- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
Günaydın
Esin bi online olda son durumu bana bi açıkla ? Ne oldu ne bitti çok merak ediyorum..
Hiloş , hala mı yüzüyorsun. Derin bu genç yaşta suya fazlasıyla doydu hadi gel artık şuraya deniz kızı ..
Hala yuzuyom kizim son iki gunum dur birazdaha yuzuyummm :))
Ay kiz Zafer nasi iyi iki gundur anlatamam eski haline geri dondu bana cok iyi davraniyo dn bi seye uzuldm falan kurban olayim uzulme ya diyo tatilini yap ggüzelce her sey guzel olcak diyo oyyy :)) Allahm nazarlardan koruuu
Tü tü tü maşallah nazar değmesin oy oy
Yüz yüz benim yerimede yüz..
Kızlaaaarrrr
Ben gidiyorum Ordu' beni bekliyor. İçim daha bi buruk sanki, ne kadar yarim (uzağımda) Ankara'da olsada.. Şimdi daha çok mesafeler girecek aramıza.. :26: Amaaa ben bi fındık toplayım hemencecük geleceğim, iki köylü kızı olayım da güzellik görsünler
Kendinize çok çok iyi bak, asker yarenleri ve hüryarenler askerlere kendinizi üzdürmeyin.. Bi süre buralar Esin'siz kalacak
Allaha emanet olun. Ve beni özleyin.
Hepinizin yerine yuzdum bu sene balik oldm valla yaa :))
Amin yaa nazar degmesin aminnn.. bu halimiz bozulmadan sozlenelm istiyorum valla bu sefer yeter ya :))
Kızlaaaarrrr
Ben gidiyorum Ordu' beni bekliyor. İçim daha bi buruk sanki, ne kadar yarim (uzağımda) Ankara'da olsada.. Şimdi daha çok mesafeler girecek aramıza.. :26: Amaaa ben bi fındık toplayım hemencecük geleceğim, iki köylü kızı olayım da güzellik görsünler
Kendinize çok çok iyi bak, asker yarenleri ve hüryarenler askerlere kendinizi üzdürmeyin.. Bi süre buralar Esin'siz kalacak
Seninle ilk muhabbetimde sana deniz kızı sıfatıyla hitap ediyordum
Hakikatende öyleymişsin hı
Hakli olabilirsinnn denize kaçıyorum mesela gene hehehe opuldun margacimm
ahhh canımm kıyamam kız yok oyle bişii ruyaydı kız etkısınde kalma sakına sonra sevdıcegınle aranı kotu etme dururken
Gunaydin tatlimmm..evet haftasonuna az kaldı ama benim için cok iyi olmucak tabi :))
Ay bazi ruyalar cok etkiliyo insani yaa..ama unut gitsn sadece ruyayavrum cok guzell olcak gelinceee)
Günaydın Yavru Canbikler
o pis rüyalar çok kötü oluyor ya ben bi askere sevgilim askere gitmeden önce onu şehit olmuş görmüştüm
1 hafta boyunca sarılıp sarılıp ağlamıştım ruhsar gibi dolaşmıştım möl möl
kötü rüya gördüğünde al yastığını fırlat bi yere
Hala yuzuyom kizim son iki gunum dur birazdaha yuzuyummm :))
Ay kiz Zafer nasi iyi iki gundur anlatamam eski haline geri dondu bana cok iyi davraniyo dn bi seye uzuldm falan kurban olayim uzulme ya diyo tatilini yap ggüzelce her sey guzel olcak diyo oyyy :)) Allahm nazarlardan koruuu
Kızlaaaarrrr
Pazartesi yoğunluğunu yaşayınca höttt kalıyorsun öyle walalhi bayramdan sonra nasıl zor geldi bana bile, hele sen denizi güneşi bırakıp gelcen yandın Hiloşumm
EsracımmmmmAnammm şafağa bakk heleee
Esra için sayıyorummm
444'ü yedi, 44'ü bitirdi Şafak son 4
Yarında gülşenden yatçaz kalkçaz çalcaz sana
Gözün aydın
Yüz yüz , mutluluktan kulaç sayın arttı be
Wallahi ya, sabah aradı telefonla konuştuk dedim rüyamda seni gördümbi sevindi anlatamam Sonra rüyayı anlatınca olurmu hayatım öyle şey ben gelince herşey yoluna giricek yolumuza bakıcaz seneye doğum gününde yanında olucam mutlaka diyip durdu kıyamam ben ona yaaa
Maşallahhh yawrum, inşallah hep böyle gider canım benim
tesekkür ettim fıstıkk evet bugün yatcazz kalkcazzz çalınn banaaa
şaka gibi ya bitiyorr ama geçmiyor günler:44::44:
Sagol hilalcim
Insallah o kara dumanlar dagilir tek gayem o
Sizde duzelmissiniz iyisiniz masallah sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?