- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Bende normal sabun kullanmıyorum cildime ablacım özel sabunum varDenemek lazım belki faydası olur, onun haricinde ben hep gül suyuyla temizliyorum canım, bir de bebe şampuanıyla yıkıyorum yüzümü hep, dermatolog öyle dedi bana başka şeyler alerji yapabiliyor
Yok canım bu gece oluyor ikiye düşsün öyle denk geliyor Gülşensonuçta bir gece de doğan güneşten olacak
evet canım geçen yaz ben de çok karamsardım öyle böyle değil koca sene nasıl geçecek dedim ama okul başladı baktım baya çabuk geçiyor, hafta sonlarımı da doldurdum hep dışardaydım yani arada bir de eşimin yanına gittim derken baktım geçmiş, merak etme sabredersen huzura kavuşacaksın
hoşbuldum arkadaşım teşekkürler :) kesinlikle çok çok dua ve şükrediyorum ediyorum... Allah sizleride en kısa zamanda kavuştursun inşallah.. çok haklısınız sizler için çok daha zor olmalıAllah sizlerede sabır ve güç versin inşallah..
Bende normal sabun kullanmıyorum cildime ablacım özel sabunum varbebe şampuanını ilk defa duyuyorum bilmediğimiz o kadar şey varki canım
Benimde senden farkım yoktu canım heran yan yanaydık ama dediğim gibi alışıyorsun özlüyorsun ama sonunda bunun biteceğini biliyorsun birde sen kısa dönemsin senin bitirdiğinde biz halen devam ediyor olacağız şanslısın o yönden ve kısa dönem askerleri genelde rahat oluyorlar
Bir espiri varya zeytin yağı zeytinden yapılıyorsa bebe yağıda bebektenmi yapılıyor o hesap ama gerçekten çok güzel kokuyor bebe şampuanları benim 8 aylık yiğenim var ondan biliyorum o banyodan çıkınca koklaya koklaya bir oluyorum çocuklar çok dikkatli zaten kesin annelerine seni anlatıyorlardır ablacımHahaha evet bebe şampuanı ve bebe yağı vazgeçilmezlerimdir, hatta birkaç öğrencim öğretmenim sizin küçük bebeğiniz mi var bebek gibi kokuyorsunuz diye sormuştu
Amin canım inşallah.Sende sıkma canını başlasın sonu gelecek inşallah gitmeden güzel vakit geçirin resim çekilin bol bol ihtiyaç oluyorçok şükür kısa dönemim.. Allah sizlerede sabır versin... kendimi düğün hazırlıklarına verip bu şafağı bitirecem inşallahhh :) Allahım sizlerinde son 2 günü 1 günü beklediğiniz günleri en kısa zamanda göstersin inşallah :)
çok şükür kısa dönemim.. Allah sizlerede sabır versin... kendimi düğün hazırlıklarına verip bu şafağı bitirecem inşallahhh :) Allahım sizlerinde son 2 günü 1 günü beklediğiniz günleri en kısa zamanda göstersin inşallah :)
Bir espiri varya zeytin yağı zeytinden yapılıyorsa bebe yağıda bebektenmi yapılıyor o hesap ama gerçekten çok güzel kokuyor bebe şampuanları benim 8 aylık yiğenim var ondan biliyorum o banyodan çıkınca koklaya koklaya bir oluyorum çocuklar çok dikkatli zaten kesin annelerine seni anlatıyorlardır ablacım
Bilmem mi abla bende 1 sene kreş öğretmenliği yaptım aşık olanımı ararsın arkandan ağlayanımı ama çok güzel bir duyguOoo kısa dönemse hemen biter canım zaten 5 buçuk ay yapıyorlar, bir de evlilik telaşesi girecek gerçekten bir şeycik anlamayacaksın bak gör
Hahaha evet bebekten yapıp kullanıyorum kız yağı da şampuanı da
O bıcırıklar çok dikkatli evet, parfümü mü değiştirim hemen anlarlar, saçımı boyatırım hemen anlarlar
Selam tatlım napalım valla laflıyoruz gel beraber olsunSelam kaderdaşlarım
Nabersinizzz?
Selam kaderdaşlarım
Nabersinizzz?
Bilmem mi abla bende 1 sene kreş öğretmenliği yaptım aşık olanımı ararsın arkandan ağlayanımı ama çok güzel bir duygu
Selam kaderdaşlarım
Nabersinizzz?
ooo EDa sultan hoşgeldin geç kaldın bu akşam
İyiyiz Edaaa ben de heycan başladıı bugün telefonda çok özledim seni gel artık sarıl bana beni bırakma dedm ağlıcaktm zor durdum
Selam tatlım napalım valla laflıyoruz gel beraber olsunsen nasılsın
Gerçekten kutsal meslek ablacım kıymetini bilmeyen utansınevet gerçekten çok güzel ben de seviyorum işimi her ne kadar son yıllarda saygınlığımızı yitirseler de inatla devam ediyoruz yapmaya
Hoş geldin mehtap bekleyen güzel
Nasıl olalım sohbet muhabbet işte
Teldeydm bbişim ondan geç kaldımooo EDa sultan hoşgeldin geç kaldın bu akşam
İyiyiz Edaaa ben de heycan başladıı bugün telefonda çok özledim seni gel artık sarıl bana beni bırakma dedm ağlıcaktm zor durdum
evet gerçekten çok güzel ben de seviyorum işimi her ne kadar son yıllarda saygınlığımızı yitirseler de inatla devam ediyoruz yapmaya
Hoş geldin mehtap bekleyen güzel
Nasıl olalım sohbet muhabbet işte
İyi yaptın tatlım ah bu nöbetler yoksa askerin çok konuşup başınımı ağrıttı edacımGeldim vallaiyiyim cnm bnde askerimin 9-12 nöbeti vardı konuştuk iyiyim yaniii cok baş ağrım dışında sen nasln
Ohhh kuzuuuuum
Yalnız bu şafak ne bereketli bir şey begüşüm yaa benimki bir türlü bitmedi, seninki de bir türlü 9 aydan düşmedi
İyi yaptın tatlım ah bu nöbetler yoksa askerin çok konuşup başınımı ağrıttı edacımbizimde 2-4 nöbetimiz var canım
Gerçekten kutsal meslek ablacım kıymetini bilmeyen utansın
Hoşbulduk teskereci hocam
Ohoh iyi 2 güne bulamıycaz seni buralardaa
ya gerçekten tek rakamları sevmem 9 dan nefret ettim artık gitmedi bitti daha da gitmicek benmki kız Hesnoş senin ki benden az güzel mi ne
Valla bide hasta devamlı konşamıyoruz özledm iyice hatta kapatırken bide annemleri arıcam dedi kıskandm ben bile bu kıskançlığımı anlamadm ama kıskandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?