- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
[video=youtube;FonD9tMDga8]
Margaaa bana köylü diyorsun ya bu şarkı benden sana gelsin
Evli evine Köylü Köyüneeeee
La efo sana bişi sorcam..
Yada genel sorcam..
Hani biz kadınlar alışveriş yapmayı seviyoruz ya, onca mağazalar girip bir kıyafeti çıkarıp diğerini giyiyoruz. Sonrada bir tanesini beğenip alıyoruz..
Sonra o kıyafeti hiç yıkamadan giyiyoruz.Niye ?
Halbuki onca kişi , o kıfayefleri giyiyor çıkarıyor ter kokuyor ediyor falan..
Ben aldıklarımı önce bi yıkatıyorum artık..
Allahımm ne delisinn yaa
Doğru söylüyorsun bende bazen yıkatıyorum bazen yıkatmıyorum ama kokluyorum tabisi kötü kokuyorsa direk sepete
Dinledim yavrumm sözlerr tam benlikkkBu şarkıda benden sana gelsin haaaaa
İyi dinle sözlerini efo
Kokmasa bile onca insanın tenine değiyo ya..
Iyyy böyle düşününce çok iğrenç oluyor..
Hele ayakkabıları hiç söylemiyorum bile..
Onca kişi deniyo ediyo , hele ki çıplak ayakla..
Mantar mı var belli değil , her ayağın mikrobu geçiyo o ayakkabıları..
En iyisi taş devrindeki gibi çıplak ayakla gezmek
Kızım olursa adını bambam koyarım tamamdır
Dinledim yavrumm sözlerr tam benlikkk
Ayy kızım suss felaket telallımısın nesin laa
Hee olsuu yesin seni bambam
Slm güzellikler napıyorsunuz bakalım
Ben daha konuşamadım edacım aramasını beklemekteyim.Okudum edacım ebruyla konuşmalarınızı çok sevimli güldüm baya bambamcılar siziAskerimle konuştum ve öte yandan da köylü güzeli efoya laf yetiştiriyorum..
Bende uyumaya çekildi..
Şuanlık için çok şükür iyiyim. Sen nasılsın Selen :) Var mı bı sıkıntı..
Ben daha konuşamadım edacım aramasını beklemekteyim.Okudum edacım ebruyla konuşmalarınızı çok sevimli güldüm baya bambamcılar sizi.İyi olmana sevindim tatlım bende iyiyim şükür tek sıkıntı evde sıkıntıdan patlıyorum
Atarsa 199 !
Mehtabada son 2
Atarsa 199 !
Mehtabada son 2
Mehtap geldi demek ha ..
Hadi bakalım gözün aydın adaşım..
İzniniz hayal ettiğiniz gibi sorunsuz bir şekilde geçer inşallah canım..
edammmm hayirliii olsunn gozun aydinn bak 100 lerede dustun
Merak etme tatlım iyi olur elbet sıkma canını
Hiloşuuum teşekkürler kuzum hem size hem bize huzur versin Rabbim inşallah
Aaa neler plcak kız kaçırdım seniiiii neyse iyi geceler cnmmm
Canım hesnoşum zaten bugunlerde çok duygusalım herşeye aglıyom gene tutamadım ya laaaaakoskoca 460 bitti kuzum şükür kavuşturana sizi.. Geçen yılki durumumuz aklıma geldi,senin sıkıntıların özlemelerin üzülmelerin... Sonunda bitti rabbimin izniyle ennnn güzel günler sizin olsun hee bide bi bebiş isteriz artıkın
Geri sayım başlıyorr ablacımda neye başlıyorr hala bilimiyorum sevineyimmi napiyim ben aman takmıyorum artık be öyle bazen heyecankanıp sayııyorum bazen sinirleniyorum saymak bile gelmiyorr
Tamam tatlışım sabırsızlıkla bekliyore
Vaayy razişşş ablacımm hoşşgelsinn nasılsın ya neler yapıyorsun çalışmaya başlamışın ablam hayırlı olsunn
İdare ediyoruz yavrum evet şafak süper biz kötüyüz heheh
Evet az kaldı margo
Verdim verdim biraz yarın daha çok veririm
Hahaha çenesi düşük nolucak
Görüşürüz yarın bebeğim iyi gecelerr
Hesnoşun eşi apar topar askere gider, düşünür nasıl geçecek bu zaman diye ama geçiyormuş bir şekilde şimdi daha iyi anladım, içindeyken elbet zorladı ama geçti bitti Allaha şükür
Bu topiğe ilk geldiğim zamanlar ve eşimin ilk gittiği günlerde yazdıklarım, o zamanlar şafak en iyi 441 di
BİRİCİK ASKER YÂRENİ ARKADAŞLARIM;
Anladım ki, her acının bir sonu varmış; her ne kadar bir çok iz bıraksa da insanda, yaşanılan zamanlarda acı kendini yoğunlamasına hissettirse de sonu varmış işte...
Anladım ki, insan hasretten ölür ölür dirilirmiş de yine de yaşarmış.... Yeter ki sevdiğinin yüreği uzakta olmasınmış...
Anladım ki, bir kez varlığına alışırsan sevdiğinin yalnızlık çok daha fazla koyarmış...
Anladım ki, insan kendine o kadar da önem vermezmiş, insan yalnız kalınca bencilliğinin de bir anlamı yokmuş.....
Anladım ki, yıllar aylar birbirini hızlı hızlı bağlarmış da, an gelir saatler geçmezmiş...
Anladım ki, evlilik aslında daha da güzel bir şeymiş...
Anladım ki, insanın sevdiği yanında olmayınca ailenin de pek bir önemi yokmuş, aslında tek ailen oymuş...
Anladım ki, yan yanayken dert edilen şeyler, uzaktayken bir hiçmiş...
Anladım ki, yüreğin ne kadar çok yanarsa o kadar çok değerli olurmuş...
Anladım ki, sessizlik aslında hiç de güzel bir şey değilmiş....
Anladım ki, sıradan pazar kahvaltıları meğer ne değerliymiş....
Anladım ki, özel günlerde özel beklentilerin de bir anlamı yokmuş... Zaten her an kendi içinde özelmiş....
.................................
Öncelikle hasretimin başladığı ilk günden beri burada beni yalnız bırakmayan, destek olan, canımın sıkkın olduğunu yaptığım her hangi bir simileden bile anlayan, sevgi dolu yürekleri olan, benim gibi güzel hayalleri olan, sevdiklerine fedakarlık yapmakta tereddüt etmeyen, zamanın daha çabuk geçmesine vesile olan, günü azalıp da heyecanla askerlerini bekleyen, günü fazla olup da karamsarca gün sayan, yenilerde tanıştığım ya da şu an hür yaren olmuş bütün asker yarenlerime çok teşekkür ediyorum... İyi ki vardınız, iyi ki varsınız ve iyi ki var olacaksınız... Hepinizi ayrı ayrı çooook seviyorum, benim için çok değerlisiniz
Umarım ve dua ederim ki gelecek hepimiz için heybesinde güzel anılar, güzel birliktelikler, sevgi dolu anlar, bol güneşli günler saklıyordur...Eminim her şey hepimiz için çok daha güzel olacak
UNUTMAYIN Kİ......
Yani eğer öyle bir imkanında varsa öylede yapabilirsin bide uzakta olduğunuz iiçin çeyizi getirmek zor olurr tatlım en mantıklısı öyle yapmak gerçektende
Neyy köylüüü güzelimiiiiii sağolll yaa
Ahahahahhahaholur arada öyle şeyler yaa
Bu arada ben seni çok merak ettim foto koysanaa
Arkadaş listem azken bi ara merak edenler için koymuştum..
Genelde şu tepkiyi alıyorum hep..
Yazı stlinle , dinlediğin müzik tarzında tipinin gram alakası yok diyo herkes..
Güzel olduğumu söylüyorlar..
Bak efom sana birşey anlatayım..
Geçende benimkinin yanından memlekete döndüm..
Otobüsten indim eve gidiyorum..
Servis eve yakın bir yerde bıraktı.Herneyse yürümeye başladım..Biraz ilerledim. Eve doğru yaklaştım.Tam o esnada da arkamda 10 kişilik bi kadın ordusu vardı..
Maşallah dediklerini duydum,saçlara bak dediklerini duydum..
İki adım daha attım , pat ben yerdeyim
Ama nasıl düştüm yere biliyormusun..
Bak şimdi aklıma geldi,ben bacaklarım ağrıyor diyorum kaç gündür..
Belkide ondan ağrıyor bacağımın üstüne düştüm çünkü
Bana göz çok değiyor.Nazara inanırım ama boncuk takmam..
Nasıl yapıştım ya yere..Utanmasam anne diyip ağlayacaktım o derece acıdı bacağım..
şimdi aklıma geldiii kiiiiii, hazır basılmış hali elimde yok ama şeklini görmeniz için netten buldum modelleri... bakalım beencek misiniz
kına davetiyem
Eki Görüntüle 766790
nikah davetiyem
Eki Görüntüle 766791
La efo sana bişi sorcam..
Yada genel sorcam..
Hani biz kadınlar alışveriş yapmayı seviyoruz ya, onca mağazalar girip bir kıyafeti çıkarıp diğerini giyiyoruz. Sonrada bir tanesini beğenip alıyoruz..
Sonra o kıyafeti hiç yıkamadan giyiyoruz.Niye ?
Halbuki onca kişi , o kıfayefleri giyiyor çıkarıyor ter kokuyor ediyor falan..
Ben aldıklarımı önce bi yıkatıyorum artık..
Slm güzellikler napıyorsunuz bakalım
Ezgi, zombileri izlerken yemek yicek misin kız..
Şuan bi arkadaşım var yanımda ezanın okunmasını bekliyoruz..
Karşımdaki zombi hatun resmen
Saçlarını ya topla yada salık bırak düz fön çek hiloş..
Özen tabi , sade fazla cafcaflı olmayan şeyleri tercih edebilirsin..
Aynen öyle kuzum hemde çok az kaldııııı
2 gün sonra sevdiceğin kollarında tatlım ne güzel darısıda bize olur inşallah.Atarsa 199 !
Mehtabada son 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?