Aynen tatlımm yarın şafak 8 artvin
evettttt zaten daha çok yeni tubiş ya, duymaman normal yani, ben bile inanamıyorumderyaaaaaaaaaaa şoklardayım, hamile olduğunu yeni görüorum kuzucum... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım... Çok sevindim, yaşasın teyze oluorummm
evettttt zaten daha çok yeni tubiş ya, duymaman normal yani, ben bile inanamıyorum
İnşallah canım inşallahhhh
Evvet teyze oluyorsun
Aynen tatlımm yarın şafak 8 artvin
kızlar sayfaya arada bakıp kaçıorum, slm veremediklerime slm olsun
hiloş tanışma ne zaman cnm ?
hahha dimi ama kahveye tuzuda unutma istemede
istemeyi ne zaman düşünüyorsunuz ??
aynen cnm yaklaşsın heyecan basar
Evlenin evlenin bir an önce, evlilik çok güzel bir şey
Sağoll Deryaa amin inşallah her şey güzel olurr, bebiş için erken tabi amaa bi seneye kadar evliliği düşünüyoruz biz zaten bakalım inşallah
Güzel dileklerin için de tekrar sağoll bu başlık hakkında hepimz böyle düşünüyoruzz..ben de kavuşmama rağmen kopamadım zaten kopmucam da buralardann
Yok yok tam zamanı, yaşım olmuş 29cok sevındım cnm yaa ama keşke biras daha gec gelseydı de siz de evlılıgın tadına varsaydınıznasip kısmet bu zamanymış, huzur, sağlık ve bereketiyle gelsin yavrucak
Aynen yavrum bi kere de olur mu öyle hiçççç
Tabi heyecanlı kızzz sadece bayram geçince anlıycam ben dee gelceklerindee.. özenirim tabi ki özenmem miiii
Sağoll Deryaa amin inşallah her şey güzel olurr, bebiş için erken tabi amaa bi seneye kadar evliliği düşünüyoruz biz zaten bakalım inşallah
Güzel dileklerin için de tekrar sağoll bu başlık hakkında hepimz böyle düşünüyoruzz..ben de kavuşmama rağmen kopamadım zaten kopmucam da buralardann
Bakarım tabi kiiimali krizdeym tatilden ötürü, asıl bayram dönüşü altüst edecm her yeri
Evlenin evlenin bir an önce, evlilik çok güzel bir şey:123:
Yok yok tam zamanı, yaşım olmuş 29tam da istediğimiz zamanda geldi kuzucum ya Artık istiyorduk, hoppp geldi bebişim İnşallah sağlıklı sıhhatli doğar gelir kucağıma
Bakarsın canım daha vaktin var zaten abartılı bişe de olmıcağı için daha kolay bulursunnn
İstemeyi tatil yönünden rahat olsn diye Kurban bayramına istiyoruz ama bakalım 9 gün tatil var ya rahatça alışveriş ve isteme söz güzel olurdu bakalımm
Unutur muym hiçç tuzu biberi heheeh
yani canım hem arasında makul bir zaman oluyor bence iyi düşünmüşsünüzzz
haha unutma tabiiii
Bunlar bizim düşünceler tabi bakalım bizimkiler ne dicekk..çünkü onlara göre Ramazan bayramında gelip söz takıyolardı
Hiloşumm hayırlısı olsun bebeğim en güzelini düşünmüşsünüz aceleye gerek yok zaten dediğin gibi alışveriş falanda olucak zaman lazım hadi bakalım senide veriyoruz Zaferinee
Bulaşıktamıydı ki ?
İstemeyi tatil yönünden rahat olsn diye Kurban bayramına istiyoruz ama bakalım 9 gün tatil var ya rahatça alışveriş ve isteme söz güzel olurdu bakalımm
Unutur muym hiçç tuzu biberi heheeh
Hahahah zaten çok kalmaya niyetimiz yok yavrumm hemen geçerim ben hatta hiç selam vermiyeyim benpis artvin
çabucak selam ver ve geçç ebru artvinden
Evett hiloşummmmmmmmm Valla benim yerime siz attırıyorsunuz şafağımıı
Ebruşum geri sayımdayız resmennn
Şafak 09 Aydınn
Evet canım öyleydi bi zamanlar. Ki şimdi şükür birlikte en rahatı sevdiceğim'mişşş
Yavrum iyi düşünmüşsünüzTekrar tekrar diyoruum kiiiiii, herşey gönlünüzce olsun
Eda'nın dediği gibi sakın unutma. Ve şunu da unutma kiii, kahveyi yaparken at tuzu karabiberi diğer türlü dibinde kalıyo birşey anlamıyorlar
Ebruşşla'da yakıyorsunuz haniiBi dahakine bendeee olcaaaammm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?