Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İzin kopartıyım öncede yürüyerek bile olsa giderim walalhi kimse tutamaz beni

Yakup gibi konuşma bana kıııızzzz Anası avcunu yalasın zaten, hııh gıcık kadın
Arkadaş sırf rahat görüşebilmek için adını koyduk, ama sonuç tırt ! :18:
Neyse neyyseeeeeeeeeee sinirlenmiycem
Ayy canım memleket sana iyi de gelmiştir bak şimdi, ne güzel mesajlaşmayı özlemiştir parmakların hasret giderin öylece
Bende perşembe memlekete gidiyorm Askerlik bitsin o kaynananın anasını ağlatcam!

Allah tum bekleyenlere sabır versın... Allah ım cumlemıze yardım etsın....

Amiin deryacım, amiiinn!
Sen nasılsın, nasıl geçti bayramın neler yaptın bakim ?

Anlamıyorlar yaa, sonuçta biz onların oğullarına iyi bakıcaz sevicez, azcık bize saygı sevgi gösterseler nolur yani. sonra yaşlanınca hizmet beklicekler bide yüzsüzce, zorrrrr görürlerrrr ben çok sinir oluyorum böyle yapanlara ya wallahi anlamıyorum yani, kıskançlıktan başka birşey değil yemin ederim. Göster ona dünya kaç bucakmış görsün yawrum boşverrr Hakediyolar yanii

Gaza getirme valla zaten iyice gaza geldim yıkarım uleynn ortalığı Oğulları bizim olacak ebedi olarak, onlar doğurmuş büyütmüş olabilr ama onlar annesiyse bizde karıları olacağız. Biraz anlayış hepimizin hakkı. Cadı kaynanalar kahrolsun
Hakediyorlar tabiiii.

inşallah izin koparrsın canım dualarım senınle

ahhh canım bızımkı benım onu dışı sınekten bıle kıskandıgımı bılır fazla yanaşmıyor anasına bıle ama bızım kaynana hemen boynunu opuyorum kuduruyorum valla sınırden yaa kocam cekılıyor o nereden kapsam kardır dıyo verem oluyom senın kaynanana kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelın dedıkce altına odun atmalı bacım

normal yavrum nasıl gecsın senın nasıl gectı bakalım esıncım

lennn bizim erkek çocuğumuz olursa bizdemi öyle olcaz yaa bizimde kafamıza etçek gelinler wallahi

Yavrum benim kıskanmama fırsat vermiyor ki kaynana. Normalde bende çok kıskancım ama çoluk çocuktan kıskanacak değilim, kadında bi çocuksu hareketler örnek vereyim onlarda kalmamı istedi yakup bende yok dedim. Annesi ''ne olur kal beni sevmiyor musun?'' diye ağlamaya başladı. Yakup yokken şeytan, varken de melek/şeytan
Ne güzel dedin bacım, ufak tefek birşey zaten küçük kazana sığar

Kötü geçti canım, gördüğün gibi. Bayram'mış değilmiş normal gün gibiydi. Sadece daha bi ağlamamaklıydım sağolsunlar

lennn bizim erkek çocuğumuz olursa bizdemi öyle olcaz yaa bizimde kafamıza etçek gelinler wallahi

Yok be kuzum biz böyle olmayız. Bunları yaşıyoruz ya çocuklarımıza anlayışlı oluruz. Sonuçta görmek, geçirmek kavramı var ortada

Esintoşum bittimi şimdi sizin izinler, daha varmı yawrumm?? Wallahi fırsat bulursan sen git ankaradaydı dimi seninki,gelmesin böyle olup moraliniz bozulucaksa hiç gerek yok, en azından erken gelir bari birşeye değerr

benım cocuguma aşık bı gelın olsun ben başka hiç bırşey ıstemıyorum mıs gıbı gecınsınler valla opmem bıle oglumu yeterkı benımle arakadaş dost gıbı bı gelın olsun ona ne özen verecegım onu el bebek gul bebek gelın olarak alacagım bızım kaynanayada dugun nasıl yapılır gosterecegım Mevlam o gunlerı gosterırse bana ahtım var ahtımmm

Yok be kuzum biz böyle olmayız. Bunları yaşıyoruz ya çocuklarımıza anlayışlı oluruz. Sonuçta görmek, geçirmek kavramı var ortada

Haklısın yawrum ya, allah bize evlat nasip etsin, onlarıda hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah Bizede, bizler gibi gelin, kızlarımızada eşlerimiz gibi koca nasip olur inşallah ne diyim

anammm agladımı onun için ohhh odunları atı atıver amannnn aglama yavrum nişanlı senın nişanlı sonunda senın olacak hiç kafana takma karılarının tadlarını aldımı adamlar ana mana puffff ucup gıdıyor valla

İnşallah deryacım yaa allah hepimizin gönlüne göre versin. Ben ikizim, ikiz kardeşim erkek başkada yok, annem bir taşta iki kuş vurmuş yırtmış olayı şimdi hem gelin alcak hem damat. allaha şükür o konuda inşallah yanılmayız ailelerimize karşı yüzümüz kara çıkmaz. bende kendi ailem gibi bir ailem olsun istiyorum. Annemle babam 7 yıl sevgiliymişler öyle evlenmişler. bizim 5 yıl doldu, evlenene kadar 7-8 olur bu gidişler
Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar gerçekten tüm kalbimle dua ediyorum hepimiz için....

Esintoşum bittimi şimdi sizin izinler, daha varmı yawrumm?? Wallahi fırsat bulursan sen git ankaradaydı dimi seninki,gelmesin böyle olup moraliniz bozulucaksa hiç gerek yok, en azından erken gelir bari birşeye değerr

Yok kardeşim, 10 gün iznimiz kaldı işte.. Bu evci olarak kaçak geldi
Fırsat bulursam değil aslında gitmek istemiyorum, ona geçtim kuzum. İşim olsa her ay giderim ama hani bi adı olsa da işin babama söyleyemem. Bu zamana kadar tek şehir dışına çıkmadım hiç Gelmesini istemiyorum kuzum zaten..

Haklısın yawrum ya, allah bize evlat nasip etsin, onlarıda hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah Bizede, bizler gibi gelin, kızlarımızada eşlerimiz gibi koca nasip olur inşallah ne diyim

Amiiin yavrum amiiinn! Ama benim oğlum babası gibi öküz olunca ağzına çarparım

Diyorum ya yavrum çocuk kaynana Elimde değil ki be kuzum, hiç istediğim gibi olmuyor. Geçen izinde de doyamadım ona böyle olmuştu gene canımı sıkıyor iyice.. :18:

yok be yawrum ben çalışıyorum ama inanki kalmıyor para falan okadar çok şey çıkıyorki, gerçi bende para ayarlasamda babamdan izin alamadıktan sonra bir işe yaramicak En iyisi zaten kuzum gelmesin boşver önemli birşey olmadığı sürece.

Son düzenleme:

şans işi canım bunlar valla gulmedımı ınsanın yuzune gulmuyor ovvvv annen babanın yolundan gıdıyorsun yanii hımm Allah hayırlısını nasıp etsın yavrum aman askerden gelınce uzamaz canım annen baban halden anlar o zaman şanslısı gerçı halden anlayanda kotu oluyor ne olup bıtecegını tahmın edıyorlar

Diyorum ya yavrum çocuk kaynana Elimde değil ki be kuzum, hiç istediğim gibi olmuyor. Geçen izinde de doyamadım ona böyle olmuştu gene canımı sıkıyor iyice.. :18:

ınsan sevdıgıne doyamaz zaten canım bu mumkun değil uzme canım hiç sıkma canını bu gunlerde bıtecek ınşallah

ayyy esın ne guldurdun benı yaaa agzına çarparım bence babasına carp yavrum onu once bı kendıne getırde öküzlukten kurtuluversın :-d

Para biriktirmek isteyince biriktirilir kuzum, sende selen gibi kaçak gidersin
Aynen öyle yavrum. Gidersem tek gitmem zaten illaki yanıma birini alırım. Çünkü hem ilk olacak, hem alışana kadar böyle olur
Ah zaten benim salak kafam sen niye tek bir yere gezmeye gitmiyorsun Babamda korkuyor doğal olarak şimdi ee ortamlar çok farklı. İnsanlar dengesiz olunca, hele de ankara gibi bi yere..

ınsan sevdıgıne doyamaz zaten canım bu mumkun değil uzme canım hiç sıkma canını bu gunlerde bıtecek ınşallah

Orası bi kesin zaten kuzum, ama şu var ki dağıtım izninden bu yana. Herşey çok değişti. İstediğim tek birşey olmuyor.
Rabbim'den sabır diliyorum başkada sabretmeden başka sansım yok işte

ayyy esın ne guldurdun benı yaaa agzına çarparım bence babasına carp yavrum onu once bı kendıne getırde öküzlukten kurtuluversın :-d

Öküzlük kanına işlemiş kuzum, ona çok çarpıyom ama öküz hala öküz Babasına çekerse yandı gelinimm ah garib gelinim bak üzüldüm şimdi

sabr ısteme canım Allah sabrın kadar yuk koyarmış omuzlarına sabır ısteme hıç bı zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…