Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eee dimi kardeşim, sonuçta Yakup gibi öküzü almaktansa Eda'yı askerinin elinden çeker alırım uleeynn
Sen napıyosun yavrum denizde misin?

Evet yavrum mantikli bence de hehe..

Denizdeyimmm superm hamakta gunesleniyodum heheh simdi de okey oynucazz ailecenee :))

Sagoll margacim eksik etmeyelim dualarimizii )

Hahaha e hayirli olsn kiz erken davrandi uyanik napalm :))

Sagol Esintosumn sagolll..:***
Sagol kardesim benmmmm

Eee dimi kardeşim, sonuçta Yakup gibi öküzü almaktansa Eda'yı askerinin elinden çeker alırım uleeynn
Sen napıyosun yavrum denizde misin?

Yahu öyle demesi kolay .. Esin,ben deli doluyumdur bi o kadar da çok kıskanç..
Hatta sevgimden daha çok kıskançlık vardır , çekilmem lan ben

Hiloş , esin bana tektaş alacağım diye yüzük kutusunu ne koymuş biliyor musun sen !

Meh bunu koymuş ya..

Ben ne yapayım bunu , esine mi sıkayım suyu he

Evlenin kızım bak gör herşey yolunda olucak. uzak olunca çıkıyor bunlar, şimdi zaferde iş stresi aile ve sen ne biliyim hepsi gerçekten zor, evlenince yan yana olucaksınız en azından bir sıkıntınız olunca oturup konuşucaksınız. böyle mesajla telefonla falan herşey dahada zor oluyo. İnşallah süper olur herşey sizin için

Anammm ne güzelmiş o öyleee

Son düzenleme:
Kızçelerrrr ben kaçtım öpüyorum sizi hayde bakalımmmm yarın görüşürüz mesai bitti evime gidecem bennn

Hehehhe nerden de bulmuss :))) esine sk tabi suyuuu tek suclu oooo..

Senin girdiğin denizde dalga olup seni karaya savururum hı

Heheh dalga ol yine gel margacimmm )

Hayat Hiloşuma güzel

Valla keyfim yerinde haa hic bu seneki kadar tatil yapmamistm beee.. :))

Insallah oyledir nilosum tabi ki uzaklik ve stresler buyuk etken..anlasmak cok zor oluyo.. ama bugn oyle dikkatliydk ki..umarm hep boyle oluruz uzaktayken bin kat fazla dikkatli olmak gerekiyor valla..insallah atlatabilirz su ayri kaldigimz donemi.. dualariniz guzel dilekleriniz içn sagolun yaaa cok sagolunn kiii..

ohhh keyif sende be Hiloşummm dinlenn dinlenn gelince koşturcan adliye yollarında yine

Valla oyle yaaa su an iyiym de donunce sok olcamm :) neyse ki cumartesi donecez alisma donemi olur :))

Ohhh balık gibi çıkmıosun denizden kara kız olcan başımıza dönüş ne zaman ?

Pazartesi yoğunluğunu yaşayınca höttt kalıyorsun öyle walalhi bayramdan sonra nasıl zor geldi bana bile, hele sen denizi güneşi bırakıp gelcen yandın Hiloşumm

Esracımmmmm Anammm şafağa bakk heleee

Esra için sayıyorummm
444'ü yedi, 44'ü bitirdi Şafak son 4
Yarında gülşenden yatçaz kalkçaz çalcaz sana

Ohhh balık gibi çıkmıosun denizden kara kız olcan başımıza dönüş ne zaman ?

Heee ssupee keyif ama cumartesi donuss bakalm netcezz :)) olsn ya tadjnda guzelll para kazanmak lazm :)

Sorma nilos sormaaa.. neyse olssn napak para kazancaz ki yicez sonra :))))

Akşam çok tuhaf bir rüya gördüm, sevdiğim askerden gelmiş işe başlamış ve bütün hayatı iş olmuş, böyle ayrılıyoruz gibiydi. sonra ben onu görmeye gidiyorum beni görmek istemiyor kaçıyor benden offf çok kötü oldum, üstüm açık uyudum galba

ahhh canımm kıyamam kız yok oyle bişii ruyaydı kız etkısınde kalma sakına sonra sevdıcegınle aranı kotu etme dururken

Günaydın hatunlarrr, perşembe bugün oleyyy haftasonuna birgün kaldı

Gunaydin tatlimmm..evet haftasonuna az kaldı ama benim için cok iyi olmucak tabi :))

Ay bazi ruyalar cok etkiliyo insani yaa..ama unut gitsn sadece ruyayavrum cok guzell olcak gelinceee )

o pis rüyalar çok kötü oluyor ya ben bi askere sevgilim askere gitmeden önce onu şehit olmuş görmüştüm
1 hafta boyunca sarılıp sarılıp ağlamıştım ruhsar gibi dolaşmıştım möl möl
kötü rüya gördüğünde al yastığını fırlat bi yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…