- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Hilal begüm. hesna ablanın eşini de biz iteliyelm istanbuldanankaraya doğru hahahha
kuzu mevzu yok ki ben bişi içine hep yanlış anlıosun dedm ordan çıktı...hep aynısını yapıyo git onlarla konuş falan kızdığı zaman valla bilmiyorum onun ki düşkün bizimki böyle ne halt edicez bilmiyorm ...çözemedm ...mesela askerle ilgili mevzu olsun diyelim şaka yapıyo bende ne alaka diyorum hemende koruo laf söyletmiyo dio ama söylencek bişi yok ki tek sevmediğim şey bu zaten o sözler bana çok manasız geliyo tıpkı kv nin benm oğlmmm demesi gibi...
hahhaha kapışak yehuuuoyna oynaaa..hoppp
Ay ben de geçecem banane ben duramammm haydin kızlarrr:118::118::118::118::118::118::124::124::124:
Canım bu gece hüzün yasak Hesna ablanın depük gecesi bugünnn
[video=youtube;_rFBlpfnS6w]http://www.youtube.com/watch?v=_rFBlpfnS6w[/video]
ohhh Hesnoşşş hadi geç karşıma
benimde biraz canım sıkkın ya benimkinin annesini eleştirirken şimdi annemle bi konuda ufak bi atıştık napım ben böyleym X'in annesiyle konuş o zaman diyo ne alaka dedm daha ortada bişi yok sen kalkıp niye böyle diosun ki ne alaka dedm her konuşmada onun ailesini katıyo bende ortada daha bişi yok yani ne alaka diyorum hemende koru dio,,,aynı senin gibi düşünüyorum yarın bir gün nolcak diye sinirlerm bozuldu biraz ya hep aynı şey oluo ...
slmmm kızlar nasılsınız ben 1 haftadır yoktum malum mehtapdaydıkçoook güzel geçti evimde eşimle oğlumla çok iyi geldi..ama
bitti(( bugün uğurladım canımı birdaha ne zaman görürüm bilmem çarşısıda yok
Hahha sen hala oturuyo muydun yoksaaaa
Haydaa kız seninki de mi kıskanç ne azcıkk
Ya biraz da hep onlardan bahsetmek istiyoruz ya anneler bile anlamıyor yavrum takma çok fazla sen gel bize anlatt...anneler de güle oynaya kız vermiyo yani gene de başkalarının yanına gitmek içn bu kadar can atmamız hoşlarına gitmiyo sonuçtaa
Bak ben seni şu 2 dakika içinde hayal edeyim..
Saçlarını düzleştirip salık bırakıbilirsin yada dediğin gibi at kuyruğu yapabilirsin..
Makyaja gelince , sade bir makyaj yaparsın ama gözlerini ön plana çıkarırsın..
Küpe kolye gibi şeylere gelince, zarif kibar duranlarından varsa onları takabilirsin , fazla göze çarpmasın..
Kıyafete gelince ona sana bırakıyorum ..
Çok cici hanım hanımcık olucaksın,ulan sanki ben geliyorum size o derece heyecanlı bi şekilde yazdım ha
Kulelide buluşuyoruzz o zaman begühee düzeldik cnm da yne içim buruk bakalm son 2 ..
hııımmmm ozaman bu akşam hüzünleri evde bıraktımmmmm diyerek dalıyım konuyaohhh sefann olsun hesnacımm yandan yandannn
Kulelide buluşuyoruzz o zaman begühee düzeldik cnm da yne içim buruk bakalm son 2 ..
[video=youtube;TmonZqcRRvc]http://www.youtube.com/watch?v=TmonZqcRRvc[/video]
Kaynanacıklara gelsin
:118: :118: :118:
Valla iyi geldi hee ohhh oynak oynak pek bi zilli çıktık
Sıkma canını kuzum yaa daha ne böyle konuşmalar olacak dur bakalım, her türlü sorun olabilir ama önemli olan sizin iyi olmanız
Allah kavuştursun canım ama bak mehtabınız ne güzel geçmiş iyi değerlendirmişsiniz
Yok be dolanıyorum evde, bir bilgisayardayım bir mutfakta bir odada oturamıyorum niyeyse
Hahahha kızz bende gözün mü var ne senin hahaha
Kolye takmam sanırım genelde takmıyorum yani, Zaferimin hediyesini takarım ancaama eğer yakası yeterince kapalı olursa gerek yok kolyeye yine de, küpeye gelince de toplu olursa sallantısz açık olursa sallantılı olabilir sade bi şeyy ayy zaten foto koyarım size kızz ben de heyecan yaptım bak şu annn cici olcam ben de hayal ettm ciciii.. ama ikinci de söz nişan hepsi olcaksa abiye tarzı giyceksem yani bunda sadece böyle elbise giycem bu da önemlii
Kavuşmaya kalmış 2 boşver derdi tasayı yavrummm
Hahhh işte bu kadarr sonra konuşcaz gene biz
Hilal begüm. hesna ablanın eşini de biz iteliyelm istanbuldanankaraya doğru hahahha
[video=youtube;bgNjGXnkCPA]http://www.youtube.com/watch?v=bgNjGXnkCPA[/video]
hııımmmm ozaman bu akşam hüzünleri evde bıraktımmmmm diyerek dalıyım konuyaohhh sefann olsun hesnacımm yandan yandannn
Hesna ablacmm mobil giriyorum ama bu gece sana yazmadan olmazdi..
Çektiğin herşey bitti ablacm.. Allah sizi bi daha ayırmasn hep mutlu olun....
Begümm kaynanaya bulaşcan yine dimiiihadi bakalm yandan o zmn ohhhh
Yani tatlım amin hepimz için inşGelince nasılsa unutulcak sıkma canınııı inşallah son 2 dediğin tezkereyide sayıcaz üzülmek yok yola devam canım benimmm
Hahahha kızz bende gözün mü var ne senin hahaha
Kolye takmam sanırım genelde takmıyorum yani, Zaferimin hediyesini takarım ancaama eğer yakası yeterince kapalı olursa gerek yok kolyeye yine de, küpeye gelince de toplu olursa sallantısz açık olursa sallantılı olabilir sade bi şeyy ayy zaten foto koyarım size kızz ben de heyecan yaptım bak şu annn cici olcam ben de hayal ettm ciciii.. ama ikinci de söz nişan hepsi olcaksa abiye tarzı giyceksem yani bunda sadece böyle elbise giycem bu da önemlii
Kavuşmaya kalmış 2 boşver derdi tasayı yavrummm
Hahhh işte bu kadarr sonra konuşcaz gene biz
Ohh süper oldu buuu
Oturma oturma nöbet tut bu geceee...
ya ben nasıl da fosur fosur uyudum Zaferşn gelceği gece ona şaşıyorum hala
Sallantılı sallantısız sallandırdın beni Hiloşşşşş
Hahahha iteleyin bee daha çabuk gelsin yuvarlansın gelsin
Delüleeeeeerrrrİki tekme iki yumruk savurmayı unutmayın, gelince değerimi bilsin
Teşekkürler tatlım, kurtuluyoruz artık valla darısı sizlere inşallah
Teşekkür ediyorum canım benim, sizleri de allahım ayırmasın tez elden buluştursun inşallah
[video=youtube;0eYSxORbA9A]http://www.youtube.com/watch?v=0eYSxORbA9A[/video]
Bunu çok severim ben hadi kalkın kız
Evetttttgüzel oluyo şarkılar kına gecesinde özellikle seçerim
[video=youtube;0eYSxORbA9A]http://www.youtube.com/watch?v=0eYSxORbA9A[/video]
Bunu çok severim ben hadi kalkın kız
YAnammm yettim yettimm vallahide yetiştimmm
Bilcek tabi gelince kıymetiniiii ne demk oo
Ayy süpersin kızzz devam devam oturan mı vardııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?