Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarın gidicek Hesnoş ondan ötürü canı sıkılıyo bende biraz üstüne gitmişim farkında olmadan...Aramızda bi sorun yok ta öyle canımız sıkkın sadece gideceği için

Bu med-cezirler çok sıkıyor insanı evet o da eskeriyeye geri dönmek istemiyor haklı napsın, ama şimdiden karartma enseyi canım daha teskereye kadar kim bilir neler olur belki gelir yine, belki hava değişimi alır yani her şey olur düşündükçe zaman hiç geçmiyor, kendine muhakkak oyalanacak şeyler yarat ben o şekilde geçirdim zamanımı bazı zamanlar anlamadım bile nasıl geçti, onun haricinde telefondan görüşürsünüz zaten

Kızlar benden erken pes.. kendinize çok iyi bakınn kocaman öpüyorumm iyi gecelerrr

İyi geceler canım bugün benim de uykum geldi ilginç

bende ağustos itibariyle şafak saymaya başlayacağım... nasıl bir psikoloji öğrenebilir miyim kızlar

Hoş geldin aramıza yani bu elbete zor bir durum psikolojisi de insana göre değişiyor ama her şey zamana bağlı işte, zaman geçsin istiyorsun

Tatlımm sinem kobal ın oyandığı garnier 3 ü bir arada varya bim de falan da satılıyo zaten :) onu al ben kullanıyorum baya işime yaradı gayet güzel temizliyo tavsiye ederim yanii :)

çok sağol canım... yeri de bugün belli oldu manisaya gidiyor.. Allahtan kısa dönem tek teselli o oluyor

Yaratıcam ablacım yani okul başlasa daha hızlı geçicek eminim zaten 75 günden hiç bişey anlamadım bundan sonrası da böyle geçer umarım..Görüşme konusuna gelince o biraz zor şimdilik bakalım Allahtan ümit kesilmezz :)

Tatlımm sinem kobal ın oyandığı garnier 3 ü bir arada varya bim de falan da satılıyo zaten :) onu al ben kullanıyorum baya işime yaradı gayet güzel temizliyo tavsiye ederim yanii :)
​Bir sürü fikir sahibi oldum sizler sayesinde canım reklamlarda görmüştüm onu işe yarıyorsa denerim canım zaten yaz için sorunum var kışın Allaha şükür öyle bir sorunum yok

hoşbulduk... :) valla aynı şehirde olmaya o kadar alıştım ki nasıl olacak bu ayrılık bilmiyorum..

çok sağol canım... yeri de bugün belli oldu manisaya gidiyor.. Allahtan kısa dönem tek teselli o oluyor

Manisa acemilikte zor diyorlar ama kısa dönem için işey diyemiycem Allah yardımcın olsun bol bol dua et yapcak başka bişey de yok zaten...Sen gönderip teskereyi alıcaksın biz hala bekliyo olucaz bide o açıdan bak olaya rahatlarsın :)

İsim neydi bu arada nerelisinn ??

​Bir sürü fikir sahibi oldum sizler sayesinde canım reklamlarda görmüştüm onu işe yarıyorsa denerim canım zaten yaz için sorunum var kışın Allaha şükür öyle bir sorunum yok

Bende iki üç haftadır kullanıyorum canım gayet iyi geldi bana al bir dene faydasını görürsün sende belki..kayısı yagı lavanta sabunu falanda iyi geliyo diyolar doğal olmak her zaman iyidir :)

hayırlısı olsun hepimiz için inşallah ... ben Dilek.. Trabzonluyum

bende ağustos itibariyle şafak saymaya başlayacağım... nasıl bir psikoloji öğrenebilir miyim kızlar
Merhaba tatlım hoşgeldin aramıza bu tarif edilmez bir duygu bence yaşamayan bilemez ilk başlarda nefes alamıyorsun hiç birşeyden tat almıyorsun yemek bile yiyesin gelmiyor ama alışıyor insan sabrediyor zor bir süreç oldu başlarda benim için ama bu topikte herkes aynı kaderi paylaşıyor tatlım kader ortağın oluyorlar sana çok iyi geliyorlar askerini uğurladığında buraya gel mutlaka

Bende iki üç haftadır kullanıyorum canım gayet iyi geldi bana al bir dene faydasını görürsün sende belki..kayısı yagı lavanta sabunu falanda iyi geliyo diyolar doğal olmak her zaman iyidir :)
Deneyeceğim tatlım çok saol deneyimleri paylaşmak güzel teşekkürler

büyük bir boşluğa düşeceğimi hissedebiliyorum.. aklıma her estiğinde görmeye o kadar alıştımki şimdi bırak görmeyi sesini duymak için saatlerce bekleyeceğim alışırım inşallahhhh.. mutlaka geleceğim sizlerle şafakları bitirelim inşallah :)

hayırlısı olsun hepimiz için inşallah ... ben Dilek.. Trabzonluyum

Canım hoşgeldin şimdiden Allah kavuştursun yalnız kısa dönem diye dua et biz uzun dönem yarenleriyiz kısa dönem olsaydı gelmişlerdi bile ama maalesf öyle değil...Baştan zor ama cidden 180 gün su gibi akıp gider bi başlasın bu işin kısası uzunu yok aslında özlem hep fazla ama ciddiyim sen plakalara geldiğin zaman bizim daha yolumuz olcak öyle düşün ...Başlamak bitirmenin yarısı geçer bi şekilde bi 2 hafta bocalıo insan sonra rayıan giriyo her şey ...sakın yanlış anlama kısa dönemsin diye ama cidden 460 la yanyana koyunca bunada şükür dersinn Allah senide tez zamanda kavuştrsn

Benimde senden farkım yoktu canım heran yan yanaydık ama dediğim gibi alışıyorsun özlüyorsun ama sonunda bunun biteceğini biliyorsun birde sen kısa dönemsin senin bitirdiğinde biz halen devam ediyor olacağız şanslısın o yönden ve kısa dönem askerleri genelde rahat oluyorlar

hoşbuldum arkadaşım teşekkürler :) kesinlikle çok çok dua ve şükrediyorum ediyorum... Allah sizleride en kısa zamanda kavuştursun inşallah.. çok haklısınız sizler için çok daha zor olmalı Allah sizlerede sabır ve güç versin inşallah..

Denemek lazım belki faydası olur, onun haricinde ben hep gül suyuyla temizliyorum canım, bir de bebe şampuanıyla yıkıyorum yüzümü hep, dermatolog öyle dedi bana başka şeyler alerji yapabiliyor

Hesnoş 3 olmuş ama Gülşeni unuttuk akşam

Yok canım bu gece oluyor ikiye düşsün öyle denk geliyor Gülşen sonuçta bir gece de doğan güneşten olacak

evet canım geçen yaz ben de çok karamsardım öyle böyle değil koca sene nasıl geçecek dedim ama okul başladı baktım baya çabuk geçiyor, hafta sonlarımı da doldurdum hep dışardaydım yani arada bir de eşimin yanına gittim derken baktım geçmiş, merak etme sabredersen huzura kavuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…