- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
Az kaldı bayrama kız :)
Yahu öyle diyorsunda , şu aralar dizi izlemek gelmiyor içimden..
Feci şekilde kitap okuyasım var..
Kargoda kitabım var daha , en iyisi evden birşeyler bakmak..
Yok yok yada dizi mi izlesem..
Kimin dudağı çatlamış bacağı ağrımış senin mi yoksa saygının mı
saygının yahuaman cok nazlıyızdır hemen bacagım dudagım oram buram basladık gene hahha kışın o karda napcak bılmem o artık
İlgi bekler senden , senden fazla kozmetik ürünü kullanıyor farkında mısın Ezgi
hahaha kullansın tabı sevmem oyle ben bakımsız erkek zaten cıldı orası burası duzgun olsun orda bıle ben oyle sevdıgımden oyle davranıyor yerım onu ayyyaskım kabardı bak hihih peeling falan cok alırım ben oyle goturuyorum yuz yıkama arındırıcıları falan orda kızım egıtım falan acemlıkte toz toprakta yuzu sey oluyodur falan dıye sımdı yokmus pek egıtım artık cavus oluyo ya ondan ama olsun kullansın
Kaptı seninkide çavuşluğu he..
Takım çavuşumu oldu şimdi..
Benimki bel fıtıktan ötürü eğitime hiç girmedi.O yüzden askerliğin en başından beri rahattık..
hehe valla sımdı yenı gıttı ya onbası ama 10 gune kadar cavus olcakmıs evet takım cavusu olcak ondan sonra relaxx bızde
zaten ust devrelerı falan sey demıs kısın ankarada full kar oldugundan egıtım falan olmuyo oyle cok kıs hızlı geccek bısey yapmıyoruz falan demıs bakalım gorcez ama nobet falan olmucak oyle 8 saat tutmucak hıc nobet ondan rahat olcak bı ıkı saat olabılırmıs bazen o kadar
hehe başı çekiyooon begüüüm
Daha söz yok nişan yok aileler tanışmadı ama en baştayım çok manidar bi durum
Kaptı seninkide çavuşluğu he..
Takım çavuşumu oldu şimdi..
Benimki bel fıtıktan ötürü eğitime hiç girmedi.O yüzden askerliğin en başından beri rahattık..
hehe valla sımdı yenı gıttı ya onbası ama 10 gune kadar cavus olcakmıs evet takım cavusu olcak ondan sonra relaxx bızde
zaten ust devrelerı falan sey demıs kısın ankarada full kar oldugundan egıtım falan olmuyo oyle cok kıs hızlı geccek bısey yapmıyoruz falan demıs bakalım gorcez ama nobet falan olmucak oyle 8 saat tutmucak hıc nobet ondan rahat olcak bı ıkı saat olabılırmıs bazen o kadar
Bende en sondayım ne tuhaf demi
Daha söz yok nişan yok aileler tanışmadı ama en baştayım çok manidar bi durum
ben geldim kizlaarr...bayadir yazamiyorum size ahh ahh burasi bir sicak bir sicak durulmuyor vallahi bugün biraz serin neyseki pazar günü 36 dereceyi gördük hic cekilmiyor bu sicaklar hamile hamile..neyseki simdi yagmur yagiyor.sizleride telden takip etmeye calisiyorum ama masaalllahiniz var canlarimözledim sizlerii insaallah hepiniz iyisinizdir...
Benim bebeğimde Takım Çavuşu çok havalıyız EzgiiiEzgicim Çavuş olduktan sonra sonra zaten nöbet tutmuolar ama kolluk yapıyolar nöbet tutcakları getirip götürüolar amann olsn o kadar da zorluk çeksinler
hahhaolsun amaaan bıseycık olmaz bızde dizi izliyoz şuan kaynanamla güneşi beklerken izliyo o bende zombi sabahtan beri zombi izliyom marga yüzünden zaten
ohohoohoh aynen cavus yarenlerı ee olsun o kadarda aman askerlık yapıyolar yanı vet kolluk olayını duydumda sadece olabılıyormus sey olarak gece mece yaadda kogus nobetı falan olabılıyormus sanırım askımcım cok blmıyoruz daha bakalım hehe
siz iyi sardınız zombilere sizinkileri ısırmayınbizde şey var ya nöbet saatlerinde kalkıp kim tutcaksa onu götürüo teslim edio teslim alıo başka bişi yok valla..
Ne güzel , yeni gitti .
Hemen gelmiş dosyası anlaşılan..
Hadi hayırlı olsun..
Benden sana tavsiye, kış geldiğinde askerine termal içlik alın..
Biz öyle yapmıştık..
Dışarıdaki soğuğu içine geçirmiyor,içindeki sıcaklıkta kalıyor..
Sık hasta olan biri ise unutmayın ha alın o içlikten..
siz iyi sardınız zombilere sizinkileri ısırmayınbizde şey var ya nöbet saatlerinde kalkıp kim tutcaksa onu götürüo teslim edio teslim alıo başka bişi yok valla..
hehehe
Siz Ezgiyle haberleşipte mi girionuz nedir ya
evet bılıyorum bız kayak yaparkende gıyıyoruz cok var onlardan evde gotururum yanına dususnduk aynen ankaradada kar mar olcak soguk oyle yaparız buyuk ıhtımal askım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?