Kızlar meraba geçmiş bayramınız mubarek olsun opuyorum hepınızı
Hatunlar meraba geçmiş bayramınız mubarek olsun opuyorum hepınızın
Sağol canım seninde mübarek olsun geçmiş bayramın
Soğol canım sen burada ıkı tane kırklarelılı hatun varmış bırı senmıydın onların
Evet canım biri benim diğeride seros(serap)sendemi hemşerimsin yoksaa
ahhh canım kızz oralı sayılırım tabı eşim orada benım merkeze gelıp gıdıyom zırt bırt hiç okumadınmı yazılarımı falan kızzzsen orada yaşayanmısın yoksa serapmı orada yaşayan hatta cumartesı gunude oradaydım oralı olmadıkta ne olduk memleketımden daha cok gıdıp gelıyom :-d
yok yawrum ben istanbulda yaşıyorum ama annem babam ikiside oralı. serap kırklarelinde yaşıyor. Eşin şanslı gerçekten iyi yere düşmüş en azından aklın kalmaz, zaten ufacık yer yapçak bişeyde yoksen istanbuldamı yaşıyosun. bu arada ismin nilay, arada konuşuyoruz ama ben ismini bilmiyorum herkezin
memnun oldum nilaycım bende derya evet cok şukur gıdıp gelme bakımından cok guzel yer duştu tatlım evet bende cogu kişinin bılmıyorum bellı başlı kışılerın ıste canım bende ıstanbulda yaşıyorum sende bayramda kırklarelındeydın galıba ersunda gorev yapıyor ama bız sureklı merkezdeyız evet canım alıştım artık aklım kalsada sorun olmuyor
Evet deryacım kırklarelindeydim ama evden çıkamadımki bizim sülale kalabalık dayımlar teyzemler falan 20 kişiydik evde yemek bulaşık derken 3gün köyden dışarı çıkamadım.İstasyona falan gidemedim yaniMerkeze çok yakın bizim köy inece diye bir yer otogarda mutlaka görmüşsündür ufak minibüslerini Zaten az kaldı sizinde biticek son 2ayınız sabret sonra bidaha ayak basmazsın kırklareline
otogarda hiç yurunmuyorkı canım buyrun burası buyrun şurası dıye otobus fırmaları bas bas bagırıyor bende otogarın gırışınde bırakıyor ya otobus orada beklıyor kocam dırek otogarın otobuslerın gırdıgı yoldan gerı cıkıyoz :-d :-d :-d hımmm aman bayramdada hiç çekılmıyor canım bulaşık yemek bayram oldumu anlaşılmıyor hımmm bız turladık canım bız baya merkezı sonra ersun kışlasına doğru gıderken bı ormanlık alan var su mu var mıllet gırıyor suya falan oraya gıttık mangala falan zaten özel arabayla gıttık ailesı falan vardı ama ona rahmen cok guzel gectı valla :-d :-d :-d aman ögrencılerde gıtmış zaten bu sefer kırklarelı daha cok bı hoşuma gıttı zaten
ahhhh canımm ahhh basarmıyım ayak benı baglayan bışı yok olacak ıkı ay sonra o yuzden
ohhh çok sevindim yawrum ya, benim sevdiğimde izmir şirinyerde. ablası var orda bayramda evci iznine çıkmıştı. belki bende eylülde falan giderim günü birlikte olsa fırsat ve izin koparabilirsemAilem biliyor ama yinede ortada söz nişan yokken fazla göze batmak istemiyorum. sende kurtulucan şafak saymaktan,darısı bizim başımıza inşallah
Günaydın güzel yarenlerr iyi bir hafta hepimizin olsunn
Bayramda memlektimde olduğum için gelemedim, hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun....
Begüşşş, Esintoşş mehtaplarınız nasıl geçti kızçelerrr
Ebruşumm gözün aydın kardeşim, sevdiğin nasıl, kavuştunuz sonunda nasıl geçti canım benim Allah ayırmasın birdaha inşallah
aynen canım bızde evlenırken hep bunları düşünduk ışte ailede bılse sorun olur dıye hep korkuyor valla bız evlıyız annem bıle laf edıyor düşün yanı oo cok guzel olur canım sevdıgın cok mutlu olur 25 agustos dogum gunum benım ılla gel dıyor bende gıdecem galıba 23unde canım ama bende gıtmek ıstıyorum evcıl olunca daha bı guzel oluyor masraflı ama ne yapalım canım otelcı bıle alıştı artık bıze tek gunluk cok kotu oldum ben oooo sımdı hatırladım bensenı sohbet ettık bız senle daha once yaa cok guzel senın eşınde cok şanslı be canım ne guzel 2 haftada bı cıkarsın dursun ablası gıdebılme ımkanın varsa gıt canım Mevlam cumlemızı şu safaklardan kurtarsın canım valla hepımızın yardımcısı olsun
Selam canıımmm
Geçmiş bayramın mübarek olsun seninde
Mehtabım dün bitti, üstelik ben sadece 25 saatle yetinirken, anneciği sağolsun 51 saat gördü. Anlayş falan bekledm ama olmadı.
Ne istediğim gibi sarılabildim, kokusunu soludum, ellerini sıkı sıkı tuttum. Ne de dilediğimce eğlenemedim onunla..
Bu bayram gözümden yaşlar eksik olmadı. Ve hiç birşey istediğim gibi gitmedi. Herşey tırt geçti gitti yani kuzum.
Yani kısaca mehtabı hiiç açma
Senin nasıl geçti bakiim bayram döküüll
Allah tum bekleyenlere sabır versın... Allah ım cumlemıze yardım etsın....
Anammm benimde 29unda doğum günümya çalışıyorum ben haftasonları anca gidebilirim, uçaklar şuan çok pahalı, otobüste 8 saat sürüyor izmire. annemde ablasında falan kalmama izin vermezler zaten bende istemem söz falan olmadığı için kim ne derse desin laf ederler yani nekadar bilip tanısalarda senelerdir olmaz yani. bende gidersem anca günü birlik çarşısına gidicem sonra gece yine otobüse binip döncem bakalım artık
Evet daha önce sohbet etmiştik ama böyle iyi oldu ya ismini ve eşinin kırklerlinde olduğunu bilmiyordum . sevindim tanıştığımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?