve gozunaydn canm buyuk bi saglik sorunu degil o yuzden şükür..

Çok şükür kuzum görüşüyoruz..
Şimdi birdahaki buluşmamız bayramda..

Sonra eylülde..

Böyle böyle geçiriyoruz işte günleri..
Hem her ay buluşmak insana güç veriyor..

Ne guzel iste canm biz de cok uzatmayz bundan sonra aynen mesafe cok yipratiyo cunkuuu..

Bak bak esracimm..

Kavga bzden de eksik olmazdi bilirsin ama simdiki heyecanima bak bi an once bitsn insallah askerlik yavrum ya

Ebruşummmm sağolll yaaa yerim kız seniiii kutlayalım bunuuuu bacımmm :13::13:
Bende senii yerimm hatunummmm
Kutluyoruzz zatii p.tesiiii

Oha bir şarkı bu kadar cuk otururr Ebruşşş
Aynen öyle bebeğim tamm benlikk

Ben sana 2 kişilik dev kadroyuz dedm bak ekilecez gene Bizimki de ne şanstır yaa
Aynen hiloşum biz ikimizde dev kadroyuzz zatiiii
Bizdeki şans ikimizinde aynı yerde oturup önceden buluşmamışş bebeğimm

Öylede yaparınn yavruşumm biliyorum senin durumları haklısın o vakit pazar günü haber verirsin sen bize Allah kısmet ederse biz hiloşla p.tesi b.köyde buluşucaz tatlımm

Tertibiimmmm ayy çokk sevindim bendee heee
Hem gözün aydın hem geçmiş olsunnn
Keşke 40 gün verselerde geri askere dönmese yaaa

Herkes nasibini yaşıyor yapabileceğimiz birşey yok SABRETMEKTEN başka.

Zaten ilk mesajımda da sizlere RAbbim daha çok sabır versin demiştim.
Ama insan 5te olsa 15te olsa sevince özlemi hasreti ağırdır ..! insaflık birşey değil bu yani.

Ccnm cok geçniş olsun ve ayrıca gözün aydın valla super olfu 32 gn birden şafak atması

Hilalcim zaten seni imreniyorum su anda yeni tatli guzel heyecanlarin var, insallah bitecek askerlik iki hafta birlikte olacagiz sonra tekrar ayriluk );

Kutlayalim tatlummmm....
Aynen Ebrusum sansliyiz bu konudaa..))
Sarki da tam sana uyuyo vallaaa..

Hilalcim zaten seni imreniyorum su anda yeni tatli guzel heyecanlarin var, insallah bitecek askerlik iki hafta birlikte olacagiz sonra tekrar ayriluk );

He Esracim yaa ben de bu heyecanlar sayesinde ozlemi pek hissetmem insallahh..

2 hafta guzel bi sure canm cok da az kalmz ayriligi dusunme simdidennn ) guzel olcak kavusunca gor bakk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…