- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
hahaha deli kızzz yok ya annemde zaten dedıkodu o bu su yapmaktan dizi mizi yalan oldu evıme yenı geldım hemen gectım basına oh
2 gün sonra sevdiceğin kollarında tatlım ne güzel darısıda bize olur inşallah.
Hesna ablacımm hayırlısıyla kavuş inaşallah hemenn...çok özlücez senii şimdi kocacına doyana kadar gelemzsin tabii
Raziş ablacım güzel gelişmeler var hayatımda..okursn zamanla, ilk fasıl tanışmaya gelecekler Ağustos sonuna inşallah
Görüşecezz saatler kaldıı
Ayy ne de güzel anlatmışsın Hesna ablacım valla çok duygulandım yaa..
ne günlerden geçip geldin buralara di mii.nostalji de yapmışsın süper olmuş, harika duygularr
Bence de en mantıkısı o ben hep diyorum ayrı şehir olunca sorun yani alsak nereye koycaz sonra neyle taşıcaz gııı
Ben de Antalya'da evim belli olsun, Zafer'e göre belli gerçi ama..netleşsin yani o zaman gidip alıp koyarız beraberr
Kız Allah canını almasınn nasıl da düşmüş zedelemiş kendini, oku üfle bir yerini kaşı öyle zamanlarda
Anaa inanmıyorum geçenlerde evlenen arkadaşımın aynılarıydı davetiyeler ve ben çok beğenmiştimmmm ikisi de nasıl aynı olur ya çok şaşırıdm
Direk tene temas edenleri ben yıkamadan giymem zaten ama ayakkabıya yapacak pek bir şey yokk
Selammm ancak oturdum yerimeee şükürr
Hemde nasıl enerjik oluyor varya.Oh iyi yapmışsınız canım alışverişin nasıl geçti bakalım neler aldınArar inşallah canım biran öncede duyarsın sesini..
İnsan sevdiğiyle konuşunca çok enerjik oluyor..
Bugünki enerjimi askerime borçluyum
Hı hı bugun efoyla çok çene çaldık burda
Aklıma tuhaf tuhaf şeyler gelmiştide alışverişteyken..
Bende efoyla paylaşayım dedim..
Ama o bana gığ dedi
Dövecek beni
Atarsa 199 !
Mehtabada son 2
5923'üncü sayfayı açmıyor bana kk neden böyle yaptıı
Bendede aynısı oldu canım sonradan düzeldi bir sorun oluştu sanırım.son sayfayı ben neden açamıyorum !!
Edacım maşallahhh ne güzel olcak inşallah hoppa hoppaa oh oh
Hiloş , ordan beni bi okuyuver üfleyi ver..Üf yap üğğğff
Senin nefesin kuvvetlidir..
Hoşgeldin zombişim ..
Anneciğin ne yemekler yapmış senin için
Selam canım otur otur yorulacaksın gün boyu
Hesna ablacımm hayırlısıyla kavuş inaşallah hemenn...çok özlücez senii şimdi kocacına doyana kadar gelemzsin tabii
Raziş ablacım güzel gelişmeler var hayatımda..okursn zamanla, ilk fasıl tanışmaya gelecekler Ağustos sonuna inşallah
Ayy ne de güzel anlatmışsın Hesna ablacım valla çok duygulandım yaa..
ne günlerden geçip geldin buralara di mii.nostalji de yapmışsın süper olmuş, harika duygularr
Bence de en mantıkısı o ben hep diyorum ayrı şehir olunca sorun yani alsak nereye koycaz sonra neyle taşıcaz gııı
Ben de Antalya'da evim belli olsun, Zafer'e göre belli gerçi ama..netleşsin yani o zaman gidip alıp koyarız beraberr
Kız Allah canını almasınn nasıl da düşmüş zedelemiş kendini, oku üfle bir yerini kaşı öyle zamanlarda
Anaa inanmıyorum geçenlerde evlenen arkadaşımın aynılarıydı davetiyeler ve ben çok beğenmiştimmmm ikisi de nasıl aynı olur ya çok şaşırıdm
Direk tene temas edenleri ben yıkamadan giymem zaten ama ayakkabıya yapacak pek bir şey yokk
Selammm ancak oturdum yerimeee şükürr
Hemde nasıl enerjik oluyor varya.Oh iyi yapmışsınız canım alışverişin nasıl geçti bakalım neler aldın
Selam canım otur otur yorulacaksın gün boyu
Nerdasan kızz sen az kalsın mesaj atıyrdum bugün hiç girmedim merak etttim
Kesin beklerim sendenn sana cevap vermiyim diye yaptın dimiiiBüyü yaptım ondan
Edacım maşallahhh ne güzel olcak inşallah hoppa hoppaa oh oh
Anlamadım kii :44:
Ben 5924'e uzun bir mesaj yazmakla meşguldüm
Sabır zaten canım elbet olacak.teşekkürler tatlımm
olur olur sabredin
mantarlı risotto yapmışştıı hihi ayy ama bak oruçlular var kızım yemek konuşmayalım
zaten gittim teyzem falanda vardı o da walking dead 5 sezondaymış bi ton konuştu ay daha yeni mi başladın falan hırs yaptım bugun
Sabır zaten canım elbet olacak.
Evet yavrumm saatler kaldı
Ee biz sölicezde yanlışmı sölicez hiloşum tabisi katılacan bizeee
Neeeyy ev hazırmıı annesigile yaknmıı
Kesin beklerim sendenn sana cevap vermiyim diye yaptın dimiii
Hee Allahtan o sayfaya düştüde onu görebildimm
Evet yavrumm saatler kaldı
Ee biz sölicezde yanlışmı sölicez hiloşum tabisi katılacan bizeee
Neeeyy ev hazırmıı annesigile yaknmıı
Kesin beklerim sendenn sana cevap vermiyim diye yaptın dimiii
Hee Allahtan o sayfaya düştüde onu görebildimm
Benimki hala düzelmedi tatlımBendede aynısı oldu canım sonradan düzeldi bir sorun oluştu sanırım.
Yoruldum hop bitti gitti napalım bana bir şey olmazşu an dans edelim deyin ben varım şu an alışveriş deyin koşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?