Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydıın bayanlaar

İşte yeni liste Var mı yazılmak isteyen dahaa ?

tuba yaz kız (tubaoguzhanıda) bıde buranın dışında ıstediğim kişi var teyzemın kızınıda yazsanız olurmu acep (reyhan ismi)

Olur tabi canım

aaaa bende istiyoruum kızlarr hoppadanak konuya daldım kusura bakmayın ismim ceren

İsminin ceren olduğunu biliyorum Yazdım şekerim

Sagol Esintosummm benimmm insallah istedigimiz gibi olir her seyy..
Tamam kahveyi oyle yapacamm )
Tesekkur ederiz canmm insallah bi dahakine gell

İnşallah kuzucumm
Gelmek istiyorum, inşallahhh gelcem

Gitmeye en meraklı benim şu hale bak başrollerde bennn ama evlenmemize daha var

Devreemm, bi bakmışsın senin adın silinmiş
Benim geçen sene bi arkadaşım bursaya gelin gitti, onun ayakkabısının altından tek benim adım silinmişti
Sonra nişan oldu

Güneşin sözü var, bir gün bizim için doğacak. :82:

Şükür 8 ay 30 gün'ü görmek te nasip oldu
Bozulmamış bi 30'la daha yola devam, elbet bozulacak !

$ 2 7 3 !

[video=youtube;AtSq0ynPtf0]http://www.youtube.com/watch?v=AtSq0ynPtf0&hd=1[/video]

Yüce dağlar senin karın biter mi?

Yanmayan ocakta duman tüter mi?

Kurban olam size ey komutanlar
Yar olmazsa bu askerlik biter mi?

Son düzenleme:

Ezgii sen hangi şehirdesin ki pekii?? Tebrik ederimm çok sevinmişsin bellii Bir de bu askerlik sürecine denk gelince belki de senin için daha iyi olur, yani bence çok istediğin bir şeyse o da anlayışla karşılarr... Yurtdışında olman normalde çok zor gelirdi ona da eminim ama askerdeyken gitmen çok daha mantıklıı zatenn

Begüü 2. sırada da ben varım maşallah evlilik listesinde Burdakiler ve daha da dışardan tanıdıkları var bu kızın nasıl hepsi ayakkabıya sığcak anlamadım ama hayırlısı

Begüü 2. sırada da ben varım maşallah evlilik listesinde Burdakiler ve daha da dışardan tanıdıkları var bu kızın nasıl hepsi ayakkabıya sığcak anlamadım ama hayırlısı

Yarısını babet'e yazar, yarısını topukluya artık yapacak birşey yok hiloşum

ızmırdeyımmm ben bakalım ay bılmıyorum ama ızın vermıcegını falan bılıyorummm daha oncede konusu acıldıgında ıstememıstı ... :26::26:

Ezgi başvurun kabul edilmiş.
Biraz daha sabret, sonra tekrar başvur
Seninki askerden geldi mi , ikiniz kaçarsınız yurt dışına

Evet kardeşim, o yönden güzel sıkıntı çıkmayacak

Ama bende hiç öyle birşey olmayacak converse giyeceğim çünkü altına kağıt yapıştırıp yazarım

Converse miiiii, şakaaa

Ben de tek bir topuklu giyecem , babetim olmayacakk ama ortalama topuk şöylee..

Son düzenleme:

Converse miiiii, şakaaa

Ben de tek bir topuklu giyecem , babetim olmayacakk ama ortalama topuk şöylee..

Immm şeeyy yooo şaka değil Üstelik toz pembe olacak, elim de çiçeğim toz pembe olacak

Yumurta topuk gibi mii yavrum

Immm şeeyy yooo şaka değil Üstelik toz pembe olacak, elim de çiçeğim toz pembe olacak

Yumurta topuk gibi mii yavrum

Ana ciddi valla, ben de ayakkabım için pembiş düşünmüştümm senin düğünün tatlım kimse karışamazz
Yok yok olur biraz daha topuk ama platform falan yükseklerden olmasın diye düşünüyorm, gerçi 9-10 cm topukluyla da saatlerce ayakta durmuşluğum var ama..

Kv karışmasında Ama farklı renk şart arkadaş, çok hoş duruyor. Yakup'un kuzeni platform mor topuklu giymişti
Ben hayatta duramıyorum saatlerce eğer ayağımda topuklu varsa mutlaka yanımda spor ayakkabı ya da babet oluyo

İnşallah karışmazz
İşte ben duruyorum ki düğünümde haydı haydi dururum platformlar da çok daha şık duruyor ben de dayanamayıp alabilirm yani ama toz pembee çiçekle uyumlu falan..hayırlısı

Ayyy Allah konuşturduu hiloşş Hayırlısı kardeşim

Eeee sen nasılsın, neler yapıyorsun? Zafer'le nasıl gidiyoor ?

Ezgicimm hayırlıı olsun çok sevindim senin adına inşallah saygında bişey demezde hayallerine kavuşursunn

Tabiki bende zaten başında farkettiysen çok şanslı olduğunuzu ve bunun kıymetinizi bilmenizi söylemiştim ama burda aylarca görmeyen insanlar varken 2 haftada veya ayda 1 görüpte özledim diye tutuşmakta inan bana ters geliyo empati yapmak lazım bence.
Tmam heran berabersin bende heran beraberdm tmm aynı evde yaşamıyorduk ama burda eşi doğuda olan da bi sürü kşi var onlar da heran dibdibeydiler bilmem anlatabiliyomuyum..
Herkesin de doğrusu kendine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…