Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Margacım bu arada şafak panosu çok güzel olmuşşşş ellerinee sağlıkk
Ama bizimkini göremedimm

Şafak panosunu çok beğendim ellerine sağlık canım..
Hesna abladan sonra inş sende bu görevi güzel bir şekilde yürütürsün hayırlı olsunn

Marga cnm evet şafak panosu çok güzel olmuş hareketli hareketli eline sağlık. . Hesna ablanın da gözü arkaada kalmayacak gibi duruyoo

Beğenmenize çok sevindim. Teşekkür ederim Dişi Askerlerim..
Bu yeniliğe yenilik katmak isteyen olursa,fikirlerini lütfen paylaşsın bizimle.. :)

Biz de seni çok seviyoruzz Hesna ablamızzz

Canıııııımmmmm

Evet üzülmek yok, bundan sonra sevinçten ağlayacağız hepimiz de inşallah

İnşallah kurtulacağız tek temennim bu

Ebruşum benimmm aynen öyle yaaa ben de burası olmasa napardım bilmemm hepinizi öyle çok sevdim neler paylaştık burdaaa... sen de bendeki yerini biliyorsun delii ben de özellikle tanışalım çok istedim yüzyüze yanii..cidden çok da iyi ettik çok mutluyum yavruşumm

Ben de yapmadım böyle şeyler daha önce, burda herkesten daha iyi anladık birbirimiziii..
Yarın da gene çene çalcaz ohh

Ayy bebiş bir de yaa kıyamamm çok geçmiş olsunn

Ayy selencim çok üzüldümm çok geçmiş olsun tatlım Allahım acil şifalar versinn
Canıııııımmmmm

Evet üzülmek yok, bundan sonra sevinçten ağlayacağız hepimiz de inşallah

İnşallah kurtulacağız tek temennim bu

İnşallah ablamm

Bu arada marga bizim tezkereci devrelerin panosunu yapmicakmı ?:44:

​Çok saol kuzum

Selammmmm iyi geceler kızlarrrr

Hesnoşummmmm nerdesinnnn depükü kaçırdım mııııı işten 12 ye dogru geldim cancazımmmm geçmişe bi bakim şimdi .. Yarın kocişe kavuşuon bebemmm hadi göZünaydınnnb rabbim daha da ayrılık vermesin hep mutlu mesut yaşayın cnm benimmm bittiiiiiiiiii çok şükürrrrr telefondan depük atamıyom çantayla vurim bariiii hadi listeden dışarı bi daha görmimmmm

haftaya da senin için kopanzi oh gözün aydın yavrukuş...
Hahahah Evet benim içinde koucazz
Saol yavruşş darısı senin başınaa

Oldu da bitti maşşallag nazar değmez inşallah görüştükki biz tanıştıkki hatta ikinci buluşmamızıda yapıyoruzkii yarıınn oohhh
Ayyy ben bi gidiyimde saçlarımı yıkım yarın demişken hem iş var hem senle görüşcem aaaa pasaklı olmuyimm

Hahha deli yaa ne demişler bi kızı on kişi sever bi kişi alır

Ya bence tekrar olursa git ama ağrı çekme boşa yavrum belki bir sebebi vardıırr :44:

Seni depüklememize az kalmış efoo

Aminnnn aminnnn aminnnnnnn canım benim...

İnşallah ablamm

Bu arada marga bizim tezkereci devrelerin panosunu yapmicakmı ?:44:

Yapacak canım yapacak sizin panoyu da nacak yapıyordur belki

Selencim geçmiş olsun canım, üzüldüm bebişe ama iyileşir merak etme

Oooo Raziş ablamız da gelmişşş

Yehuuu git kendine çeki düzen var yanımda pasaklıyla dolaşmam bennn hehehhehehe aynen yaaa 2. ye buluşuyz bilee ee kafadar olunca zatennn çeneler susmayınca yanyanayken deee aramızda durmayın ulenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…