Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yada beyaz paçalı donumu mu giysem ne yapsama hahaha

Son düzenleme:
Selam kızlarrr ben de çayımı içtim geldim ama ödev yapmam lazımm arada bakacam buraya daa..

Margaa geçmiş olsun bu arada nasıl oldun??

Selam Begüş kardişş

[video=youtube;0bSnKg-3mzo]http://www.youtube.com/watch?v=0bSnKg-3mzo[/video]

Kızlar bu şarkı çok eğlenceliii...

Benden tüm yarenlere gelsin

Elbise için aklımdaki yere gözattım şöyle ama oruç oruç denemedim sadece yolüstü uğradım geçtimm.. fiyatlar 150-160 ama kumaşları çok kaliteli, hayır kotonda falan da bazı saçma elbiseler 80-90 tl bir şeye benzemiyor, bir de boyu önemli kısa giyemem yanii evde O yüzden dedim bayramdan sonra yeni gelen falan var mı adl de kotonda falan, olmadı o dediğim Bakırköy'deki mağazadan seçerim bir tane pazarlık falan biraz inerlerrr peşşin alırsam hehehe

Peki sizce elbise altına evde ayakkabı giymesem sorun olur mu, öyle topuklu falan abartı geldi daha tanışma yani buu ne diyorsunuzz??

bence de öyle topuklu falan giyme ama babet olabilir cnm yada şık bir terlik nede olsa tanışma rahat olman lazım...elbise bulursun cnmmm kafana takma...

yok yok standart her şey bu akşam aradı da yatıcakmş işte konşamıoz anacım asker arkadaşları selam söylüyolar lan durun bi konşıyım sonra söylersiniz dio akşm çok güldm
Cadı olcam bennnn cadııı

Son düzenleme:

Yok canım takmıyorum zaten yaa elimdekilerden de giyerim yani hiç bulamazsam sorun değilll.. yani evet bende öyle düşündüm elbiseye göre hareket ederm babet ya da normal ev hayatı ya terlik işte..

Cadıısın sen cadı valla bizimki de selam falan pek sevmez öyleee..askerde bir tanesiyle çok iyilerdi de işte o gönderirdi arada arkadan derdi duyardım ama bizimki tekrar bana söylemezdi yani..sevmez öyle şeylerii napacan anacım konuştuğunla idare ett geliyor zatenn

mini topuk alabilrisin küçücük ne çok abartı ne çok sade duruyor babet falan giyme ya çocukça olur bence elbise altına babet artık çok klişe ..
mini topuk öneririm ataköye falan bak bende genelde babet gibi şeyler giymek yerine mini topuk tercih ediyorum ne çok abartı duruyor ne çok sade duruyor hoş oluyor

Bizimkide kızdı ohh canıma değsin ohh sinirlendi aynen gelio valla haftaya yarın yola çıkcak önce gitceği yere sonra istanbula yaniii haftasonunda da burdaaa

çokkk sıcak yaaaaaaa

bana sulu yemek tarıfı versenıze yaaaa canım yemek yapmak ıstıyor ama sulu gıbı ne olabılır cok bılmem oyle seylerı genelde klasık gunumuz yemeklerı oldugundan sulu yemek tarıhe karısmıs sayılıyor kımsede bılmıyor ısteyemıyorum tarıf bılenınız var mııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…