Öküzlük kanına işlemiş kuzum, ona çok çarpıyom ama öküz hala öküzBabasına çekerse yandı gelinimm ah garib gelinim bak üzüldüm şimdi
Para biriktirmek isteyince biriktirilir kuzum, sende selen gibi kaçak gidersin
Aynen öyle yavrum.Gidersem tek gitmem zaten illaki yanıma birini alırım. Çünkü hem ilk olacak, hem alışana kadar böyle olur
Ah zaten benim salak kafam sen niye tek bir yere gezmeye gitmiyorsunBabamda korkuyor doğal olarak şimdi ee ortamlar çok farklı. İnsanlar dengesiz olunca, hele de ankara gibi bi yere..
Orası bi kesin zaten kuzum, ama şu var ki dağıtım izninden bu yana. Herşey çok değişti. İstediğim tek birşey olmuyor.
Rabbim'den sabır diliyorum başkada sabretmeden başka sansım yok işte
Aynen öyle deryacım ya kendileride bu yollardan geçtiği için numara falan sökmüyor onlaraşans işi canım bunlar valla gulmedımı ınsanın yuzune gulmuyor ovvvv annen babanın yolundan gıdıyorsun yanii hımm Allah hayırlısını nasıp etsın yavrum aman askerden gelınce uzamaz canım annen baban halden anlar o zaman şanslısı gerçı halden anlayanda kotu oluyor ne olup bıtecegını tahmın edıyorlar
ınsan sevdıgıne doyamaz zaten canım bu mumkun değil uzme canım hiç sıkma canını bu gunlerde bıtecek ınşallah
Öküzlük kanına işlemiş kuzum, ona çok çarpıyom ama öküz hala öküzBabasına çekerse yandı gelinimm ah garib gelinim bak üzüldüm şimdi
sabr ısteme canım Allah sabrın kadar yuk koyarmış omuzlarına sabır ısteme hıç bı zaman
aşkınla carp yavrum gelır kendıne
Ahhh yawrumm benim babam, beni kendimden bile iyi tanıdığı için anlıyor herşeyi bende birşey yapamıyorum izin almadan
Aynen öyle deryacım ya kendileride bu yollardan geçtiği için numara falan sökmüyor onlara
sen adam edersin oğlunu ya, gelini tutarsın çocuğu dışlarsın
Ahhh yawrumm benim babam, beni kendimden bile iyi tanıdığı için anlıyor herşeyi bende birşey yapamıyorum izin almadan
Aynen öyle deryacım ya kendileride bu yollardan geçtiği için numara falan sökmüyor onlara
sen adam edersin oğlunu ya, gelini tutarsın çocuğu dışlarsın
Öyle yaparım o zaman bacım. Senin şafağın ne güzel öyleee
Yok yavrum, nasıl çarparsam çarpayım öküz hep öküz !
Olsun kuzum, babanın seni iyi tanıması ne güzel aslındaNasip diyelim o zaman yavrummm
Ama gelin olarak almayacağım ona aldığım kızı. Kızım olarak alacağım. Yaşadı, yaşattı olmayacak. Yaşadı, ders aldı olacak bu benim için kardeşim
Rabbim hepimizin hayallerini gerçekleştirmeye güç versin. Hayırlsıı olsun hakkımızda
Deryaaaaaa, Niloşşş ben kaçar öpüldünüz
Olsun kuzum, babanın seni iyi tanıması ne güzel aslındaNasip diyelim o zaman yavrummm
Ama gelin olarak almayacağım ona aldığım kızı. Kızım olarak alacağım. Yaşadı, yaşattı olmayacak. Yaşadı, ders aldı olacak bu benim için kardeşim
Rabbim hepimizin hayallerini gerçekleştirmeye güç versin. Hayırlsıı olsun hakkımızda
Deryaaaaaa, Niloşşş ben kaçar öpüldünüz
bızım bı amalıyatlık ısımız var canım o yuzden bu kadar duştu şafak ınşallah bıtsınde artık nasıl bıterse bıtsın inşallah
öküzlen başın dertte o zaman bacım senın
hatunlar ben bı yarım saat kaçar gelecem yıne
sökmez canım valla bız konuşuyoruz eşımle dıyoruz bıze dudst oldugunda ızın verelım yalan soyledıgını soyle boyle dediğinde anlarız hemen dıye makaraya bağlıyoruz benım yanımda bı arkadaşım çalışıor dıyokı cocuk kızım baba ben kız arkadaşlarla gezmeye gıdıcem dedıgınde otur oturdugun yerde eşşek sıpası bızım gectıgımız yollarda sen bızımı uyutmöaya calışıyon senın arkasaşınında taaa.......senın annenıde ben ole dedırtıp ben evden cıkarıyodum kımı kandırıyon kımı falan derım kesın dıyor bızım cocuklarımız durustlugu ogrenecek en azından boşver anlayışlıl oluruz bız yenı nesil :-d ama tabı bablar nasıl olunur bılınmez
Wallahi benimki daha şimdiden diyor kızım olursa hiç biryere salmam falanbende diyorum anasıyla gezerken iyiydi zor yaa çocuk büyütmek gerçekten zor, biz yine iyi döneme geldik, bizden sonrası için dahada zor olucak herşey üzülüyorum bazen doğmamış çocuklarım için, onlar ne komşuluk bilicek ne sokakta oynama , nede bizim gibi sabırla bekleyip birbirlerini gerçekten seven aşklar
sökmez canım valla bız konuşuyoruz eşımle dıyoruz bıze dudst oldugunda ızın verelım yalan soyledıgını soyle boyle dediğinde anlarız hemen dıye makaraya bağlıyoruz benım yanımda bı arkadaşım çalışıor dıyokı cocuk kızım baba ben kız arkadaşlarla gezmeye gıdıcem dedıgınde otur oturdugun yerde eşşek sıpası bızım gectıgımız yollarda sen bızımı uyutmöaya calışıyon senın arkasaşınında taaa.......senın annenıde ben ole dedırtıp ben evden cıkarıyodum kımı kandırıyon kımı falan derım kesın dıyor bızım cocuklarımız durustlugu ogrenecek en azından boşver anlayışlıl oluruz bız yenı nesil :-d ama tabı bablar nasıl olunur bılınmez
Hemşomm, deryanın eşide bizim memleketteymiş, oda kırklarelili sayılır
Çok sağoll tatlım benim hayırlısı bakalım inşallah
Ahh hiloşumm benimm yerim senii kızz çok sağol
Valla son şeyeri mesaj atamadım bebeğim vakit buldum buraya azdım burdan okuyabilirsin die
Öyle oldu işte hiloşum ben ne beklerken herif neyle çıktı karşıma şaşırttı benii umutlandırdı ama işte zaamanla nolucak bilemiormm inşallah hep byöle kararlı olur
Sen neler yaptın bakim anlat çok merak ettim
HahahhaSağoll esram inşallah hayırlısıyla biz kendimizi bir toparlayalımda gerisinide inşallah sonra halledebilirz
Sağolll esintoşumm
Ahh sağol nilümm hem de nasıl sıkıldı ama sağolsun ibo sonradan birazda olsun rahatlattı. Tabiki herşey unutulmadı kalbim hala kırık hala umudumm çok az bunu tamir edicek o ve bence bu son şansı.. Bilmiyorum nilüm hakkımızda hayırlısı olsunn artıkk çok dua ettim geldiğin hayırlısı neyse o olsun hayırsızsa hemen bitsin falan die ama hiç ummadığım bir şekilde u dönüşü yaptı ibo demekki hayırlısı uymuş diyorum
Ama çok tatlı olmuş eşşek yaa kilo da almış güzel güzel konuşuyorda artk inşallah hep böyle olur bozulmazz nilümm
İnşallah tarlım benim çok sağoll
Enişte Maşşallah iyi kilo almış kendine daha da bir bakmaya başlamış falan filan inşallah bu güzel değişimler hep devam eder tatlım
Senin nasıl geçti bayram askerin nasıl?
Safak 6 haftaya dizimin dibinde kahvalti
seros bızı begenmedı nilaycım cektı gıttı :-d :-d :-d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?