Ohh ne güzel işte hiloşummm eviniz hazırr hiç değilse onunla uğraşmicaksınızz
Antalya'da bence her yer birbirirne yakınama öyle kapı komşusu değil, Lara'da onlara göre bayaa uzak geliyor ama İstanbul'a alışana yakın, arabayla 15-20 dk da gidiliyor yani.. yürünmez amaa..
Valla sıfır evvv..seneler önce kooperatife girmişler o da yeni bitti geçen seneden beri annesigil hep orda da oturcaksınz oh mis diyip duruyorlar bilmiyorum
Size katılmamam ne mümkün bebişimm
Ancak geldim oturdum Ebruşum napimm
Tabi ben yapcam
Hatta büyümün adı da Topiğe çomak sokan kız'ın büyüsü..
Arı kovanına çomak sokan kız diye bi film vardı . Ordan esinlenmedim büyümün adını koyarkenHiç esinlenir miyim Demi gığ
Bende beyaz hastasıyım canım dolabımda yazın hep beyaz vardır annem çok kızar başka renk yokmu diye ama seviyorum hemen kirleniyor orası sıkıntı oluyor yinede seviyorumBeyaz renkte sıfır kollu tarzında bir kot ceket aldım..
Jean giyince belinin üstüne çok iyi oturuyor, tam yazlık . Hoş duruyor diye aldım. Giyer miyim bilemiyorum
Saçlarım uzun ve siyah olunca, beyaz çok güzel yakışıyor.Açıyor beni..
Sonra bir tane bluz aldım, günlük evde falan giymek için..
Tam kasadan geçicekken gözlerim cüzdanlara kaydı
Yine beyaz tutkumdan dolayı , kendime bi cüzdan aldım..
Kasada ödemeyi yaparken , hediye çeki kazandığımıda söylediler. Ne şans be
Şimdilik bu kadar , sırada alışverişim bu hafta bayram alışverişi..
Ne alsam diye düşünüyorum :44:
Atom karınca gibisin o zaman maşallah.
Yoruldum hop bitti gitti napalım bana bir şey olmazşu an dans edelim deyin ben varım şu an alışveriş deyin koşarım
tubik'im canım davetiyelerine bayıldımmmmmkına çok cici, nikah çok şık keşke orda olabilsem
hesnoş yaa ağlattın beni yavrumbu kadar duygulu, bu kadar aşık olunmaz kiiii...
marga, edoş, ebruş, hiloş, selen selam canlarım
Ayy kıyamam kızz sabahtan berii koşturuyormusun gene
Neyine çomak sokmuşum gıııı deme öyle şeylerr üzme beni
Sen herşeyden esinleniyon zatenn
ebruş senin şafak tek hanelere düşüyor bugün
edammm senin şafakla mehtap da göz kamaştırıyor :82:
ezgiii sana da selam canımsonradan gördüm :26:
Evet güzelim yaa işte 16sında gidecektim askerim akşam arife günü için izin alsan evciyata çıkaracak ogün annesi daha iyi olur dedi bende akşam annemlerden izin almaya çalışacağım 7si için bakalım ne olacak inşallah verirler tatlımaynen cnm zaten askerinin yanınada gidicektin sen sizin mehtap yakın zaten kısada olsa görüceksin
Bende beyaz hastasıyım canım dolabımda yazın hep beyaz vardır annem çok kızar başka renk yokmu diye ama seviyorum hemen kirleniyor orası sıkıntı oluyor yinede seviyorum
Hayırlı olsun yeni cicilerin güle güle giy üzerinde paralansın inşallah.
Alışverişe kimse hayır diyemez zaten hiloşum ölüyoruz derken alışveriş sözünü duydukmu hemen iyileşi veriyoruz maşallah
Ben sayfayı kapatıp tekrardan açtım öyle düzeldi canım.Benimki hala düzelmedi tatlım
Hahahahah hiloşumm alışverişşşş varrr zatii bu akşammm
Ben sayfayı kapatıp tekrardan açtım öyle düzeldi canım.
Evet güzelim yaa işte 16sında gidecektim askerim akşam arife günü için izin alsan evciyata çıkaracak ogün annesi daha iyi olur dedi bende akşam annemlerden izin almaya çalışacağım 7si için bakalım ne olacak inşallah verirler tatlım
Sen koyu renkte seviyorsun tatlım ben yazın genelde açık renk tercih ediyorum.Beyaz,Sarı,Gül kurusu,Pembe...Sağolasın selenim..
Dolabımdaki renk sıralaması çoktan aza doğru şöyle..
Beyaz
Siyah
Lacivert
Turkuaz
Pembe
Benimki hala düzelmedi tatlım
Hahahahah hiloşumm alışverişşşş varrr zatii bu akşammm
tubik'im canım davetiyelerine bayıldımmmmmkına çok cici, nikah çok şık keşke orda olabilsem
Ayy kıyamam kızz sabahtan berii koşturuyormusun gene
Neyine çomak sokmuşum gıııı deme öyle şeylerr üzme beni
Sen herşeyden esinleniyon zatenn
Bende beyaz hastasıyım canım dolabımda yazın hep beyaz vardır annem çok kızar başka renk yokmu diye ama seviyorum hemen kirleniyor orası sıkıntı oluyor yinede seviyorum
Hayırlı olsun yeni cicilerin güle güle giy üzerinde paralansın inşallah.
Alışverişe kimse hayır diyemez zaten hiloşum ölüyoruz derken alışveriş sözünü duydukmu hemen iyileşi veriyoruz maşallah
Selamm nilümmebruş senin şafak tek hanelere düşüyor bugün
edammm senin şafakla mehtap da göz kamaştırıyor :82:
ezgiii sana da selam canımsonradan gördüm :26:
Neyine çomak soktum diyo ya
Topiğe çomak soktun zaten büyünün adıEfo , burda nereye soktuğunu nasıl anlamazsın. Topiğe la topiğe
Öyle valla , zamanla beni daha yakından tanıdıkça delisin deli deli deli dersin
Ha ama morelim bozukken ve sinirliyken hayatından sil anlıkta olsa, o zaman fena oluyorum efom
Sen koyu renkte seviyorsun tatlım ben yazın genelde açık renk tercih ediyorum.Beyaz,Sarı,Gül kurusu,Pembe...
Birde bu sene renkli pantolon modası var rengarenk cıvıl cıvıl oluyor edacım.
Selamm nilümm
Evet tatlım bugün tek hanelere düşüyoruzzz
Kızz Allah iyiliğinii vermiyee senin e mi yani topiğin neyine çomak sokuyorumm Alllahımmm
Anladık zatii deli olduğunuuu
Taam sinrliyken söyle dokanmayalım sana
KIzlar ben kaçar işler beni bekler erkenden bitiriyimde akşama güzel bir hanımla yemek randevum var onu bekletmiyim
Öptüm sizi hatunlarımm
Hiloşumm mesajlaşırızzz
​İnşallah canım göreceğiz akşam.aa evet daha ii olur tabii..inş izin verirler canımm bnm
Selamm nilümm
Evet tatlım bugün tek hanelere düşüyoruzzz
Kızz Allah iyiliğinii vermiyee senin e mi yani topiğin neyine çomak sokuyorumm Alllahımmm
Anladık zatii deli olduğunuuu
Taam sinrliyken söyle dokanmayalım sana
KIzlar ben kaçar işler beni bekler erkenden bitiriyimde akşama güzel bir hanımla yemek randevum var onu bekletmiyim
Öptüm sizi hatunlarımm
Hiloşumm mesajlaşırızzz
Hareketli olmak herzaman iyidir tatlım devam atom karıncalığa.Anam alışveriş sevilmezmi yaa nasıl biriymiş o öyle benim askerim bile sever saatlerce alışveriş yaparız gık demez erkek olmasına rağmen şaşırtıcı
Yehuuu alışveriş olamdan olur mu hiçç
Selam Nilüüü naberrr
He ya öyle olcak inşallah diyelimm eğer iş için falan bir yatırım yaparlarsa satacaklarmş belki ama o da Zafer içn zaten, hayırlısı bakalımm..
He ya Ebruşum koşturuyom ama iyiyim şükür, Allah sabrını da veriyo kızz.. güya adli tatildeyiz de gerçii
Hee atom karıncayım benzaten ben baya çikolataya yememe falan düşkünm ya ben bu kadar atom olmasam heralde çok daha kilolu olurdum
Alışveriş süper yaa ama benm bir tanecik arkadaşım sevmiyor, nefret ediyor alışverişten yaa çok şaşıyorumm gerisi aynı da
Hoşgeldin nilüSen neler yapıyorsun bakayım..
sağoll nilüü daha yol uzun ama :26: bunlarla avunuyoruz işteee
sen nasılsınn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?