Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağol begüşümmm inşallah öyle olur yawrum. sen napıyosun askerin nasıl az kaldı gelmesine heycan varmı

[video=youtube;noE_XTvNEfQ]http://www.youtube.com/watch?v=noE_XTvNEfQ[/video]

Hasretin kucağına düşenlere gelsin:26:

Sağol begüşümmm inşallah öyle olur yawrum. sen napıyosun askerin nasıl az kaldı gelmesine heycan varmı

iyiyim canım ya nolsun askerim hasta bu hafta pek konuşamadk böyle daha çok özledm ...aslında yoktu ama yavaş yavaş var yaa dün hatta konşamadk bu hafta pek daha bi özledm dedim gelince sarılalm bi kaç dakika ayrılmayalım falan nerdese ağlıcaktm telefonda...Böyle az konuşnca ne vakit geçio ne bişi bide beynim telefonda sanki çalmıcak telefon gözüm hep telefnda ...

ayy yawrumm kıyamam sana yaa.. geçmiş olsun askerine önemli bişey yoktur inşallah:18: benimkide götürdü telefonunu ablasında bırakçak ortam rahat olursa alırım yanıma sonra dedi bakalım artık. kuzumm sıkı sıkı sarılın biz havaalanında bir sarıldık böyle gözlerimden aktı yaşlar ama tuttum kendimi yinede üzülmesin diye öpp kocaman sevdiğini gelincee

sağol cnm ya üşütmş falan işte ..telefonu sokmaktan çok şarj etmek daha sorun diolar
Bugün mesela bi tek sabah konştk beynim Ankarada bedenim burda olsada nie aramadı diye beynimi kemiriyo...
Valla cnm öyle oluyo gerçektn ama geçio işte yavaş yavaş acemiliğin ilk zamanı gibi...

aynen benimkide diyo koğuşta birtane piriz var ama kullanmak yasak geceleri gizli gizli şarj ediyomuş millet az kaldı güzelim sabret gelicek bayramda Allahın izniyle

Tamam kuzum dediğin gibi olsun, Hiloşu 2'e aldım önce onların önleri açılsın

Eki Görüntüle 764900
Aynen yavrummm
Eee isteme arifesinde olan sensin hatun napağğ
Aynen yavruşum öylede süpeyy oluyorkii
Hahahahah bencede hiloşum önce biz onu sayalımm yiihhuuu şafak 3

Bizde gelmenii çok istiyoruzzkii
Evet bazılarında öyle adet var bebeğimm ama belki o gün çıkmazsınız alışverişee gelirsinn inşallahh
Tamam tamam sonra yine buluşarazz

Allah kavuştursun tatlımm ne güzel bir arada geçirmişsiniz mehtabınızı bu son ayrılığınız olur inşallah..

Hoş geldin aramıza Allah kavuştursun.. Sizin baya zormuş ama inşallah Türkiyeye gelip görmeye gidebilirsin sevdiceğini

İnşallah yawrumm senin ne öyle şafakya bitmiş mi ne ooo öyle benim gözler kendi şafağımı görmez oldu karardımm

aynen benimkide diyo koğuşta birtane piriz var ama kullanmak yasak geceleri gizli gizli şarj ediyomuş millet az kaldı güzelim sabret gelicek bayramda Allahın izniyle

En sevdiğimiz telefon bu bizim çok mutluyuz

İşte gelcek ama bayramdan sonra görebilcem ben anca bakalm kısmet bi çalaydı telefonm işte ben böyle oluyorum bi kere konşnca günüm iyi gitmiyo

Allah iyiliğini versin senin ya Şükret balım hiç aramayabilirdide birkere konuşunca bile yeticek yeri gelince ama arar seninkide şimdi anca yemek içtima mı ne diyolarsa o olur sonra arar mutlaka

kızçelerrrr bizi üzeni öcüler yesin diyorumm

öpüyorum hepinizi iftar hazırlığı falan yapıcaz şimdilik çıkıyorum iyi bakın kendinize

Allah iyiliğini versin senin ya Şükret balım hiç aramayabilirdide birkere konuşunca bile yeticek yeri gelince ama arar seninkide şimdi anca yemek içtima mı ne diyolarsa o olur sonra arar mutlaka

bana yettiremiyorum bi kere o gün kafayı yiyorum işte şekil A da görüldüğü gibi inşallah tlefon kabın içinde ama ekranı gözükücek gibi çalarsa hemen açıcam

Ah ah özlemek ...Eki Görüntüle 765087

teşekkür ederim bebeğim...

Allah kavuştursun Ezgi , sıkma canını ..
Şuan başım kazan gibi ağrıyor..

Bitsin biran önce ya..

bitsin hayatım bitsin artık 7 günün ardından gene o ayrılık berbat geldi en azından acemiliğe falan alışmıştım şimdi yanımdan gene gidince çok koydu

Ezgicim öyle oluyorr tam alışıyorsunki çat kapı geliyorlar 1 2 hafta yanında oluyorla bir bakıyorsun hoop yine yok..
O yüzden gerçekten en iyisi gelmemeleri... ama öylede yapamıyor işte insann
Alışıcaksın tatlım alışıcaksın

bitsin hayatım bitsin artık 7 günün ardından gene o ayrılık berbat geldi en azından acemiliğe falan alışmıştım şimdi yanımdan gene gidince çok koydu

Her kavuşmada daha çok bi isyan ediyoruz farkındasın demi..
Bende öyleyim çünkü..

Nasıl uykum geldi anlatamam ya..
Bu saatte uykum gelmez normalde..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…