Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende normal sabun kullanmıyorum cildime ablacım özel sabunum var bebe şampuanını ilk defa duyuyorum bilmediğimiz o kadar şey varki canım

Sağol Canım,Allah razı olsun ...

Bende normal sabun kullanmıyorum cildime ablacım özel sabunum var bebe şampuanını ilk defa duyuyorum bilmediğimiz o kadar şey varki canım

Hahaha evet bebe şampuanı ve bebe yağı vazgeçilmezlerimdir, hatta birkaç öğrencim öğretmenim sizin küçük bebeğiniz mi var bebek gibi kokuyorsunuz diye sormuştu

çok şükür kısa dönemim.. Allah sizlerede sabır versin... kendimi düğün hazırlıklarına verip bu şafağı bitirecem inşallahhh :) Allahım sizlerinde son 2 günü 1 günü beklediğiniz günleri en kısa zamanda göstersin inşallah :)

Hahaha evet bebe şampuanı ve bebe yağı vazgeçilmezlerimdir, hatta birkaç öğrencim öğretmenim sizin küçük bebeğiniz mi var bebek gibi kokuyorsunuz diye sormuştu
Bir espiri varya zeytin yağı zeytinden yapılıyorsa bebe yağıda bebektenmi yapılıyor o hesap ama gerçekten çok güzel kokuyor bebe şampuanları benim 8 aylık yiğenim var ondan biliyorum o banyodan çıkınca koklaya koklaya bir oluyorum çocuklar çok dikkatli zaten kesin annelerine seni anlatıyorlardır ablacım

Amin canım inşallah.Sende sıkma canını başlasın sonu gelecek inşallah gitmeden güzel vakit geçirin resim çekilin bol bol ihtiyaç oluyor

Ooo kısa dönemse hemen biter canım zaten 5 buçuk ay yapıyorlar, bir de evlilik telaşesi girecek gerçekten bir şeycik anlamayacaksın bak gör

Hahaha evet bebekten yapıp kullanıyorum kız yağı da şampuanı da

O bıcırıklar çok dikkatli evet, parfümü mü değiştirim hemen anlarlar, saçımı boyatırım hemen anlarlar

Bilmem mi abla bende 1 sene kreş öğretmenliği yaptım aşık olanımı ararsın arkandan ağlayanımı ama çok güzel bir duygu

Bilmem mi abla bende 1 sene kreş öğretmenliği yaptım aşık olanımı ararsın arkandan ağlayanımı ama çok güzel bir duygu

evet gerçekten çok güzel ben de seviyorum işimi her ne kadar son yıllarda saygınlığımızı yitirseler de inatla devam ediyoruz yapmaya
Selam kaderdaşlarım
Nabersinizzz?

Hoş geldin mehtap bekleyen güzel

Nasıl olalım sohbet muhabbet işte

ooo EDa sultan hoşgeldin geç kaldın bu akşam

İyiyiz Edaaa ben de heycan başladıı bugün telefonda çok özledim seni gel artık sarıl bana beni bırakma dedm ağlıcaktm zor durdum

Ohhh kuzuuuuum

Yalnız bu şafak ne bereketli bir şey begüşüm yaa benimki bir türlü bitmedi, seninki de bir türlü 9 aydan düşmedi

Gerçekten kutsal meslek ablacım kıymetini bilmeyen utansın

ooo EDa sultan hoşgeldin geç kaldın bu akşam

İyiyiz Edaaa ben de heycan başladıı bugün telefonda çok özledim seni gel artık sarıl bana beni bırakma dedm ağlıcaktm zor durdum
Teldeydm bbişim ondan geç kaldım
Sorma rnde tuhafım bugün biz hergün dioz kuzum ya ağlamıorm ondn daha

Hoşbulduk teskereci hocam
Ohoh iyi 2 güne bulamıycaz seni buralardaa

Geldim valla iyiyim cnm bnde askerimin 9-12 nöbeti vardı konuştuk iyiyim yaniii cok baş ağrım dışında sen nasln
İyi yaptın tatlım ah bu nöbetler yoksa askerin çok konuşup başınımı ağrıttı edacım bizimde 2-4 nöbetimiz var canım

Ohhh kuzuuuuum

Yalnız bu şafak ne bereketli bir şey begüşüm yaa benimki bir türlü bitmedi, seninki de bir türlü 9 aydan düşmedi

ya gerçekten tek rakamları sevmem 9 dan nefret ettim artık gitmedi bitti daha da gitmicek benmki kız Hesnoş senin ki benden az güzel mi ne

Valla bide hasta devamlı konşamıyoruz özledm iyice hatta kapatırken bide annemleri arıcam dedi kıskandm ben bile bu kıskançlığımı anlamadm ama kıskandm

İyi yaptın tatlım ah bu nöbetler yoksa askerin çok konuşup başınımı ağrıttı edacım bizimde 2-4 nöbetimiz var canım

Aynen cnmm nöbet kuşuyuz biz
Yok kız ağrıtırmı hiç bebeğim bnm sabahtan ağrıyordu zaten o geçirdi hem sabahta o uyandırmıştı kötü konuştm başm ağrıo die tüm gün onu takmş mahkumu kaçırcaktm dio
Ohoh konuşşckmsnz sizde cnm

Gerçekten kutsal meslek ablacım kıymetini bilmeyen utansın

Doğru diyorsun canım kutsallığı bir yana çok keyifli ve eğlenceli

Hoşbulduk teskereci hocam
Ohoh iyi 2 güne bulamıycaz seni buralardaa

Hahah bayrama kadar yine gelirim canım ama sonra tatilde bu kadar sık gelmem bir merhaba demeye gelirim

9 rakamını ben de sevmem zaten adı da bir garip

Kıskanma kıskanma zamanla zaten anne baba tayfasına da alışıyorsun kıskanmıyorsun çünkü görüyorsun de sen hepsinden daha değerlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…