Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EZGİ
Öncelikle sizin yaptığınız askerlikle o zaman burda hiç izin kullanmayanların yaptığı askerlik bir değil tamam mı!
herdk birlikte olabilirsiniz bu senin çok özlemeni gerektirmez..!! Kimin ne kadar özlediğinide bilemessin tamam mı!
burada doğuda olan arkadaşlar var veya uzak olup gidemeynler maddi ailevi...sen bursa gelip 15te bir grücem diyip ayrıca oflayıp poflarsan burda herkes sana laf eder kbkma..
BEGÜM maddi yönlerden gidemio
Ben hem uzak hem ailevi yönden gidemiyorum
Kamile vs doğuda olduğı için gidemiyor aylardır hasretlik çekiyor sen burda gelip 15 günde bir görücem dersen bu insanlara yazık moral bozarsın anca!!!!!!!

Duygulara tercüman oldun resmen yavrum.

Heee ne yaptın geldi mi askerin ? :44:

katılıyorum sana bebeğim bız burda bırbırımıze moral vermek ıcın varız ezgi bugune kadar cokta ıyı basardık ve bırbırımızle cok ıyı dost olduk bırbırımızın sıkıntısında hepımız uzuluyor sevıncınde hepımız sewınıyoruz senın 15 de bır gormende ınan kımsenın gozu yok herkes fazla fazla sevınır. ama aylarca hatta yıl boyunca gorusmeyenlerıde dusunmen lazım senın ozledıgını suureklı dıle getırmen hakkaten itici olabilir. herkesın ozlemı kendıne kımsenın kımseyı ne kadar ozledıgı hakkında yargılamaya hakkı yok ama karsılıklı saygı ve anlayısa fazlasıyla ıhtıyac var burda.

ayy cok tsk ederiim tatlım

hahh aynen canım Nnnneyyyseeee
sağol cnm inş gzel geçerr.
seninkide kantnci olmş sevindimm cnm rahatmıı ? sen nslsnn

İnşallah canım benim
Evet kantinci oldu ama biliyorsun kuzum, zor ne kadar olsada veresiye vermek yok. Dün 2milyarlık mal gelmiş komutanı sen bu işi yaparsın rahatta edersin, güveniyorum sana demiş. Dün beni aradı konuştuk, sence yapar mıyım dedi. Yaparsın tabi elektrk işi gibi düşün, hani orda işe gitmediğinde para alamıyorsun. Bunda da veresiye verdiğinde para alamıyorsun veresiye vermek yok dedim. Konuştuk baya işte. Rahatlık bugün başladı, gittiğinden beri nöbet olmadığı zamanlarda aramıyordu. Bugün ilk kez aradı şok oldum
Bende iyiyim kuzum, biliyorsan ailesi Ankara'ya gidecek yakupu almaya evci olarak çıkıp gelecek İki gece üç günlük. :44:
Ahh şu hasret feci zorluyor adamı ya :26:

Canım bende senin gibiyim 20 günde bi görüyorum nisanlımı fakat, topic arkadaslarımın hicbirine özlemimi yansıtmıyorum. Cünkü biliyorum, onlar o kadar cok zorluktan geciyolar ki onlara destek olmaya calısıyorum.Hallerinden anlayamasamda sadece susarak desteğimi veriyorum kimi zaman.
Coğu zaman söylemiyorum bile nisanlımın evciye geldiğini, kendimi onların yerine koyuyorum çünkü. Evet bu bize verilen cok büyük bi ödül farkındayım ama arkadaslarım büyük zorluklardan geciyor, ben burda 15 ayı cabucak yer bitirirken onlar gözyasları içinde bekliyor. Benim özlemim özlem degil onlarınkinin yanında benim bekleyişim beklemek değil.
Özledim demeye cekiniyorum, kimse bize özlemeye hakkınız yok demiyo zaten, yalnızca biraz anlayıslı olmamız gerekiyo.cünkü gercek zorlukları yasayan biz değiliz. Gerçek zorluğu yaşayan onlar.
Kızlar haklılar bence sakin bi anında düsündüğünde anlıycaksın.

Son düzenleme:

Biraaz sıkıntılı bir iş sanırım cnm hesap kitap ama yapar ya sen ona gazı ver yapar
ne güzel işte canım aramışta ii yani rahatı iyiyseee
evet cnm ne güzel ya kaçak maçak gelio
Aynen kuzum çokkk zorrr Ama bitecek inşş

İşte benim cerenimmm
Aynen kuzum benim sen hiçbir zaman demedin bize evciye gelio cenk dedin kestin attın bizim hep yanımızda oldun her zaman bizimleydin bunu hissettim ve hiç bir zaman demedimki cerene bak sen diye.hep yanımızda oldun
seni çokk seviyorum ve öpüyorum cnm tertibimm

hatunlar bende yazmadan edemeyecegım herkez sevdiği aşık oldugu adamı beklıyor kusura bakmayın şimdiye kadar burada kımse kımseye sen özledım dıyemezsın demedı kımsede karışamaz sen sebredersın sana Mevlam taşıyabılecegın yükü yükler ama oburunun sabrı o kadardır o kadar yüklemiştır yukunu Mevlam hanımlar kımse kımsenın sen 15 gun gordun özleyemezsın demesın herkez kendı yuregındekı kor ateşi bılır . saygılı olun lutfen kımse kımsenın özledım lafından rahatsız olmasın bu gayet normal burayada yazma geregı duymuştur yazar paylaşmak ıstemıştır paylaşır lutfen arkadaşlar...

Evet sıkıntılı yavrum, gazı verdikler veriyorum zaten bi de gelince bakkal olucam derse şaşmam
İlerleyen zamanlarda göreceğiz bakalım düzgün yapıyor mu? Gerçekten rahat mı :44:
Kaçak maçak ama bi yanım köpek gibi özledi / diğer yanım ya ailesi gene sıkıntı yaparsa diye kıvrım kıvrım kıvranıyorr :18:
Önce siiiz bitireceğiinizz, sonra bizim şafaklar düşecek

Elbet bitecek kuzucum, bakk 99'dan da düşmeye başladın

Cnm biz özledim lafından rahatsz olmadık 50 kere 15te bir görücem ama yinede zor ya demesine takıldık anlatabiliormuyum ?

Oyy kurban oluruumm
Büyük sevgiler büyük ayrılıklarla sınanırmış, sizinkini ona bağlıyorum..
Bizim sevdamızı görüyosun 2 saatlik bi mesafeyle yerle bir olmak üzere
birde sizinkine bak maşşallah tüm topic arkadaslarıma hepiniz cok mutlu olmayı hakediyosunuz canlarım benim..
Bende senii hepinizi cok seviyorum tertibim sonuna kadar yanınızdayım

hahha bakkalcılık oynarsınız kuzu
cnm inş sıkıntı cıkmaz daaa cnm güzelce geçirirsiniz az olsun öz olsunn
aynen canımmm benim biz sonra sizzzz
sizinkide iniyor bak yarılamaya az kaldııı sabır

Canım benimmm
Öyle deme lütfen sizde bu şekilde sınanıyorsunuz inş aranız düzelicek sende hakediyorsun mutlu olmayuı deme öyle
Lütfen en kısa zamanda düzelin cerencim ya
Bizde senii seviyoruzzzzz love youu babyy aynen bizde senin yanındayızzz

Canım mesele tam olarak o değil. ne 15 yeri geldi aynı şehrdeyken yanımızdan ayrıldığı anda bile özlüyoruz. seviyoruz çnkü olanı bu . ama devamlı hatrlatıp 15 günde 15 gün diye devamlı söylemek hoş olmuyo.

Canım benm yerim
Sen cidden bu konuda her zaman çok saygılı davrandın ceren ve seni hep takdr ettim . dediğin gibi yeri geliyodu geldiğini bile söylemiyodun..gözümüze sokmak istemeden biz sormadan söylemezdn..seviliyosunnn çok

Sabredenin halinden anlamak lazım canım, kimse burda saygısını bozmadı zaten. Allah bize bu şansı verdi diye neden bizden daha cok sıkıntı çeken insanların yüzüne bunu vuralım ki. Tek bahsettiğimiz şey halden anlamak.
Bende arkadasla aynı durumdayım, arkadaslarımın cektiği sıkıntının acının binde birini yaşamadım. Tamam ben istemedim böyle olmasını farkındayım ama, biraz insaflı olmak lazım bence. Tabiki özlediğini söyleyecek o benimde onunda en dogal hakkımız ama karsımızdaki insanın durumunu da göz önünde bulundurmak lazım anlatabiliyomuyum:26:

Son düzenleme:

Valla süper olur be kuzum Her gün çikolata cips kola oohhh
İnşallah kuzum, çok olsun istmezdim zaten ya. Ne kadar az görüşürsek o kadar çabuk bitiyor gibi geliyr bana :26:

Sabretmeyene yol, sabredene gelinlik yakışırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…