Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah esincim inşalllahhh herkesii bekliyoruzzz iftarı ayarlamdan öncede buluşalımm dedim şimdide diyorum bayramdan sonra istenbulda olanlarla buluşalımm

İnşallaahhhh buluşana kadar orduya gitmiş olmaaammm

Heeeeeeyy !!

Tuğba'nın ayakkasının altına yazılacak bekar isimleri bu kadar olmamalıııı, daha 20 boşluk var :44:
Yok mu yazılmak isteyen ?

Geçmişş olaun görüşürZz cnm :)

noldu sanaaaaaaaaa bebişşşşş düzel hemen gel sonraaaaaa

Aylık periyotlarımın vermiş olduğu kasık ağrısı çekiyorum..
Annemin gelmesini bekledim, ve birazdan ağrı kesici vurulmaya gidiceğiz..

Çok mühim birşeyim yok :)

Efo , ekle beni gör sonra sil bari..
Geldiğimde konuşuruz şimdi çıkmak zorundayım..

Ezginin saçlarını yolup , öpüyorum
Efo,nun tenini koklayıp öpüyorum , Allahtan ter kokmuyorsun,yoksa hayatta hemcinsimi öpmem..

Diğer kızlarıda yanaklarından öpüyorum

Ve hadi eyvallahh diyorum

Kaçtım ben..
Kocaya değil,acile..

Son düzenleyen: Moderatör:

Geçmiş olsun devrem :26:

Görüşüüürüüz, öpüldün

kıyamam sana yaa sıcak su torbası falan yap dınlenn yat ıgneden sonra barı optuuuumm gecmıs olsunnn

[sıze=3]heeeeeeyy !!

Tuğba'nın ayakkasının altına yazılacak bekar isimleri bu kadar olmamalıııı, daha 20 boşluk var :44:
Yok mu yazılmak isteyen ?
[/sıze]

Eki Görüntüle 767642

tuba yaz kız (tubaoguzhanıda) bıde buranın dışında ıstediğim kişi var teyzemın kızınıda yazsanız olurmu acep (reyhan ismi)

ben geldim kizlaarr...bayadir yazamiyorum size ahh ahh burasi bir sicak bir sicak durulmuyor vallahi bugün biraz serin neyseki pazar günü 36 dereceyi gördük hic cekilmiyor bu sicaklar hamile hamile..neyseki simdi yagmur yagiyor.sizleride telden takip etmeye calisiyorum ama masaalllahiniz var canlarim özledim sizlerii insaallah hepiniz iyisinizdir...

Sagol Esintosummm benimmm insallah istedigimiz gibi olir her seyy..
Tamam kahveyi oyle yapacamm )
Tesekkur ederiz canmm insallah bi dahakine gell

Atiririm ben yavrummm ben de seni yerim o sembolden koydum say buraya hehehe mincirdim :))

Hiloşşş yavrum silmişsin benı faceden sadece candy srash ısteklerın gelıyo

Canm ben silmedim kimseyi geçen tugba da dedi ama Zaferin Marifetleri bunlar tanimadiklarini sormustu demistim forumdan diye yok iste kiz oldugu ne bellis de ne onume geleni ekliyomusum da falan abartti ama silms sonucta kafasina gore forumdan bikac kisi duruyo onlara guvendi heralde :))

Kk var diye ustunde durmadm ben de tatlım

ayyyyyyyyy yanıyo İzmir kızlaaar fenalık geçircem şimdi poff:26:

deli gibi sıcak var valla işiniz yoksa sakın evden keyfi çıkmayın dışarıya terasa çıktım geberiyordum hemen evin içine geri girdim

2.sezonu btırıyorumda ızlemıyorum pek dıger dızılerı ızlıyorum ondan bıtmedı bı

Hemde acayip sıcak var..

Yürü git , yakışıklı erkekler oynuyo tabi diğer dizilerde..
Ondan 2 sezondasın demi..
Yaratık görmeye dayanamıyorsın demi jackci ezgi

İlla o sıtefınla deymının mücadelesini izliycen ha

hahha evet ya aman ıcım dısım zombı doldu burda dıgerı ne guzel hahaha

Bende askerimle laflıyordum ve geldimm..

Benimde yeni bir diziye başlamam lazım , yada kitap okumam lazım ..
Ne yapsam acaba, diziye mi başlasam yoksa kitap mı okusam..

askımcım dizimagden bak dizilere ne tür seviyorsun sen başla dizi daha çok zaman alıyo insandan bi bölüm ortalama 40 50 dk arasında oluyo bı bakmıssın 5 6 saat gecmıs aksam olmus falan gece yatmadanda kıtap okursun bıraz gun bıterrr hehe bızde 1 saattır telefondayız hemen gene aglanmalar basladı bızde dudagım catladı burnumun ustu soyuldu bacagım agrıdı nemlendırıcı dudak kremlerı bılmemne sıparısler tamamlandı gun sayıyorum gıtmeye

Az kaldı bayrama kız :)
Yahu öyle diyorsunda , şu aralar dizi izlemek gelmiyor içimden..
Feci şekilde kitap okuyasım var..
Kargoda kitabım var daha , en iyisi evden birşeyler bakmak..

Yok yok yada dizi mi izlesem..
Kimin dudağı çatlamış bacağı ağrımış senin mi yoksa saygının mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…