Aaa ne hacet çok ayıpp işim vardı tatlışlarım yazamadım bugüüünn :)
Hemşolarla buluştukk yıkarız bu topiği traktanın cadı kızlarıyla hehehe :) Şaka bi yana seni tanıdığıma sevndm deryacmm :))
Kızlarrr hepinizin sevndirici gelişmeleri olmuş çok çok mutlu olun inşallah artık üzülmek yookk :):)
Esracım şafağın göz kamaştırıyo rabbim tez vakitte sizi kavuştursun inşallah bir daha hiç ayrılmayın :) Şimdiden sonsuzz mutluluklar :)
Maşşalah şafağınaa tatlımm hadii sende bitirde kavuşş askerineeeKizlarrrrrrrrrrrrrrr benim safaga bi bakin
Bitiyorrrrr inanilir gibi degil
Ne demek ebrusummm hayirlisi buymus bak demekki yasaman gereken kotu sure geride kaldi insallahhh..bundan sonra kaymak kismi :)))
Tatlim ben de cok bi gelisme yok yaa ayni öküz iste arada bi seyler diyo gibi umutlaniyorm ama icimde cok kirginlik var henuz dindiremedi yani bilmiyorum nolcak..hayirlisi olur insallah.
Gözün aydın yawrum seninde az kaldı Bende 300lere düşüceğim günleri bekliyorum
saol canm darısı başına geçiyo günler canm ya sağsalim gelsinlerde seninki izmirdemiBen çıkıyorum canlarrr öptüm siziii
Biticek tabi yawrumm yaa, siz bitirin sıra bizede gelsinKizlarrrrrrrrrrrrrrr benim safaga bi bakinBitiyorrrrr inanilir gibi degil
Aaa ne hacet çok ayıpp işim vardı tatlışlarım yazamadım bugüüünn :) Hemşolarla buluştukk yıkarız bu topiği traktanın cadı kızlarıyla hehehe :) Şaka bi yana seni tanıdığıma sevndm deryacmm :))Kızlarrr hepinizin sevndirici gelişmeleri olmuş çok çok mutlu olun inşallah artık üzülmek yookk :):)Esracım şafağın göz kamaştırıyo rabbim tez vakitte sizi kavuştursun inşallah bir daha hiç ayrılmayın :) Şimdiden sonsuzz mutluluklar :)
saol canm darısı başına geçiyo günler canm ya sağsalim gelsinlerde seninki izmirdemi
Ebrucummm canımm senın de gozun aydın tatlım bitirdik çok şükürler olsun
Maşşalah şafağınaa tatlımm hadii sende bitirde kavuşş askerineee
Valla hiloşum bence o öküzlükleri hiç bitmicek benimkide aynı yane gelir gelmezz başladık yine.. tam biraz da olsa umutlanaya başlıyordumki yine yerlebir edip duruyorrAynıyız yaa valla nolucakk böyle inan hiç bilmiyorumm
Güzel hatunlarrrrr günaydın burada birazcık geç oldu ama anca fırsat bulabildimm
Ebrucumm noldu yine kuzum ya, daha dün iyiydi ibo :44:Bu erkekler ne istiyor yaa Zaferide İboyuda Yakubuda bir çuvala koyup sallaaa salllaaa vur duvara yapçam heee Esinimi, Hiloşumu Ebruşu üzüyolarrMaşşalah şafağınaa tatlımm hadii sende bitirde kavuşş askerineeeValla hiloşum bence o öküzlükleri hiç bitmicek benimkide aynı yane gelir gelmezz başladık yine.. tam biraz da olsa umutlanaya başlıyordumki yine yerlebir edip duruyorr Aynıyız yaa valla nolucakk böyle inan hiç bilmiyorumm
ebruşşş umutlanmıştık bız guzele gıdıyor herşeyın dıye kız ne oluyor
gunaydın canım
Sağooll tertibimm çokk şükürr bitirdikk yaa darısıı bekleynelerinn başına İnşallahEbrucummm canımm senın de gozun aydın tatlım bitirdik çok şükürler olsun
ebruşşş umutlanmıştık bız guzele gıdıyor herşeyın dıye kız ne oluyor
Ebrucumm noldu yine kuzum ya, daha dün iyiydi ibo :44:Bu erkekler ne istiyor yaa Zaferide İboyuda Yakubuda bir çuvala koyup sallaaa salllaaa vur duvara yapçam heee Esinimi, Hiloşumu Ebruşu üzüyolarr
Ebruşum okadar sabrettin, azcık bi bekle bakalım biraz oda alışsın sivil hayata, oturup konuştuğunuzda herşey yoluna girer inşallah kuzucum hakkınızda hayırlısı olur umarımSağooll tertibimm çokk şükürr bitirdikk yaa darısıı bekleynelerinn başına İnşallahBende bilmiyorumm kızçelerimmm konuşcaklarımız var hala sadece 1 gün görüşebildik doğru düzgün bir görüşebilirsek anlicam napmaya çalıştığını ne konuşcağınıı
Deryacım napıyon yawrum keyifler nasıl bugün
Bilmiyorumki yawrum ya işlerim çok yoğun onları yetiştirmeye çalışıyorum biryandan, diğer yandan sevdiğimin yokluğu gün geçtikçe koymaya başladı tuhaf hissediyorum kendimi günden güne. hergün arıyor konuşuyoruz sesi çok iyi geliyor şükürler olsun ama, yine zor ya, yanımda istiyorum geçicek bu zamanlarda diyorum ama benim en kısa zamanda bir kaçamak yapıp gitmem şart böyle olmicakne olsun canım sankı bıraz sıkkın keyıfler bıtsın dıye yalvarıp duruyorum her sanıye Allah a sen nasılsın yavrum senın keyıfler nasıl pekı
Bilmiyorumki yawrum ya işlerim çok yoğun onları yetiştirmeye çalışıyorum biryandan, diğer yandan sevdiğimin yokluğu gün geçtikçe koymaya başladı tuhaf hissediyorum kendimi günden güne. hergün arıyor konuşuyoruz sesi çok iyi geliyor şükürler olsun ama, yine zor ya, yanımda istiyorum geçicek bu zamanlarda diyorum ama benim en kısa zamanda bir kaçamak yapıp gitmem şart böyle olmicak
ben şimdilik çıkıyorum deryacım, uğramaya çalışırım yine öptüm seni görüşürüz
Ebrucumm noldu yine kuzum ya, daha dün iyiydi ibo :44:Bu erkekler ne istiyor yaa Zaferide İboyuda Yakubuda bir çuvala koyup sallaaa salllaaa vur duvara yapçam heee Esinimi, Hiloşumu Ebruşu üzüyolarr
bz napalım cnm ben bursada o kıbrısta İzmirliyim bu arada 8 aydır bursadayım uçaklarda pahalı gitcem biara bakalımAminn canım aminn, Evet canım İzmirde benim yarimde. ben burda istanbulda offf ulennn offfSiz bitirdiniz şimdi sonsuz mutluluğa doğru gidiyorsunuz, darısı bizlerin başına inşallahh
Maşşalah şafağınaa tatlımm hadii sende bitirde kavuşş askerineee
Valla hiloşum bence o öküzlükleri hiç bitmicek benimkide aynı yane gelir gelmezz başladık yine.. tam biraz da olsa umutlanaya başlıyordumki yine yerlebir edip duruyorrAynıyız yaa valla nolucakk böyle inan hiç bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?