İnşallah hepimiz biran önce plakalara ineriz de depükleniriz dimi çavuşum
Sağolasın hiloşumŞu şurdan kalksa iyi olurdu dediğiniz şeyler varsa söyleyin hıııııı
Yarım saat önce atmıştımm sana mesaj hiloşum tam girdim sen mesaj attın
Aynen cnm inşallah bi gün yaşıcaz şu ocak ayına bi adım atalım gerisi akıp gitcek inşallah
Valla ben gayet begendim canımm kızların fikrini bilemem süper yanii..milliyetçi damarım kaynadı
Haa geç görmüşüm yavv
Margacım ellerine sağlık şafak ponomuz çok güzel olmuş Hesna abladan sonra bu görevi layığıyla yapacağına inanıyorum
29 TEMMUZ 2013
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ
...415 traublee...
...416 elmaSekeri23 ..
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...330 busra00...
...370 ezgisaygin...
...374 seros08...
...374 mutluluk_06...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...275 zeynepesin...
...275 Margarikotin...
...279 pekmez_akilli...
...279 ilithya...
...279 SelenYusuf...
...272 begushh...
ŞAFAKLARIN YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
... 200 destinyeda...
...205 xxIpekxx...
...206 depresiffpolyanna...
...207 nesilll...
...209 qizem7...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...110 GRGR...
...113 kskada...
....116 chidoshimedo....
...116 mayamaya11
...116 BerlD...
...116 kmleomer...
...116 nazarboncugu05...
... 124 ED2006...
...147 Mervens...
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...94 tugbaoguzhan...
..RABBİM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN BİZLERİ..
Listeye katılmak isyenler , şafağında yanlışlık olanlar özel mesaj atabilirler..
Öhöm öhömm biraz geç kalmış olsam da yetiştimm ve hemen konuşmamı yapayım..
Sevgili hesnoş ablacım namı değer şafakcı başımızzz
Sen hepimizin ablasısın.. Hepimizin yol göstereni oldun.. Her zor anımızda yanımızdaydın.. Bize desteğin o kadar çok ki..
Seni inan unutmamızı bile mümkün değil.. Bizimkiler askerlik anılarını anlattığında bizimde aklımıza hep burası gelicek..
Ve tabiki bizim başımız ablamız canımız gelicek..
Sen topiğin müdaveni, Ablası, Canı, Cananısın.. Sensiz bu topiği düşünemiyorum bile..
Bizi bırakmicağınıda biliyorum zaten yeni topiğmizde yine hepbirlikte olucaz
Ve ablam sen bugün ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ diyorsun.. Ve bunu demeyi o kadar çok hakettinkii..
Sen ne zorluklar atlattın az çok biliyoruz ama o kadar güçlüydünki bizede güç veriyordun..
Kocişinn yarın sağ salimm kollarının arasına al ve bir daha hiç bırakma..
İnşallah bu askerlik son ayrılığınız olmuş olur.. Allahım bir daha 1 güncük bile ayırmasın sizi..
Siz ikiniz bir bütünsünüz ve yan yana olduğunuzda da çok tatlı olduğunuzada eminim
Allahım gönlüne göre versin ablamm.. Bu mutluluğuunuz bir de bebişinzle tamamlarsınız inşallah
İyi ki tanışımışım seniii iyiiki benim ablam olmuşu senii gerçekten Çoooo...k seviyorummm Canım ablamm
Vee buda depüğünn olsunn kocişinninnn kollarınaa haydeeee
Eki Görüntüle 766438 Eki Görüntüle 766439
Şafaklar zaten çoktan aza doğru gitmiyor mu ..
En fazladan , aza doğru gitmesi daha mantıklı geldi bana, ama eğer hepiniz azdan çoğa gitsin derseniz hallederim bir sonraki panoda..
Yo yooo burda devrecilik olmayacak beğüşşş:)
Eeeee olsun o kadar , en iyi şafak panolarını sende gördük , ustam sensin Ablam
Ohh Ebruşum döktürmüşşş ağzına sağlıkk süpersin Ev-bruşş, duygularımıza tercüman oldum, valla demin aklıma geldi böyle bir şeyler yazmak seni bekledimm Hesna ablaaa duygularımızı anla bak Ebru ne güzel de anlattııı
Gelince inanırsın inanırsın ben görene kadar inanamadım valla ama gerisinde inandım artık
Margacım ellerine sağlık şafak ponomuz çok güzel olmuş Hesna abladan sonra bu görevi layığıyla yapacağına inanıyorum
Kırmızıyı görünce oldu demi..
Beğenmene sevdin hiloşum..
Canım benim ben çok duygulandım
Tabii ki görüşeceğiz gitmek olur mu ben hep buralardayım zaten, en çok da sevdiklerimi bırakmam
Çok güzel dileklerde bulunmuşsun canım benim yaa inşallah hepimiz için ama hepimiz için çok güzel yarınlar bekliyordur bizleri....
Daha sizlerin de kına gecelerini yaparız böyle
Tekrar teşekkür ediyorum kuzum her şey için, sizler de iyi ki vardınız ve iyi ki varsınız, sayenizde atlattım bugünleri umarım hepiniz en kısa zamanda atlatır sevdiklerinize kavuşur ve gelecek planları yaparsınız
sizleri seviyorum canlarım
en yukarda şafağı az kalanlar olursa daha iyi olur canım, sonuçta level atlamış oluyor kızlar zaman geçtikçe gaza getiriyor
Canımsın, seninki daha iyi olmuş valla ben de bana bırakılandan yaptım yoksa baştan kendim yapmadım yanii sen uğraşmışsın afferin sana
Evet canım çok güzel şeyler yazmış gerçekten hepimizin duygularını yansıtmış... Severim sizi canlar
Merhaba kızlar nasılsınız bugün biraz geç girdim yiğenimi hastanaye kaldırmışlar onunla uğraştık biraz.Hesna ablacım görmek istediğin safak yazısını gördün sonunda Allahım sevdiğini yarın sana sağ salim kavuştursun inşallah birdaha ayrılmayın öpüldün ablacım
Sağolasın canım :) Bu işte onun kadar iyi olacağımı sanmıyorum ama elimden geleni yapıcağımı biliyorum..
Ah ayaklarım kopuyoo
Allah'ım biriniz bi çözüm yolu söylesin..
Ayağımdan tut kalçama kadar her yerim ağrıyo şuanda..
Allah'ım nolur yağmur yağsın ..
Çıraksın artık ustalık belgeni ilerleyen günlerde hesna abladan alırsın ama gerçekten güzel olmuş askerlere bayıldım.Geçmiş olsun tatlım hayırdır romatizmamı var bu yaştaSağolasın canım :) Bu işte onun kadar iyi olacağımı sanmıyorum ama elimden geleni yapıcağımı biliyorum..
Ah ayaklarım kopuyoo
Allah'ım biriniz bi çözüm yolu söylesin..
Ayağımdan tut kalçama kadar her yerim ağrıyo şuanda..
Allah'ım nolur yağmur yağsın ..
Merhaba kızlar nasılsınız bugün biraz geç girdim yiğenimi hastanaye kaldırmışlar onunla uğraştık biraz.Hesna ablacım görmek istediğin safak yazısını gördün sonunda Allahım sevdiğini yarın sana sağ salim kavuştursun inşallah birdaha ayrılmayın öpüldün ablacım
Sağoll bebeğiimm hepimizin duyguları aynı hepimiz birbirimiz için böyle şeyler hissediyoruzz zati öyle olmasa bütün günümüz burda geçermi yada bütün derlerimizi tanımadığımız kişilere analtırmıydık? Burası öyle bir yerki aramızdaki öyle bi bağki ben ilk defa böyle şeyler yapıyorum ve ilk defa böyle iyi arkadaşalar ediniyrumm
Ohh Ebruşum döktürmüşşş ağzına sağlıkk süpersin Ev-bruşş, duygularımıza tercüman oldum, valla demin aklıma geldi böyle bir şeyler yazmak seni bekledimm Hesna ablaaa duygularımızı anla bak Ebru ne güzel de anlattııı
Haa geç görmüşüm yavv
Sağoll bebeğiimm hepimizin duyguları aynı hepimiz birbirimiz için böyle şeyler hissediyoruzz zati öyle olmasa bütün günümüz burda geçermi yada bütün derlerimizi tanımadığımız kişilere analtırmıydık? Burası öyle bir yerki aramızdaki öyle bi bağki ben ilk defa böyle şeyler yapıyorum ve ilk defa böyle iyi arkadaşalar ediniyrumm
Hele de sen cadııııı sadece seninle buluştummm farkındaysan
Hade öylee olsun
Hesnaa ablacımm artıkk üzülmekkk yokkkk... Artıkk acıdan ağlamak yoook.. Sevinçten ağlıcan bugün ve yarınnn..
Artık kurtuldunuzz be askerliğin A sı bile yok artıkk
Hepimiz bir fidanın güller açan dalıyızz heyyttt beee kim tutarr biziii
Hiç sorma hiloşum yaa bebişimiz bayılmış istifra edince ablamlarda hastaneye götürmüşler tahlillerde hepatit a çıkmış serum takmışlar ama sürekli çıkarıyormuş şimdi aradık halen damar yolu arıyorlarmış
Beğenmem mi yavrum süperr
Biz de seni çok seviyoruzz Hesna ablamızzz
Geçmiş olsun cicimm ne hastanesiii??
Yağmur duasına mı çıksak napsak sana bilemedim kii
Romatizma falan mı var kızım sende yahu?? Nemli havaya falan dayanamıyorlar ya..
Çıraksın artık ustalık belgeni ilerleyen günlerde hesna abladan alırsın ama gerçekten güzel olmuş askerlere bayıldım.Geçmiş olsun tatlım hayırdır romatizmamı var bu yaşta
Beğenmem mi yavrum süperr
Biz de seni çok seviyoruzz Hesna ablamızzz
Geçmiş olsun cicimm ne hastanesiii??
Yağmur duasına mı çıksak napsak sana bilemedim kii
Romatizma falan mı var kızım sende yahu?? Nemli havaya falan dayanamıyorlar ya..
Canım benim ben çok duygulandım
Tabii ki görüşeceğiz gitmek olur mu ben hep buralardayım zaten, en çok da sevdiklerimi bırakmam
Çok güzel dileklerde bulunmuşsun canım benim yaa inşallah hepimiz için ama hepimiz için çok güzel yarınlar bekliyordur bizleri....
Daha sizlerin de kına gecelerini yaparız böyle
Tekrar teşekkür ediyorum kuzum her şey için, sizler de iyi ki vardınız ve iyi ki varsınız, sayenizde atlattım bugünleri umarım hepiniz en kısa zamanda atlatır sevdiklerinize kavuşur ve gelecek planları yaparsınız
sizleri seviyorum canlarım
en yukarda şafağı az kalanlar olursa daha iyi olur canım, sonuçta level atlamış oluyor kızlar zaman geçtikçe gaza getiriyor
Canımsın, seninki daha iyi olmuş valla ben de bana bırakılandan yaptım yoksa baştan kendim yapmadım yanii sen uğraşmışsın afferin sana
Evet canım çok güzel şeyler yazmış gerçekten hepimizin duygularını yansıtmış... Severim sizi canlar
İnşallah ablacım Allahım herkese tattırsınTeşekkür ederim tatlım darısı sizlere inşallah daha çok güzel günler göreceğiz hep beraber inşallah
Çok saol begüşüm çok iyi etmişsiniz yarenlik bu günlerde lazımGeçmşş olsun Seloş iyiyiz Hesnoşun mutluluğunu paylaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?