Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ahhh yawrumm benim babam, beni kendimden bile iyi tanıdığı için anlıyor herşeyi bende birşey yapamıyorum izin almadan

Aynen öyle deryacım ya kendileride bu yollardan geçtiği için numara falan sökmüyor onlara

Öküzlük kanına işlemiş kuzum, ona çok çarpıyom ama öküz hala öküz Babasına çekerse yandı gelinimm ah garib gelinim bak üzüldüm şimdi

sen adam edersin oğlunu ya, gelini tutarsın çocuğu dışlarsın

Olsun kuzum, babanın seni iyi tanıması ne güzel aslında Nasip diyelim o zaman yavrummm

Ama gelin olarak almayacağım ona aldığım kızı. Kızım olarak alacağım. Yaşadı, yaşattı olmayacak. Yaşadı, ders aldı olacak bu benim için kardeşim
Rabbim hepimizin hayallerini gerçekleştirmeye güç versin. Hayırlsıı olsun hakkımızda

Deryaaaaaa, Niloşşş ben kaçar öpüldünüz

sökmez canım valla bız konuşuyoruz eşımle dıyoruz bıze dudst oldugunda ızın verelım yalan soyledıgını soyle boyle dediğinde anlarız hemen dıye makaraya bağlıyoruz benım yanımda bı arkadaşım çalışıor dıyokı cocuk kızım baba ben kız arkadaşlarla gezmeye gıdıcem dedıgınde otur oturdugun yerde eşşek sıpası bızım gectıgımız yollarda sen bızımı uyutmöaya calışıyon senın arkasaşınında taaa....... senın annenıde ben ole dedırtıp ben evden cıkarıyodum kımı kandırıyon kımı falan derım kesın dıyor bızım cocuklarımız durustlugu ogrenecek en azından boşver anlayışlıl oluruz bız yenı nesil :-d ama tabı bablar nasıl olunur bılınmez

Öyle yaparım o zaman bacım. Senin şafağın ne güzel öyleee

Yok yavrum, nasıl çarparsam çarpayım öküz hep öküz !

bızım bı amalıyatlık ısımız var canım o yuzden bu kadar duştu şafak ınşallah bıtsınde artık nasıl bıterse bıtsın inşallah

öküzlen başın dertte o zaman bacım senın

hatunlar ben bı yarım saat kaçar gelecem yıne

Allah nasıp ederse kızım olursa sana verım kız anne olursun kızıma hahaha amın ışallah canım optumm bbbb

Öptüm Esinim görüşürüzz

Wallahi benimki daha şimdiden diyor kızım olursa hiç biryere salmam falan bende diyorum anasıyla gezerken iyiydi zor yaa çocuk büyütmek gerçekten zor, biz yine iyi döneme geldik, bizden sonrası için dahada zor olucak herşey üzülüyorum bazen doğmamış çocuklarım için, onlar ne komşuluk bilicek ne sokakta oynama , nede bizim gibi sabırla bekleyip birbirlerini gerçekten seven aşklar

aynen oyle valla canım benım

kırklarelılı geldı bak

Son düzenleme:
Serapcım merhaba ben derya kırklarelılı hatun benım eşimde orada gorev yapıyor canım

Son düzenleme:

Hemşomm, deryanın eşide bizim memleketteymiş, oda kırklarelili sayılır

Ne demek ebrusummm hayirlisi buymus bak demekki yasaman gereken kotu sure geride kaldi insallahhh..bundan sonra kaymak kismi :)))

Tatlim ben de cok bi gelisme yok yaa ayni öküz iste arada bi seyler diyo gibi umutlaniyorm ama icimde cok kirginlik var henuz dindiremedi yani bilmiyorum nolcak..hayirlisi olur insallah..

Safak 6 haftaya dizimin dibinde kahvalti

Ayyyy cok az kaldi kizim cidden yaaaa ohh ne guzellll... tatile denk geldi pek giremedk ama safagin cidden super yehuuuu

seros bızı begenmedı nilaycım cektı gıttı :-d :-d :-d

Aaa ne hacet çok ayıpp işim vardı tatlışlarım yazamadım bugüüünn :)

Hemşolarla buluştukk yıkarız bu topiği traktanın cadı kızlarıyla hehehe :) Şaka bi yana seni tanıdığıma sevndm deryacmm :))

Kızlarrr hepinizin sevndirici gelişmeleri olmuş çok çok mutlu olun inşallah artık üzülmek yookk :):)

Esracım şafağın göz kamaştırıyo rabbim tez vakitte sizi kavuştursun inşallah bir daha hiç ayrılmayın :) Şimdiden sonsuzz mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…