ewt canım felaket pahalı sen şimdiden promosyon falan bakın canım o zaman baya uygune buluyor ınsan ewt canım vermezler verseler aslında ne kadar guzel olur bı kaç gun gorursun mıss gıbı bızımkı manısa merkezde yaptı acemılıgı de
bende senın bılmıyordum canım kırklarelılı oldugunu evet canım bende cok sevındım memnun oldum cok valla
Amann Esinim boşver yawrum sabret evlenince hep senin yakup nasıl olsa, anası avucunu yalasın ozaman
Benim bayram yorucuydu yawrum ya memleketteydim sülale kalabalık tam 20 kişiydik evde koğuş gibi çoluk çocuk yer yatakları falanama bir yandanda eğlenceliydi. askerim evci iznindeydi 3 gün ablasında kaldı görüşemedik ama telefonla konuştuk mesajlaştık rahat rahat bunada şükür diyorum. napalım bizde askerlik bitince kavuşup rahatlicaz inşallah sen hiç üzülme esinim, geldiği gibi bas nikahı ozaman görürüm kaynananı senin karşısına geçip ohhh aldım oğlunu çatlaaa yaparsınn
Allah tum bekleyenlere sabır versın... Allah ım cumlemıze yardım etsın....
Yakup gibi konuşma bana kıııızzzzAnası avcunu yalasın zaten, hııh gıcık kadın
Arkadaş sırf rahat görüşebilmek için adını koyduk, ama sonuç tırt ! :18:
Neyse neyyseeeeeeeeeee sinirlenmiycem
Ayy canım memleket sana iyi de gelmiştir bak şimdi, ne güzel mesajlaşmayı özlemiştir parmakların hasret giderin öylece
Bende perşembe memlekete gidiyormAskerlik bitsin o kaynananın anasını ağlatcam!
Amiin deryacım, amiiinn!
Sen nasılsın, nasıl geçti bayramın neler yaptın bakim ?
Anlamıyorlar yaa, sonuçta biz onların oğullarına iyi bakıcaz sevicez, azcık bize saygı sevgi gösterseler nolur yani. sonra yaşlanınca hizmet beklicekler bide yüzsüzce, zorrrrr görürlerrrrben çok sinir oluyorum böyle yapanlara ya wallahi anlamıyorum yani, kıskançlıktan başka birşey değil yemin ederim. Göster ona dünya kaç bucakmış görsün yawrum boşverrr Hakediyolar yanii
Yakup gibi konuşma bana kıııızzzzAnası avcunu yalasın zaten, hııh gıcık kadın
Arkadaş sırf rahat görüşebilmek için adını koyduk, ama sonuç tırt ! :18:
Neyse neyyseeeeeeeeeee sinirlenmiycem
Ayy canım memleket sana iyi de gelmiştir bak şimdi, ne güzel mesajlaşmayı özlemiştir parmakların hasret giderin öylece
Bende perşembe memlekete gidiyormAskerlik bitsin o kaynananın anasını ağlatcam!
Amiin deryacım, amiiinn!
Sen nasılsın, nasıl geçti bayramın neler yaptın bakim ?
Gaza getirme valla zaten iyice gaza geldim yıkarım uleynn ortalığıOğulları bizim olacak ebedi olarak, onlar doğurmuş büyütmüş olabilr ama onlar annesiyse bizde karıları olacağız. Biraz anlayış hepimizin hakkı. Cadı kaynanalar kahrolsun
Hakediyorlar tabiiii.
inşallah izin koparrsın canım dualarım senınle
ahhh canım bızımkı benım onu dışı sınekten bıle kıskandıgımı bılır fazla yanaşmıyor anasına bıle ama bızım kaynana hemen boynunu opuyorum kuduruyorum valla sınırden yaa kocam cekılıyor o nereden kapsam kardır dıyo verem oluyomsenın kaynanana kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelın dedıkce altına odun atmalı bacım
normal yavrum nasıl gecsın senın nasıl gectı bakalım esıncım
ahhh canım bızımkı benım onu dışı sınekten bıle kıskandıgımı bılır fazla yanaşmıyor anasına bıle ama bızım kaynana hemen boynunu opuyorum kuduruyorum valla sınırden yaa kocam cekılıyor o nereden kapsam kardır dıyo verem oluyomsenın kaynanana kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelın dedıkce altına odun atmalı bacım
normal yavrum nasıl gecsın senın nasıl gectı bakalım esıncım
lennn bizim erkek çocuğumuz olursa bizdemi öyle olcaz yaa bizimde kafamıza etçek gelinler wallahi
Yavrum benim kıskanmama fırsat vermiyor ki kaynana. Normalde bende çok kıskancım ama çoluk çocuktan kıskanacak değilim, kadında bi çocuksu hareketler örnek vereyim onlarda kalmamı istedi yakup bende yok dedim. Annesi ''ne olur kal beni sevmiyor musun?'' diye ağlamaya başladı. Yakup yokken şeytan, varken de melek/şeytan
Ne güzel dedin bacım, ufak tefek birşey zaten küçük kazana sığar
Kötü geçti canım, gördüğün gibi. Bayram'mış değilmiş normal gün gibiydi. Sadece daha bi ağlamamaklıydım sağolsunlar
lennn bizim erkek çocuğumuz olursa bizdemi öyle olcaz yaa bizimde kafamıza etçek gelinler wallahi
Yok be kuzum biz böyle olmayız. Bunları yaşıyoruz ya çocuklarımıza anlayışlı oluruz. Sonuçta görmek, geçirmek kavramı var ortada
Yavrum benim kıskanmama fırsat vermiyor ki kaynana. Normalde bende çok kıskancım ama çoluk çocuktan kıskanacak değilim, kadında bi çocuksu hareketler örnek vereyim onlarda kalmamı istedi yakup bende yok dedim. Annesi ''ne olur kal beni sevmiyor musun?'' diye ağlamaya başladı. Yakup yokken şeytan, varken de melek/şeytan
Ne güzel dedin bacım, ufak tefek birşey zaten küçük kazana sığar
Kötü geçti canım, gördüğün gibi. Bayram'mış değilmiş normal gün gibiydi. Sadece daha bi ağlamamaklıydım sağolsunlar
benım cocuguma aşık bı gelın olsun ben başka hiç bırşey ıstemıyorum mıs gıbı gecınsınler valla opmem bıle oglumu yeterkı benımle arakadaş dost gıbı bı gelın olsun ona ne özen verecegım onu el bebek gul bebek gelın olarak alacagım bızım kaynanayada dugun nasıl yapılır gosterecegım Mevlam o gunlerı gosterırse bana ahtım var ahtımmm
Esintoşum bittimi şimdi sizin izinler, daha varmı yawrumm?? Wallahi fırsat bulursan sen git ankaradaydı dimi seninki,gelmesin böyle olup moraliniz bozulucaksa hiç gerek yok, en azından erken gelir bari birşeye değerr
Haklısın yawrum ya, allah bize evlat nasip etsin, onlarıda hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallahBizede, bizler gibi gelin, kızlarımızada eşlerimiz gibi koca nasip olur inşallah ne diyim
anammm agladımı onun içinohhh odunları atı atıver amannnn aglama yavrum nişanlı senın nişanlı sonunda senın olacak hiç kafana takma karılarının tadlarını aldımı adamlar ana mana puffff ucup gıdıyor valla
Yok kardeşim, 10 gün iznimiz kaldı işte.. Bu evci olarak kaçak geldi
Fırsat bulursam değil aslında gitmek istemiyorum, ona geçtim kuzum. İşim olsa her ay giderim ama hani bi adı olsa da işin babama söyleyemem. Bu zamana kadar tek şehir dışına çıkmadım hiçGelmesini istemiyorum kuzum zaten..
Amiiin yavrum amiiinn! Ama benim oğlum babası gibi öküz olunca ağzına çarparım
Diyorum ya yavrum çocuk kaynanaElimde değil ki be kuzum, hiç istediğim gibi olmuyor. Geçen izinde de doyamadım ona böyle olmuştu gene canımı sıkıyor iyice.. :18:
İnşallah deryacım yaa allah hepimizin gönlüne göre versin. Ben ikizim, ikiz kardeşim erkek başkada yok, annem bir taşta iki kuş vurmuş yırtmış olayışimdi hem gelin alcak hem damat. allaha şükür o konuda inşallah yanılmayız ailelerimize karşı yüzümüz kara çıkmaz. bende kendi ailem gibi bir ailem olsun istiyorum. Annemle babam 7 yıl sevgiliymişler öyle evlenmişler. bizim 5 yıl doldu, evlenene kadar 7-8 olur bu gidişler
Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar gerçekten tüm kalbimle dua ediyorum hepimiz için....
Diyorum ya yavrum çocuk kaynanaElimde değil ki be kuzum, hiç istediğim gibi olmuyor. Geçen izinde de doyamadım ona böyle olmuştu gene canımı sıkıyor iyice.. :18:
yok be yawrum ben çalışıyorum ama inanki kalmıyor para falan okadar çok şey çıkıyorki, gerçi bende para ayarlasamda babamdan izin alamadıktan sonra bir işe yaramicakEn iyisi zaten kuzun gelmesin boşver önemli birşey olmadığı sürece.
ınsan sevdıgıne doyamaz zaten canım bu mumkun değil uzme canım hiç sıkma canını bu gunlerde bıtecek ınşallah
ayyy esın ne guldurdun benı yaaa agzına çarparımbence babasına carp yavrum onu once bı kendıne getırde öküzlukten kurtuluversın :-d
Para biriktirmek isteyince biriktirilir kuzum, sende selen gibi kaçak gidersin
Aynen öyle yavrum.Gidersem tek gitmem zaten illaki yanıma birini alırım. Çünkü hem ilk olacak, hem alışana kadar böyle olur
Ah zaten benim salak kafam sen niye tek bir yere gezmeye gitmiyorsunBabamda korkuyor doğal olarak şimdi ee ortamlar çok farklı. İnsanlar dengesiz olunca, hele de ankara gibi bi yere..
Orası bi kesin zaten kuzum, ama şu var ki dağıtım izninden bu yana. Herşey çok değişti. İstediğim tek birşey olmuyor.
Rabbim'den sabır diliyorum başkada sabretmeden başka sansım yok işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?