Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hİLOŞUMMM HEP MUTLU OL BEBEGIMMM

merhaba kızlaaaar nasılsınız? eski alışkanlık kk ya girdimi illa buraya da bakıyorum hep

merhaba kızlaaaar nasılsınız? Eski alışkanlık kk ya girdimi illa buraya da bakıyorum hep

merhaba canım anılar var cunku burada gırmeden olurmu ama sen kk gırdımı buraya bakıyorsun ben işe gelır gelmez bılgısayarı acar acmaz ılk buraya damlıyorum

Margam sağolasın tatlışımm yanii yuvarlanıyoruzz bebeğim yaa zamann ne göstericek bilmiyorum o direkk ileriyi düşünyor benim korkularım var kolay değil kaç aydır ne haldeydik ondan öncesinde de kalp kırıkları fazla var.. ee yaşım küçük olduğundan dolayı benim ailemde izin vermez yani daha vakit var ama ibo vakit istemiyorr hemen bişeyler olsu istiyor bu yüzden de tartışıyoruzz bilmiyorum nolucakk

Hiloşumm yaa askerdeyken de zaferle ibo benziyorlardı geldiler yine davranışlarıyla benziyorlar yanii.. sen anlatıyorsun ya resmen bizi anlatmışın gibi hissediyorum.. Nolucak bizim bu halimiz bilmiyorumm

Benim de bi kaç şarkısı var zaten kulağıma hoş gelen
Adam yazıyo ama okurken biraz şey çıkıyo

Neyse ben kaçarr canım zamanı geldi. Öpüldüüün.
Demi , o banada oluyor..
Okurken bi başka, söylerken bambaşka..
Görüşürüz Esin..

Düzeleceğiniz garanti Sende o da biraz kafa dinleyin kısa sürede toparlanın yine eskisi gibi olursunuz hiloşum..
Sağolasın canım, aynen güzel geçti,eylüle birşey kalmadı..

Kızçelerrr günaydınlarrrrr

300' lere düştüm bugünnn şükürler olsunnn

Günaydın , şafağı yarılayacağın günlerde gelecek..

Allah kavuştursun canım , bak 5 ay yapacak diyorsun, 15 ay yapanlara göre çok daha şanslısın..
5 ay nedir ki gelip geçer..

La efo , biz ne tuhaf varlıklarız ya..
Adam ısrarcı davransa sorun oluyor , davranmasa sorun..

Ciddi birşeyler için adım atmak istiyor , yine sorun..
Atmasa, yine sorun..

Sıkma canını , bi orta yolunu bulmaya çalışın..
Hiç yoktan bi söz yapın yahu.. Ne olcak ?

Nilayın dediği gibi Zaferin aklı azda olsa başına gelmiş ve seni kaybettende korkuyor kardeşim. Özledim dedin ya, umut hala doruklarda diye düşündüm birden. Onların o şebeklikleri olmasa zaten bu suratları, tartşmalar çekilmez hale gelirdi ya hu. :18:
Bazı şeyler yoluna girmeye başlamış aslında, yine aynı yere çıkmak yerine yolunuz değişiyor kardeşim. Sen yeter ki mutlu ol.
Zafer'inde aklı başına harbi gelmiş gibi. En azından mesajlaşmalar başlamış
Öpüyorum seniii

Kızçelerrr günaydınlarrrrr

300' lere düştüm bugünnn şükürler olsunnn

Günaydıın yavrumm

300'lerin hayırlı olsun. Hedef 350 sonra 200

La efo , biz ne tuhaf varlıklarız ya..
Adam ısrarcı davransa sorun oluyor , davranmasa sorun..

Ciddi birşeyler için adım atmak istiyor , yine sorun..
Atmasa, yine sorun..

Sıkma canını , bi orta yolunu bulmaya çalışın..
Hiç yoktan bi söz yapın yahu.. Ne olcak ?
[/QUOTE]

Aynen öyle yavrumm çok ilginciz gerçekten ama bu olaylarda o kadar kolay değilkii..
Hani aramız iyi olsa anlşabiliyor olsak tamam yapalım bişeyler derim ama yok öyle bişey..
Daha yeni geldi biz bir kendimii toparlayalım aramızı iyi yapalım iyi ce konuşalımm oda işini falan bir rayına falan oturtsun sonra ciddi bir şekilde oturup konuşalım. Yani şuan çok çok zor ablam seneye evleniyor o evlenmeden ben söz bile yapamam ki bizde anca o zamana kadar toparlayabilirz kendimizii

Aynen öyle yavrumm çok ilginciz gerçekten ama bu olaylarda o kadar kolay değilkii..
Hani aramız iyi olsa anlşabiliyor olsak tamam yapalım bişeyler derim ama yok öyle bişey..
Daha yeni geldi biz bir kendimii toparlayalım aramızı iyi yapalım iyi ce konuşalımm oda işini falan bir rayına falan oturtsun sonra ciddi bir şekilde oturup konuşalım. Yani şuan çok çok zor ablam seneye evleniyor o evlenmeden ben söz bile yapamam ki bizde anca o zamana kadar toparlayabilirz kendimizii
[/QUOTE]

La efo bi düzgün alıntılayamıyosun ha

Haklısın canım, bu işler ha diyince olmuyor ne yazık ki..
Beklemesini sabretmesini bilecek, sabırsız birşey olmuyo..

Allah hepimizin yardımcısı olsun günler su gibi akıp geçsin kavuşalım inş.

Hahahah farettimmm margaa ama biraz geç olduu hacıı napemm
Amni tatlım amin
Siz mehtap yapmışınız güzel geçmiş ne kadann güzell
Allahım tez vakitte kavuştursun inşallahh
Valla bu şafak bittikten sonra insan geçrekten bir tuhaf oluyormuş sanki hiç gitmemiş gibi hissediyorum ama içimde hala özlem var.. hiç görmemişim gibi hala.. Bilmiyorum 9 aydan sonra gördüm konuşmadık hiç etmedik geldiğinden beri başbaşa 1 gün geçirebildik sadece problemlerde olunca insan bişey anlamıyorr
Nesee geçer elbett Allahım herkesin hakkında hayırlısını nasip eylesinn tatlışlarımm..
Geçiyor ne kadar geçmiyor da desek geçiyor...

Allah hepimizin yardımcısı olsun günler su gibi akıp geçsin kavuşalım inş.

Amin tatlımm Allah kavuştursun öncelikle..
Hasretin azı çoğu olmaz siz kısa dönemmişsinizz bunada şükür..
Biz 15 ay yaptık 5 gün önce kavuştum askerimee şükürler olsunn..
Allahım sizide tez vakitte kavuşturur inşallahh
İnsan yavaş yavaş alışıyor merak etme geçmez desekte geçiyorr moralini bozma dik durmaya çalış

yazdıklarınızı okudukça su serpiliyor yüreğime daha ilk günüm geçmez gibi geliyor ama geçecek inşallah yuvamızı kurmak için önümüzdeki tek engeldi askerlik o da geçer inşallah çok seviyorum onu şansım o benim şükürler olsun onu bana yazana..

Sagol deryacimm insallahh

Evet ebrusum yaa benziyolar napcaz bn de bilmiyorum ama alınyazimz gibi geliyo bana artk :))

Oyle margacimm kafa dinliyoz toparlicaz insallahh ) sagol..

Senin adina da sevindm canim benim mehtaplarin hep guzel gecer umarmm..

Aynen esintosun arada sebek olmasalar hic cekilmezlerrr.. ama iste kandiriyolar :))
Hayırlısı esincim sanirm anladi biraz evet ustelik bugn 1, 5 senemz oldu tam ve bana zafer hatirlatti.. oyle dalginm ki bu araaa.. ama mutlu oldm :)

Amin hiloşum , sizin için de dua ediyorum bol bol..
Herşey istediğiniz gibi olsun..

Esin az önce bana evlenme teklifi etti askerini bırak bana gel dedi

Aynen esintosun arada sebek olmasalar hic cekilmezlerrr.. ama iste kandiriyolar :))
Hayırlısı esincim sanirm anladi biraz evet ustelik bugn 1, 5 senemz oldu tam ve bana zafer hatirlatti.. oyle dalginm ki bu araaa.. ama mutlu oldm :)

Ayy ne güzel kardeşiimm
Nice 1.buçuk buçuk buçuk yıllara aylara günlere o zaman

Evet hala kararlıyım. Gel bana gel gel bana gel gel

Sagol deryacimm insallahh

Evet ebrusum yaa benziyolar napcaz bn de bilmiyorum ama alınyazimz gibi geliyo bana artk :))

Oyle margacimm kafa dinliyoz toparlicaz insallahh ) sagol..

Senin adina da sevindm canim benim mehtaplarin hep guzel gecer umarmm..

Sagoll margacim eksik etmeyelim dualarimizii )

Hahaha e hayirli olsn kiz erken davrandi uyanik napalm :))

Ayy ne güzel kardeşiimm
Nice 1.buçuk buçuk buçuk yıllara aylara günlere o zaman

Evet hala kararlıyım. Gel bana gel gel bana gel gel

Sagol Esintosumn sagolll..:***
Sagol kardesim benmmmm

Sagoll margacim eksik etmeyelim dualarimizii )

Hahaha e hayirli olsn kiz erken davrandi uyanik napalm :))

Sagol Esintosumn sagolll..:***
Sagol kardesim benmmmm

Eee dimi kardeşim, sonuçta Yakup gibi öküzü almaktansa Eda'yı askerinin elinden çeker alırım uleeynn
Sen napıyosun yavrum denizde misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…