Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güncemden düştün günüme uydun .
Günüme uydun,uykumu böldün, kabusum oldun ! Sesini sildin , şarkima girdin,rüzgar oldun vezni savurdun .. !

Tenimi soydun ,kostümüm oldun ..
Derviştim modaya uydum.Romanıma sızdın konsesisim oldun..!
İçime girdin şairi kovdun.Harfle yandin cümleler kurdun..

Ses telime vurdun çigligim oldun!
Korkuyu aştım dengimi buldum.Kötümserdim nüktedan oldum..!
Etimi yiktin ruhumu ördün,göge erdim edaya dokundum..!
Güneş çekiminden çıktın siyaha koştun,bana eşitlendin cebri unuttum..

Gözlerimden akan kanlarla rakamı çürüt !
Karmaşam dışında da temizle beni..
Omzuma dokun baglanmis melek gibi..

[video=youtube;IWO1zZtlA80]http://www.youtube.com/watch?v=IWO1zZtlA80[/video]

saygının yahu aman cok nazlıyızdır hemen bacagım dudagım oram buram basladık gene hahha kışın o karda napcak bılmem o artık

İlgi bekler senden , senden fazla kozmetik ürünü kullanıyor farkında mısın Ezgi

hahaha kullansın tabı sevmem oyle ben bakımsız erkek zaten cıldı orası burası duzgun olsun orda bıle ben oyle sevdıgımden oyle davranıyor yerım onu ayyy askım kabardı bak hihih peeling falan cok alırım ben oyle goturuyorum yuz yıkama arındırıcıları falan orda kızım egıtım falan acemlıkte toz toprakta yuzu sey oluyodur falan dıye sımdı yokmus pek egıtım artık cavus oluyo ya ondan ama olsun kullansın

Kaptı seninkide çavuşluğu he..
Takım çavuşumu oldu şimdi..

Benimki bel fıtıktan ötürü eğitime hiç girmedi.O yüzden askerliğin en başından beri rahattık..

Benimki bel fıtıktan ötürü eğitime hiç girmedi.O yüzden askerliğin en başından beri rahattık..

hehe valla sımdı yenı gıttı ya onbası ama 10 gune kadar cavus olcakmıs evet takım cavusu olcak ondan sonra relaxx bızde
zaten ust devrelerı falan sey demıs kısın ankarada full kar oldugundan egıtım falan olmuyo oyle cok kıs hızlı geccek bısey yapmıyoruz falan demıs bakalım gorcez ama nobet falan olmucak oyle 8 saat tutmucak hıc nobet ondan rahat olcak bı ıkı saat olabılırmıs bazen o kadar

Ne güzel , yeni gitti .
Hemen gelmiş dosyası anlaşılan..

Hadi hayırlı olsun..
Benden sana tavsiye, kış geldiğinde askerine termal içlik alın..
Biz öyle yapmıştık..
Dışarıdaki soğuğu içine geçirmiyor,içindeki sıcaklıkta kalıyor..

Sık hasta olan biri ise unutmayın ha alın o içlikten..

Benim bebeğimde Takım Çavuşu çok havalıyız Ezgiii Ezgicim Çavuş olduktan sonra sonra zaten nöbet tutmuolar ama kolluk yapıyolar nöbet tutcakları getirip götürüolar amann olsn o kadar da zorluk çeksinler

Daha söz yok nişan yok aileler tanışmadı ama en baştayım çok manidar bi durum

hahha olsun amaaan bıseycık olmaz bızde dizi izliyoz şuan kaynanamla güneşi beklerken izliyo o bende zombi sabahtan beri zombi izliyom marga yüzünden zaten

Büşşşraa nerelrdesin bakim sennnn Hamilelikte de hiç çekilmez sıcaklar yaa biz zor dayanıyoruz valla akşama tip şu : Allah kolaylıklar versn tatlımm gel arada özletmee

ohohoohoh aynen cavus yarenlerı ee olsun o kadarda aman askerlık yapıyolar yanı vet kolluk olayını duydumda sadece olabılıyormus sey olarak gece mece yaadda kogus nobetı falan olabılıyormus sanırım askımcım cok blmıyoruz daha bakalım hehe

hahha olsun amaaan bıseycık olmaz bızde dizi izliyoz şuan kaynanamla güneşi beklerken izliyo o bende zombi sabahtan beri zombi izliyom marga yüzünden zaten

siz iyi sardınız zombilere sizinkileri ısırmayın bizde şey var ya nöbet saatlerinde kalkıp kim tutcaksa onu götürüo teslim edio teslim alıo başka bişi yok valla..

siz iyi sardınız zombilere sizinkileri ısırmayın bizde şey var ya nöbet saatlerinde kalkıp kim tutcaksa onu götürüo teslim edio teslim alıo başka bişi yok valla..

bakalım belkı bızımde oyle olur daha olmadıgından bılmıyorum bı 10 gune kadar olcak herhalde aman su yemn torenımızde gecsınde bı bakalım ne yemınmıs ya ayyy

evet bılıyorum bız kayak yaparkende gıyıyoruz cok var onlardan evde gotururum yanına dususnduk aynen ankaradada kar mar olcak soguk oyle yaparız buyuk ıhtımal askım

haha zombı konsuunda sende basla benceeee artık kafayı yerız topıkçe burda hahaha

hehehe

Siz Ezgiyle haberleşipte mi girionuz nedir ya

Ezgiyi aklımdan ne zaman geçirsem burda oluyo
Hissiyatla konuşuyoruz

Ezgide bi çene var kimsede yok inan..
Ben ezgiyi tanıdıktan sonra ne kadar suskun olduğumu anladım, normalde bana çenebaz derlerdi..
Ama benden daha fenalarıda varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…