Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Köri soslu tavuktan başla sen al sen bi yarın köri sos bide tavuk mantar ohh izmire ilk uçakla gelirim izmiri çok seviyorum ya kpss listem olsaydı baştan sonra izmirdi nerdese

hhahaha ayy gelseneeeeee valla ne guzel olur bendee senı ankaraya kacırırım gıderken hohoho

iyi geceler kızlar...

ben buralara geldm hiiç ankara yoktuu yanlızdım sizin devrede çok almaya başladııı iyi de oldu

iyi geceler kızlar...

ben buralara geldm hiiç ankara yoktuu yanlızdım sizin devrede çok almaya başladııı iyi de oldu

93/1 bizim devre Ben,Esin,Selen bide pekmez nickli biri vardı Ankarayız...
Alt devrelerden Ezgi Ankara üst devre sen Ankara Bu sene Ankara bolluğu var heralde

93/1 bizim devre Ben,Esin,Selen bide pekmez nickli biri vardı Ankarayız...
Alt devrelerden Ezgi Ankara üst devre sen Ankara Bu sene Ankara bolluğu var heralde

AHH aynen ya sizin topik valla hele

Ankara da asker çok ya.. memnunuz boşver

Nasılsın cnm . spor faln takılıyosunn..

iyi geceler kızlar...

haah dogru valla ankaraada nerde askerlık yerı varsa brımızınkı orda kapladık ankarayııı toplu gıdelım

Kan bnm damar bnme yeni versiyon kızlar..
aşk benim şafak benim sizeene!!
Asker yarenlerine laf söyleyenlere nasıl bekliosu. Diyenlere gelsinn

AHH aynen ya sizin topik valla hele

Ankara da asker çok ya.. memnunuz boşver

Nasılsın cnm . spor faln takılıyosunn..

İyiyim Gizemcim sen nasılsın ? evet ya spor yapıyorum bi ongündür başladm şu an bacaklarım o kadar çok acıo ki anlatamam

o video çok komik ya nasıl küfür edio velet

yeni slogan bu o zaman Asker benimmm şafak benim

EDaaaa seni pek mutlu gördüm acabaaaa neden

haah dogru valla ankaraada nerde askerlık yerı varsa brımızınkı orda kapladık ankarayııı toplu gıdelım

Bn gitmiyorum artık o gelsin yada tezkere günü gitcem alcam gelcem ankaraya tükürüp gelcem

HAHAAA ilk kez görmüş gibi nasılda oynuyorum diğmiii

Bn gitmiyorum artık o gelsin yada tezkere günü gitcem alcam gelcem ankaraya tükürüp gelcem

HAHAAA ilk kez görmüş gibi nasılda oynuyorum diğmiii

hahaha ben daha yenı baslıyorum ankara macerasına bakalım nolcakkk ogrenıyım ıyıce bı gıdıp heryerını

İyiyim Gizemcim sen nasılsın ? evet ya spor yapıyorum bi ongündür başladm şu an bacaklarım o kadar çok acıo ki anlatamam

Ah bende iyiyim canım nolsun..
Mehtap öncesi bende yapıyodum baya hem zaman geçiyo hem iyi geliyo
Ramzan btsn başlarım.. acıması iyidir bak çalışmış demekk

hahaha ben daha yenı baslıyorum ankara macerasına bakalım nolcakkk ogrenıyım ıyıce bı gıdıp heryerını

Başla cnm özencek bişey de yok hiiiç soğuk şehir ıykk ama şansımıza o kadar az kar yağdı ki bu kış. antalya nın sıcağını götürdü benm yarim.. üşümedi bile..

Ah bende iyiyim canım nolsun..
Mehtap öncesi bende yapıyodum baya hem zaman geçiyo hem iyi geliyo
Ramzan btsn başlarım.. acıması iyidir bak çalışmış demekk

Bende dağtım öncesi yapıodum her günnn sonra bi bıraktım o bırakş baktım ramazdada kilo verilmio bari sıkılaşiyim spor falan ama nası ter atıyorum şu squat hareketi mafediyo bacak kaslarım fena çalışıo

Başla cnm özencek bişey de yok hiiiç soğuk şehir ıykk ama şansımıza o kadar az kar yağdı ki bu kış. antalya nın sıcağını götürdü benm yarim.. üşümedi bile..

ohhh ne guzell bakalım bız napıcaz bu kış hadı sız atlatmıssınız bızde sıra .. soguk kar falan butun kıs hasta olcam gıbıme gelıyo hava degısımınden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…