bakalım belkı bızımde oyle olur daha olmadıgından bılmıyorum bı 10 gune kadar olcak herhalde aman su yemn torenımızde gecsınde bı bakalım ne yemınmıs ya ayyy
haha zombı konsuunda sende basla benceeeeartık kafayı yerız topıkçe burda hahaha
Ezgiyi aklımdan ne zaman geçirsem burda oluyo
Hissiyatla konuşuyoruz
Ezgide bi çene var kimsede yok inan..
Ben ezgiyi tanıdıktan sonra ne kadar suskun olduğumu anladım, normalde bana çenebaz derlerdi..
Ama benden daha fenalarıda varmış
hahhaolsun amaaan bıseycık olmaz bızde dizi izliyoz şuan kaynanamla güneşi beklerken izliyo o bende zombi sabahtan beri zombi izliyom marga yüzünden zaten
Bol bol kar topunuz olur ne güzel..
Keşke bizimde kar topumuz olsa
sizi zombiciler ya ben pek sevmiyorm ya bana aşk olcak bi ara one tree hill sarmştm bayağı takip ettm bu sene izleyemedmm ...
Ezgiii sen evlenirkende yemin ettircen çocuğa artık
Margaa bende çok konşurum ya topiği görmüomsn demirbaşım buralardabu arada ben seni rüyamda gördmmm ya burda yatıp kalktğm için önce Hilalle Ebruşu sorna Nilüyü görmştm ama seni fotoğrafını görmeden gördm aynı evdeydk böyle o şekil gördm senin saçların çok uzun bahsetmştn ya ama siyahtı kaşın gözün kara kızdın beyaz tenli ama güzel kızdın
Sen rüya değil gerçekleri görmüşsün beğüs
Hayırlara vesile olsun
Ezgi zombişi gördü beni,resimlerimi..
Kemaradanda gördü bolca gevezelik ettik dün..
Sıkaypi kullanıyorsan ver adresini beğüş
ankarada kayak merkezı var mı kı bılmıyorumda varsa ben her gıttıgımde kısın bı gıder kayarım ya zaten bız ocak dubat arasında bı 10 gun kullanıp bu senede kayaga gıtmeyı dusunuyoruz ne bılıyım sımdı denız menız sorun degılde kayak gıdılmesı lazım yanıbakalım ızın alabılırse gıtcez bu sene cocuk kardan bıkcak ızın alıyo kara gıdıyoz ızınden doncek kar hahaha
valla mı benim rüyalarıma odaklanmam lazımmm artık o zaman
Bizim skype oldu mu sıkaypi
Ben çok asosyalimmm facebook,twitter vs kullanmam bi burayı buldum burasıda kadınlar hamamı zaten
Yolda kayarsınız..
Yada birlik dağda tepede ise, merkeze kaya kaya inersiniz ezgi
Bizde doğan güneşi bekliyoruz ama güneşi beklerkeni izlemiyoruz,ne ayak
Bugün squatta 8.günümdeyim ve 100 tane yapmam lazım hiç bulaşamasam mı diyorum
hahahahahahahhay cok guldum yaaa düşünsene beni snowboard almışım kaya kaya gelmşim nizamiyeye falan ateş ederler hahaha
Sıkaypide mi kullanmıyorsunuz be
Erkek arkadaşınla nasıl görüşüyorsunuz çarşılarda hangi programdan kamera açıyorsunuz yahu:26:
Benimde yok ama sıkaypimm var, her için skype benim için sıkaypiiii
Ezgiyi aklımdan ne zaman geçirsem burda oluyo
Hissiyatla konuşuyoruz
Ezgide bi çene var kimsede yok inan..
Ben ezgiyi tanıdıktan sonra ne kadar suskun olduğumu anladım, normalde bana çenebaz derlerdi..
Ama benden daha fenalarıda varmış
O ne la beğüş küfür mü ediyorsun anlamadım
Hayal edebiliyorum EzgiElinde bayrak kaya kaya heyooooo diye bağıra bağıra askerimleyim heyoo diye diye kayarsın..
Yoluna tümsek yapayım da gör sen
Tepetaklak olun
Benim skype vardı ama şu an desteklemiyo yaa sürüm yükselt dio yükseltmeyi bilg kabul etmiyo formatlamam lazm galiba onu da beceremiyorm...şeyden konştk ya facedeki görüntülü konşmadan o akrabasndan girdi ben babamdan çok alingirli oldu
sizi zombiciler ya ben pek sevmiyorm ya bana aşk olcak bi ara one tree hill sarmştm bayağı takip ettm bu sene izleyemedmm ...
Ezgiii sen evlenirkende yemin ettircen çocuğa artık
Margaa bende çok konşurum ya topiği görmüomsn demirbaşım buralardabu arada ben seni rüyamda gördmmm ya burda yatıp kalktğm için önce Hilalle Ebruşu sorna Nilüyü görmştm ama seni fotoğrafını görmeden gördm aynı evdeydk böyle o şekil gördm senin saçların çok uzun bahsetmştn ya ama siyahtı kaşın gözün kara kızdın beyaz tenli ama güzel kızdın
hahahah dost musun düşman mısın tümsekler falan bitsinde izmire gelin içelim
ahhahah aşırııı yalaaaaaanskype çenesinden kapandı int falan gitti hahahah o derece
Denetimden kaldır sonra tekrar indir kur sende gel aramızaa...
Ezgi falan mikrofonla konuşuruz topludan
Ama bak hep susacaksan gel, çünkü hep ezgi konuşuyoooo..
Araya dahi zor giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?