Ebruşşşş ,
NE ATLET NE DON SADECE ON
Margacım bu arada şafak panosu çok güzel olmuşşşş ellerinee sağlıkk
Ama bizimkini göremedimm
Şafak panosunu çok beğendim ellerine sağlık canım..
Hesna abladan sonra inş sende bu görevi güzel bir şekilde yürütürsün hayırlı olsunn
Marga cnm evet şafak panosu çok güzel olmuş hareketli hareketli eline sağlık. . Hesna ablanın da gözü arkaada kalmayacak gibi duruyoo
Biz de seni çok seviyoruzz Hesna ablamızzz
Sağoll bebeğiimm hepimizin duyguları aynı hepimiz birbirimiz için böyle şeyler hissediyoruzz zati öyle olmasa bütün günümüz burda geçermi yada bütün derlerimizi tanımadığımız kişilere analtırmıydık? Burası öyle bir yerki aramızdaki öyle bi bağki ben ilk defa böyle şeyler yapıyorum ve ilk defa böyle iyi arkadaşalar ediniyrumm
Hesnaa ablacımm artıkk üzülmekkk yokkkk... Artıkk acıdan ağlamak yoook.. Sevinçten ağlıcan bugün ve yarınnn..
Artık kurtuldunuzz be askerliğin A sı bile yok artıkk
Hepimiz bir fidanın güller açan dalıyızz heyyttt beee kim tutarr biziii
Ayy begüşümm tamamen unutmuşum
Çok sağoll bebeğim evet bugünden sonraa tek hanelerr
Süper olmuş tatlım avuntu kısmıNe 460
Ne 362
Varsa yoksa 272 başka da yooook
Not : Bu bir avutmadır
Sağoll bebeğiimm hepimizin duyguları aynı hepimiz birbirimiz için böyle şeyler hissediyoruzz zati öyle olmasa bütün günümüz burda geçermi yada bütün derlerimizi tanımadığımız kişilere analtırmıydık? Burası öyle bir yerki aramızdaki öyle bi bağki ben ilk defa böyle şeyler yapıyorum ve ilk defa böyle iyi arkadaşalar ediniyrumm
Hele de sen cadııııı sadece seninle buluştummm farkındaysan
Hade öylee olsun
Hesnaa ablacımm artıkk üzülmekkk yokkkk... Artıkk acıdan ağlamak yoook.. Sevinçten ağlıcan bugün ve yarınnn..
Artık kurtuldunuzz be askerliğin A sı bile yok artıkk
Hepimiz bir fidanın güller açan dalıyızz heyyttt beee kim tutarr biziii
Hiç sorma hiloşum yaa bebişimiz bayılmış istifra edince ablamlarda hastaneye götürmüşler tahlillerde hepatit a çıkmış serum takmışlar ama sürekli çıkarıyormuş şimdi aradık halen damar yolu arıyorlarmış
Ayy selencim çok üzüldümm çok geçmiş olsun tatlım Allahım acil şifalar versinnHiç sorma hiloşum yaa bebişimiz bayılmış istifra edince ablamlarda hastaneye götürmüşler tahlillerde hepatit a çıkmış serum takmışlar ama sürekli çıkarıyormuş şimdi aradık halen damar yolu arıyorlarmış
Canıııııımmmmm
Evet üzülmek yok, bundan sonra sevinçten ağlayacağız hepimiz de inşallah
İnşallah kurtulacağız tek temennim bu
Ayy begüşümm tamamen unutmuşum
Çok sağoll bebeğim evet bugünden sonraa tek hanelerr
​Çok saol kuzum
Ebruşum benimmm aynen öyle yaaa ben de burası olmasa napardım bilmemm hepinizi öyle çok sevdim neler paylaştık burdaaa... sen de bendeki yerini biliyorsun deliiben de özellikle tanışalım çok istedim yüzyüze yanii..cidden çok da iyi ettik çok mutluyum yavruşumm
Ben de yapmadım böyle şeyler daha önce, burda herkesten daha iyi anladık birbirimiziii..
Yarın da gene çene çalcaz ohh
Ayy bebiş bir de yaa kıyamamm çok geçmiş olsunn
Ayy selencim çok üzüldümm çok geçmiş olsun tatlım Allahım acil şifalar versinn
İnşallah ablamm
Bu arada marga bizim tezkereci devrelerin panosunu yapmicakmı ?:44:
Hahahahhaftaya da senin için kopanzioh gözün aydın yavrukuş...
Oldu da bitti maşşallag nazar değmez inşallah
Ebruşum benimmm aynen öyle yaaa ben de burası olmasa napardım bilmemm hepinizi öyle çok sevdim neler paylaştık burdaaa... sen de bendeki yerini biliyorsun deliiben de özellikle tanışalım çok istedim yüzyüze yanii..cidden çok da iyi ettik çok mutluyum yavruşumm
Ben de yapmadım böyle şeyler daha önce, burda herkesten daha iyi anladık birbirimiziii..
Yarın da gene çene çalcaz ohh
Ayy bebiş bir de yaa kıyamamm çok geçmiş olsunn
Çok saol tatlımAyy selencim çok üzüldümm çok geçmiş olsun tatlım Allahım acil şifalar versinn
İnşallah ablamm
Hesna ablacım, senden öncede mi bu şafakları düzenleyen biri vardı..
Ben hep sen düzenledin sanıyorum yahu..
Demek ki elden ele veriliyormuş..
Hiloş bende seni beğendim sen zaferle sevinirken ben seni kaçırdığım için mağlubiyetle ağlıyorum ulan
Kışın yağmur yağacağı vakit böyle bi ağrı çekmiyorum..
Ama yaz aylarında ve bahar aylarında yağmur yağacağı vakit ciddi ciddi bacak ağrısı çekiyorum ya..
Bu bacak ağrılarımdan doktara gitmedim hiç , sürekli olan bi ağrı değildi..
Böyle bunaltılı havalarda oluyor genelde..
Yada denk geliyor bilemiyorum :44:
HahahahEvet benim içinde koucazz
Saol yavruşş darısı senin başınaa
Oldu da bitti maşşallag nazar değmez inşallahgörüştükki biz tanıştıkki hatta ikinci buluşmamızıda yapıyoruzkii yarıınn oohhh
Ayyy ben bi gidiyimde saçlarımı yıkım yarın demişken hem iş var hem senle görüşcem aaaa pasaklı olmuyimm
Oldu da bitti maşşallag nazar değmez inşallahgörüştükki biz tanıştıkki hatta ikinci buluşmamızıda yapıyoruzkii yarıınn oohhh
Ayyy ben bi gidiyimde saçlarımı yıkım yarın demişken hem iş var hem senle görüşcem aaaa pasaklı olmuyimm
İnşallah ablamm
Hahha deli yaane demişler bi kızı on kişi sever bi kişi alır
Ya bence tekrar olursa git ama ağrı çekme boşa yavrum belki bir sebebi vardıırr :44:
Selammmmm iyi geceler kızlarrrr
Hesnoşummmmm nerdesinnnn depükü kaçırdım mıııııişten 12 ye dogru geldim cancazımmmm geçmişe bi bakim şimdi .. Yarın kocişe kavuşuon bebemmm hadi göZünaydınnnb rabbim daha da ayrılık vermesin hep mutlu mesut yaşayın cnm benimmm bittiiiiiiiiii çok şükürrrrr telefondan depük atamıyom çantayla vurim bariiii hadi listeden dışarı bi daha görmimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?