- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
İyi akşamlar kızlar, akşam keyifleriniz hayrola
Ablam makarasına yazdım şaka olduğunu biliyoomm
Vayyy bee Hesna ablacımmm nerelerdenn nerelere geldikkkkAllahın izniyle kavuşuyosunuz sonundaaa..en son bir gelişme oldu mu imzaları aldı mı eşinn?? Oh yaa bir yaren daha kurtulduuu Darısı geri kalanlaraaaa..
Sağol ablacımmm seninki bitti bile darısı bizim başımıza
hesnooooooooooooooooooooooooooooooooooş
canım dün nete giremedim depük geceni kaçırdım diye çok korktum; ama neyse ki bugünmüş
Ablacım sende kavuşuyorsun eşine hayırlısıyla Allah birdaha hiç ayırmasın siziDarısı daha asker yolu bekleyen bizlerin başına inşallah
Akşam iftarda dedemlere gidicez o yüzden depük gecende olamicam malesefama benn çıkmadan atıcam sana depüğümü beklee senn durrrrr
Hesna ablacımmmmm akşama burda olamicam o yüzden ilk depüğün benden gelsinnnn
Allah birdaha hiç ayırmasın herşey gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah, sana ve eşine çok güzel bir hayat diliyorum
Eki Görüntüle 766117 Eki Görüntüle 766117 Eki Görüntüle 766117
[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]
ben şimdiden oynamaya başlıyorum ohhh ohhh
Gördüm abla gördüm ne güzel yapmışlar 2 gece yicen depükleri acıcak birz toto ama olsun eşin gelince geçer
Ayy ablamm yaa bitti ya şaka gibi son şafağınıda attın..İlk geldiğimde ceydaya benim ismimide yazmasını sölemiştim o kaydetti 10 gün geçti geçmedi sen devraldın.. Ve şuan benim şafağıma 10 gün kala bırakıyorsun...
Beraber yürüdük biz bu yollarda ablacımmm
Margayada hayırlı olsunnn benim şafak doğan güneşimi marga yazacak yane
hesnaaaa ablacimmm kocaciginin kollarina gonderiyorummm seniii bi omur ayrilmayinn insallahhh
Eki Görüntüle 766163
Tekrardan gözün aydın Hesna Ablacım..
Benim doğan güneşimi , buralarda olursan sen en büyük yazı fontunla yazacaksın, söz mü ..
Hoşgeldin Topiğin tatlı ablası
Nolsunnn bir iftar sonrası daha burdayız
sen nasılsınnn ?
Hoşgeldin Ablacım , öküz gibi yedim..
Şuan başım, bacaklarım öyle ağrıyor ki..
Yağmur mu yağacak yoksa :26:
Sende keyifler ne alemde
Heee biliyorum canım ben de makarasına didim
Arayınca öğrenicem gelişme var mı canım ben de onu bekliyorum,bugün o uyuz komutan nöbetçiydi naptı bakalım
Evet yaaa nerden nereye canım, şu an garip hissediyorum kendimi anlatamıyorum
Amin canım hepinizin başına inşallah tez vakitte
Korkma canım bugün hehe
Çooook teşekkürler tatlım yaaaYerim ben seni Darısı başınıza inşallah en acilinden
Ne güzel depükler buluyonus siz böyle yaaa
Teşekkür ederim tekrar, umarım hepimiz için hayat heybesinde güzel şeyler saklıyordur
Ankarada olunca başka neyle eğlenilir
Heee tam da arkadan sinsice seni seniDarısı başınıza canım inşallah hepinizi böyle tek tek depükleyeceğiz
Vayyy nelerede dikkat edermiş tesadüf olmuş o zaman bee aramızdaki alakaya bakAnca beraber kanca beraber asker yarenlerinin hepsi aynı dertten müzdaripti, aynı şeyleri yaşadık, aynı sevinçlerle kavuşacağız inşallah
Ayyyy inşallah canım yaa inşallah ayrılmayız, bütün sevenler ayrılmasın, sevgiyle kalalım
Teşekkür ederim
Tabiii yaa o gün gelsin de ışıklı noel süsleriylen gönderirizSöz
Bu arada senin becereceğine inanıyorum şafak panosunu, bu işleri iyi biliyorsun sen, tekrar hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım
İyiyim canım eşim arasın diye bekliyorum bir yandan, heyecanla bekliyorum artık saatler kaldı
Ben de çok yedim yaaa....
Yağabilir çünkü bunaltıcı sıcak sonrası hep yağıyor, eşim de İstanbul çok bunaltıcı kesin yağmur yağacak, ben çıkarken dedi, hisseder o, belki yağar gerçekten
Keyfim yerinde biraz uykusuzum
Şafak daha 400lerdede..Kavga ettik şimdiden çok kötüyümm
Şafak daha 400lerdede..Kavga ettik şimdiden çok kötüyümm
Yeni şafak panomuz hazırdır komutanım
Valla abla , geçen gece bacağım öyle bi ağrıyordu ki sağa dön sola dön uyuyamadım..
Gecenin 3ünde kalktım bi baktım dolu yağıyor..
Yağmur yağdığımda vücudum rahatlıyor resmen..
Eki Görüntüle 766312 Eki Görüntüle 766313 Eki Görüntüle 766314 Eki Görüntüle 766315
Hesnoşummmm seni kocana gönderiyorummm hep mutlu olursunuz inşallah
Hoş geldin aramıza, Allah kavuştursun tez vakitte inşallahKavgalar bazen tadı tuzu oluyor bu hasretliğin
Siyatiğin mi var ki :44: O zaman yine yağacak yağmur demedi deme
Gece 12 den sonra bekliyoruz benim adımı silmeyi unutma
Teşekkür ederim Begüşüm bissürü tepük yedim yarına eşimin karşısına sağ çıkarım inşallah
Heee biliyorum canım ben de makarasına didim
Arayınca öğrenicem gelişme var mı canım ben de onu bekliyorum,bugün o uyuz komutan nöbetçiydi naptı bakalım
Evet yaaa nerden nereye canım, şu an garip hissediyorum kendimi anlatamıyorum
Amin canım hepinizin başına inşallah tez vakitte
Korkma canım bugün hehe
Çooook teşekkürler tatlım yaaaYerim ben seni Darısı başınıza inşallah en acilinden
Ne güzel depükler buluyonus siz böyle yaaa
Teşekkür ederim tekrar, umarım hepimiz için hayat heybesinde güzel şeyler saklıyordur
Ankarada olunca başka neyle eğlenilir
Heee tam da arkadan sinsice seni seniDarısı başınıza canım inşallah hepinizi böyle tek tek depükleyeceğiz
Vayyy nelerede dikkat edermiş tesadüf olmuş o zaman bee aramızdaki alakaya bakAnca beraber kanca beraber asker yarenlerinin hepsi aynı dertten müzdaripti, aynı şeyleri yaşadık, aynı sevinçlerle kavuşacağız inşallah
Ayyyy inşallah canım yaa inşallah ayrılmayız, bütün sevenler ayrılmasın, sevgiyle kalalım
Teşekkür ederim
Tabiii yaa o gün gelsin de ışıklı noel süsleriylen gönderirizSöz
Bu arada senin becereceğine inanıyorum şafak panosunu, bu işleri iyi biliyorsun sen, tekrar hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım
İyiyim canım eşim arasın diye bekliyorum bir yandan, heyecanla bekliyorum artık saatler kaldı
Ben de çok yedim yaaa....
Yağabilir çünkü bunaltıcı sıcak sonrası hep yağıyor, eşim de İstanbul çok bunaltıcı kesin yağmur yağacak, ben çıkarken dedi, hisseder o, belki yağar gerçekten
Keyfim yerinde biraz uykusuzum
Hoş geldin aramıza, Allah kavuştursun tez vakitte inşallahKavgalar bazen tadı tuzu oluyor bu hasretliğin
Siyatiğin mi var ki :44: O zaman yine yağacak yağmur demedi deme
Gece 12 den sonra bekliyoruz benim adımı silmeyi unutma
Teşekkür ederim Begüşüm bissürü tepük yedim yarına eşimin karşısına sağ çıkarım inşallah
taş gibisin maşallah çıkarsın hee eşine söyle topikteki kızlar adına birer kere öpsün seni ama önce benim adıma
Hala ağrıyor yaaa
Seni depükledik zaten panonun en kolay kısmı teskereci devre
Hahhaaa yahuu sorun olsa ne olur, ben onu görünce düzelirim kiii
Tamam söylerim vallahi memnuniyetle öper tek tek üşenmez yani, zaten bahane arıyor
Kızlar size tuhaf bi alışkanlığımı paylaşayım..
Her gece çıtır çıtır salatalı dilim dilim keser , bol tuz ve yağ döker yerim..
Öyle serinletiyor ki içimi anlatamam
Salatalığa ben de bayılırım ama sadece tuzla... Zaten tuz hastasıyım yaa çok tuzlu yiyorum ben bana tatlı deme tuzlu de
hayır olsun inşallah canım, yaşadıklarımız da çok etkili oluyor rüyadasen zafer'le ilgili ne karar aldın ki öyle şeyler gördün?
ne güzel olmuş canım iyi ki gelmiş
Ezgi, zombileri izlerken yemek yicek misin kız..
Şuan bi arkadaşım var yanımda ezanın okunmasını bekliyoruz..
Karşımdaki zombi hatun resmen
Saçlarını ya topla yada salık bırak düz fön çek hiloş..
Özen tabi , sade fazla cafcaflı olmayan şeyleri tercih edebilirsin..
Aynen öyle kuzum hemde çok az kaldııııı
canım bence kırık fon cektır cok dogal duruyo hatta bana kalırsa sac rengını degıs derım ten rengınle saç rengın bırbırıne cok benzıo hatlarını cıkarcak bı sac rengıne boyatırsan cok hos olabılır
Allah iyiliğini versin ben yorumcumuyum kızz çok güldüm ya valla içim katıldı
Ama şöyle bir şey düşündüm askerdeyken bilinçaltında hep olumsuz şeyler vardı ya onların yansıması olmuş ama sarışın çocuk ki güzel bi çocuk sanırım artık her şeyin yolunda olduğunu gösteriyo sen ona güveniyosun bu evlilik konusunda ve meyvelerini alcaksın inşallah ilerde...Çocuk güzelse güzel haberler ama çirkin ve böyle pisse temiz değilse kötüye yorumluyo tabirler ama her şerde de bi hayır vardır çokta takılmamak lazım ...aslında rüyalar yol gösterici ama bunu bayağı ilerletmek lazm
Kızlar size tuhaf bi alışkanlığımı paylaşayım..
Her gece çıtır çıtır salatalı dilim dilim keser , bol tuz ve yağ döker yerim..
Öyle serinletiyor ki içimi anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?