Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah cicim o zman süper ötesi olurr

Yok kız Ebruşun sorunlar yüzünden öylee..

ne sorunlar var canımıbonlamı yoksa başka sebeplerdenmı canım

kızlarrr bu cuma gununden sonra 9 gün ara verecegim kk ' ne sizlerden habersız kalacagım siz yıne dokturursunuz geçmişide okuyamam

kızlarrr bu cuma gununden sonra 9 gün ara verecegim kk ' ne sizlerden habersız kalacagım siz yıne dokturursunuz geçmişide okuyamam

Nereye kızım hayırdırr??

İboyla tatlımm

Tuttum bebeğimm haydee gidelimmm

Hadeee yaa sen geldiğinde ben gitmiş olucam tatlım

Tutacan tabi napacan mecburrr
Sen de izne de mii..?

[video=youtube;jrhlZn7wxoo]http://www.youtube.com/watch?v=jrhlZn7wxoo[/video]

Pişman değilim seni sevdiğime,
Pişman değilim söylediklerime..
Sen üzül, Sen ağla, Sen kahret..
Böyle Birini Kaybettiğine...

içimi okudun aşkımmcımmm

allah sabır versın bak atlatmıssınız bıtmıs nerdeyse az kalmış.. ne guzelll bu zorlu donemı atlatıktan sonra hersey atlatılır dıye dusunuyorum evet bırbırınızın yanından ayrılmayın hıc bı daha sakınnn

[ı]

nereye kızım hayırdırr?? [/ı]

bayramda 9 gün tatil canım çalışmıyoruz eee bende ancak işte gırebılıyorum topıge canım o yuzden mecburıyetten yokum yani

iboyla tatlımm
hadeee yaa sen geldiğinde ben gitmiş olucam tatlım [/b]

nereye gıdıyon nereye buranın hür generalı olacaksın sende hiloşş gıbı bırakmayız hiç bir yere

Ahhh canım ahhh askerlık bırıyor hasretlıkten kurtulunuyor dıye sevınırken sıkıntılar başlıyor dımı soyle ıbo enişteye kıymetını bılsın taş gıbı hatunu 15 aydır yolunu gozleyen hatunu nereden bulacak hımm kıymet bılsın bakalım :-(

ÖZLEDİK demeyelim mi çok komik geldi açıkçası görüşüyor olmamız tabi ki avantaj olabilir büyük bi şekilde ama bunu farklı şekilde anlamaya gerek yok . herkesin imkanı olsa görüşse doğu aile maddi vs bi durumdan görüşemiyorlar bunların bilincindeyiz görüşenler olarak ama görüşüyorum diye kalkıp özlüyorum kelimesini kullanamamak çok saçma . sen sevgilin yada nişanlınla burdayken her gün bile görüşüyor olabilirsin ama ben her dakika yanyana olduğum için beraber uyuyup uyandığım için özlem kavramlarımızda bu konuda farklılaşıyor. bence söylediğin şeylere dikkat et kötü anlamda demiyorum ama avantajımız var diye kalkıp özledim demeyin falan çok saçma. burda hepimizin yaptığı şey aynı 15 ay ne fazla ne eksik . bunu kimin nasıl atlatığı ne kadar özleyip özlemediği kimseyi zaten ilgilendirmez.çok yanlış konuşuyorsun

Yok tatlım buralarda olurum zati bıırakmamkiiii
Kendi bilir canım benimm ben üstüme düşeni yaptım bekledim gerisii zamanaa kaldı..

Yok tatlım buralarda olurum zati bıırakmamkiiii
Kendi bilir canım benimm ben üstüme düşeni yaptım bekledim gerisii zamanaa kaldı..

nANKÖR MU NE BU ENİŞTELER ŞAKA FALAN BI YANADA CANIM ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH MEVLAM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN CUMLEMIZIN . . .

Yahu daha geçende Zeynep Esin söylemişti..
Arkadaşı sevgilisiyle sık buluşuyormuş , ama eve döndüğümde gelmiş Esin'e özledim özledim diye yakınıyormuş..

Bu özlemin ayrı olmakla alakası yok.
Her gün görüşen bi insanda özlüyor , aylardır görüşemeyenlerde..
15 günde bi görüşenlerde..

Bunlar güzel duygular , imrenilecek şeyler..
Çünkü hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz..
Hepimiz özlem doluyuz..

Keşke fırsatımız olsada her zaman görüşsek,ama bunada şükür diyoruz..
Keşke her birimiz her zaman görüşsek..
Ah keşke..

Ben sadece suna katılmıyorum MArgacığım ben görüşmeden yapamazdm sizdeki sabır bende yok dedin ya inan bende yapamıyorum bende de o sabır yok ama mecbur kalınınca yapcakta bişi yok...

Özlem konusunda insan yanındaken bile özlüo gidecek diye ayrılcaz diye özlem hep var istersen her gün gör gidiceğini bilmek bile yetio

Son düzenleme:

bende buna kızıyorum ozlem hep var kı zaten ozledık demeyın sız falan sacmalık boyle bılıyorum ben burda hepımız ıcımızı dokuyoruz kalkıp ozledıgımı yada hıssetıklerım yazamıcaksam ne anlamı var ayrıca buna karısma hakkı yok yanı kımsenın herkesın ıyı yada kotu yorumu kendıne bak sen mesela duzgunce soyluyorsun buna katılmıyorum dıye ama yok oyle sey olmaz ozledık demeyın falan bunlar cok sacma kesınlıkle ınsan yanındayken bıle ozluyor bu yuzden cok gereksız gelıyor bazı konusmalar yorumlar.

Herkese Tünaydın Yavru Ceylanlar

Çok sıcak çok sıcak midem bulanıyo sıcaktan resmen ...
Bide uyuyakalmışım hoca Allahu ekber derken uyandım allahtan su içtim

Bazı istisnalar olabilir begüşüm..
Ama ne bileyim..

Sözüm meclisten dışarı bu sadece asker bekleyenler için değil.
Kızın önüne görüşme fırsatı doğuyor.
Ana baba razı , biliyo ediyo..
Ama kız hala gitsem mi gitmesem mi derdine düşüyor..

Böyle bişi olur mu ya , özleminden öldüm demeyi biliyorsun, ayağına gelen görüşme fırsatını tepiyorsun.Neyin kafası bu..
Emin ol bunun gibi bir çok görüşemeyen çiftlere böyle imkan verilse , hiç düşünmeden evet derler..

Ama var böyle hala düşüncelerde olanlar..
Ben onlara birşey demiyorum , sadece onların yerinde olmak isteyen onca insan var diyor ve bu mevzuyu sonlandırıyorum..

Bu arada sporumu dün yaptım begüş.
Kendimi bugun çok zinde hissediyorum.
Ezginin attığı videodaki ve senin gösterdiğin resimdeki tüm hareketleri yapmış bulunuyorum.
Şuan 55im, hedefim 50 olmak..

bende bunu anlatamıyorum gorusmeme ozlemı vs tamam cok agır evet bızden daha byuk bırsey yapıyolar ama bence ımkanı olsa herkes gıder gorusur ben gorusemesem burda bı kac kısı gorusse ben onlar ıcın emınım kı cok sevınırdım . ozlemeye hakkınız yok olayı yapmazdım bencılce cunku. bu sey gıbı o zaman sız safak panonuzu kaldırın bızden az kalmıs pıskolojımız bozuluyo sacma sacma olaylaaar gulsem mı kızsam mı anlamadım mantıgını ondan oglen oglen allahım yeaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…