Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kıskandın dımı vıdeodakı kızı cok tas hemen basladın bende yapmam lazımda 48ım ben zaten o kadar yaparsam kalmam dıye korkuyorum sadece o vıdeo uygulamasını yapıp six pack yapcam

senin imkanların el verir gidersin yani yapcak bişi yok kimse kendini kıyaslamayaz bu tamamen imkanların el vermesiyle alakalı bi durum...bende çalışıo olsam diyorum her ay giderdm yani bunu burdaki herkes okumuştr...

ÖZlemek konusunda valla normal hayattaki özlemlerin 2 ile çarpılmış hali asker özlemi ...Hele ki tekrar kışlaya gitceğini bilme duygusu daha çok koyuo sanki tam sana ait değilmiş gibi daha çok özlüyosun ...
Şahsen şu süreçte yanındaken bile özleyen biriyim doyamıyorum çünkü herkeste özler yani özlenmicek bi durum yok ki ya insan sevdiğini daima özler...

kıskandın dımı vıdeodakı kızı cok tas hemen basladın bende yapmam lazımda 48ım ben zaten o kadar yaparsam kalmam dıye korkuyorum sadece o vıdeo uygulamasını yapıp six pack yapcam

Videodaki kız harbi taş, bize spor videosumu attın yoksa başka bişi mi anlayamıştım bian..
Hızlı hızlı hareketlere bakıp kapamam bi an oldu

tabıkıde 7 gun ızındede olsa 10 gunde olsa sen o gunlerın btcegını bılıyorsun gorusmeyede gıtsek 9dan 5 e kadar yanındasın o saatlerın gecıp gene onun oraya gırıp senın eve doncegını bılıyorsun ozlem konusunda cok zor oluyor . her vedalasman başa sardırıyo daha cok canını acıtıyor ayrılıklar.

Videodaki kız harbi taş, bize spor videosumu attın yoksa başka bişi mi anlayamıştım bian..
Hızlı hızlı hareketlere bakıp kapamam bi an oldu

şu yzden attım onu GÖR GÖR NELER VAR BİZ HALA SPOR O BU ŞU UĞRAŞALIM hahahha piskolojimiz zaten normal değildi bi de güzel kızları attım ki spor salonu yasak bana size nası biliyorum evde o moda girebileyim amaaaan yaparım sonra demiyim diye

Yokk be yavrum şafağım bitiyor ya onu diyorum

Şafağın bitince nedne ben yokum diyorusn o zmnnn yüreğime indircektin bakk

Bayram + 1 hafta ben de yokum kii

Yok tatlım buralarda olurum zati bıırakmamkiiii
Kendi bilir canım benimm ben üstüme düşeni yaptım bekledim gerisii zamanaa kaldı..

Heralde bırakmıcann

Kızlarrr aman diyim yanlış anlaşılma olmasın aranızdaa...olaya kendi bakışımı katayım hadi öpün barışalım hep beraber :13:
Şimdi durum şöyleee..ben de ünideyken mesela arkadaşla sevgilisi aynı şehirdeydi akşam gelip bana özledim derdi ben de hep kızımmm derdim ben napim yaa, ay kıyamam kız şaka yapıyorum derdi biz yine farklı şehir yine ayda 1 görüşüyorduk çünkü...
Ha özlemeye gelince, ben yanyanayken tuvalete gidince de özlüyorum o başka ama şimdi bazı yarenler uzun süre görüşemiyor elinde hiç imkan yok, ben de görüşemedim mesela 8 ay ve inanın onun özlemi başka oluyor, artık böyle dayanamıycam diyosun sanırım yapamıycam, ben özellikle kış aylarında resmen hep depresif dolaştım, günler geçmek bilmedi, öldüm öldüm dirildim yani artık ne zamn görecem diye, insan sevgilisiyle elele dolaşmak nasıl bir duygu nerdeyse unutmalık oluyor.. kızların çoğu da uzun süre hasret kaldığı için yanlış ifade etmişlerdir canlarımm herkes her fırsatta görüşsün tabi ki ayrı kalmasın tek dileğimiz bu

Herkese Tünaydın Yavru Ceylanlar

Çok sıcak çok sıcak midem bulanıyo sıcaktan resmen ...
Bide uyuyakalmışım hoca Allahu ekber derken uyandım allahtan su içtim

Ne kadar çok uyumuşun Begüü
Çok sıcak bunaltıcı havaa, birkaç gündür bende de mide ağrısı oluyor yav

Son düzenleme:

Ezgiyede yazdım bende çalışıo olsam her ay giderim haftasonu için ama çalışmıyorum ailemede extra bi durum bu ben gidicem diyemem onlara yük olmak istemiyorum ufak ufak biriktriyorm işte bende desemki ben gidicem kalkıp destek olurlar ama ben yapamıyorm çekiniyorm...Siz şanslı grubsunuz bence askerlernzde kıymetinizi bilsn diyip sonlandırıyorm..

Ezginin attığı video kadın taş gibi ya
Bende sporumu yaptım squatta 100 yaptım eğilemiyorum şu an bacaklarm acıo inşallah bunların meyvesini toplıcaz millet yaza gelirken spor yapar biz yaza veda etcez anca başladk

Cırcır ol cırcır olllllllllllllllllllllll
Tribe sokma beni

Güzel hatundu harbidennnnn
Misafirim geldi, ben müsait oldukça yazarım buraya öpüldünüz..

hahaha ay o vıdeo pıskolojımı bozdu bı de cok guzel bronzlasmıs zaten

Ezgi daha dur daha çok özlicez yeni başladık
Hİloş ,uyuyamadm ki kızz sahuru beklerken uyumşm ilk defa sabah resmen ağlıcaktm ne bu sıcak diye klima var ama her dakka açılmıo terliyken çarpıo resmen o da ...mideme vurdu benmde

kızlaaaaaaaaaaaaaar evde çığlık çğılığayımmm şuannnnnnnnnnn İNTERNATİONAL FASHION ACADEMY PARİSTEN MAİL GELDİİİ KABUL EDİLMİŞİM AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY AMA ŞÖYLE Bİ DURUM VAR ŞİMDİ BUNU SAYGINA SÖYLEYİNCE ÇIĞLIK KIYAMET KAVGA KOPÇAK .. 1 YIL SÜRÜYOR 30 HAFTA İSTANBUL 10 HAFTA PARİS SİZCE NASIL SÖYLÜCEM VE NE YAPMAM GEREKİYOOO ... :26::26::26: OHA YA ŞUNU KAZANABİLCEĞİM AKLIMA GELMEZDİ AYYYY ÖĞLEN MUTLULUĞU BU OLSA GEREKK

Aynen ya klima yapıyor sanırım, klima olsa da açıp uyuyunca o da sıkıntı oluyor ama napalımm..

Sen nereye gidiyorsun yahu..
Şafağım bitiyor ya tatlım ondan diyorum..
Biyere gitmem zati bir gözüm hep üzerinizde olucak ama yeni topik açıcak hesnoş abla orada çene çalarız artıkk

nANKÖR MU NE BU ENİŞTELER ŞAKA FALAN BI YANADA CANIM ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH MEVLAM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN CUMLEMIZIN . . .

Amin tatlım benimm

Çoook sevindm ezgicimmm bence bi şekilde kabul ettir bu senin için vazgeçilmez fırsat bugünlerin bi daha geri gelmez...

Çoook sevindm ezgicimmm bence bi şekilde kabul ettir bu senin için vazgeçilmez fırsat bugünlerin bi daha geri gelmez...

Evet bakalım ama ıste işin içinde yurtdışıda olunca biraz olay yapıcak gibi geliyor :26: bugun aksama konusurum sımdı ararsam soylucem cok zamanı olmuyor aksam rahat oluyor uzun uzun anlatırım en azndan

Evet bakalım ama ıste işin içinde yurtdışıda olunca biraz olay yapıcak gibi geliyor :26: bugun aksama konusurum sımdı ararsam soylucem cok zamanı olmuyor aksam rahat oluyor uzun uzun anlatırım en azndan

Çalışan kadın her zaman iyidir evlenincede çalışmayı düşünüosan bu fırsat çok güzel oda inşallah seni anlayşla karşılar inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…