Aynen oyle insan seviyosa vazgecmek hic kokay olmuyor.. umarm guzel seyler olut nilos su an super olmasak da birbirimizi anladik sanirim.. ve ilk is sureci cidden kotu oluyor skintili biliyorum ben de..hayırlısı olsn nilosum yapacaz artık bi seyler alinyazim galiba benim zafer :)
merhaba kızlaaaar nasılsınız? Eski alışkanlık kk ya girdimi illa buraya da bakıyorum hep
Demi , o banada oluyor..
Benim de bi kaç şarkısı var zaten kulağıma hoş gelen
Adam yazıyo ama okurken biraz şey çıkıyo
Neyse ben kaçarr canımzamanı geldi. Öpüldüüün.
Kokay gelsin yavrumm.. valla ne ccektik beee :))
Iyiyim margacimmm neden kizayimm.. biz fena degiliz canim konustuk baya onun da kafasinda benm gibi soru isaretleri oldunu ama hicbirinin de duygularla ilgili olmadini anladim.. tek derdi tartismalarimiz.. ikimiz de kendimizi baya tartip olctuk sanirim ve ayrilamiyoruz iste dedik... madem ayrilamiyoruz beceremiyoruz dedi konusa konuşa zamanla halledecez her seyi takma kafana sen ben seni birakmam dedi... ben de öyle olsun dedim.. madem ayrilamiyoz destek olayım da ailesiyle arasi kotuyken is gucu bunca kafasina takmisken daha kotu olmasn yaninda olacagim ben hep... gelme gitme mevzusunu da ona biraktim tamamen bakalim acmayacam mevzusunu bile.. zamana biraktm cogu seyi..
Ben de sen naptn diye sorcaktm yazini okidm canimcimm.. mehtap guzel gecmis cok sevindm kisa da olsa gorustunuz cok şükür ve surda eylule ne kaldi zatennn)
Kızçelerrr günaydınlarrrrr
300' lere düştüm bugünnn şükürler olsunnn
günaydın arkadaşlar bende nişanlımı askere gönderdim dün gece ankaraya ordan ustaya kastamonuya gececek inş.5 ay yapcak ama öyle ayrılmak çok koydu sabaha kadar ağladım gözler şiş işe geldim inanılmaz zor bişeymiş yüreğime bişey oturdu kalkmıyo nasıl geçecek bu günler bir teselli verin dertli gönlüme dostlar
Margam sağolasın tatlışımm yanii yuvarlanıyoruzz bebeğim yaa zamann ne göstericek bilmiyorum o direkk ileriyi düşünyor benim korkularım var kolay değil kaç aydır ne haldeydik ondan öncesinde de kalp kırıkları fazla var.. ee yaşım küçük olduğundan dolayı benim ailemde izin vermez yani daha vakit var ama ibo vakit istemiyorr hemen bişeyler olsu istiyor bu yüzden de tartışıyoruzz bilmiyorum nolucakk
Hiloşumm yaa askerdeyken de zaferle ibo benziyorlardı geldiler yine davranışlarıyla benziyorlar yanii.. sen anlatıyorsun ya resmen bizi anlatmışın gibi hissediyorum.. Nolucak bizim bu halimiz bilmiyorumm
Ayhh kizlar son gelismelerim soyle.. simdi bayramdan once zafer mesaj atti.. iste ben sana soyke yanlis mi yaptm boyle mi yaptm bilmen ne.. sozun ozu ise suydu bizim barisma şansımz az da olsa varsa lutfen bayrama kus girmeyelim falan.. peki dedim.. ama baska konularda karar vermeyelim cok kirginm dedim.. sonra biz gene baya yazismaya basladik.. iste diyo arada neden mesaj aymiyosun uok nerdesin napiuosn baktm normal mesajlasiuorz ama hic askim cicim yok.. konuşmuyoruz da hala telefonda. İstanbul a donunce konuscakmisz falan.. arada bi sebeklik yapiyo guzel seyler soyluyo falan ama sonra ayni konusmalara devam..ama ben de dune kadar dayandm sonra dedm ki ya boyle gorev gibi sadece nerde oldumu bilmekle bitiyo mu dedim.. o da ya ne biliyim ben senin nerde oldunu naptini bilince rahatliyorum illa konusalim diye aklima gelmiyo dedi :/ olür musn öldurur musn.. neyse ben de dedim ya insan sevgilisinin sesini duymak istemez mi. Ya dedi zaten her firsatta konusuyoz ama sen boyke usteledikce belki de daha kotu oldu falan dedi.. bu kadr kavga beni yoruyo bilmem ne.. ben de peki zafer dedim.. sonra bugn de iste bak ayrilamiyoruz o zaman ben elimden geleni yapcam gulmemiz icn dedim.. o da haklisn aakim ben de yapacam dedi. . Denizdeydim ben iste daha biz ikimz beraber ne denizlere gitcez dedi... hep yanmda olcan falan dedi.. oyle yani son durum ben de biraz akışına birakmaya çalışıyorm. Ben de takintiliym biraz çünkü kafamdaki sey olmayınca hic bi sey beni mutlu edemiyo oysa bu da yanlis...
Yani yine ayni yere çıkıyoruz hayırlisii.. am be zaferimi cok özledim :)
Kızçelerrr günaydınlarrrrr
300' lere düştüm bugünnn şükürler olsunnn
La efo , biz ne tuhaf varlıklarız ya..
Adam ısrarcı davransa sorun oluyor , davranmasa sorun..
Ciddi birşeyler için adım atmak istiyor , yine sorun..
Atmasa, yine sorun..
Sıkma canını , bi orta yolunu bulmaya çalışın..
Hiç yoktan bi söz yapın yahu.. Ne olcak ?
Allah hepimizin yardımcısı olsun günler su gibi akıp geçsin kavuşalım inş.
hİLOŞUMMM HEP MUTLU OL BEBEGIMMM
Margam sağolasın tatlışımm yanii yuvarlanıyoruzz bebeğim yaa zamann ne göstericek bilmiyorum o direkk ileriyi düşünyor benim korkularım var kolay değil kaç aydır ne haldeydik ondan öncesinde de kalp kırıkları fazla var.. ee yaşım küçük olduğundan dolayı benim ailemde izin vermez yani daha vakit var ama ibo vakit istemiyorr hemen bişeyler olsu istiyor bu yüzden de tartışıyoruzz bilmiyorum nolucakk
Hiloşumm yaa askerdeyken de zaferle ibo benziyorlardı geldiler yine davranışlarıyla benziyorlar yanii.. sen anlatıyorsun ya resmen bizi anlatmışın gibi hissediyorum.. Nolucak bizim bu halimiz bilmiyorumm
Demi , o banada oluyor..
Okurken bi başka, söylerken bambaşka..
Görüşürüz Esin..
Düzeleceğiniz garantiSende o da biraz kafa dinleyin kısa sürede toparlanın yine eskisi gibi olursunuz hiloşum..
Sağolasın canım, aynen güzel geçti,eylüle birşey kalmadı..
Günaydın , şafağı yarılayacağın günlerde gelecek..
Allah kavuştursun canım , bak 5 ay yapacak diyorsun, 15 ay yapanlara göre çok daha şanslısın..
5 ay nedir ki gelip geçer..
Atmasa, yine sorun..
Nilayın dediği gibi Zaferin aklı azda olsa başına gelmiş ve seni kaybettende korkuyor kardeşim. Özledim dedin ya, umut hala doruklarda diye düşündüm birden. Onların o şebeklikleri olmasa zaten bu suratları, tartşmalar çekilmez hale gelirdi ya hu. :18:
Bazı şeyler yoluna girmeye başlamış aslında, yine aynı yere çıkmak yerine yolunuz değişiyor kardeşim. Sen yeter ki mutlu ol.
Zafer'inde aklı başına harbi gelmiş gibi. En azından mesajlaşmalar başlamış
Öpüyorum seniii
Günaydıın yavrumm
300'lerin hayırlı olsun. Hedef 350 sonra 200
Sagol deryacimm insallahh
Evet ebrusum yaa benziyolar napcaz bn de bilmiyorum ama alınyazimz gibi geliyo bana artk :))
Oyle margacimm kafa dinliyoz toparlicaz insallahh) sagol..
Senin adina da sevindm canim benim mehtaplarin hep guzel gecer umarmm..
Aynen esintosun arada sebek olmasalar hic cekilmezlerrr.. ama iste kandiriyolar :))
Hayırlısı esincim sanirm anladi biraz evet ustelik bugn 1, 5 senemz oldu tam ve bana zafer hatirlatti.. oyle dalginm ki bu araaa.. ama mutlu oldm :)
Aynen esintosun arada sebek olmasalar hic cekilmezlerrr.. ama iste kandiriyolar :))
Hayırlısı esincim sanirm anladi biraz evet ustelik bugn 1, 5 senemz oldu tam ve bana zafer hatirlatti.. oyle dalginm ki bu araaa.. ama mutlu oldm :)
Amin hiloşum , sizin için de dua ediyorum bol bol..
Herşey istediğiniz gibi olsun..
Esin az önce bana evlenme teklifi ettiaskerini bırak bana gel dedi
Ayy ne güzel kardeşiimm
Nice 1.buçuk buçuk buçuk yıllara aylara günlere o zaman
Evet hala kararlıyım.Gel bana gel gel bana gel gel
Bi sormam lazım askerime
Ben çıkıyorum kuzular görüşürüz..
hİLOŞUMMM HEP MUTLU OL BEBEGIMMM
Demi , o banada oluyor..
Okurken bi başka, söylerken bambaşka..
Görüşürüz Esin..
Düzeleceğiniz garantiSende o da biraz kafa dinleyin kısa sürede toparlanın yine eskisi gibi olursunuz hiloşum..
Sağolasın canım, aynen güzel geçti,eylüle birşey kalmadı..
Günaydın , şafağı yarılayacağın günlerde gelecek..
Allah kavuştursun canım , bak 5 ay yapacak diyorsun, 15 ay yapanlara göre çok daha şanslısın..
5 ay nedir ki gelip geçer..
Atmasa, yine sorun..
Nilayın dediği gibi Zaferin aklı azda olsa başına gelmiş ve seni kaybettende korkuyor kardeşim. Özledim dedin ya, umut hala doruklarda diye düşündüm birden. Onların o şebeklikleri olmasa zaten bu suratları, tartşmalar çekilmez hale gelirdi ya hu. :18:
Bazı şeyler yoluna girmeye başlamış aslında, yine aynı yere çıkmak yerine yolunuz değişiyor kardeşim. Sen yeter ki mutlu ol.
Zafer'inde aklı başına harbi gelmiş gibi. En azından mesajlaşmalar başlamış
Öpüyorum seniii
Günaydıın yavrumm
300'lerin hayırlı olsun. Hedef 350 sonra 200
Amin hiloşum , sizin için de dua ediyorum bol bol..
Herşey istediğiniz gibi olsun..
Esin az önce bana evlenme teklifi ettiaskerini bırak bana gel dedi
Ayy ne güzel kardeşiimm
Nice 1.buçuk buçuk buçuk yıllara aylara günlere o zaman
Evet hala kararlıyım.Gel bana gel gel bana gel gel
Sagoll margacim eksik etmeyelim dualarimizii)
Hahaha e hayirli olsn kiz erken davrandi uyanik napalm :))
Sagol Esintosumn sagolll..:***
Sagol kardesim benmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?