o yapaylıkta cicişleri kimse geçemez gördün mü bilmemgörüntü seksi tabi
mini topuk alabilrisin küçücük ne çok abartı ne çok sade duruyor babet falan giyme ya çocukça olur bence elbise altına babet artık çok klişe ..
mini topuk öneririm ataköye falan bak bende genelde babet gibi şeyler giymek yerine mini topuk tercih ediyorum ne çok abartı duruyor ne çok sade duruyor hoş oluyor
Bizimkide kızdıohh canıma değsin ohh sinirlendi aynen gelio valla haftaya yarın yola çıkcak önce gitceği yere sonra istanbula yaniii haftasonunda da burdaaa
çokkk sıcak yaaaaaaa
bana sulu yemek tarıfı versenıze yaaaa canım yemek yapmak ıstıyor ama sulu gıbı ne olabılır cok bılmem oyle seylerı genelde klasık gunumuz yemeklerı oldugundan sulu yemek tarıhe karısmıs sayılıyor kımsede bılmıyor ısteyemıyorum tarıf bılenınız var mııııııııııııııııı
bana sulu yemek tarıfı versenıze yaaaa canım yemek yapmak ıstıyor ama sulu gıbı ne olabılır cok bılmem oyle seylerı genelde klasık gunumuz yemeklerı oldugundan sulu yemek tarıhe karısmıs sayılıyor kımsede bılmıyor ısteyemıyorum tarıf bılenınız var mııııııııııııııııı
Hmmm öyle mi diyorsunn bunu da değerlendireyim bir de anneme danışmam lazım, şimdi bizimkilerde abartı bulmasın moral bozukluğu çekemem o gün, o yüzden terlik giy desinler terlik giyerim valla napimmmini topuk ben de çok severim normalde haklısın şık ve rahat oluyorr
Ohh çok az kaldı ne güzel..
evet ya fena sıcak, bugün eve geldim zaten pestilim çıkmıştı , adliyeden geldim yine de..baya uyumuşum gelince
Kız öğrenci mutfağı diye bir site vardı bir sürü yemek tarifi vardı ordaa..yani ben de ünideyken yapardım şimdi annem sağolsun
Hmmm öyle mi diyorsunn bunu da değerlendireyim bir de anneme danışmam lazım, şimdi bizimkilerde abartı bulmasın moral bozukluğu çekemem o gün, o yüzden terlik giy desinler terlik giyerim valla napimmmini topuk ben de çok severim normalde haklısın şık ve rahat oluyorr
Ohh çok az kaldı ne güzel..
evet ya fena sıcak, bugün eve geldim zaten pestilim çıkmıştı , adliyeden geldim yine de..baya uyumuşum gelince
Kız öğrenci mutfağı diye bir site vardı bir sürü yemek tarifi vardı ordaa..yani ben de ünideyken yapardım şimdi annem sağolsun
Tavuklu bezelye ya da mantarlı et soteee yanına pilav bide salata oh olur mu aklıma bunlar geldi yada taze fasulye istersen yazarımburanın yemek tarifleri bölümü var herkes yaptığını fotoğraflyp koyuyo orayada bak ...
Ezgicik bak burası çok güzel oluyo zaten görürsünn yemekler bölümü anasayfasında da dolu yemek tarifleri var http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/605357-mutfagimda-bugun-pisti-resimli-tarifli.html
aa supermıs denıcem yarın hemenburayı gormemıstım bak ben hıc hem asker hep asker su KK baya ıncelemem sart oldu hehehe
Selam kızlarrr ben de çayımı içtim geldim ama ödev yapmam lazımm arada bakacam buraya daa..
Margaa geçmiş olsun bu arada nasıl oldun??
Selam Begüş kardişş
aa supermıs denıcem yarın hemenburayı gormemıstım bak ben hıc hem asker hep asker su KK baya ıncelemem sart oldu hehehe
Canım sitede neler var neler ben geceleri hep okuyorum bir derdim var da çene yetiştirmekten
Düğün gelin topikleride var çeyiz falan çok eğlenceli ama ben o yemek sayfasına çok takılıyorum hele hele çok pratik olan hamburger ekmeğini ikiye bölüp yağlamşlar hafif üstüne pizza malzemeleri yapmşlar o kadarrr güzel olmş ki...ana sayfaya gir orda dolu topikler ve altbaşlıkları var ...
iyi ki var ya geç keşfetsem de askerlik dolaysıyla
Evdekileri zehirlersin yapma nolur :26: ben internetten sizin eve pizza siparişinde bulunurum..
hahahahaha saygın gıbı konustun
Ezginin dediğide şık olabilir ama tnşma için terlik yatıyo kafama benm böyle doğalll olsun gibi ama ne bilim ya çok kararsız konular ben ne halt ederm bilmem yaa sancılar başlıo seninde şaka bi yanadabu daha tanışma ya ondn terlik dedm,,isteme ve sözde güzel bi ayakkabı gibi düşündm ama her şey olabilir topuklu dışnda
Elbise rengi var mı aklına kızz bu makyajından yapp dünkü hafif gözlerin ön planda olsn çok güzelsin zaten maşallah ufak dokunuşlar güzelliğini ön plana çıkarsınZafer sevmio diye yapmamazlık yapma sakın bence
aa dur bakıyım sıkıldıkca yaparımgenelde et falan yapıyorum ama kuru kuru sureklı olmuıyor arada bı turk mutfagına gırmek sart
Sağolasın Hiloşum..
Daha iyiyim, çok şükür ağrım yok..
Sen nasılsın görünmüyorsun ?
Yok canım o gün hafif de olsa yaparım yani Zafer de özel günlerde seviyor zaten bakma..çok abartmadıkçayerine göre yanii..
Elbise rengi biraz yazlık renkler olsun diyorum, dün orda da görüdm sade düz dar elbise, nar çiçeği pempe falan karışım yapmışlar ama hoş duruyordu genelde koyu giyiyorum ama değişik olsun diyorum kısmetgözlerimi vurgu yaparım cicim merak etme senn
Aynen aynen bak şöyle bir çok kolay da tarifler var orda ondan dedimmhep et de olmazzz..
Sevindim canikomm..
Buralardayım da staj bitirme tezi yazıyorum bu ara her boş vaktimde ondan canımm
O zaman yorumum doğru . Yemek yapmayı beceremiyorsun demi
Çocuğa kim bilir ne yemekler yaptında korkuyo bu yüzden ha..
hahahaha evet ya yok bız genelde onla beraber yapıyoruzda sımdı tek olunca o da korkuyo hahaha
Dikkat edin kuzum..
Ben çıkıyorum, çavuştan emir var. Erken uyu diye..
Emir büyük yerden..
Sabah görüşürüz öpüldünüz..
Hem dinleneyim bugun sıcak ezdi ben..
Cüs görüşücüss
bebegım tarıf degılde genelde yaptıklarını koymuslar en bastan oturup okumak lazım tarıflerını fala bulmak ıcın sohbet sırasında vermıs cogu cunku
Ne üşengeçsin kızz ana sayfasınada bak dedm al sana link http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri-f398/ ...
Ben genelde oktay usta ve portakal ağacından yaparım birebir ölçüler tutuo...ama ana yemek mantığı özel bi yemek değilse genelde aynı soğanı kavur salçayı kavurben de yemek yapmayı çok severm
hahahaha boyle ılk defa denıcem degısık yemek ve soslar yapıyorum cın mutfagı vs falan ama turk mutfagı gırısı yapcam hadı bakalımmmm huhuww yarın bı denıyelım dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?