öpsün
harita ne güzelmişşşş ben ne şafak panosu yaptım ne günlük ne de harita free takılıyoruz
Ben şekeride çok fazla kullanırım tuzuda..
İlerde acısı çıkacak belki ama vazgeçemiyorum..
Süslü kokoş olduğum vakitlerde şu salatalıkları keseyimde yüzüme koyayım diye niyetleniyorum..
Ne hikmetse artık , salatalığı yüzüme koymadan ağzıma koyuyorum
[video=youtube;pto96RqxZw4]http://www.youtube.com/watch?v=pto96RqxZw4[/video]
Karar vermedim onla ilgili ama dedim ya iş ciddi boyuta gelince en küçük gerginlik gözümde çok büyüyor acaba ilerde nolcaz diyeYani sadece bir şeyle ilgili kızdım ve acaba şöyle mi böyle mi dedim ya ve böyle rüya gördm resmen çocuğumuzu gördm içim rahatladıı..
Aynen düzleştirip toplayadabilirimmmsade tercih ederm zaten cafcafı sevmem ben pekkk..
Az kalmış tabi yahuu sen d eheyecan hiç bitmez valla ne güzel, 1 aycıktan nolcak ohh..
Canım o fotolarda hiç makyaj yok ya onun da etkisi var Gülşahcım, Zafer saç rengime bayılıyo hayatta boyatamam bir kez yaptım o hatayı geçen sene çok kızdıabim de hiç beğenmediii kırık fön nasıl oluyorr?? kıvırcıklı dalgalı açık saçlar bende pek güzel olmuyor da... ya düz olcak ya da böyle üstü kabarık hafif toplu olcak
hehhehe gene de ne güzel yorumlamışsın bakk..Sağol Begüşümmm çocuk çok tatlıydıııı acayippOley çok mutlu oldum o zmannn Güveniyorum ben ona arada kafa karışıklığı işin içine aileler girceği için oluyr geriliyorum ama güzel olcak inşallahh sen nasılsın yavru kuşş??
Ovvv gecenin assolisti gellll
Hheheh süper alışakanlık özellikle sahurda yapmanın çok faydası olurr ama çok tuzlu yeme yahu zararlıı :26:
a:87::87::87::118::118::118:
Ebruş nerdeeeeee yavvv
Aha benm taekwandocu geçmişimi yansıtan depüklerimmmmm hahahhahaaah zuhahahaha puhahahaha
Eki Görüntüle 766371 Eki Görüntüle 766372 Eki Görüntüle 766373
Eneeee çocukken oynardım kıs bunla
Hadi oynayalım karşılıklı yandan yandan
benimde biraz canım sıkkın ya benimkinin annesini eleştirirken şimdi annemle bi konuda ufak bi atıştık napım ben böyleym X'in annesiyle konuş o zaman diyo ne alaka dedm daha ortada bişi yok sen kalkıp niye böyle diosun ki ne alaka dedm her konuşmada onun ailesini katıyo bende ortada daha bişi yok yani ne alaka diyorum hemende koru dio,,,aynı senin gibi düşünüyorum yarın bir gün nolcak diye sinirlerm bozuldu biraz ya hep aynı şey oluo ...
[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]
Karar vermedim onla ilgili ama dedim ya iş ciddi boyuta gelince en küçük gerginlik gözümde çok büyüyor acaba ilerde nolcaz diyeYani sadece bir şeyle ilgili kızdım ve acaba şöyle mi böyle mi dedim ya ve böyle rüya gördm resmen çocuğumuzu gördm içim rahatladıı..
Aynen düzleştirip toplayadabilirimmmsade tercih ederm zaten cafcafı sevmem ben pekkk..
Az kalmış tabi yahuu sen d eheyecan hiç bitmez valla ne güzel, 1 aycıktan nolcak ohh..
Canım o fotolarda hiç makyaj yok ya onun da etkisi var Gülşahcım, Zafer saç rengime bayılıyo hayatta boyatamam bir kez yaptım o hatayı geçen sene çok kızdıabim de hiç beğenmediii kırık fön nasıl oluyorr?? kıvırcıklı dalgalı açık saçlar bende pek güzel olmuyor da... ya düz olcak ya da böyle üstü kabarık hafif toplu olcak
hehhehe gene de ne güzel yorumlamışsın bakk..Sağol Begüşümmm çocuk çok tatlıydıııı acayippOley çok mutlu oldum o zmannn Güveniyorum ben ona arada kafa karışıklığı işin içine aileler girceği için oluyr geriliyorum ama güzel olcak inşallahh sen nasılsın yavru kuşş??
Ovvv gecenin assolisti gellll
Hheheh süper alışakanlık özellikle sahurda yapmanın çok faydası olurr ama çok tuzlu yeme yahu zararlıı :26:
Bu arada harita gerçekten çok güzelÖper
Evet rengarenk oldu benim haritalarım, ben de sadece bunu yaptım zaten canım keyifli olduğu içimn, yoksa günlük falan çizelgem de yok, bir de buradaki tickerlarımı iki üç güne bir kaydettim hatıra kalsın diye o kadar
Şekeri sadece kahve ve çayda kullanıyorum ama genelde şekerli şeyle çok sevmem....
Salatalık boşa gidecek diye üzülüyorsun ağzına götürüyorsun değil mi
a
naa buldun jodocuyu diyeyim, al aşağı ederim bakDüzgün depük at
Ebruş kaçak kaçak Ebruş
[video=youtube;_rFBlpfnS6w]http://www.youtube.com/watch?v=_rFBlpfnS6w[/video]
ohhh Hesnoşşş hadi geç karşıma
slmmm kızlar nasılsınız ben 1 haftadır yoktum malum mehtapdaydıkçoook güzel geçti evimde eşimle oğlumla çok iyi geldi..ama
bitti(( bugün uğurladım canımı birdaha ne zaman görürüm bilmem çarşısıda yok
KArdeş böyle oluyo işteeee ya yerim seniii
Düz yap düz , saçlarını fazla hareketli tutma.Sonuçta sıradan bir tanışma.. Nişan değil söz değil.. :)
Hem yakışır sana..
Bak mesela sabahları peynir yediğimde , peyniri fazla kaçırırsam helede peynir tuzlu ise o gün benim mahvolduğumun günüdür..
Baş ağrısından duramıyorum yattığım yerde..
Migren var da bende..
Bu arada harita gerçekten çok güzel
Şafak 0 olduğunda haritanın bir kenarına güneş çizmeyi unutmuşsun ama..
Sen tuzcusun anlaşıldı
Hahha sen hala oturuyo muydun yoksaaaa
Haydaa kız seninki de mi kıskanç ne azcıkk
Ya biraz da hep onlardan bahsetmek istiyoruz ya anneler bile anlamıyor yavrum takma çok fazla sen gel bize anlatt...anneler de güle oynaya kız vermiyo yani gene de başkalarının yanına gitmek içn bu kadar can atmamız hoşlarına gitmiyo sonuçtaa
Hilal begüm. hesna ablanın eşini de biz iteliyelm istanbuldanankaraya doğru hahahha
Canım benimmmmye gızz beni hahahahaha
Valla düz yakışıyor bana bildine yani topuz falan için de fazla sade giyincem çok gereksiz , en iyisi düz fön ya da düz föne at kuyruğu gibi bi şeyy güzel de bir küpeee küpesiz yapamam ben
Oyy migren çok fena oluyormuş öyle diyorlarrr... dikkat etmen lazım o zman yavrum abanma kız tuza MArgaaa hmm kızarım haa
Eda hadi çengelköyde buluşuruz
Sen nasılsın şekerpare okudumda düzelmişiniz sevindmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?