Tamam birazdan müziğimi açar sporumu yapar duşumu alıp öyle gelirim buraya..
Ben yapıyorum her gün 10 gündür artık kalçamda acı hissediyorum bu iyiye işaret
Yap yap oklavayla dönme hareketini bi 10-15 dk yap zaten ...mekikte 50 le başla
Nefess alll nefess ver
Spor ayakkabı giyme sen mayonu giyip yap
Benimde iftar sonrası gene midem şişti biraz kendime geliyim yapcam nasılsa gece yeni başlıo sahura kadar oturuyorm
Tamam birazdan müziğimi açar sporumu yapar duşumu alıp öyle gelirim buraya..
Beni su bile şişiriyo o daha kötü işte..
kola içmiş gibi oluyorum
20 Minute Extreme SEXY BIKINI ABDOMINAL Workout!!!! - YouTube
ben sadece boyle gobek calısıyorum bunuda yapın dırek gobegı yakar cunku dırek gobek agırlıklı oldugundan six pack yapıyo
Selam kızlarrr ben de çayımı içtim geldim ama ödev yapmam lazımm arada bakacam buraya daa..
Margaa geçmiş olsun bu arada nasıl oldun??
Selam Begüş kardişş
Selam Hiloş kardişşşafiyet olsunnn Allah kolaylık versin cnmmm
Elbise için aklımdaki yere gözattım şöyle ama oruç oruç denemedim sadece yolüstü uğradım geçtimm.. fiyatlar 150-160 ama kumaşları çok kaliteli, hayır kotonda falan da bazı saçma elbiseler 80-90 tl bir şeye benzemiyor, bir de boyu önemli kısa giyemem yanii evdeO yüzden dedim bayramdan sonra yeni gelen falan var mı adl de kotonda falan, olmadı o dediğim Bakırköy'deki mağazadan seçerim bir tane pazarlık falan biraz inerlerrr peşşin alırsam hehehe
Peki sizce elbise altına evde ayakkabı giymesem sorun olur mu, öyle topuklu falan abartı geldi daha tanışma yani buu ne diyorsunuzz??
Ezgiii bu kız çok fenaa ya hatunun fizik yıkılyo
Aynen o hareketler çok fena karın yakıyo bende makas hareketi yapıyorum çok ...
aahha bencede hatun cok ıyı slıkon falan ama baya ıyı
bence de öyle topuklu falan giyme ama babet olabilir cnm yada şık bir terlik nede olsa tanışma rahat olman lazım...elbise bulursun cnmmm kafana takma...
yok yok standart her şeybu akşam aradı da yatıcakmş işte konşamıoz anacım asker arkadaşları selam söylüyolar lan durun bi konşıyım sonra söylersiniz dio akşm çok güldm
Cadı olcam bennnn cadııı
Elbise için aklımdaki yere gözattım şöyle ama oruç oruç denemedim sadece yolüstü uğradım geçtimm.. fiyatlar 150-160 ama kumaşları çok kaliteli, hayır kotonda falan da bazı saçma elbiseler 80-90 tl bir şeye benzemiyor, bir de boyu önemli kısa giyemem yanii evdeO yüzden dedim bayramdan sonra yeni gelen falan var mı adl de kotonda falan, olmadı o dediğim Bakırköy'deki mağazadan seçerim bir tane pazarlık falan biraz inerlerrr peşşin alırsam hehehe
Peki sizce elbise altına evde ayakkabı giymesem sorun olur mu, öyle topuklu falan abartı geldi daha tanışma yani buu ne diyorsunuzz??
Çok yapay duruyo ya ben beğenmiyorm o olayı
Yok canım takmıyorum zaten yaa elimdekilerden de giyerim yani hiç bulamazsam sorun değilll.. yani evet bende öyle düşündüm elbiseye göre hareket ederm babet ya da normal ev hayatı ya terlik işte..
Cadıısın sen cadıvalla bizimki de selam falan pek sevmez öyleee..askerde bir tanesiyle çok iyilerdi de işte o gönderirdi arada arkadan derdi duyardım ama bizimki tekrar bana söylemezdi yani..sevmez öyle şeylerii napacan anacım konuştuğunla idare ett geliyor zatenn
yapay mapay seksı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?