Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:-d :-d cok ayıp bana yahuu :-d yok kız makarasına dedım bende memnun oldum buluşak kız tabı yıkalım ortalıgı serapcım

esraaaa senın şafagından bende ıstıyorummmmmmmmmmm

Hiloşum ınşallah hakkında hayırlısı olur bebegımm zaferın başına kesın saksı düşmüş olmalı boyle davrandıgına gore bu zaferı ne yapmalı yaaa :-d :-d :-d dovekmı hıloş senın gıbı hatunu uzdugu için dayak ıstıyor bu enişte anlaşılan

Kizlarrrrrrrrrrrrrrr benim safaga bi bakin

Bitiyorrrrr inanilir gibi degil
Maşşalah şafağınaa tatlımm hadii sende bitirde kavuşş askerineee

Valla hiloşum bence o öküzlükleri hiç bitmicek benimkide aynı yane gelir gelmezz başladık yine.. tam biraz da olsa umutlanaya başlıyordumki yine yerlebir edip duruyorr Aynıyız yaa valla nolucakk böyle inan hiç bilmiyorumm

Kizlarrrrrrrrrrrrrrr benim safaga bi bakinBitiyorrrrr inanilir gibi degil
Biticek tabi yawrumm yaa, siz bitirin sıra bizede gelsin Her telden var yawrum burda ya o yüzden çok güzel seviyorum burayı, karadenizlisi trakyalısı egelisi ohhhhh

saol canm darısı başına geçiyo günler canm ya sağsalim gelsinlerde seninki izmirdemi

Aminn canım aminn, Evet canım İzmirde benim yarimde. ben burda istanbulda offf ulennn offf

Ebrucummm canımm senın de gozun aydın tatlım bitirdik çok şükürler olsun

Siz bitirdiniz şimdi sonsuz mutluluğa doğru gidiyorsunuz, darısı bizlerin başına inşallahh

ebruşşş umutlanmıştık bız guzele gıdıyor herşeyın dıye kız ne oluyor

Güzel hatunlarrrrr günaydın burada birazcık geç oldu ama anca fırsat bulabildimm

gunaydın canım

Ebrucumm noldu yine kuzum ya, daha dün iyiydi ibo :44:Bu erkekler ne istiyor yaa Zaferide İboyuda Yakubuda bir çuvala koyup sallaaa salllaaa vur duvara yapçam heee Esinimi, Hiloşumu Ebruşu üzüyolarr

Ebrucummm canımm senın de gozun aydın tatlım bitirdik çok şükürler olsun
Sağooll tertibimm çokk şükürr bitirdikk yaa darısıı bekleynelerinn başına İnşallah
ebruşşş umutlanmıştık bız guzele gıdıyor herşeyın dıye kız ne oluyor

Ebrucumm noldu yine kuzum ya, daha dün iyiydi ibo :44:Bu erkekler ne istiyor yaa Zaferide İboyuda Yakubuda bir çuvala koyup sallaaa salllaaa vur duvara yapçam heee Esinimi, Hiloşumu Ebruşu üzüyolarr

Bende bilmiyorumm kızçelerimmm konuşcaklarımız var hala sadece 1 gün görüşebildik doğru düzgün bir görüşebilirsek anlicam napmaya çalıştığını ne konuşcağınıı

Ebruşum okadar sabrettin, azcık bi bekle bakalım biraz oda alışsın sivil hayata, oturup konuştuğunuzda herşey yoluna girer inşallah kuzucum hakkınızda hayırlısı olur umarım

ne olsun canım sankı bıraz sıkkın keyıfler bıtsın dıye yalvarıp duruyorum her sanıye Allah a sen nasılsın yavrum senın keyıfler nasıl pekı
Bilmiyorumki yawrum ya işlerim çok yoğun onları yetiştirmeye çalışıyorum biryandan, diğer yandan sevdiğimin yokluğu gün geçtikçe koymaya başladı tuhaf hissediyorum kendimi günden güne. hergün arıyor konuşuyoruz sesi çok iyi geliyor şükürler olsun ama, yine zor ya, yanımda istiyorum geçicek bu zamanlarda diyorum ama benim en kısa zamanda bir kaçamak yapıp gitmem şart böyle olmicak

evet canım yeteer artık yaa valla gelsınler artık canım benımde işler yogun yavrum ama bugun havadanmıdır neden hiç çalışasım yok pek bı sıkkın solgunum yapacak ımkanın varsa yap canım sanada onada cok ıyı gelecek emınım ama emın ol donuş vaktı sımdıkınden daha cok ozleyeceksın caresızce gerı doneceksın :-( bıtsınn artık yaa

ben şimdilik çıkıyorum deryacım, uğramaya çalışırım yine öptüm seni görüşürüz

tamam canım ugra ıyı çalışmalar grşrz bb

Son düzenleme:

Bacım salla salla vur duvaraa haydeee ben izin verdim kardeşim vur gitsin. Aaa unutmadan, kürekle vurmayı unutmayalım

Aminn canım aminn, Evet canım İzmirde benim yarimde. ben burda istanbulda offf ulennn offfSiz bitirdiniz şimdi sonsuz mutluluğa doğru gidiyorsunuz, darısı bizlerin başına inşallahh
bz napalım cnm ben bursada o kıbrısta İzmirliyim bu arada 8 aydır bursadayım uçaklarda pahalı gitcem biara bakalım

Ayyy ne iyi olurrrrr hehehhe :)))
Sen nasisin Nilosss

Öküzlukler bitmez de en azindan bi seyler yapmaya çalışıyolar yavrum artk cekebilcez mi karar verip yola devametcezz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…