Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deryaaaaaaaaaaa şoklardayım, hamile olduğunu yeni görüorum kuzucum... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım... Çok sevindim, yaşasın teyze oluorummm
evettttt zaten daha çok yeni tubiş ya, duymaman normal yani, ben bile inanamıyorum
İnşallah canım inşallahhhh
Evvet teyze oluyorsun

evettttt zaten daha çok yeni tubiş ya, duymaman normal yani, ben bile inanamıyorum
İnşallah canım inşallahhhh
Evvet teyze oluyorsun

cok sevındım cnm yaa ama keşke biras daha gec gelseydı de siz de evlılıgın tadına varsaydınız nasip kısmet bu zamanymış, huzur, sağlık ve bereketiyle gelsin yavrucak

hahha dimi ama kahveye tuzuda unutma istemede
istemeyi ne zaman düşünüyorsunuz ??
aynen cnm yaklaşsın heyecan basar

İstemeyi tatil yönünden rahat olsn diye Kurban bayramına istiyoruz ama bakalım 9 gün tatil var ya rahatça alışveriş ve isteme söz güzel olurdu bakalımm
Unutur muym hiçç tuzu biberi heheeh

Evlenin evlenin bir an önce, evlilik çok güzel bir şey :123:

cok sevındım cnm yaa ama keşke biras daha gec gelseydı de siz de evlılıgın tadına varsaydınız nasip kısmet bu zamanymış, huzur, sağlık ve bereketiyle gelsin yavrucak
Yok yok tam zamanı, yaşım olmuş 29 tam da istediğimiz zamanda geldi kuzucum ya Artık istiyorduk, hoppp geldi bebişim İnşallah sağlıklı sıhhatli doğar gelir kucağıma

Bakarsın canım daha vaktin var zaten abartılı bişe de olmıcağı için daha kolay bulursunnn

İnşallahhhh..

Ayrıca bence de tam vaktinde olmuş bebiş ay ne güzel yaa

Bakarsın canım daha vaktin var zaten abartılı bişe de olmıcağı için daha kolay bulursunnn

Aynen yavrucum kolay bulurum yanii..

İstemeyi tatil yönünden rahat olsn diye Kurban bayramına istiyoruz ama bakalım 9 gün tatil var ya rahatça alışveriş ve isteme söz güzel olurdu bakalımm

yani canım hem arasında makul bir zaman oluyor bence iyi düşünmüşsünüzzz
haha unutma tabiiii

Bunlar bizim düşünceler tabi bakalım bizimkiler ne dicekk.. çünkü onlara göre Ramazan bayramında gelip söz takıyolardı

Hiloşumm hayırlısı olsun bebeğim en güzelini düşünmüşsünüz aceleye gerek yok zaten dediğin gibi alışveriş falanda olucak zaman lazım hadi bakalım senide veriyoruz Zaferinee

Hiloşumm hayırlısı olsun bebeğim en güzelini düşünmüşsünüz aceleye gerek yok zaten dediğin gibi alışveriş falanda olucak zaman lazım hadi bakalım senide veriyoruz Zaferinee

Sağol Niloşşş güzel düşündük bakalım uygulayabilrsekk.çünkü Zafer de işe gircek bayramdan sonra inşallah yani izin alması falan zor olur başlarda tabi..inşallah yav verin gitsin evlenenler hep memnun mutlu maşallah özeniyorum ben deee

İnternet'e çok ayar oldum

Kızlar tam yazayım diyorum, küt ya donuyo. Ya internet gidiyor !

Bulaşıktamıydı ki ?

Evet canım öyleydi bi zamanlar. Ki şimdi şükür birlikte en rahatı sevdiceğim'mişşş

Yavrum iyi düşünmüşsünüz Tekrar tekrar diyoruum kiiiiii, herşey gönlünüzce olsun
Eda'nın dediği gibi sakın unutma. Ve şunu da unutma kiii, kahveyi yaparken at tuzu karabiberi diğer türlü dibinde kalıyo birşey anlamıyorlar

Ebruşşla'da yakıyorsunuz hanii Bi dahakine bendeee olcaaaammm inşallah

pis artvin
çabucak selam ver ve geçç ebru artvinden
Hahahah zaten çok kalmaya niyetimiz yok yavrumm hemen geçerim ben hatta hiç selam vermiyeyim ben

Ebruşum geri sayımdayız resmennn

Şafak 09 Aydınn
Evett hiloşummmmmmmmm Valla benim yerime siz attırıyorsunuz şafağımıı
Yerim senii kızzz

İnşallah esincim inşalllahhh herkesii bekliyoruzzz iftarı ayarlamdan öncede buluşalımm dedim şimdide diyorum bayramdan sonra istenbulda olanlarla buluşalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…