Sağol Nilüüü
Sen nasılsınnn halloldu mu sorunlarr??
Öylede yaparınn yavruşumm biliyorum senin durumları haklısın o vakit pazar günü haber verirsin sen bize Allah kısmet ederse biz hiloşla p.tesi b.köyde buluşucaz tatlımm
biri bana ev bulsuuuuuuuuuuuuun diye isyanımı atar....
hepinize slm ederimmmmmm
nasılsınız yavrucaklarım
İyi akşamlar Hatunlar 11-4 Takım ÇAvuşu görevine hazır
Tamam yavrum haberleşiriz gelmeye çalışacağıımm ama
Nilüüüüüüüüüüüüüüü nasılsın canımıniçi
Heeeeytt güzellik
Prefabrik eve yapak kız sana
İyiyim beeen, sen nasılsın kuzum
İçtima mı var devrem
İyi akşamlar Hatunlar gece nöbeti 11-4 Takım ÇAvuşu görevine hazır
biri bana ev bulsuuuuuuuuuuuuun diye isyanımı atar....
hepinize slm ederimmmmmm
nasılsınız yavrucaklarım
iyiyim cnm koşturmaca işte bende aynı durumlar...
kıs yok istemem ben ole prefabrik falan, ev gibi ev olacaaaaaaaaaaaaaak
yavaş gel yavrum, nöbette uyuyakalma sakın
Heeeeytt güzellik
Prefabrik eve yapak kız sana
İyiyim beeen, sen nasılsın kuzum
İçtima mı var devrem
tubik'im gelmişşşş nasılsın yavrucak??? özledim bee...
esninimiyiyim canımın dibi sen nasılsın???
iyiyim cnm koşturmaca işte bende aynı durumlar...
kıs yok istemem ben ole prefabrik falan, ev gibi ev olacaaaaaaaaaaaaaak
İçtima yok Esintoş ben buraların bekçisiyim
Ayyşş yerim seniii
Bende iyiyim kuzum, kv ve k.peder bizde kaçtım da geldiim
Adam gibi adam olacak der gibi oldu bu
İyi olda kuzum, gerisi güzel şeyler. Herşey istediğin gibi ilerliyor değil mi ?
Oooo iyi o zaman, ana topiğin bekçisi sayın devrem bekçilik ne durumda ilerliyor
Allah'a şükür herşey yolunda kuzum, ufak tefek aksilikler olsa da benle başolunmaz, o yüzden öyle bir durumda da üzüleceğiniz kişi ben değil yener olmalııııı
Ayyşş yerim seniii
Adam gibi adam olacak der gibi oldu bu
İyi olda kuzum, gerisi güzel şeyler. Herşey istediğin gibi ilerliyor değil mi ?
Oooo iyi o zaman, ana topiğin bekçisi sayın devrem bekçilik ne durumda ilerliyor
Oh iyi bari kuzum. Halledilmeyecek sorunlar çıkmasında önünüze, inşallahh dilediğin istediğin gibi gider herşeyde yuvanı sağsalim kurarsınYener eniştee korksun bizden valla bak kız tarafı çooookkk, dozer gibi ezeriiz haaa
İnşallah alırda biraz gezer ablacımm
Çok begendim hesna ablaa Şafakta yakıyor valla
Sağol canım benimm ben de çok hzuurluyummm ve gecee babam anneme artık arayabilirsin demişşşş, annem az önce aradı arıycam birazdan Zaferin annesini dediibayramdan sonra gelsinler demişş...gece ben yattıktan sonra konuşulmuşşş...
merhaba kızlar nasılsınız...bende keyifler kötü ömerle çok şiddetli kavga ettik fena kırgınım
bugün ömerin aile iftara bizde hazırlık yapacağız buralara uğrayamam
Kızlarrrr şoktayım şuanda sevincimi hemen sizlerle paylaşmak istedim
Nişanlım bundan altı ay once askerde kıl donmesı amelıyatı olmustu bı kacgundur agrısı vardı bugun doktora gıttı amelıyat olduktan sonra dikişleri alan doktor bı tane dıkıs unutmus o ıltıhap yapmıs doleyısıyla tekrar bı operasyon olucak bu durumda pazartesı operasyon gecırecekmıs 30 gun hava degısımı verıcekmıs doktoru ve operasyondan bir kac gun sonra burada yanı safak maksımum 10 suandaAslında normal sartlarda hastalık halı yanı uzulmemız lazım bu duruma ama nişanlımın saglıgını olumsuz etkileyen bişey olmadıgı ıcın cok mutluyum benım safak 32 gun bırden atmıs oldu yanı İnşallah bi aksilik olmaz çok mutluyummm
Valla Esintoş iyi bu akşam Hesnoş yok uyuyo heralde
iim kuzucum sen nasılsın neler yapıosun , bende özledim seniiiiiiiiii (diğer kızları da unutmııım, kafamı kırmasınlar)
Ayyşş yerim seniii
Kızlarrrr şoktayım şuanda sevincimi hemen sizlerle paylaşmak istedim
Nişanlım bundan altı ay once askerde kıl donmesı amelıyatı olmustu bı kacgundur agrısı vardı bugun doktora gıttı amelıyat olduktan sonra dikişleri alan doktor bı tane dıkıs unutmus o ıltıhap yapmıs doleyısıyla tekrar bı operasyon olucak bu durumda pazartesı operasyon gecırecekmıs 30 gun hava degısımı verıcekmıs doktoru ve operasyondan bir kac gun sonra burada yanı safak maksımum 10 suandaAslında normal sartlarda hastalık halı yanı uzulmemız lazım bu duruma ama nişanlımın saglıgını olumsuz etkileyen bişey olmadıgı ıcın cok mutluyum benım safak 32 gun bırden atmıs oldu yanı İnşallah bi aksilik olmaz çok mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?