Çalışan kadın her zaman iyidir evlenincede çalışmayı düşünüosan bu fırsat çok güzel oda inşallah seni anlayşla karşılar inşallahhh
tuba yaz kız (tubaoguzhanıda) bıde buranın dışında ıstediğim kişi var teyzemın kızınıda yazsanız olurmu acep (reyhan ismi)
aaaa bende istiyoruum kızlarrhoppadanak konuya daldım kusura bakmayın ismim ceren
Sagol Esintosummm benimmm insallah istedigimiz gibi olir her seyy..
Tamam kahveyi oyle yapacamm)
Tesekkur ederiz canmm insallah bi dahakine gell
Gitmeye en meraklı benim şu hale bak başrollerde bennn ama evlenmemize daha var
kızlaaaaaaaaaaaaaar evde çığlık çğılığayımmm şuannnnnnnnnnn İNTERNATİONAL FASHION ACADEMY PARİSTEN MAİL GELDİİİ KABUL EDİLMİŞİM AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY AMA ŞÖYLE Bİ DURUM VAR ŞİMDİ BUNU SAYGINA SÖYLEYİNCE ÇIĞLIK KIYAMET KAVGA KOPÇAK .. 1 YIL SÜRÜYOR 30 HAFTA İSTANBUL 10 HAFTA PARİS SİZCE NASIL SÖYLÜCEM VE NE YAPMAM GEREKİYOOO ... :26::26::26: OHA YA ŞUNU KAZANABİLCEĞİM AKLIMA GELMEZDİ AYYYY ÖĞLEN MUTLULUĞU BU OLSA GEREKK
Begüü 2. sırada da ben varım maşallah evlilik listesindeBurdakiler ve daha da dışardan tanıdıkları var bu kızın nasıl hepsi ayakkabıya sığcak anlamadım ama hayırlısı
Yarısını babet'e yazar, yarısını topukluya artık yapacak birşey yok hiloşum
Ezgii sen hangi şehirdesin ki pekii?? Tebrik ederimm çok sevinmişsin belliiBir de bu askerlik sürecine denk gelince belki de senin için daha iyi olur, yani bence çok istediğin bir şeyse o da anlayışla karşılarr... Yurtdışında olman normalde çok zor gelirdi ona da eminim ama askerdeyken gitmen çok daha mantıklıı zatenn
Ha bir de babeti vardı güzel o zaman
Evet kardeşim, o yönden güzel sıkıntı çıkmayacak
Ama bende hiç öyle birşey olmayacak converse giyeceğim çünkü altına kağıt yapıştırıp yazarım
Converse miiiii, şakaaa
Ben de tek bir topuklu giyecem , babetim olmayacakkama ortalama topuk şöylee..
Immm şeeyy yooo şaka değilÜstelik toz pembe olacak, elim de çiçeğim toz pembe olacak
Yumurta topuk gibi mii yavrum
Ana ciddi valla, ben de ayakkabım için pembiş düşünmüştümmsenin düğünün tatlım kimse karışamazz
Yok yok olur biraz daha topuk ama platform falan yükseklerden olmasın diye düşünüyorm, gerçi 9-10 cm topukluyla da saatlerce ayakta durmuşluğum var ama..
Kv karışmasındaAma farklı renk şart arkadaş, çok hoş duruyor. Yakup'un kuzeni platform mor topuklu giymişti
Ben hayatta duramıyorum saatlerce eğer ayağımda topuklu varsa mutlaka yanımda spor ayakkabı ya da babet oluyo
İnşallah karışmazz
İşte ben duruyorum ki düğünümde haydı haydi dururumplatformlar da çok daha şık duruyor ben de dayanamayıp alabilirm yani ama toz pembee çiçekle uyumlu falan..hayırlısı
Ezgi başvurun kabul edilmiş.
Biraz daha sabret, sonra tekrar başvur
Seninki askerden geldi mi , ikiniz kaçarsınız yurt dışına
Şafağın bitince nedne ben yokum diyorusn o zmnnn yüreğime indircektin bakk
ÖZLEDİK demeyelim mi çok komik geldi açıkçası görüşüyor olmamız tabi ki avantaj olabilir büyük bi şekilde ama bunu farklı şekilde anlamaya gerek yok . herkesin imkanı olsa görüşse doğu aile maddi vs bi durumdan görüşemiyorlar bunların bilincindeyiz görüşenler olarak ama görüşüyorum diye kalkıp özlüyorum kelimesini kullanamamak çok saçma . sen sevgilin yada nişanlınla burdayken her gün bile görüşüyor olabilirsin ama ben her dakika yanyana olduğum için beraber uyuyup uyandığım için özlem kavramlarımızda bu konuda farklılaşıyor. bence söylediğin şeylere dikkat et kötü anlamda demiyorum ama avantajımız var diye kalkıp özledim demeyin falan çok saçma. burda hepimizin yaptığı şey aynı 15 ay ne fazla ne eksik . bunu kimin nasıl atlatığı ne kadar özleyip özlemediği kimseyi zaten ilgilendirmez.çok yanlış konuşuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?