- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
bızım acemılık 75 gun surdu yemın torenınden sonra carsıya cıkabılıyordu sorun yoktu sımdı cumhurbaskanlıgı kosk muhafzlıgı cıktı ondada 45 gun boyunca acemılık gıbı egıtım alıp cumhurbaskanı muhafızlıgı yemini ediliyormus bız askerlıgı zaten yemın ede ede bıtırcez galıba bı bıtmedı gıttı be ne yeminmiş
Valla ikimizde bi haber alcaz inşallah bu iş olurolsun o da güzelmiş =) sen yatıodun bebekle bende birini aldım başka bi odaya geçtim zeytin gibi gözleri vardı ya
HahahahaOf Ezgi güldürdün ya beni..
Doğru diyorsun. Bu gidişle öyle olacak herhalde..
Yemin ede ede bitecek askerlik ..
Hayırlısı olsun , biraz daha sık dişini sonra görüşürüz bol bol çarşılarda.. :)
benim de aklımdan ve gönlümden geçen ilk şey iş oldu canım, inşallah umut ettiğimiz gibi oluriçine ne kadar dert olduysa artık rüyalarına giriyor canım ben yatarken görmen de pek bi manidar olmuş lohusa mı imişim ki acep :26: ben mi doğurmuşum o bebikleri
evet bakalım aman yakında sımdı ıyı oldu ya samsunadayken canım cıkıyodu yollarda hava degısımı falan gıdıp gelınce yanına hasta oluyordum sımdı ankara yakın ızmırden ucak falan ucak olmasa bıle 7 8 saatmıs otobuste en kotusu ıyı olsunda en basında sonrası kolay bakalım...
Gece 12 gibi binsen sabah 8 buçuk gibi orda olsan tam onun sabah çıkışına denk gelirsin..
Akşam 5 ya da 6 ya kadar vaktiniz olur bol bol gezersiniz artık.. :)
evet bakalım aman yakında sımdı ıyı oldu ya samsunadayken canım cıkıyodu yollarda hava degısımı falan gıdıp gelınce yanına hasta oluyordum sımdı ankara yakın ızmırden ucak falan ucak olmasa bıle 7 8 saatmıs otobuste en kotusu ıyı olsunda en basında sonrası kolay bakalım...
Böyle bi evdeyiz bu bebeklerinde annesi yoktu öyle sen alıp yatıosun 2 sinide yanına ikizler bende ordaym diyorum işte birini ben alıyım sen rahat yat öyle alıyorum biriylede ben ilgileniyorumvalla ya hayrlısıyla şu an iş falan bakmıyorum ama bayram falan geçsin benimki izne geliyo ya ondan sonra bakmaya başlıcam
eveeet ::) sımdıde pazarları o sekılde gıtmeyı dusunuyorum zıyaretcı oluyor ya hanı pazarları sabahtan 5 e kadar carsı olmasada ayın 4 u gıbı falan bakalım dusunuyorum oyle bırsey yapmayı
ŞAFAK BUGÜN BİR
BİR GÜN GELECEK, BİR GÜN KALACAK DEMİŞTİK
ADANA' YA SELAM, YOL BURADA BİTER
tatlım senin askerin nerde şimdi???
yaaa ben doğurmamış mıyımne güzel pay etmişiz minnak bebikleri hayırdır inşallah diyelim de hayrolsun yavrum hee mehtaptan sonra zaten seni oyalayacak şeyler lazım, iş arayışı çok iyi olur kaçında geliyor kıı askerin???
tatlım senin askerin nerde şimdi???
yaaa ben doğurmamış mıyımne güzel pay etmişiz minnak bebikleri hayırdır inşallah diyelim de hayrolsun yavrum hee mehtaptan sonra zaten seni oyalayacak şeyler lazım, iş arayışı çok iyi olur kaçında geliyor kıı askerin???
Git git..
Ne kadar sık görüşürseniz o kadar iyi ezgicim :)
Bende 12 gün sonra gideceğim :) Az kaldı be..
Valla 9 u yada 10 unda burda olcak inşallah cnm...
Valla güzel erkek bebek güzel haber demekmiş bebeklerde çok güzeldi hayır olsun bakalm
dün ustaya ankaraya gitti hayatım
Kızlar bugün KK günlüğüne de yazdım, burada sizinle de paylaşayım...
Eşimle taa flört öncesinden beri birbirimize yazdığımız mesajları kayıt ederiz defterlerimize, tarihleri saatleri filan yazılıdır, gündüz oturdum onları okudum, binlerce mesaj var.... Antalya-Elmalı-Alaca-Ankara günleri, uzaklıklar, hasretlik, bazen öfke, mücadele, ama en çok da sevgi ve umut....Tekrar yaşadım o günleri ve şu birkaç gün geçmek bilmezken dedim yıllar nasıl da acımasızca geçmiş
Eşimle sevgili olduktan sonra bir yıla yakın hep dip dibeydik, hiç ayrılmadık, birlikte yedik içtik evli gibiydik, sonra ben memlekete dönmek zorunda kaldım, o hasretlik o işte ilk hasretlik nasıl da zor gelmişti, bu askerlik hasreti bile yanında az kalırO dönem yazılan mektuplar, eşimin yalnızlıktan ve hasretlikten yazdığı şiirler.... Çok duygulandım
Bugün yine bir şeyi daha fark ettim ki o dönemlerde yaşanan sıkıntılar, evlenme çabalarımız, insanları ilişkimizin daimi olacağına dair inandırma çabalarımız, maddi ve manevi sıkıntılar, mücadeleler, kavgalar gürültüler, çekilen bütün eziyetler daha değerli kıldı ilişkimizi, eğer onlar yaşanmasaydı ve mücadele etmeseydik bugün bu kadar sevebilir miydik, bu kadar değerli olabilir miydi yuva olgusu? :97:
Demem o ki zaman çooook acımasızca geçiyor kızlar, şafağımız çok diye üzülmeyin, bir bakacaksınız ki yıllar su gibi akmış gitmiş olacako yüzden bu günlerinizin ve sevgililerinizin kıymetini iyi bilin... Zaman geç olmadan...
Eğer sıkıntı yaşıyorsanız ilişkinizde, engebeli yollar varsa, karşınıza çıkan insanlar varsa umursamayın, imkansız dediğiniz problemler varsa mücadele edin!... Muhakkak hem mükafatını alacak, hem de birbiriniz için daha değerli olacaksınız
Yakında hüryaren olacak olan ablanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?