- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Çok saol hesna ablacım inşallah iyi olacakYapacak canım yapacak sizin panoyu da nacak yapıyordur belki
Selencim geçmiş olsun canım, üzüldüm bebişeama iyileşir merak etme
Selammmmm iyi geceler kızlarrrr
Hesnoşummmmm nerdesinnnn depükü kaçırdım mıııııişten 12 ye dogru geldim cancazımmmm geçmişe bi bakim şimdi .. Yarın kocişe kavuşuon bebemmm hadi göZünaydınnnb rabbim daha da ayrılık vermesin hep mutlu mesut yaşayın cnm benimmm bittiiiiiiiiii çok şükürrrrr telefondan depük atamıyom çantayla vurim bariiii hadi listeden dışarı bi daha görmimmmm
Kızlarrr ben de yavaştan kaçıyorummm...
Herkese iyi gecelerrr..
Hesna ablacımm Allah bir daha ayrılık vermesin sizeee, huzurunuz eksik olmasın evinizden hiççBol mutluluk dilerimm..
Ebruşum yarın görüşürüzzzz..
Kızlar iyi gecelerr herkese tekrarr.. MArga sulanma bana
Begüü kayboldun senn ama görüşürüz yinee
MArga çenesi düşük tüm sayfamı kaplıyorsun
Kavuşmak güzel olurmuydu şu hasretler olmasa. Offf ulen alıcam şimdi sazımı elime
Çok saol hesna ablacım inşallah iyi olacak
Herkese iyi gecelerrr..
Hesna ablacımm Allah bir daha ayrılık vermesin sizeee, huzurunuz eksik olmasın evinizden hiççBol mutluluk dilerimm..
Aaa neler plcak kız kaçırdım seniiiii neyse iyi geceler cnmmm
Ben de 38 im ama seviyorum fit 38 halimi yanlardan taşarsa sevmiyom, yoksaa öyle incecik olam hevesim yok idealim 57, bikaç kilo daha versem süper olurduuu
Selam Razişşş ablaaa, ana çok sevindim eşin için hayırlısıyla bir de taşının süper olcak inşallahhh..daha çok gel ama özlüyozzz.. bende de hayırlı haberler olcak yakında inşallah, gelirsen konuşuruz yinee
Herkese iyi gecelerrr..
İnşallah ablacım.Bu arada şafak bitti diye bizi bırakıp gitme sana yeni kavuşmuşken kaybetmeyeyim:26::26:Merak etme tatlım iyi olur elbet sıkma canını
Hiloşuuum teşekkürler kuzum hem size hem bize huzur versin Rabbim inşallah
Canım hesnoşum zaten bugunlerde çok duygusalım herşeye aglıyom gene tutamadım ya laaaaakoskoca 460 bitti kuzum şükür kavuşturana sizi.. Geçen yılki durumumuz aklıma geldi,senin sıkıntıların özlemelerin üzülmelerin... Sonunda bitti rabbimin izniyle ennnn güzel günler sizin olsun hee bide bi bebiş isteriz artıkın
Marga
Ramazan ramazan tövbe tövbe
Az sus sende bakıyım git bol tuzlu hıyar ye hadii
İnşallah ablacım.Bu arada şafak bitti diye bizi bırakıp gitme sana yeni kavuşmuşken kaybetmeyeyim:26::26:
Ben de duyuguulandım bugün Razişim koskoca 460 gün bitti, askerliği de yedik
Sonunda bitiyor Razişim sıkıntıların yerini umarım tatlı telaşlar ve güzel haberler alacak
29 TEMMUZ 2013
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ
...415 traublee...
...416 elmaSekeri23 ..
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...330 busra00...
...370 ezgisaygin...
...374 seros08...
...374 mutluluk_06...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...275 zeynepesin...
...275 Margarikotin...
...279 pekmez_akilli...
...279 ilithya...
...279 SelenYusuf...
...272 begushh...
ŞAFAKLARIN YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
... 200 destinyeda...
...205 xxIpekxx...
...206 depresiffpolyanna...
...207 nesilll...
...209 qizem7...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...110 GRGR...
...113 kskada...
....116 chidoshimedo....
...116 mayamaya11
...116 BerlD...
...116 kmleomer...
...116 nazarboncugu05...
... 124 ED2006...
...147 Mervens...
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...94 tugbaoguzhan...
..RABBİM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN BİZLERİ..
Listeye katılmak isyenler , şafağında yanlışlık olanlar özel mesaj atabilirler..
İnşallah ablacım.Bu arada şafak bitti diye bizi bırakıp gitme sana yeni kavuşmuşken kaybetmeyeyim:26::26:
ellerini fikrini yerim senin köpeekkk!!
ne kadar güzel olmuş böyle
Rabbim bekleyen herkesi sağ salim ulaştırsın kocasına nişanlsına sevdiceğine kardeşine yakınına..
Canım yaa öyle olacak inş .. Birlikte yanyana olduktan sonra sıkıntı da olsa vız gelir.. Dha neler görcez Allah izn verirse kuzum.. Ama eşin erken gelck cnm sen uykusuz kalma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?