Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakalım belkı bızımde oyle olur daha olmadıgından bılmıyorum bı 10 gune kadar olcak herhalde aman su yemn torenımızde gecsınde bı bakalım ne yemınmıs ya ayyy

haha zombı konsuunda sende basla benceeee artık kafayı yerız topıkçe burda hahaha

sizi zombiciler ya ben pek sevmiyorm ya bana aşk olcak bi ara one tree hill sarmştm bayağı takip ettm bu sene izleyemedmm ...
Ezgiii sen evlenirkende yemin ettircen çocuğa artık

Margaa bende çok konşurum ya topiği görmüomsn demirbaşım buralarda bu arada ben seni rüyamda gördmmm ya burda yatıp kalktğm için önce Hilalle Ebruşu sorna Nilüyü görmştm ama seni fotoğrafını görmeden gördm aynı evdeydk böyle o şekil gördm senin saçların çok uzun bahsetmştn ya ama siyahtı kaşın gözün kara kızdın beyaz tenli ama güzel kızdın

Bol bol kar topunuz olur ne güzel..
Keşke bizimde kar topumuz olsa

ankarada kayak merkezı var mı kı bılmıyorumda varsa ben her gıttıgımde kısın bı gıder kayarım ya zaten bız ocak dubat arasında bı 10 gun kullanıp bu senede kayaga gıtmeyı dusunuyoruz ne bılıyım sımdı denız menız sorun degılde kayak gıdılmesı lazım yanı bakalım ızın alabılırse gıtcez bu sene cocuk kardan bıkcak ızın alıyo kara gıdıyoz ızınden doncek kar hahaha

Sen rüya değil gerçekleri görmüşsün beğüs
Hayırlara vesile olsun

Ezgi zombişi gördü beni,resimlerimi..
Kemaradanda gördü bolca gevezelik ettik dün..
Sıkaypi kullanıyorsan ver adresini beğüş

valla mı benim rüyalarıma odaklanmam lazımmm artık o zaman
Bizim skype oldu mu sıkaypi
Ben çok asosyalimmm facebook,twitter vs kullanmam bi burayı buldum burasıda kadınlar hamamı zaten

Yolda kayarsınız..
Yada birlik dağda tepede ise, merkeze kaya kaya inersiniz ezgi

valla mı benim rüyalarıma odaklanmam lazımmm artık o zaman
Bizim skype oldu mu sıkaypi
Ben çok asosyalimmm facebook,twitter vs kullanmam bi burayı buldum burasıda kadınlar hamamı zaten

Sıkaypide mi kullanmıyorsunuz be
Erkek arkadaşınla nasıl görüşüyorsunuz çarşılarda hangi programdan kamera açıyorsunuz yahu:26:

Benimde yok ama sıkaypimm var, her için skype benim için sıkaypiiii

Bugün squatta 8.günümdeyim ve 100 tane yapmam lazım hiç bulaşamasam mı diyorum

hahahahahahahh ay cok guldum yaaa düşünsene beni snowboard almışım kaya kaya gelmşim nizamiyeye falan ateş ederler hahaha

O ne la beğüş küfür mü ediyorsun anlamadım

Hayal edebiliyorum Ezgi Elinde bayrak kaya kaya heyooooo diye bağıra bağıra askerimleyim heyoo diye diye kayarsın..

Yoluna tümsek yapayım da gör sen
Tepetaklak olun

Sıkaypide mi kullanmıyorsunuz be
Erkek arkadaşınla nasıl görüşüyorsunuz çarşılarda hangi programdan kamera açıyorsunuz yahu:26:

Benimde yok ama sıkaypimm var, her için skype benim için sıkaypiiii

Benim skype vardı ama şu an desteklemiyo yaa sürüm yükselt dio yükseltmeyi bilg kabul etmiyo formatlamam lazm galiba onu da beceremiyorm...şeyden konştk ya facedeki görüntülü konşmadan o akrabasndan girdi ben babamdan çok alingirli oldu

Spor yapıyorum yavrukuş squat hareketin adı ya eğilip kalkıosn böyle sandalyeye oturcak gibi ama fenaa günde 50 ile başlıosun şu an 100 lerdeym resmen bacak kaslarım acıyo ama etki ediyo popo ve kalça sıkılaştrma hareketi

Son düzenleme:

ahhahah aşırııı yalaaaaaan skype çenesinden kapandı int falan gitti hahahah o derece

hahahah dost musun düşman mısın tümsekler falan bitsinde izmire gelin içelim

Denetimden kaldır sonra tekrar indir kur sende gel aramızaa...
Ezgi falan mikrofonla konuşuruz topludan
Ama bak hep susacaksan gel, çünkü hep ezgi konuşuyoooo..
Araya dahi zor giriyorum

hahaha aynen yemın ettırcem evlenırken neydı yemın torenınde sılah ve arkadasını tut mu ne varya emır bende emır vercem oyle hahaha

Denetimden kaldır sonra tekrar indir kur sende gel aramızaa...
Ezgi falan mikrofonla konuşuruz topludan
Ama bak hep susacaksan gel, çünkü hep ezgi konuşuyoooo..
Araya dahi zor giriyorum

yalan soyluyo kendı anlattı sonra ben yorum yapıyom sadece
gelınce gorcen begummmmmm

Begüş , bana da bi karın için hareket öner..
Bacaklar ve popom oldukça sıkı
Ama göbek için aynı şeyi söyleyemem.
Aldı başını gidiyo ama nereye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…