Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim koca hala aramadı, gündüz çarşıdaydı epey konuştuk ne oldu askerlerle muhabbete daldı galiba

Uyku açma modundayım, kahve yaptım kendime, haden baken

[video=youtube;Si7FPlj0zZo]http://www.youtube.com/watch?v=Si7FPlj0zZo[/video]

kıskanmam aslında annesi az buçuk daha kıskanç gibi ama bugün bende de oldu inşallah öyle oluruz ben bi ara bu durumları kafama çok takmştm ama şimdi takmıyorum ...özledm sadece çoook mesela bayramda ilk onlar görcek seviniyorum aslnda aynanda görünce herkes özlüo çocuk arada kalıyo

Aman dilini ısır nazar değmesin kuzum aslında bizimde bazen çenemiz durmuyor edacım.Konuşurmuyuz bilmiyorumki şarjım yok hayatım şimdi şarjlayacak birini bulursam heber veririm sana gece dedi şarj etme olayları biraz sıkıntılı edacım tlfonununda hemen bitiyor sarjı zaten yarın çarşıya çıkacak ama halası doğum yaptı izin almış komutanından nette görüşeceğiz inşallah.

Hepimize maş selencim
Sorma bizimde şarj sıkıntılı kulede nöbet tutuo orada şarj edio anca bnmkide.ne rahat ki askerlikte...
Ohh o daha güzel cnm bnm nette görüşebilmrniz

Son düzenleme:
Hemde nasıl varya sabah sabah pozitif enerji dağıtıyorlar

Hepimize maş selencim
Sorma bizimde şarj sıkıntılı kulede nöbet tutuo orada şarj edio anca bnmkide.ne rahat ki askerlikte...
Ohh o daha güzel cnm bnm nette görüşebilmrniz
Hiç sorma edacım ya bazen tlfonu kime verdiğini unutuyor bizimkişarj etsinler diye başkasının tlfonundan konuşuyoruz heryerde sıkıntı demekki canım.Tesadüf oldu komutanın iyi tarafına denk geldi sanırım ister istemez vermiş

Aynen cnm coğu yer sıkıntı maalesef..neyse katlanıcaz..

Amanda aman yandan yandan Uyku açmanın en iyi yolumu ablacım

Olsun canım sen mehtap yap da görüşmemiş olalım ne olacak

Aynen canım benim moralim bozuk olsa bile onların güler yüzünü görüyorum ya hemen düzeliyor moralim
Kesinlikle ablacım Allahım bizede nasip eder inşallah öyle güzel melekler

Ben çıkıyorum canlarım hava sıcak leptopta ısındı patlayacak yoksa öpüyorum sizi dikkat edin kendinize görüşürüz yarenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…