Valla ne yalan söyliyim bende kıskanıyorumnişanlın yüzüğünü takıyo mu orda ?
ayyyyyyyyyy kıskanırım kı beeencarsıya cıkmasın bensız hahhah
ay bızım onune gelen yemın ettırıyo kıyamameve gelsın hr ay bende yemın ettırcem
sızınde mı ankaraydııı nerdeydı o da kosk falan mı
Valla ne yalan söyliyim bende kıskanıyorumnişanlın yüzüğünü takıyo mu orda ?
Aşka gelmiş aşkaaaaa
Hahaha sen öyle san, çıkacak kızılayda tur atacak, tunalı hilmide gezecek, offf bir sürü güzel kız var Ankarada
alışkanlık olur zaten onda merak etme sen ettirmeden kendiliğinden eder
Yok canım bizimki İstanbuldu ama ben Ankarada yaşıyorum 18 yaşımdan beri
Kıskançlar siziiiiiKıskanç püsküllü
tabıkıde canım o yuzuk cıkamaz yanıpıskopatım o konularda geldı parmagından cıkarttım yuzugu bakıyorum ızıne falan yanmıs heryerı orası bembeyaz aferın bak hıc cıkartmamıssın senın ten rengın bu cunku yanmamıs hıc dıyom sen delırmıssın dıyo hahaha o da benımkının ıcıne uhu surmus dusta cıkartmıstım almıs surmus neymıs cıkartılmazmıs yuzuk ders olsunmus bana oyle yuzuk cıkartmama takıntımız var
Aşka gelmiş aşkaaaaa
Hahaha sen öyle san, çıkacak kızılayda tur atacak, tunalı hilmide gezecek, offf bir sürü güzel kız var Ankarada
alışkanlık olur zaten onda merak etme sen ettirmeden kendiliğinden eder
Yok canım bizimki İstanbuldu ama ben Ankarada yaşıyorum 18 yaşımdan beri
Kıskançlar siziiiiiKıskanç püsküllü
Maş cnm ne güzelllaz kaldı sizi şafak sıkıştırıo belli :))
oooo çok güzel bi msj
aa gerçekten çalışcakmı canım pazartesi azııcıkk bi tatil verseydiniz kendinize :)
hahahah ayyyyyyyyyyyyyy abla yapma yaaaa valla askerlıgı zehır ederım ona
Aynen bizimkide takıyo gösteriyo bak nasıl yandı diye parmağını
Fena kıskancımdır Hesnoşş valla napim ama yaa Askerdeken daha mı yakışıklı oldu ne kaslı maslı
evet canım az kaldı şafakk fena sıkıştırıyor inşallahh 20 leri göründe şafak szi de böyle sıkıştırsın...:)
sağol begümcümm bende bu güzel mesaja hemen eridim ve affettim onu :)
Aynen bizimkide takıyo gösteriyo bak nasıl yandı diye parmağını
Fena kıskancımdır Hesnoşş valla napim ama yaa Askerdeken daha mı yakışıklı oldu ne kaslı maslı
Yok canım şaka dedim ben onu pazartesi yaa ondan şey ettim
İş başı tabi ama bana çalışacak
Bir ay iş güç yok avare tatil
HahahahBen bilmem valla seninkine sorarsın artık ne yaptın ne ettin çarşıda diye
Yok canım şaka dedim ben onu pazartesi yaa ondan şey ettim
İş başı tabi ama bana çalışacak
Bir ay iş güç yok avare tatil
HahahahBen bilmem valla seninkine sorarsın artık ne yaptın ne ettin çarşıda diye
ayyyy sorma yaaaaaaaaaa benımde aynı bak gene delırdımgecen gun kollarını gosterıyo bı de dedım kıme yapıyon sen bunları yok dıyo bıraz daha kılo verıp soyle boyle yapsam falan ay bı sınır oldummm sankı askere degıl orda kampa gıttı vcut yapıyım sunu yapıyım delırttı benı sac kısa falan vcut yaptı hıc sevmedım ben bu askerlıgı valla ben evden cıkmıyom o haftada 1gunde olsa cıkıyo haksızlık hehehe
ayyyy sorma yaaaaaaaaaa benımde aynı bak gene delırdımgecen gun kollarını gosterıyo bı de dedım kıme yapıyon sen bunları yok dıyo bıraz daha kılo verıp soyle boyle yapsam falan ay bı sınır oldummm sankı askere degıl orda kampa gıttı vcut yapıyım sunu yapıyım delırttı benı sac kısa falan vcut yaptı hıc sevmedım ben bu askerlıgı valla ben evden cıkmıyom o haftada 1gunde olsa cıkıyo haksızlık hehehe
Heee hasretten gözün dönmüş seninKıskanacan tabeee ötesi mi var
zaten karıcım diyerek olayı çok güzel bi hale getirmiş gelince emin ol sorunlarınızda kalkar ortadan cnm Allahın izniyle çok sevindmmm
Aynı kafadayız ,,,asker yakışıklılığı diye bir şey var gerçektenhiç yakışmaz dediğin adam bile filinta gibi olabiliyo saçlar kısaaa kaslar falan ezgi hadi ilk uçakla gidelim ben böyle kısa saç sevmezdm sever oldm kirli sakal derdim böyle de hoşuma gidiyo şimdi
Kuzu sen ferah ol şimdilik 1 ay falan çarşısı yok
Askerde spor yapan kas yapan çok delikanlı var, o yüzden birbirlerinden özeniyorlar canım, ondan öyle demiştir, boş ver kaslansın zararı olmaz... Sen de spor yapar sıkılaştırırsın vücudunu o da seni kıskanır
Aynı kafadayız ,,,asker yakışıklılığı diye bir şey var gerçektenhiç yakışmaz dediğin adam bile filinta gibi olabiliyo saçlar kısaaa kaslar falan ezgi hadi ilk uçakla gidelim ben böyle kısa saç sevmezdm sever oldm kirli sakal derdim böyle de hoşuma gidiyo şimdi
Kuzu sen ferah ol şimdilik 1 ay falan çarşısı yok
ben gelır kalırım orda zaten sey dusunuyorum carsı olaylarında samsunda oyle yapıyoduk cumartesı carsısında gıdıyordum cumartesı dısarda gorusuyorduk otelde kalıyordum o gece pazarda askerıyeye zıyaretcı olarak gıdıyordum bı tek ayda 2 kere bensız cıkabılıyordu ondanda sureklı telefon zaten kapatmıyordum hıchaha ayyy sımdıde artık ankarayı bı karıstırıyım ben gelıpte gezemesın ogrenıyım yasak bolgeler koyym
inşallah canım, ama eminki sorun kalmayacak hepsi özlemden hasretten oluyor 4 yıldır ben bu hasretin kitabını yazdımm :):)
sizin nasıl gidiyorr
ahhahah ben valla yasadım ayy yemın torenıne kadar gene relaxxxcok sevıyom oyle tek benı goruyo kıyamam ya bencıllıkte mastr yaptım o askerdeyken valla
ohhh benim adamınn hiç çarşısıı yok siz derdinize yanınnnn kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?