- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Hiloş herkes heycan varmı dedi artık olmasada var
Eee nasıl eve damat gelcekkk ondan sonra kayınvaliden ne zaman anne dicen diye beklicek vay anam vay
Bunlar tatlı heyecanlar canım Allah hepimize böyle heyecanlar versin zaman geçmez şimdi sana.
Çok sağol canikomm
Olmaz mıı içten içe bir heyecan var amaa asıl heyecan tabi son hafta olurr
Bunlar tatlı heyecanlar canım Allah hepimize böyle heyecanlar versin zaman geçmez şimdi sana.
Nefes aldırmıyor canım duşa girmekten saçlarım dökülüyor artıkAynen canım bugün İstanbulda ayrı bi sıcak ya bunaltıcı
Bundan sonrası önemli olan zaten canım şimdi bir telaş sarar seni ne giysem saçımı nasıl yapsam şimdiden araştırmalara başla sen en iyisi.
Bence bu sefer geçecek zaman yaa..işten dolayı geçiyor bir de 7 -8 aya alışana 1 ay vız geliyorrbayram tatili de var 10 gün izinliyim ohh..sonra da gelirler falan..heheh kendimi autuyorum
Kızlarrrr şoktayım şuanda sevincimi hemen sizlerle paylaşmak istedim
Nişanlım bundan altı ay once askerde kıl donmesı amelıyatı olmustu bı kacgundur agrısı vardı bugun doktora gıttı amelıyat olduktan sonra dikişleri alan doktor bı tane dıkıs unutmus o ıltıhap yapmıs doleyısıyla tekrar bı operasyon olucak bu durumda pazartesı operasyon gecırecekmıs 30 gun hava degısımı verıcekmıs doktoru ve operasyondan bir kac gun sonra burada yanı safak maksımum 10 suandaAslında normal sartlarda hastalık halı yanı uzulmemız lazım bu duruma ama nişanlımın saglıgını olumsuz etkileyen bişey olmadıgı ıcın cok mutluyum benım safak 32 gun bırden atmıs oldu yanı İnşallah bi aksilik olmaz çok mutluyummm
Okuduğum kadarıyla kötü bir durumu yok gözün aydın canım süper olmuş bu ikiniz içinde askerinede geçmiş olsun bu aradaKızlarrrr şoktayım şuanda sevincimi hemen sizlerle paylaşmak istedim
Nişanlım bundan altı ay once askerde kıl donmesı amelıyatı olmustu bı kacgundur agrısı vardı bugun doktora gıttı amelıyat olduktan sonra dikişleri alan doktor bı tane dıkıs unutmus o ıltıhap yapmıs doleyısıyla tekrar bı operasyon olucak bu durumda pazartesı operasyon gecırecekmıs 30 gun hava degısımı verıcekmıs doktoru ve operasyondan bir kac gun sonra burada yanı safak maksımum 10 suandaAslında normal sartlarda hastalık halı yanı uzulmemız lazım bu duruma ama nişanlımın saglıgını olumsuz etkileyen bişey olmadıgı ıcın cok mutluyum benım safak 32 gun bırden atmıs oldu yanı İnşallah bi aksilik olmaz çok mutluyummm
Tabi ki de yaa yanyana olmaya alışıyor insan ayrılınca ne hale geliyorrr...
Ama 2 haftada bir görüşüyürsanız süper valla çok iyii
Sağol Begüüüü..hayırlısı olsn vallaaa ağlama kızz ben de ağlarım hee :2:
merhaba cnm şafağın az kalmış şafak sıkıştırıodur ondandır belki kavganız...
hayırlı iftarlar cnm
Esracımm gene mi kavgaa az daha sabret yavrum sonu güzel olcakkk..kolay gelsin sizee
Burda da var ki fotolar şimdi inadına eklemeyim yavrum ya kk var diye takmıyorum face i.. profilime gir fotolara bak çabukk
He yaa kavuşcaz özlemeden inşallahh
Sorma Gizemcim tatilde de hep öyleydi, nereye gitsek sen bilirsin diyo, haklısn ben çok iyi biliyorum Bodrumu Fethiyeyibi yandan güzel de tabi..kararsız kalınca yardım lazım
Hem gözün aydıınnn hem geçmiş olsun ne diceğimi şaşırdım
Okuduğum kadarıyla kötü bir durumu yok gözün aydın canım süper olmuş bu ikiniz içinde askerinede geçmiş olsun bu arada
Bundan sonrası önemli olan zaten canım şimdi bir telaş sarar seni ne giysem saçımı nasıl yapsam şimdiden araştırmalara başla sen en iyisi.
Çok şükür kuzum görüşüyoruz..
Şimdi birdahaki buluşmamız bayramda..
Sonra eylülde..
Böyle böyle geçiriyoruz işte günleri..
Hem her ay buluşmak insana güç veriyor..
Tesekkur ettim canim benim, evet ya safak baya sikistiriyor ama benim de gucum takatim kalmadi artik omere destek olamiyorum... ):
Sagol canim, gene kavga ettik ya sikistiriyor safak, kavga eksik olmuyor artik bitsin ya.
Tamam canim buradan bakaeim been resimlere :)
Bende senii yerimm hatunummmm
Ebruşummmm sağolll yaaa yerim kız seniiii kutlayalım bunuuuu bacımmm:13::13:
Aynen öyle bebeğim tamm benlikk
Oha bir şarkı bu kadar cuk otururr Ebruşşş
Aynen hiloşum biz ikimizde dev kadroyuzz zatiiii
Ben sana 2 kişilik dev kadroyuz dedm bak ekilecez geneBizimki de ne şanstır yaa
Şarkı, ses süper
Bakırköy olabilr kuzum ama gündüz buluşalım istiyorum ben yani ramazandan sonra ? :18:
Durumlar biraz karışık biliyorsun, p.tesi ne olacağını hiç bilmiyorum o yüzden pazaar konuşuruz diye düşündüm kuzucum
[/FONT][/I][/B]
Yarın değil izin 31 temmuzda inş.. Ah cnm tr sınırlarnda olmasaydıda 5.5 AYCIK yapsaydık bizde keşke ama olmuyo işte..zaten eylülde teskereniz sabrediverin bi zahmet.. Biz ölelim bari 1 yıl görmeyen arkadaşlarımız var
insaf!
İyi geceler...
Bende senii yerimm hatunummmm
Kutluyoruzz zatii p.tesiiii
Aynen öyle bebeğim tamm benlikk
Aynen hiloşum biz ikimizde dev kadroyuzz zatiiii
Bizdeki şans ikimizinde aynı yerde oturup önceden buluşmamışş bebeğimm
Öylede yaparınn yavruşumm biliyorum senin durumları haklısın o vakit pazar günü haber verirsin sen bize Allah kısmet ederse biz hiloşla p.tesi b.köyde buluşucaz tatlımm
Hilalcim zaten seni imreniyorum su anda yeni tatli guzel heyecanlarin var, insallah bitecek askerlik iki hafta birlikte olacagiz sonra tekrar ayriluk );
hiloş gözün aydın canımduygucum sizin adınıza da sevindim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?