5.5 ay denince akla,
Tamam şimdi buldum
hemen onun adı gelir
Mehtap mehtap mehtap
Bende dağtım öncesi yapıodum her günnn sonra bi bıraktım o bırakş baktım ramazdada kilo verilmio bari sıkılaşiyim spor falan ama nası ter atıyorum şu squat hareketi mafediyo bacak kaslarım fena çalışıo
ohhh ne guzell bakalım bız napıcaz bu kış hadı sız atlatmıssınız bızde sıra .. soguk kar falan butun kıs hasta olcam gıbıme gelıyo hava degısımınden
EVet squats cidden faydalı devam et bebeğim bncede..
Ramazanda bn zayıflıcam ya bu gidşle :26: sıcak ta zatenn otursan bile ter ama spor anında alnından şıpşıp damlıyo dmi
Aynen kasımda soğumaz artık. bu yılda inş sıcak geçer canım ya.
sızın bıtıyo bızım daha 1 yıl var bakalım
EVet squats cidden faydalı devam et bebeğim bncede..
Ramazanda bn zayıflıcam ya bu gidşle :26: sıcak ta zatenn otursan bile ter ama spor anında alnından şıpşıp damlıyo dmi
Aynen kasımda soğumaz artık. bu yılda inş sıcak geçer canım ya.
ramazanda ben kilo veremiyorum yaa az öğün ama bi anda yiyosun ya oturuo mideye ...
Ağustosta gtmişlerdi.. 24 ağustosta taamm 1 yıl olucak
Geçiyoda zor :26:
Kızlar benim gözler yoruldu ekrana bakmaktan...
Hepinize iyi geceler diliyorum hayırlı sahurlar
hepinizi öptüm
olsun bebegım zor degıl ya oylede boylede gecıyo zor desekte o gun batıyo .. alısmaktan baska care yok ..
Ağustosta gtmişlerdi.. 24 ağustosta taamm 1 yıl olucak
Geçiyoda zor :26:
1 yıl dolacak gizem yaa halen inanamıyorum ben :44: şaka gibi geliyor bana..kalbini dele dele ömründen çala çala geçiyor canım yaa
Bi süre sonra isyanlar başlıyoama isyanda etsen alışıyosun o düzene ..
Bende inanamıyorum biliyo musun . ve sevnyorum bian oo bi yıl geçti. ama ne çok üzüldük. resmen bn yaşadığımdan zevk alamadım :
alıstım bı de cok sukur gorme ımkanım oldugundan 15 gunde bır gorusuyoruz zaten bazen daha sık falan onun rahatlıgıda var tabı .. ıns boyle gıderde zorluk cekmem ya :26:
alıstım bı de cok sukur gorme ımkanım oldugundan 15 gunde bır gorusuyoruz zaten bazen daha sık falan onun rahatlıgıda var tabı .. ıns boyle gıderde zorluk cekmem ya :26:
bende 1 yıl boyunca hiç bir şeyden zevk almadım resmen..ömrümüzden çalınmış gibi hissediyorum canım yaa ama çok şükür geçiyor kasım bir gelsin bi daha bu kadr ayrı kalmak yok..bu kadar özlemek yok..(gerçi bizim şafak saymaya devam edicek okul yüzünden ama olsun bu kadar ayrı kalmıycaz)
15 günde 1 görüşmek miiivalla çok şanslısın canım çok..biz mehtaba kadar 7 ay görüşmedik..7 ay sadece sesini duydum..güneydoğuda olduğu için çarşı iznide yoktu görüntülü bile konuşamadık düşün..şimdide 1 aydır görmüyorum ama ço şükür az kaldı sadece onun tesellisi var..
Askerlk bu cnm yeri gelicek zorlukta cekiceksin.. ki bence çekmeden askerlik blmiyorum ..
ama kıymetini bilin ve özledim demeyin zira herkes kaç ay bekliyo
Kmilecm ya net gitti geç yazıyorum.. ya ama bi nevi ömürden çalındı ya :26: neyseki ucunda sevdiğimiz adamlara kavuşmak var
bizim tek şafak evlilik şafağı olur artık çokta olsa daha aynı şehrde olucaz... ama okulunuz olsada kamile bu kadar koymaz hasret ya max bi ay görmezsn heralde..:44:
kavuşma ümide olmasa hiç çekilmezdi canım yaa..evet evet kavuşalım artık..gizemmmm içiden bi ses o şafağıda yakın sayacakmışız gibi bi his varhemen hemen aynı süreçlerden geçiyoruz çünkü..kesinlikle 1 ay canım yaa yani öyle konuşuyoruz ben gelemezsem o işini ayarlayıp gelsin banane
Bi aksilik olmazsa onuda yakın saycaz bencede tatlım..2 yıl daha okull en önemli faktör
Gelir bence mutlaka zaten çalışıyo olcak hafta sonları çıkar gelr. yazın sen hep ordasın 15 tatil desen öyle. bayramlar da var . bahar şenliği şu bu..
yaniii erkeler askerlik engelini kaldırıyorlar bizde okul engelini kaldırırz inşyaniiii sınav sonlarındada ben fırsat yaratıp kaçıyorum hemen oo düşününce baya zamanımız oluyormuş aslında yaa şu askerlik bitsinde gerisi bir şekilde gelir güzelim ya
Ahh aynen cihan hep benlik kısım bitti artık sıra senin okulda ve işinde diyo
tabi ya ünide tatilden bol bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?