Doğru diyorsun canım kutsallığı bir yana çok keyifli ve eğlenceli
Hahah bayrama kadar yine gelirim canım ama sonra tatilde bu kadar sık gelmem bir merhaba demeye gelirim
9 rakamını ben de sevmem zaten adı da bir garip
Kıskanma kıskanma zamanla zaten anne baba tayfasına da alışıyorsun kıskanmıyorsun çünkü görüyorsun de sen hepsinden daha değerlisin
Aman dilini ısır nazar değmesin kuzumAynen cnmm nöbet kuşuyuz biz
Yok kız ağrıtırmı hiç bebeğim bnmsabahtan ağrıyordu zaten o geçirdi hem sabahta o uyandırmıştı kötü konuştm başm ağrıo die tüm gün onu takmş mahkumu kaçırcaktm dio
Ohoh konuşşckmsnz sizde cnm
Doğru diyorsun canım kutsallığı bir yana çok keyifli ve eğlenceli
Hahah bayrama kadar yine gelirim canım ama sonra tatilde bu kadar sık gelmem bir merhaba demeye gelirim[\] QUOTE[\]
O zmnda ben olmam malum mehtap ama karşılaşırız elbett. Siz güzelce tatilinizi yapında
Aman dilini ısır nazar değmesin kuzumaslında bizimde bazen çenemiz durmuyor edacım.Konuşurmuyuz bilmiyorumki şarjım yok hayatım şimdi şarjlayacak birini bulursam heber veririm sana gece dedi şarj etme olayları biraz sıkıntılı edacım tlfonununda hemen bitiyor sarjı zaten yarın çarşıya çıkacak ama halası doğum yaptı izin almış komutanından nette görüşeceğiz inşallah.
Hemde nasıl varya sabah sabah pozitif enerji dağıtıyorlarDoğru diyorsun canım kutsallığı bir yana çok keyifli ve eğlenceli
Hahah bayrama kadar yine gelirim canım ama sonra tatilde bu kadar sık gelmem bir merhaba demeye gelirim
9 rakamını ben de sevmem zaten adı da bir garip
Kıskanma kıskanma zamanla zaten anne baba tayfasına da alışıyorsun kıskanmıyorsun çünkü görüyorsun de sen hepsinden daha değerlisin
Hiç sorma edacım ya bazen tlfonu kime verdiğini unutuyor bizimkişarj etsinler diye başkasının tlfonundan konuşuyoruz heryerde sıkıntı demekki canım.Tesadüf oldu komutanın iyi tarafına denk geldi sanırım ister istemez vermişHepimize maş selencim
Sorma bizimde şarj sıkıntılı kulede nöbet tutuo orada şarj edio anca bnmkide.ne rahat ki askerlikte...
Ohh o daha güzel cnm bnm nette görüşebilmrniz
Kıbrısa düştü gönderdim bugüngeçer canım dua et gittiği yerde huzurlu olsun rahat olsun sende iyi olursun sıkma canını bol bol dua et ...o iyi olursa sende otomatikman iyi olcaksın zaten ...nereye düştü ustası ben unuttum seni kusura bakma
Allah kavuştursun canım sağ salim gidip gelsin inşallahKıbrısa düştü gönderdim bugün((
Hiç sorma edacım ya bazen tlfonu kime verdiğini unutuyor bizimkişarj etsinler diye başkasının tlfonundan konuşuyoruz heryerde sıkıntı demekki canım.Tesadüf oldu komutanın iyi tarafına denk geldi sanırım ister istemez vermiş
Amanda aman yandan yandanBenim koca hala aramadı, gündüz çarşıdaydı epey konuştuk ne oldu askerlerle muhabbete daldı galiba
Uyku açma modundayım, kahve yaptım kendime, haden baken
[video=youtube;Si7FPlj0zZo]http://www.youtube.com/watch?v=Si7FPlj0zZo[/video]
O zmnda ben olmam malum mehtap ama karşılaşırız elbett. Siz güzelce tatilinizi yapında
Hemde nasıl varya sabah sabah pozitif enerji dağıtıyorlar
Öyle böyle bitireceğiz edacım onlar iyi olsunlardaAynen cnm coğu yer sıkıntı maalesef..neyse katlanıcaz..
Kıbrısa düştü gönderdim bugün((
Kesinlikle ablacım Allahım bizede nasip eder inşallah öyle güzel meleklerOlsun canım sen mehtap yap da görüşmemiş olalım ne olacak
Aynen canım benim moralim bozuk olsa bile onların güler yüzünü görüyorum ya hemen düzeliyor moralim
Kıbrısa düştü gönderdim bugün((
Amanda aman yandan yandanUyku açmanın en iyi yolumu ablacım
Kesinlikle ablacım Allahım bizede nasip eder inşallah öyle güzel melekler
Ben çıkıyorum canlarım hava sıcak leptopta ısındı patlayacak yoksaöpüyorum sizi dikkat edin kendinize görüşürüz yarenler
Ben çıkıyorum canlarım hava sıcak leptopta ısındı patlayacak yoksaöpüyorum sizi dikkat edin kendinize görüşürüz yarenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?