ee doğru diyor bir yerdeaman canımmm onlar yanımızda olsun gerisi gelir dimi ama
tatil=sevdiklerini görmek demek ohhh çok güzelll çokkk
Sıkıntı çekmeden asker bekledm olmaz aynen gizem hahha
Valla ezgi 15 günde bir nedemek ya öyle askerlik mi olur
Kesinlkle öyle. yanımd aol başka bişey istemyorum diyorum artık...
Okul bitsn istemyorum aslında ya biterse bi daha böyle bol tatili anca rüyada görücez
kamile cevabı diğer tarafa yaz bi orda bi burdayız haha başım döndü
Şafak İnşallah 2 .....
Sıkıntı çekmeden asker bekledm olmaz aynen gizem hahha
Valla ezgi 15 günde bir nedemek ya öyle askerlik mi olur
Okudum da ne kadar haklı geldin Edaa..zorluk olmadan askerlik olur muu ben ne yollardan geçtim de bu huzura kavuştum şükürr
Gizem sizin başlığa da yazdım da hakkaten o kadar boş vakti insan başka da bulamıyor buldukları da bölük pörçük yaniii...üni gibisi yokk
Duygucumm dün sana cevap yazmıştım canımcımm
Askerlk bu cnm yeri gelicek zorlukta cekiceksin.. ki bence çekmeden askerlik blmiyorum ..
ama kıymetini bilin ve özledim demeyin zira herkes kaç ay bekliyo
Kmilecm ya net gitti geç yazıyorum.. ya ama bi nevi ömürden çalındı ya :26: neyseki ucunda sevdiğimiz adamlara kavuşmak var
bizim tek şafak evlilik şafağı olur artık çokta olsa daha aynı şehrde olucaz... ama okulunuz olsada kamile bu kadar koymaz hasret ya max bi ay görmezsn heralde..:44:
alıstım bı de cok sukur gorme ımkanım oldugundan 15 gunde bır gorusuyoruz zaten bazen daha sık falan onun rahatlıgıda var tabı .. ıns boyle gıderde zorluk cekmem ya :26:
Margaaa günaydınn..
Çift hanelere düşmeyi bekleyenlerde bir sıralama yanlışlığı var sankimm
Günaydın Canlar..
Son mesajlara göz gezdirirken denk geldim, hemen hemen herkes zorluk çekmeden askerlik olmaz düşüncesini savunuyorlar..
Ezgi gibi bende çok sık görüşüyorum askerimle..
Belkide imkanlarımız el verdiğindendir. Müsait olunduğundandır. Belki maddi açıdandır , belkide aileler müsade verdiğindendir , bilinmez..
Ama ben sık görüşüyor olmanın bir askere , çok iyi geldiğini düşünüyorum.
Hem kendi psikolojim açısından, hemde onun ruh hali açısından , uranyum misali enerji verdiğimi düşünüyorum..
Hiç görüşmeden askerliğini bitirip gelenlerde var, onlara lafım yok. Allah kavuşturmuş :)
Ha ama be görüşmeden yapamazdım.
Sizdeki sabır bende yok :)
Hiloşum bu arada bayrama az kaldıNe yaptın kıyafet işini..
Karar verdin mi
Margaaa günaydınn..
Çift hanelere düşmeyi bekleyenlerde bir sıralama yanlışlığı var sankimm
Şimdi okudum canım olsun sorun değil erkekler malesef yapabiliyolar böyle şeler sen de deseydın kız olduğu belli değil sanırım transeksuel
Ulan hergün bi kusur buluyorsunuzŞafak yazıyor mu yazıyor gizemi eklemişim oraya ..
O kadar da dikkat etmeyelim be
Canım imkanı olan görüşsün tabi ki lafımız yokk..ailelerinizden ötürü en çok sanırım ve askerin nerde olduğu da önemli, mecbur olunca bekliyorsun ne yazık ki yapacak hiç bir şey yokkama sadece Eda Ezgi'ye zorluk da olabilir gibi mesaj vermeye çalışmışş ben de ona dedim, yani alışmışsınız bu duruma umarım da bozulmaz, askere iyi gelmez mi hem iki tarafı da havalara uçurur ama olur da görüşemezseniz mecbur onu da çekiyor insan yani..
Elbise konusunda henüz kararlı değiimm..bayramdan sonraki haftalarda net kararım yani elbisemle karşınızda olurm
Düzelttim komutanım
Kız saçmalama fotoları görse de inanmıyor ki, sanki kız fotosu konulmuyor diye.. amann neyse öyle yani
Bananem ben mükemmeliyetçiyim
hem sen demedin mi yanlışım varsa söyleyinn..
İnşallah canım ..
Herkes görüşsün askerleriyle..
Zor çünkü hasretlik..
Bak bayram alışverişimde stil danışmanım olacaksın ona göre..
Bana fikir verin ne alsam ne giysem de gitsem..
Vazgeçtim bundan sonra doğrularım varsa onu söyleyin hiloş hahaha
İnşallah tatlım ama görüşemeyebiliyor iştee..ben şu an bile görüşemiyorumbiz de yeni ayda 1 e düşürürüz yani.. askerde 8 ayda 1 de zor oluyordu
Ay nasıl fikir versek ki yani şimdii örnek sunman lazım banaama yol falan gitceksin kısa da giymem diyorsun zaten ne giycen belli gibii : kot üstüne krem bluz şöyleee tiril tiril kumaşş, ve krem ayakkabılar
Kızımm zaten panoyu çok beğendik hakkımızı yeme şimdiii
Yolda giderken böyle giyindim diyelim peki onun yanına giderken ne giysem..:44:
Of varya ne giyeceğimi sapıtıyore
Şakada yapılmıyo hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?