Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay bana da arada depük atın yavrum yaaa uzağız sonuçta aklına geldikçe salla bir depükk nolcak eline mi yapışır

Bir de yeni görevin hayırlı olsunn bence de halledersin dert etmee

Ay bana da arada depük atın yavrum yaaa uzağız sonuçta aklına geldikçe salla bir depükk nolcak eline mi yapışır

Bir de yeni görevin hayırlı olsunn bence de halledersin dert etmee

Haha
Askerlerine hasret olanları önce depükleyelim..

Senin evden depüklenmene az kaldı zaten.Bu bayram tanışma faslı vardı. Yanlış mı hatırlıyorum ?

Bu arada sağolasın canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Haha
Askerlerine hasret olanları önce depükleyelim..

Senin evden depüklenmene az kaldı zaten.Bu bayram tanışma faslı vardı. Yanlış mı hatırlıyorum ?

Bu arada sağolasın canım..

Tabi canım asker yarenlerine önce depük arada bana

He evet doğru hatırlıyorsunn Ağustos sonuna tanışmaya geliyorlar, bayrama memlekette olacağız çünküü.. heyecanlı zamanlar başlayacak bakalım hayırlısıı..

Sen de baya sık görüşüyosun askerinle di mii ne güzelll...senne iş yapıyordun normalde canım??

Hadi bakalım hayırlı olsun kuzum Ogün neler yaşayacaksın çok merak ediyorum..

Evet çok şükür çok sık görüşüyorum.
Şöyle diyim , askere gittiğinden bu yana her ay görüştük ..
Ya günü birlik , ya evci , ya da uzun izinler sayesinde görüştük..

Ben çalışmıyorum , evdeyim ..
Üniversite öğrencisiyim istatistik ve metematiksel bilimler okuyorum fakat okuduğum okulu askerim için bıraktım..

Açıktan devam edeyim dedim..
Açıktan adalete devam ediyorum..

Hiloş , şimdi seni istemeye mi geliyorlar..
Yoksa öyle bi tanışma faslı mı var ?

Gerçekten harika her ay görüşmek şanslısın..ne güzel canımm

Anladım tatlım hakkında hayırlısı olsun o zman adalet bizim işimiz

Yok kız isteme değil henüz, bu sadece tanışma, eğer anlaşırlarsa inşallah bikaç ay sonrasında isteme-söz-nişan üçü bir arada olcak bakalım.. uzaktan geliyor olmasalar bunları da bölecektik ama acıdık

İnşallah herşey yolunda ve istediğin gibi gider canım.. :)
Hı hı bu konuda harbi harbi şanslıyım..

Bi aksilik çıkmazsa bayramda kaçıyorum sevdiğimin yanına

Amin canım..

İnşallah herşey yolunda ve istediğin gibi gider canım.. :)
Hı hı bu konuda harbi harbi şanslıyım..

Bi aksilik çıkmazsa bayramda kaçıyorum sevdiğimin yanına

Amin canım..

Sağol canikomm..inşallah istediğim gibi gider ve inşallah aileler anlaşır bakalım görecez ben de çok merak ediyorum nasıl olacağını..

Ohh bayrama ne kaldı şurda zaten süper..

Sağol canikomm..inşallah istediğim gibi gider ve inşallah aileler anlaşır bakalım görecez ben de çok merak ediyorum nasıl olacağını..

Ohh bayrama ne kaldı şurda zaten süper..

İnşallah canım inşallah..
Ne giyeceksin peki..
Normal klasik kıyefetlerden mi giyeceksin.. ?

Aynen öyle çok az kaldı.. :)

hahaha ayy sımdıde annem aradı yemege cagırdı aıle yemegı varmıs annemın evıne geldım gene kaldı dızı kaderım bu benım yeaaa ızleyemıcem yetısırım yetısırımmmm

hahaha ayy sımdıde annem aradı yemege cagırdı aıle yemegı varmıs annemın evıne geldım gene kaldı dızı kaderım bu benım yeaaa ızleyemıcem yetısırım yetısırımmmm

Yemek yerken sakın izleme ama..
Pek hoş olmayan şeyler oluyor çünki..

İnşallah canım inşallah..
Ne giyeceksin peki..
Normal klasik kıyefetlerden mi giyeceksin.. ?

Aynen öyle çok az kaldı.. :)

Normal klasik bir elbise giyerim ama yeni alırım bir tane, aklımda şöyle diz boyunda düz dar klasik elbiselerden var, sadece renk detayı katabilirim modeli klasik yani, özeneyim biraz di mii, ama saçımı napcam bilemedim, yani en çok fön olur da onun için bile kuaföre gitmeye çekinir miyim acaba abimden babamdan diye aklıma gelmedi değil...ben önceden tanıştığım için ailesiyle rahatım yine Zafer napacak bakalım

Az kalmış valla canım 10 gün bir şey ohh.. bayramda biz de memlekete gidecez ailece ve ordan tatile çabuk geçecek yani ben de sevdiceğimi görecem sonra ama tabi ailelerin yanında görecem çok bir şey anlamıcaz ne yazık ki

Son düzenleme:
hiloş ne karışık rüyalar görmüşsün sen öyle canım, hayrolsun inşallah eğer rüyayı gördükten sonra uykudan huzurlu uyandıysan hayra yorabilirsin; ama sıkıntıyla uyandıysan çok durma üstünde rüya hepi topu

Sorma Nilüü yaa ne biçim rüyalar gördümmm, ama sıkıntılı uyandım yaa.. o Zafer'in bana bakışı sen bana nasıl güvenmezsin gibi..ve benim o vicdan azabım onları hissederek uyandım.. ama hayırlısı olsun inşallah Nilüüü.. ben Zaferle ilgili bir karar vermeye çalışırsam hep bir rüya gördüm şimdiye kadar biliyor musun, zaten bu rüyayı da iyiye yordum çünkü akşam suçladım ya onu saçma bir konuydu ama acaba girdi aklıma, sabah kalbim temizdi yanii en azından..sadece vicdan azabı..

Ben Zafer'i ilk başta istemiyordum mesela, gerek mesafeden gerekse mizaçlarımızın tersliğinden , o Ankara'ya gelcem seni görmeye dedikçe ben istemiyordum artık uçak bileti aldı Erzurum'a ama bana dedi ki bak son çare, giderken Ankara aktarmalı uçak, orda inip geri binmicem istersen dedi ve ben o gece rüyamda onla elele, başım onun omzunda huzura boğulduğum bir rüya gördüm ve ertesi sabah direk mesaj attım, gel dedim, ne olacaksa da yüzyüze olsun ama bir beklenti içinde gelme dedim, görüşelim...ve tabi olan oldu sonra

Hesnoşşşş tabiii depüğe gelecemm ama iftara misafir varr 12 yi geçebilir gelmemm, şimdiden söyliyimm tamam mııııı

hayır olsun inşallah canım, yaşadıklarımız da çok etkili oluyor rüyada sen zafer'le ilgili ne karar aldın ki öyle şeyler gördün?

ne güzel olmuş canım iyi ki gelmiş

Ezgi, zombileri izlerken yemek yicek misin kız..
Şuan bi arkadaşım var yanımda ezanın okunmasını bekliyoruz..
Karşımdaki zombi hatun resmen

Saçlarını ya topla yada salık bırak düz fön çek hiloş..
Özen tabi , sade fazla cafcaflı olmayan şeyleri tercih edebilirsin..

Aynen öyle kuzum hemde çok az kaldııııı

canım bence kırık fon cektır cok dogal duruyo hatta bana kalırsa sac rengını degıs derım ten rengınle saç rengın bırbırıne cok benzıo hatlarını cıkarcak bı sac rengıne boyatırsan cok hos olabılır

Allah iyiliğini versin ben yorumcumuyum kızz çok güldüm ya valla içim katıldı

Ama şöyle bir şey düşündüm askerdeyken bilinçaltında hep olumsuz şeyler vardı ya onların yansıması olmuş ama sarışın çocuk ki güzel bi çocuk sanırım artık her şeyin yolunda olduğunu gösteriyo sen ona güveniyosun bu evlilik konusunda ve meyvelerini alcaksın inşallah ilerde...Çocuk güzelse güzel haberler ama çirkin ve böyle pisse temiz değilse kötüye yorumluyo tabirler ama her şerde de bi hayır vardır çokta takılmamak lazım ...aslında rüyalar yol gösterici ama bunu bayağı ilerletmek lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…