Bazı istisnalar olabilir begüşüm..
Ama ne bileyim..
Sözüm meclisten dışarı bu sadece asker bekleyenler için değil.
Kızın önüne görüşme fırsatı doğuyor.
Ana baba razı , biliyo ediyo..
Ama kız hala gitsem mi gitmesem mi derdine düşüyor..
Böyle bişi olur mu ya , özleminden öldüm demeyi biliyorsun, ayağına gelen görüşme fırsatını tepiyorsun.Neyin kafası bu..
Emin ol bunun gibi bir çok görüşemeyen çiftlere böyle imkan verilse , hiç düşünmeden evet derler..
Ama var böyle hala düşüncelerde olanlar..
Ben onlara birşey demiyorum , sadece onların yerinde olmak isteyen onca insan var diyor ve bu mevzuyu sonlandırıyorum..
Bu arada sporumu dün yaptım begüş.
Kendimi bugun çok zinde hissediyorum.
Ezginin attığı videodaki ve senin gösterdiğin resimdeki tüm hareketleri yapmış bulunuyorum.
Şuan 55im, hedefim 50 olmak..
bende buna kızıyorum ozlem hep var kı zaten ozledık demeyın sız falan sacmalık boyle bılıyorum ben burda hepımız ıcımızı dokuyoruz kalkıp ozledıgımı yada hıssetıklerım yazamıcaksam ne anlamı var ayrıca buna karısma hakkı yok yanı kımsenın herkesın ıyı yada kotu yorumu kendıne bak sen mesela duzgunce soyluyorsun buna katılmıyorum dıye ama yok oyle sey olmaz ozledık demeyın falan bunlar cok sacma kesınlıkle ınsan yanındayken bıle ozluyor bu yuzden cok gereksız gelıyor bazı konusmalar yorumlar.
kıskandın dımı vıdeodakı kızı cok tas hemen basladınbende yapmam lazımda 48ım ben zaten o kadar yaparsam kalmam dıye korkuyorum sadece o vıdeo uygulamasını yapıp six pack yapcam
senin imkanların el verir gidersin yani yapcak bişi yok kimse kendini kıyaslamayaz bu tamamen imkanların el vermesiyle alakalı bi durum...bende çalışıo olsam diyorum her ay giderdm yani bunu burdaki herkes okumuştr...
ÖZlemek konusunda valla normal hayattaki özlemlerin 2 ile çarpılmış hali asker özlemi ...Hele ki tekrar kışlaya gitceğini bilme duygusu daha çok koyuo sanki tam sana ait değilmiş gibi daha çok özlüyosun ...
Şahsen şu süreçte yanındaken bile özleyen biriyim doyamıyorum çünkü herkeste özler yani özlenmicek bi durum yok ki ya insan sevdiğini daima özler...
Videodaki kız harbi taş, bize spor videosumu attın yoksa başka bişi mi anlayamıştım bian..
Hızlı hızlı hareketlere bakıp kapamam bi an oldu
tabıkıde 7 gun ızındede olsa 10 gunde olsa sen o gunlerın btcegını bılıyorsun gorusmeyede gıtsek 9dan 5 e kadar yanındasın o saatlerın gecıp gene onun oraya gırıp senın eve doncegını bılıyorsun ozlem konusunda cok zor oluyor . her vedalasman başa sardırıyo daha cok canını acıtıyor ayrılıklar.
Yokk be yavrum şafağım bitiyor ya onu diyorum
bayramda 9 gün tatil canım çalışmıyoruz eee bende ancak işte gırebılıyorum topıge canım o yuzden mecburıyetten yokum yani
nereye gıdıyon nereye buranın hür generalı olacaksın sende hiloşş gıbı bırakmayız hiç bir yere
Ahhh canım ahhh askerlık bırıyor hasretlıkten kurtulunuyor dıye sevınırken sıkıntılar başlıyor dımı soyle ıbo enişteye kıymetını bılsın taş gıbı hatunu 15 aydır yolunu gozleyen hatunu nereden bulacak hımm kıymet bılsın bakalım :-(
Yok tatlım buralarda olurum zati bıırakmamkiiii
Kendi bilir canım benimm ben üstüme düşeni yaptım bekledim gerisii zamanaa kaldı..
ÖZLEDİK demeyelim mi çok komik geldi açıkçası görüşüyor olmamız tabi ki avantaj olabilir büyük bi şekilde ama bunu farklı şekilde anlamaya gerek yok . herkesin imkanı olsa görüşse doğu aile maddi vs bi durumdan görüşemiyorlar bunların bilincindeyiz görüşenler olarak ama görüşüyorum diye kalkıp özlüyorum kelimesini kullanamamak çok saçma . sen sevgilin yada nişanlınla burdayken her gün bile görüşüyor olabilirsin ama ben her dakika yanyana olduğum için beraber uyuyup uyandığım için özlem kavramlarımızda bu konuda farklılaşıyor. bence söylediğin şeylere dikkat et kötü anlamda demiyorum ama avantajımız var diye kalkıp özledim demeyin falan çok saçma. burda hepimizin yaptığı şey aynı 15 ay ne fazla ne eksik . bunu kimin nasıl atlatığı ne kadar özleyip özlemediği kimseyi zaten ilgilendirmez.çok yanlış konuşuyorsun
Yahu daha geçende Zeynep Esin söylemişti..
Arkadaşı sevgilisiyle sık buluşuyormuş , ama eve döndüğümde gelmiş Esin'e özledim özledim diye yakınıyormuş..
Bu özlemin ayrı olmakla alakası yok.
Her gün görüşen bi insanda özlüyor , aylardır görüşemeyenlerde..
15 günde bi görüşenlerde..
Bunlar güzel duygular , imrenilecek şeyler..
Çünkü hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz..
Hepimiz özlem doluyuz..
Keşke fırsatımız olsada her zaman görüşsek,ama bunada şükür diyoruz..
Keşke her birimiz her zaman görüşsek..
Ah keşke..
Herkese Tünaydın Yavru Ceylanlar
Çok sıcak çok sıcak midem bulanıyo sıcaktan resmen ...
Bide uyuyakalmışım hoca Allahu ekber derken uyandım allahtan su içtim
Bazı istisnalar olabilir begüşüm..
Ama ne bileyim..
Sözüm meclisten dışarı bu sadece asker bekleyenler için değil.
Kızın önüne görüşme fırsatı doğuyor.
Ana baba razı , biliyo ediyo..
Ama kız hala gitsem mi gitmesem mi derdine düşüyor..
Böyle bişi olur mu ya , özleminden öldüm demeyi biliyorsun, ayağına gelen görüşme fırsatını tepiyorsun.Neyin kafası bu..
Emin ol bunun gibi bir çok görüşemeyen çiftlere böyle imkan verilse , hiç düşünmeden evet derler..
Ama var böyle hala düşüncelerde olanlar..
Ben onlara birşey demiyorum , sadece onların yerinde olmak isteyen onca insan var diyor ve bu mevzuyu sonlandırıyorum..
Bu arada sporumu dün yaptım begüş.
Kendimi bugun çok zinde hissediyorum.
Ezginin attığı videodaki ve senin gösterdiğin resimdeki tüm hareketleri yapmış bulunuyorum.
Şuan 55im, hedefim 50 olmak..
şu yzden attım onu GÖR GÖR NELER VAR BİZ HALA SPOR O BU ŞU UĞRAŞALIM hahahhapiskolojimiz zaten normal değildi bi de güzel kızları attım ki spor salonu yasak bana size nası biliyorum evde o moda girebileyim amaaaan yaparım sonra demiyim diye
Ezgiyede yazdım bende çalışıo olsam her ay giderim haftasonu için ama çalışmıyorum ailemede extra bi durum bu ben gidicem diyemem onlara yük olmak istemiyorum ufak ufak biriktriyorm işte bende desemki ben gidicem kalkıp destek olurlar ama ben yapamıyorm çekiniyorm...Siz şanslı grubsunuz bence askerlernzde kıymetinizi bilsn diyip sonlandırıyorm..
Ezginin attığı video kadın taş gibi ya
Bende sporumu yaptım squatta 100 yaptım eğilemiyorum şu an bacaklarm acıo inşallah bunların meyvesini toplıcaz millet yaza gelirken spor yapar biz yaza veda etcez anca başladk
Ezgiyede yazdım bende çalışıo olsam her ay giderim haftasonu için ama çalışmıyorum ailemede extra bi durum bu ben gidicem diyemem onlara yük olmak istemiyorum ufak ufak biriktriyorm işte bende desemki ben gidicem kalkıp destek olurlar ama ben yapamıyorm çekiniyorm...Siz şanslı grubsunuz bence askerlernzde kıymetinizi bilsn diyip sonlandırıyorm..
Ezginin attığı video kadın taş gibi ya
Bende sporumu yaptım squatta 100 yaptım eğilemiyorum şu an bacaklarm acıo inşallah bunların meyvesini toplıcaz millet yaza gelirken spor yapar biz yaza veda etcez anca başladk
tabıkıde 7 gun ızındede olsa 10 gunde olsa sen o gunlerın btcegını bılıyorsun gorusmeyede gıtsek 9dan 5 e kadar yanındasın o saatlerın gecıp gene onun oraya gırıp senın eve doncegını bılıyorsun ozlem konusunda cok zor oluyor . her vedalasman başa sardırıyo daha cok canını acıtıyor ayrılıklar.
Şafağın bitince nedne ben yokum diyorusn o zmnnn yüreğime indircektin bakk
Bayram + 1 hafta ben de yokum kii
Heralde bırakmıcann
Kızlarrr aman diyim yanlış anlaşılma olmasın aranızdaa...olaya kendi bakışımı katayım hadi öpün barışalım hep beraber :13:
Şimdi durum şöyleee..ben de ünideyken mesela arkadaşla sevgilisi aynı şehirdeydi akşam gelip bana özledim derdi ben de hep kızımmm derdim ben napim yaa, ay kıyaam kız şaka yapıyorum derdibiz yine farklı şehir yine ayda 1 görüşüyorduk çünkü...
Ha özlemeye gelince, ben yanyanayken tuvalete gidince de özlüyorum o başkaama şimdi bazı yarenler uzun süre görüşemiyor elinde hiç imkan yok, ben de görüşemedim mesela 8 ay ve inanın onun özelmi başka oluyor, artık böyle dayanamıyam diyosun sanırım yapamıycam, ben özellikle kış aylarında resmen hep depresif dolaştım, günler geçmek bilmedi, öldüm öldüm dirildim yani artık ne zamn görecem diye, insan sevgilisiyle elele dolaşmak nasıl bir duygu nerdeyse unutmalık oluyor.. kızların çoğu da uzun süre hasret kaldığı için yanlış ifade etmişlerdir canlarımm herkes her fırsatta görüşsün tabi ki ayrı kalmasın tek dileğimiz bu
Ne kadar çok uyumuşun Begüü
Çok sıcak bunaltıcı havaa, birkaç gündür bende de mide ağrısı oluyor yav
hahaha ay o vıdeo pıskolojımı bozdu bı de cok guzel bronzlasmıs zaten
Ezgi daha dur daha çok özlicez yeni başladık
Hİloş ,uyuyamadm ki kızz sahuru beklerken uyumşm ilk defa sabah resmen ağlıcaktm ne bu sıcak diye klima var ama her dakka açılmıo terliyken çarpıo resmen o da ...mideme vurdu benmde
Şafağım bitiyor ya tatlım ondan diyorum..Sen nereye gidiyorsun yahu..
nANKÖR MU NE BU ENİŞTELERŞAKA FALAN BI YANADA CANIM ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH MEVLAM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN CUMLEMIZIN . . .
kızlaaaaaaaaaaaaaar evde çığlık çğılığayımmm şuannnnnnnnnnn İNTERNATİONAL FASHION ACADEMY PARİSTEN MAİL GELDİİİ KABUL EDİLMİŞİM AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY AMA ŞÖYLE Bİ DURUM VAR ŞİMDİ BUNU SAYGINA SÖYLEYİNCE ÇIĞLIK KIYAMET KAVGA KOPÇAK .. 1 YIL SÜRÜYOR 30 HAFTA İSTANBUL 10 HAFTA PARİS SİZCE NASIL SÖYLÜCEM VE NE YAPMAM GEREKİYOOO ... :26::26::26: OHA YA ŞUNU KAZANABİLCEĞİM AKLIMA GELMEZDİ AYYYY ÖĞLEN MUTLULUĞU BU OLSA GEREKK
Aynen ya klima yapıyor sanırım, klima olsa da açıp uyuyunca o da sıkıntı oluyor ama napalımm..
Çoook sevindm ezgicimmm bence bi şekilde kabul ettir bu senin için vazgeçilmez fırsat bugünlerin bi daha geri gelmez...
Evet bakalım ama ıste işin içinde yurtdışıda olunca biraz olay yapıcak gibi geliyor :26: bugun aksama konusurum sımdı ararsam soylucem cok zamanı olmuyor aksam rahat oluyor uzun uzun anlatırım en azndan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?