Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Artık inanmıyorum eskiden inandırıldıklarıma, kapanan kapılar açılmaz anlamalıydın bunu..
Elimde destelenmiş sayfaların hepsi sapsarı .. İlk kan kustuğum yer haydarpaşa tiren garı..

Off of..
Çok özledim ..

[video=youtube;f0qMn99s7ro]http://www.youtube.com/watch?v=f0qMn99s7ro[/video]

[video=youtube;b5E6ynP1_Vg]http://www.youtube.com/watch?v=b5E6ynP1_Vg[/video]

Sen benim içimdeki büyük yangınların adı
Ben senin gecendeki mavi yada günümdeki sarı
Sen benim şehrindeki bütün sokakların adı
Ben senin yüzümdeki çizgi dünündeki anı

****************************************.*
Hadi kalk gel bul bi bahane
Birazcık heves biraz cesaret
İlk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanet
Hadi kalk gel bul bi bahane
Birazcık heves biraz cesaret
İlk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanet

Ablam makarasına yazdım şaka olduğunu biliyoomm

Heee biliyorum canım ben de makarasına didim

Vayyy bee Hesna ablacımmm nerelerdenn nerelere geldikkkk Allahın izniyle kavuşuyosunuz sonundaaa..en son bir gelişme oldu mu imzaları aldı mı eşinn?? Oh yaa bir yaren daha kurtulduuu Darısı geri kalanlaraaaa..

Arayınca öğrenicem gelişme var mı canım ben de onu bekliyorum,bugün o uyuz komutan nöbetçiydi naptı bakalım

Evet yaaa nerden nereye canım, şu an garip hissediyorum kendimi anlatamıyorum

Sağol ablacımmm seninki bitti bile darısı bizim başımıza

Amin canım hepinizin başına inşallah tez vakitte

hesnooooooooooooooooooooooooooooooooooş

canım dün nete giremedim depük geceni kaçırdım diye çok korktum; ama neyse ki bugünmüş

Korkma canım bugün hehe

Çooook teşekkürler tatlım yaaa Yerim ben seni Darısı başınıza inşallah en acilinden

Ne güzel depükler buluyonus siz böyle yaaa

Teşekkür ederim tekrar, umarım hepimiz için hayat heybesinde güzel şeyler saklıyordur

[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]

ben şimdiden oynamaya başlıyorum ohhh ohhh

Ankarada olunca başka neyle eğlenilir

Ablacımmm bende akşam mobilden gireceğim için şimdi atıyorum depüğü
Eki Görüntüle 766123

Heee tam da arkadan sinsice seni seni Darısı başınıza canım inşallah hepinizi böyle tek tek depükleyeceğiz

Vayyy nelerede dikkat edermiş tesadüf olmuş o zaman bee aramızdaki alakaya bak Anca beraber kanca beraber asker yarenlerinin hepsi aynı dertten müzdaripti, aynı şeyleri yaşadık, aynı sevinçlerle kavuşacağız inşallah

hesnaaaa ablacimmm kocaciginin kollarina gonderiyorummm seniii bi omur ayrilmayinn insallahhh

Eki Görüntüle 766163

Ayyyy inşallah canım yaa inşallah ayrılmayız, bütün sevenler ayrılmasın, sevgiyle kalalım

Teşekkür ederim

Tekrardan gözün aydın Hesna Ablacım..
Benim doğan güneşimi , buralarda olursan sen en büyük yazı fontunla yazacaksın, söz mü ..

Tabiii yaa o gün gelsin de ışıklı noel süsleriylen göndeririz Söz

Bu arada senin becereceğine inanıyorum şafak panosunu, bu işleri iyi biliyorsun sen, tekrar hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım

Hoşgeldin Topiğin tatlı ablası

Nolsunnn bir iftar sonrası daha burdayız

sen nasılsınnn ?

İyiyim canım eşim arasın diye bekliyorum bir yandan, heyecanla bekliyorum artık saatler kaldı

Hoşgeldin Ablacım , öküz gibi yedim..

Şuan başım, bacaklarım öyle ağrıyor ki..
Yağmur mu yağacak yoksa :26:

Sende keyifler ne alemde

Ben de çok yedim yaaa....

Yağabilir çünkü bunaltıcı sıcak sonrası hep yağıyor, eşim de İstanbul çok bunaltıcı kesin yağmur yağacak, ben çıkarken dedi, hisseder o, belki yağar gerçekten

Keyfim yerinde biraz uykusuzum

Yeni şafak panomuz hazırdır komutanım

Valla abla , geçen gece bacağım öyle bi ağrıyordu ki sağa dön sola dön uyuyamadım..
Gecenin 3ünde kalktım bi baktım dolu yağıyor..

Yağmur yağdığımda vücudum rahatlıyor resmen..

Şafak daha 400lerdede..Kavga ettik şimdiden çok kötüyümm

Hoş geldin aramıza, Allah kavuştursun tez vakitte inşallah Kavgalar bazen tadı tuzu oluyor bu hasretliğin

Siyatiğin mi var ki :44: O zaman yine yağacak yağmur demedi deme

Gece 12 den sonra bekliyoruz benim adımı silmeyi unutma

Teşekkür ederim Begüşüm bissürü tepük yedim yarına eşimin karşısına sağ çıkarım inşallah

taş gibisin maşallah çıkarsın hee eşine söyle topikteki kızlar adına birer kere öpsün seni ama önce benim adıma

Hala ağrıyor yaaa
Seni depükledik zaten panonun en kolay kısmı teskereci devre

taş gibisin maşallah çıkarsın hee eşine söyle topikteki kızlar adına birer kere öpsün seni ama önce benim adıma

Hahhaaa yahuu sorun olsa ne olur, ben onu görünce düzelirim kiii

Tamam söylerim vallahi memnuniyetle öper tek tek üşenmez yani, zaten bahane arıyor

Kızlar size tuhaf bi alışkanlığımı paylaşayım..

Her gece çıtır çıtır salatalı dilim dilim keser , bol tuz ve yağ döker yerim..

Öyle serinletiyor ki içimi anlatamam

Hahhaaa yahuu sorun olsa ne olur, ben onu görünce düzelirim kiii

Tamam söylerim vallahi memnuniyetle öper tek tek üşenmez yani, zaten bahane arıyor

öpsün

harita ne güzelmişşşş ben ne şafak panosu yaptım ne günlük ne de harita free takılıyoruz

Salatalığa ben de bayılırım ama sadece tuzla... Zaten tuz hastasıyım yaa çok tuzlu yiyorum ben bana tatlı deme tuzlu de

Salatalığa ben de bayılırım ama sadece tuzla... Zaten tuz hastasıyım yaa çok tuzlu yiyorum ben bana tatlı deme tuzlu de

Ben şekeride çok fazla kullanırım tuzuda..
İlerde acısı çıkacak belki ama vazgeçemiyorum..

Süslü kokoş olduğum vakitlerde şu salatalıkları keseyimde yüzüme koyayım diye niyetleniyorum..
Ne hikmetse artık , salatalığı yüzüme koymadan ağzıma koyuyorum

hayır olsun inşallah canım, yaşadıklarımız da çok etkili oluyor rüyada sen zafer'le ilgili ne karar aldın ki öyle şeyler gördün?

ne güzel olmuş canım iyi ki gelmiş

Karar vermedim onla ilgili ama dedim ya iş ciddi boyuta gelince en küçük gerginlik gözümde çok büyüyor acaba ilerde nolcaz diye Yani sadece bir şeyle ilgili kızdım ve acaba şöyle mi böyle mi dedim ya ve böyle rüya gördm resmen çocuğumuzu gördm içim rahatladıı..

Aynen düzleştirip toplayadabilirimmm sade tercih ederm zaten cafcafı sevmem ben pekkk..
Az kalmış tabi yahuu sen d eheyecan hiç bitmez valla ne güzel, 1 aycıktan nolcak ohh..

Canım o fotolarda hiç makyaj yok ya onun da etkisi var Gülşahcım, Zafer saç rengime bayılıyo hayatta boyatamam bir kez yaptım o hatayı geçen sene çok kızdı abim de hiç beğenmediii kırık fön nasıl oluyorr?? kıvırcıklı dalgalı açık saçlar bende pek güzel olmuyor da... ya düz olcak ya da böyle üstü kabarık hafif toplu olcak

hehhehe gene de ne güzel yorumlamışsın bakk..Sağol Begüşümmm çocuk çok tatlıydıııı acayipp Oley çok mutlu oldum o zmannn Güveniyorum ben ona arada kafa karışıklığı işin içine aileler girceği için oluyr geriliyorum ama güzel olcak inşallahh sen nasılsın yavru kuşş??

İyi akşamlar kızlar, akşam keyifleriniz hayrola

Ovvv gecenin assolisti gellll

Hheheh süper alışakanlık özellikle sahurda yapmanın çok faydası olurr ama çok tuzlu yeme yahu zararlıı :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…