Sabahın 7 sinde telefonum çalmıştı..
Bir dakika konuşabilmiştik..
Aşkım ben vardım beni merak etme ben seni ararım , şimdi burası kalabalık sırada bekleyenler var demişti..
Of ulan of..
Gelip geçiyo derlerdide inanmazdım..
Beni teselli etmeyin derdim , ama hakikaten de geçiyormuş..
Bunu anladım..
Niye konuşmayayım kız..
Zeynep farkettin mi , siz yan yana ne zaman gelseniz bi olay oluyor..
Bence sizden kaynaklanmıyor bu..
Geçende izine gelmişti , çocuğu dükkana çalışmaya yollamışlardı herhalde..
Bu izinde de böyle..
Valla birdahaki izninizde başbaşa birşeyler yapıp herkesten uzaklaşın..
Kafanızı dinleyin ..
Amin canım hepimizi kavuştursun..
aynen benide sabah aramştı 6 gibi falan çok fena oldum ağlıcam şimdi yahele o yemin töreni aileme ne kadar teşekkür etsem az izin verdilerde gittim gördüm o heycanı yaşadım ...
Benden kaynaklanmadığı bi kesin güzelim, asker bey ağzını açsa.
Bana bağırınca mübarek ağzı beş karış açılıyo ama olay bana gelince tırt
Bi dahaki izin olsa da ben burda olmayacağım. O geldiği an halamlara kaçacağım. Sürekli bu sorunları yaşamaktan bıktım çünkü.
Başbaşa çok şey planlıyoruz ama gene tırrttttt.
Amin canım amiiinn.
Aynen öyle analarımıza babalarımıza çok büyük bi teşekkür borçluyuz..
Ne yapsak ödemeyiz haklarını..
O yemin törenine gideceğim gece gözümü kırpmadım..
Akşam yola çıkacaktık , babasının iş yerindeydim , akşam edemedim yemin ediyorum..
Heyecanla heyecanlı..
Varmaya yakın yine sabah arayıp , en öne oturun dedi..
Gittiğimizde en ön sıralar doluydu ama ben aldım sandalyemi gittim valla en öne , görümcemide götürdüm yanımda ..
Of ulan ne günlerdi be..
Ne yap biliyor musun biraz yüz verme..
Alıştı herhalde, kızıp kızıp ona birşey yokmuş gibi davranmana..
Dedin mi hiç ona esin , hani birdahaki buluşmamızda ben halamlarda olacağım diye..
Ağzını yokla bi ..
Gitme diye ısrar eder mi ?
Bende otobüsle gidiyodum resmen mideme vurdu heycan mide bulantısı falan çok kötüydüm ya
şimdi aynı heycanlarrr tezkere için olsun inşallahh devrem...
Heeeyy üzülmek yok, askerliğin ilk günlerini hatırlayıpta.. O duygusa moda tekrar girmek yok.
Geriye bakınca geçiyor ama ilerisi bana hala karanlık geliyor.
Allah kavuşturacak hatunlar.
Gelsin şu tezkere artık be !
Yüz vermiyorum zaten canım bak 28 saat oldu aramadı hem suçlu hem güçlü beyefendi, ısrar eder tabi etmez mi?
Sen nereye gidiyorsun, ben geleceğim sen gidecek misin der. O zamanda ben fıttırırım.
Hala izinde mi kuzu ? Dönmedi mi kışlaya..
Benimki pazar 6'da teslim oldu canımEvci olarak çıkmıştı zaten.. Cuma 5'te geldi pazar 6'da kışlasındaydı.
O zaman bu parça sizin için gelsin.. :)
Nasıl ki acaba bir göğüste korkmadan cesurca uyumak?
Ve bir rüyanın en güzel bir tarifiydi sevgilim seninle kaçamak..
Esti rüzgarın, kokun dolandı belime .. Resti çekti sanki aşk yenildi kalpte kan ve de !
Susuyorum sana .. İçip içip kanılıyor sana.. Sanki kana karıştın ah bağımlıyım sana ..
Yani şimdi gidiyorsun git susacağım sana !
Susmaya takatim yok ! Bu kadar cümle birikmişken sen diye ölme demek zor ..
Yine bir gün daha gider arkası belliki tok ..
[video=youtube;wLA1n7sUAT4]http://www.youtube.com/watch?v=wLA1n7sUAT4[/video]
Eyvallah terto
Sözleri çok çekiciİsyanlara girdim birden Sancak'tan başka dinlemezdim, sayende dinledim
Bende her ruh haline göre şarkı mevzut
Bende hayatta sancak dinlemem..
Kepçe, kürek ne varsa vurcam kafalarına kafalarına hemde
evet ya fiyatlar uçmuş vaziyette bende otobüsle gidicem bu gidişle bursadan geçerken alırım senide
iyiyim allaha şükür hilalim ya napayım çalışıyorum baya yoğun işlerimiz bayram sonrası, fuar dönemi falan var bide sorma yanii oynatmaya az kaldı
Wallahi ne çektiniz beee şuu adamlardann hepsini döwesim geliyo bazen
Naber napıyorsundan önce son durum ne oldu diye sormak geliyo içimden.. Kızmasın demi..
Sabah 10 gibi yanına vardık işte kuzum..
Akşam 6 ya kadar doya doya vakit geçirdik..
Biraz ailelerle oturduk , sonra ablası annesi falan kızım hadi kalkın gezin , canınız sıkılmıştır bizimle oturmaktan falan dediler..
Biz zaten kalkacaktık ama , onların bu teklifi sunması iyi oldu ..
Başbaşa kaldığımız vakitlerde bi mekana gittik , bol bol müzik dinledik yemek yedik , zaten o gün yediğim yemeğin haddi hesabı yok..
Sohbet muhabbet derken bi baktım saat 5 e gelmiş..
Saat ilerledikçe gözlerim daha feci dolmaya başladı..
Zaten ayrılırken kötü olduk , tutamadım kendimi ağladım yine ya..
Ama bunada şükür be kuzum..
Allah kavuştursun canım..
Şimdi bir dahaki buluşmamız kısmetse eylülde..
Evci kullanalım diyoruz..
Tabi oradan onay verirlerse..
Ayhh kizlar son gelismelerim soyle.. simdi bayramdan once zafer mesaj atti.. iste ben sana soyke yanlis mi yaptm boyle mi yaptm bilmen ne.. sozun ozu ise suydu bizim barisma şansımz az da olsa varsa lutfen bayrama kus girmeyelim falan.. peki dedim.. ama baska konularda karar vermeyelim cok kirginm dedim.. sonra biz gene baya yazismaya basladik.. iste diyo arada neden mesaj aymiyosun uok nerdesin napiuosn baktm normal mesajlasiuorz ama hic askim cicim yok.. konuşmuyoruz da hala telefonda. İstanbul a donunce konuscakmisz falan.. arada bi sebeklik yapiyo guzel seyler soyluyo falan ama sonra ayni konusmalara devam..ama ben de dune kadar dayandm sonra dedm ki ya boyle gorev gibi sadece nerde oldumu bilmekle bitiyo mu dedim.. o da ya ne biliyim ben senin nerde oldunu naptini bilince rahatliyorum illa konusalim diye aklima gelmiyo dedi :/ olür musn öldurur musn.. neyse ben de dedim ya insan sevgilisinin sesini duymak istemez mi. Ya dedi zaten her firsatta konusuyoz ama sen boyke usteledikce belki de daha kotu oldu falan dedi.. bu kadr kavga beni yoruyo bilmem ne.. ben de peki zafer dedim.. sonra bugn de iste bak ayrilamiyoruz o zaman ben elimden geleni yapcam gulmemiz icn dedim.. o da haklisn aakim ben de yapacam dedi. . Denizdeydim ben iste daha biz ikimz beraber ne denizlere gitcez dedi... hep yanmda olcan falan dedi.. oyle yani son durum ben de biraz akışına birakmaya çalışıyorm. Ben de takintiliym biraz çünkü kafamdaki sey olmayınca hic bi sey beni mutlu edemiyo oysa bu da yanlis...
Yani yine ayni yere çıkıyoruz hayırlisii.. am be zaferimi cok özledim :)
kızçelerrr günaydınlarrrrr
300' lere düştüm bugünnn şükürler olsunnn
Allahımmm kıyamam size kızz, ben biliyorum ya bu mutlu sonla biticek inşallahhhhhhSen hele bi dön tatilden bakalım güzelce oturun konuşun herşey yoluna girer inşallah yawrum, insan gerçekten sevince başkasını düşünemiyo ya olmuyo yani okadar yaşanmışlıklar, kolay silinemez çooook zor. İnşallah herşey ikiniz için çok güzel olur yawrum ben çok sevindim wallahi süper bi gelişme hiçç öyle aynı yere falan çıkıyoruz deme, Zafer acayip korkuyo seni kaybetmekten, bu ona ders oluyo böyle sen soğuk davranınca falan, azcık anlasın oda senin kıymetini sonra tutsun kolundan götürsün hopppp antalyaya
günaydın arkadaşlar bende nişanlımı askere gönderdim dün gece ankaraya ordan ustaya kastamonuya gececek inş.5 ay yapcak ama öyle ayrılmak çok koydu sabaha kadar ağladım gözler şiş işe geldim inanılmaz zor bişeymiş yüreğime bişey oturdu kalkmıyo nasıl geçecek bu günler bir teselli verin dertli gönlüme dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?