İnşallah cicim o zman süper ötesi olurr
Yok kız Ebruşun sorunlar yüzünden öylee..
Amin hiloşumm ağlatmasın tabisii zaten iyice duygusuz moron bişey oldum la bayadır ağlamıyorum
Aaa doğru antalyadayık yarınn gezelim azıcık
İnşallah hiloşum benimde tek isteğim o
Yok yavrum hiloşunda dediği gibi sorunlardan
Amin margaa
Bencede dayanamzdım yavrum nasıl bir insan oldum bende şaşırıyorum çok değiştim
Ayy evett ohh o zaman bol bol gezicezz
İboyla tatlımmne sorunlar var canımıbonlamı yoksa başka sebeplerdenmı canım
Tuttum bebeğimm haydee gidelimmmDut elimii gel gidekk
kızlarrr bu cuma gununden sonra 9 gün ara verecegim kk ' ne sizlerden habersız kalacagım siz yıne dokturursunuz geçmişide okuyamam
kızlarrr bu cuma gununden sonra 9 gün ara verecegim kk ' ne sizlerden habersız kalacagım siz yıne dokturursunuz geçmişide okuyamam
İboyla tatlımm
Tuttum bebeğimm haydee gidelimmm
Hadeee yaa sen geldiğinde ben gitmiş olucam tatlım
Nereye kızım hayırdırr??
Tutacan tabi napacan mecburrr
Sen de izne de mii..?
Günaydın Canlar..
Son mesajlara göz gezdirirken denk geldim, hemen hemen herkes zorluk çekmeden askerlik olmaz düşüncesini savunuyorlar..
Ezgi gibi bende çok sık görüşüyorum askerimle..
Belkide imkanlarımız el verdiğindendir. Müsait olunduğundandır. Belki maddi açıdandır , belkide aileler müsade verdiğindendir , bilinmez..
Ama ben sık görüşüyor olmanın bir askere , çok iyi geldiğini düşünüyorum.
Hem kendi psikolojim açısından, hemde onun ruh hali açısından , uranyum misali enerji verdiğimi düşünüyorum..
Hiç görüşmeden askerliğini bitirip gelenlerde var, onlara lafım yok. Allah kavuşturmuş :)
Ha ama be görüşmeden yapamazdım.
Sizdeki sabır bende yok :)
Hiloşum bu arada bayrama az kaldıNe yaptın kıyafet işini..
Karar verdin mi
bende 1 yıl boyunca hiç bir şeyden zevk almadım resmen..ömrümüzden çalınmış gibi hissediyorum canım yaa ama çok şükür geçiyor kasım bir gelsin bi daha bu kadr ayrı kalmak yok..bu kadar özlemek yok..(gerçi bizim şafak saymaya devam edicek okul yüzünden ama olsun bu kadar ayrı kalmıycaz)
15 günde 1 görüşmek miiivalla çok şanslısın canım çok..biz mehtaba kadar 7 ay görüşmedik..7 ay sadece sesini duydum..güneydoğuda olduğu için çarşı iznide yoktu görüntülü bile konuşamadık düşün..şimdide 1 aydır görmüyorum ama ço şükür az kaldı sadece onun tesellisi var..
[ı]
nereye kızım hayırdırr?? [/ı]
iboyla tatlımm
hadeee yaa sen geldiğinde ben gitmiş olucam tatlım[/b]
Askerlk bu cnm yeri gelicek zorlukta cekiceksin.. ki bence çekmeden askerlik blmiyorum ..
ama kıymetini bilin ve özledim demeyin zira herkes kaç ay bekliyo
Kmilecm ya net gitti geç yazıyorum.. ya ama bi nevi ömürden çalındı ya :26: neyseki ucunda sevdiğimiz adamlara kavuşmak var
bizim tek şafak evlilik şafağı olur artık çokta olsa daha aynı şehrde olucaz... ama okulunuz olsada kamile bu kadar koymaz hasret ya max bi ay görmezsn heralde..:44:
bayramda 9 gün tatil canım çalışmıyoruz eee bende ancak işte gırebılıyorum topıge canım o yuzden mecburıyetten yokum yani
nereye gıdıyon nereye buranın hür generalı olacaksın sende hiloşş gıbı bırakmayız hiç bir yere
Ahhh canım ahhh askerlık bırıyor hasretlıkten kurtulunuyor dıye sevınırken sıkıntılar başlıyor dımı soyle ıbo enişteye kıymetını bılsın taş gıbı hatunu 15 aydır yolunu gozleyen hatunu nereden bulacak hımm kıymet bılsın bakalım :-(
Yok tatlım buralarda olurum zati bıırakmamkiiii
Kendi bilir canım benimm ben üstüme düşeni yaptım bekledim gerisii zamanaa kaldı..
Yok tatlım buralarda olurum zati bıırakmamkiiii
Kendi bilir canım benimm ben üstüme düşeni yaptım bekledim gerisii zamanaa kaldı..
ÖZLEDİK demeyelim mi çok komik geldi açıkçası görüşüyor olmamız tabi ki avantaj olabilir büyük bi şekilde ama bunu farklı şekilde anlamaya gerek yok . herkesin imkanı olsa görüşse doğu aile maddi vs bi durumdan görüşemiyorlar bunların bilincindeyiz görüşenler olarak ama görüşüyorum diye kalkıp özlüyorum kelimesini kullanamamak çok saçma . sen sevgilin yada nişanlınla burdayken her gün bile görüşüyor olabilirsin ama ben her dakika yanyana olduğum için beraber uyuyup uyandığım için özlem kavramlarımızda bu konuda farklılaşıyor. bence söylediğin şeylere dikkat et kötü anlamda demiyorum ama avantajımız var diye kalkıp özledim demeyin falan çok saçma. burda hepimizin yaptığı şey aynı 15 ay ne fazla ne eksik . bunu kimin nasıl atlatığı ne kadar özleyip özlemediği kimseyi zaten ilgilendirmez.çok yanlış konuşuyorsun
Günaydın Canlar..
Son mesajlara göz gezdirirken denk geldim, hemen hemen herkes zorluk çekmeden askerlik olmaz düşüncesini savunuyorlar..
Ezgi gibi bende çok sık görüşüyorum askerimle..
Belkide imkanlarımız el verdiğindendir. Müsait olunduğundandır. Belki maddi açıdandır , belkide aileler müsade verdiğindendir , bilinmez..
Ama ben sık görüşüyor olmanın bir askere , çok iyi geldiğini düşünüyorum.
Hem kendi psikolojim açısından, hemde onun ruh hali açısından , uranyum misali enerji verdiğimi düşünüyorum..
Hiç görüşmeden askerliğini bitirip gelenlerde var, onlara lafım yok. Allah kavuşturmuş :)
Ha ama be görüşmeden yapamazdım.
Sizdeki sabır bende yok :)
Hiloşum bu arada bayrama az kaldıNe yaptın kıyafet işini..
Karar verdin mi
Ben sadece suna katılmıyorum MArgacığım ben görüşmeden yapamazdm sizdeki sabır bende yok dedin ya inan bende yapamıyorum bende de o sabır yok ama mecbur kalınınca yapcakta bişi yok...
Özlem konusunda insan yanındaken bile özlüo gidecek diye ayrılcaz diye özlem hep var istersen her gün gör gidiceğini bilmek bile yetio
Ben sadece suna katılmıyorum MArgacığım ben görüşmeden yapamazdm sizdeki sabır bende yok dedin ya inan bende yapamıyorum bende de o sabır yok ama mecbur kalınınca yapcakta bişi yok...
Özlem konusunda insan yanındaken bile özlüo gidecek diye ayrılcaz diye özlem hep var istersen her gün gör gidiceğini bilmek bile yetio
Yahu daha geçende Zeynep Esin söylemişti..
Arkadaşı sevgilisiyle sık buluşuyormuş , ama eve döndüğümde gelmiş Esin'e özledim özledim diye yakınıyormuş..
Bu özlemin ayrı olmakla alakası yok.
Her gün görüşen bi insanda özlüyor , aylardır görüşemeyenlerde..
15 günde bi görüşenlerde..
Bunlar güzel duygular , imrenilecek şeyler..
Çünkü hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz..
Hepimiz özlem doluyuz..
Keşke fırsatımız olsada her zaman görüşsek,ama bunada şükür diyoruz..
Keşke her birimiz her zaman görüşsek..
Ah keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?