Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öpsün

harita ne güzelmişşşş ben ne şafak panosu yaptım ne günlük ne de harita free takılıyoruz

Öper

Evet rengarenk oldu benim haritalarım, ben de sadece bunu yaptım zaten canım keyifli olduğu içimn, yoksa günlük falan çizelgem de yok, bir de buradaki tickerlarımı iki üç güne bir kaydettim hatıra kalsın diye o kadar

Şekeri sadece kahve ve çayda kullanıyorum ama genelde şekerli şeyle çok sevmem....

Salatalık boşa gidecek diye üzülüyorsun ağzına götürüyorsun değil mi

:87::87::87::118::118::118:

Ebruş nerdeeeeee yavvv

Aha benm taekwandocu geçmişimi yansıtan depüklerimmmmm hahahhahaaah zuhahahaha puhahahaha

benimde biraz canım sıkkın ya benimkinin annesini eleştirirken şimdi annemle bi konuda ufak bi atıştık napım ben böyleym X'in annesiyle konuş o zaman diyo ne alaka dedm daha ortada bişi yok sen kalkıp niye böyle diosun ki ne alaka dedm her konuşmada onun ailesini katıyo bende ortada daha bişi yok yani ne alaka diyorum hemende koru dio,,,aynı senin gibi düşünüyorum yarın bir gün nolcak diye sinirlerm bozuldu biraz ya hep aynı şey oluo ...

[video=youtube;_rFBlpfnS6w]http://www.youtube.com/watch?v=_rFBlpfnS6w[/video]

ohhh Hesnoşşş hadi geç karşıma

slmmm kızlar nasılsınız ben 1 haftadır yoktum malum mehtapdaydık çoook güzel geçti evimde eşimle oğlumla çok iyi geldi..ama
bitti(( bugün uğurladım canımı birdaha ne zaman görürüm bilmem çarşısıda yok

Eneeee çocukken oynardım kıs bunla

Hadi oynayalım karşılıklı yandan yandan

Hahha sen hala oturuyo muydun yoksaaaa

Haydaa kız seninki de mi kıskanç ne azcıkk
Ya biraz da hep onlardan bahsetmek istiyoruz ya anneler bile anlamıyor yavrum takma çok fazla sen gel bize anlatt...anneler de güle oynaya kız vermiyo yani gene de başkalarının yanına gitmek içn bu kadar can atmamız hoşlarına gitmiyo sonuçtaa

Düz yap düz , saçlarını fazla hareketli tutma.Sonuçta sıradan bir tanışma.. Nişan değil söz değil.. :)
Hem yakışır sana..

Bak mesela sabahları peynir yediğimde , peyniri fazla kaçırırsam helede peynir tuzlu ise o gün benim mahvolduğumun günüdür..
Baş ağrısından duramıyorum yattığım yerde..
Migren var da bende..

Bu arada harita gerçekten çok güzel
Şafak 0 olduğunda haritanın bir kenarına güneş çizmeyi unutmuşsun ama..

Sen tuzcusun anlaşıldı

a

naa buldun jodocuyu diyeyim, al aşağı ederim bak Düzgün depük at

Ebruş kaçak kaçak Ebruş

hahhaha kapışak yehuuu oyna oynaaa..hoppp

[video=youtube;_rFBlpfnS6w]http://www.youtube.com/watch?v=_rFBlpfnS6w[/video]

ohhh Hesnoşşş hadi geç karşıma

Ay ben de geçecem banane ben duramammm haydin kızlarrr :118::118::118::118::118::118::124::124::124:

Canım bu gece hüzün yasak Hesna ablanın depük gecesi bugünnn

KArdeş böyle oluyo işteeee ya yerim seniii

Canım benimmmm ye gızz beni hahahahaha

Valla düz yakışıyor bana bildin e yani topuz falan için de fazla sade giyincem çok gereksiz , en iyisi düz fön ya da düz föne at kuyruğu gibi bi şeyy güzel de bir küpeee küpesiz yapamam ben

Oyy migren çok fena oluyormuş öyle diyorlarrr... dikkat etmen lazım o zman yavrum abanma kız tuza MArgaaa hmm kızarım haa

kuzu mevzu yok ki ben bişi içine hep yanlış anlıosun dedm ordan çıktı...hep aynısını yapıyo git onlarla konuş falan kızdığı zaman valla bilmiyorum onun ki düşkün bizimki böyle ne halt edicez bilmiyorm ...çözemedm ...mesela askerle ilgili mevzu olsun diyelim şaka yapıyo bende ne alaka diyorum hemende koruo laf söyletmiyo dio ama söylencek bişi yok ki tek sevmediğim şey bu zaten o sözler bana çok manasız geliyo tıpkı kv nin benm oğlmmm demesi gibi...

Bak ben seni şu 2 dakika içinde hayal edeyim..
Saçlarını düzleştirip salık bırakıbilirsin yada dediğin gibi at kuyruğu yapabilirsin..
Makyaja gelince , sade bir makyaj yaparsın ama gözlerini ön plana çıkarırsın..
Küpe kolye gibi şeylere gelince, zarif kibar duranlarından varsa onları takabilirsin , fazla göze çarpmasın..
Kıyafete gelince ona sana bırakıyorum ..

Çok cici hanım hanımcık olucaksın,ulan sanki ben geliyorum size o derece heyecanlı bi şekilde yazdım ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…