Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hmmm öyle mi diyorsunn bunu da değerlendireyim bir de anneme danışmam lazım, şimdi bizimkilerde abartı bulmasın moral bozukluğu çekemem o gün, o yüzden terlik giy desinler terlik giyerim valla napimm mini topuk ben de çok severim normalde haklısın şık ve rahat oluyorr

Bizimkide kızdı ohh canıma değsin ohh sinirlendi aynen gelio valla haftaya yarın yola çıkcak önce gitceği yere sonra istanbula yaniii haftasonunda da burdaaa

çokkk sıcak yaaaaaaa

Ohh çok az kaldı ne güzel..

evet ya fena sıcak, bugün eve geldim zaten pestilim çıkmıştı , adliyeden geldim yine de..baya uyumuşum gelince

Kız öğrenci mutfağı diye bir site vardı bir sürü yemek tarifi vardı ordaa..yani ben de ünideyken yapardım şimdi annem sağolsun

Tavuklu bezelye ya da mantarlı et soteee yanına pilav bide salata oh olur mu aklıma bunlar geldi yada taze fasulye istersen yazarım buranın yemek tarifleri bölümü var herkes yaptığını fotoğraflyp koyuyo orayada bak ...

Ezgicik bak burası çok güzel oluyo zaten görürsünn yemekler bölümü anasayfasında da dolu yemek tarifleri var http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/605357-mutfagimda-bugun-pisti-resimli-tarifli.html

Son düzenleme:

Ezginin dediğide şık olabilir ama tnşma için terlik yatıyo kafama benm böyle doğalll olsun gibi ama ne bilim ya çok kararsız konular ben ne halt ederm bilmem yaa sancılar başlıo seninde şaka bi yanada bu daha tanışma ya ondn terlik dedm,,isteme ve sözde güzel bi ayakkabı gibi düşündm ama her şey olabilir topuklu dışnda
Elbise rengi var mı aklına kızz bu makyajından yapp dünkü hafif gözlerin ön planda olsn çok güzelsin zaten maşallah ufak dokunuşlar güzelliğini ön plana çıkarsın Zafer sevmio diye yapmamazlık yapma sakın bence

aa dur bakıyım sıkıldıkca yaparım genelde et falan yapıyorum ama kuru kuru sureklı olmuıyor arada bı turk mutfagına gırmek sart

aa supermıs denıcem yarın hemen burayı gormemıstım bak ben hıc hem asker hep asker su KK baya ıncelemem sart oldu hehehe

aa supermıs denıcem yarın hemen burayı gormemıstım bak ben hıc hem asker hep asker su KK baya ıncelemem sart oldu hehehe

Canım sitede neler var neler ben geceleri hep okuyorum bir derdim var da çene yetiştirmekten
Düğün gelin topikleride var çeyiz falan çok eğlenceli ama ben o yemek sayfasına çok takılıyorum hele hele çok pratik olan hamburger ekmeğini ikiye bölüp yağlamşlar hafif üstüne pizza malzemeleri yapmşlar o kadarrr güzel olmş ki...ana sayfaya gir orda dolu topikler ve altbaşlıkları var ...

iyi ki var ya geç keşfetsem de askerlik dolaysıyla

Selam kızlarrr ben de çayımı içtim geldim ama ödev yapmam lazımm arada bakacam buraya daa..

Margaa geçmiş olsun bu arada nasıl oldun??

Selam Begüş kardişş

Sağolasın Hiloşum..
Daha iyiyim, çok şükür ağrım yok..

Sen nasılsın görünmüyorsun ?

bebegım tarıf degılde genelde yaptıklarını koymuslar en bastan oturup okumak lazım tarıflerını fala bulmak ıcın sohbet sırasında vermıs cogu cunku

Yok canım o gün hafif de olsa yaparım yani Zafer de özel günlerde seviyor zaten bakma..çok abartmadıkça yerine göre yanii..
Elbise rengi biraz yazlık renkler olsun diyorum, dün orda da görüdm sade düz dar elbise, nar çiçeği pempe falan karışım yapmışlar ama hoş duruyordu genelde koyu giyiyorum ama değişik olsun diyorum kısmet gözlerimi vurgu yaparım cicim merak etme senn

aa dur bakıyım sıkıldıkca yaparım genelde et falan yapıyorum ama kuru kuru sureklı olmuıyor arada bı turk mutfagına gırmek sart

Aynen aynen bak şöyle bir çok kolay da tarifler var orda ondan dedimm hep et de olmazzz..

Sağolasın Hiloşum..
Daha iyiyim, çok şükür ağrım yok..

Sen nasılsın görünmüyorsun ?

Sevindim canikomm..

Buralardayım da staj bitirme tezi yazıyorum bu ara her boş vaktimde ondan canımm

Anladım canım. Kolay gelsin

hahahaha evet ya yok bız genelde onla beraber yapıyoruzda sımdı tek olunca o da korkuyo hahaha

Dikkat edin kuzum..
Ben çıkıyorum, çavuştan emir var. Erken uyu diye..
Emir büyük yerden..
Sabah görüşürüz öpüldünüz..

Hem dinleneyim bugun sıcak ezdi ben..

Cüs görüşücüss

Dikkat edin kuzum..
Ben çıkıyorum, çavuştan emir var. Erken uyu diye..
Emir büyük yerden..
Sabah görüşürüz öpüldünüz..

Hem dinleneyim bugun sıcak ezdi ben..

Cüs görüşücüss

hahah aynı emır bendede var yaa benımde bolum bıtsın dusunuyorum yatmayı optum cok bebegımmm safak atsında oyle yatarım ancaaaa ıyı geceler tatlı uykularrr dınlen hem ıyı gelır sanada xoxo

bebegım tarıf degılde genelde yaptıklarını koymuslar en bastan oturup okumak lazım tarıflerını fala bulmak ıcın sohbet sırasında vermıs cogu cunku

Ne üşengeçsin kızz ana sayfasınada bak dedm al sana link http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri-f398/ ...

Ben genelde oktay usta ve portakal ağacından yaparım birebir ölçüler tutuo...ama ana yemek mantığı özel bi yemek değilse genelde aynı soğanı kavur salçayı kavur ben de yemek yapmayı çok severm

hahahaha boyle ılk defa denıcem degısık yemek ve soslar yapıyorum cın mutfagı vs falan ama turk mutfagı gırısı yapcam hadı bakalımmmm huhuww yarın bı denıyelım dımı

hahahaha boyle ılk defa denıcem degısık yemek ve soslar yapıyorum cın mutfagı vs falan ama turk mutfagı gırısı yapcam hadı bakalımmmm huhuww yarın bı denıyelım dımı

Köri soslu tavuktan başla sen al sen bi yarın köri sos bide tavuk mantar ohh izmire ilk uçakla gelirim izmiri çok seviyorum ya kpss listem olsaydı baştan sonra izmirdi nerdese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…