Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın

Esin bi online olda son durumu bana bi açıkla ? Ne oldu ne bitti çok merak ediyorum..

Hiloş , hala mı yüzüyorsun. Derin bu genç yaşta suya fazlasıyla doydu hadi gel artık şuraya deniz kızı ..

Son düzenleyen: Moderatör:

Hala yuzuyom kizim son iki gunum dur birazdaha yuzuyummm :))

Ay kiz Zafer nasi iyi iki gundur anlatamam eski haline geri dondu bana cok iyi davraniyo dn bi seye uzuldm falan kurban olayim uzulme ya diyo tatilini yap ggüzelce her sey guzel olcak diyo oyyy :)) Allahm nazarlardan koruuu

Tü tü tü maşallah nazar değmesin oy oy

Yüz yüz benim yerimede yüz..

Kızlaaaarrrr

Ben gidiyorum Ordu' beni bekliyor. İçim daha bi buruk sanki, ne kadar yarim (uzağımda) Ankara'da olsada.. Şimdi daha çok mesafeler girecek aramıza.. :26: Amaaa ben bi fındık toplayım hemencecük geleceğim, iki köylü kızı olayım da güzellik görsünler
Kendinize çok çok iyi bak, asker yarenleri ve hüryarenler askerlere kendinizi üzdürmeyin.. Bi süre buralar Esin'siz kalacak
Allaha emanet olun. Ve beni özleyin.

Fındık faresi fındık getirmeyi unutma hı..
Dikkat et kendine..

Esintosummm ozlicez senii kocaman öpüyorum umarm askerinle de daha iyiye gidersiniz tatlimm kafana takmadan koylu guzeli ol sen degisiklik her zaman iyi geliyor..kendine cok iyi bak canimcimmm

ahhh canımm kıyamam kız yok oyle bişii ruyaydı kız etkısınde kalma sakına sonra sevdıcegınle aranı kotu etme dururken

Gunaydin tatlimmm..evet haftasonuna az kaldı ama benim için cok iyi olmucak tabi :))

Ay bazi ruyalar cok etkiliyo insani yaa..ama unut gitsn sadece ruyayavrum cok guzell olcak gelinceee )

Günaydın Yavru Canbikler

Wallahi ya, sabah aradı telefonla konuştuk dedim rüyamda seni gördüm bi sevindi anlatamam Sonra rüyayı anlatınca olurmu hayatım öyle şey ben gelince herşey yoluna giricek yolumuza bakıcaz seneye doğum gününde yanında olucam mutlaka diyip durdu kıyamam ben ona yaaa

Maşallahhh yawrum, inşallah hep böyle gider canım benim

Yawrum benim hayırlı yolculuklar kazasız belasız gel hemencik, Allaha emanet ol, bekliyoruz fındıkları

tesekkür ettim fıstıkk evet bugün yatcazz kalkcazzz çalınn banaaa

şaka gibi ya bitiyorr ama geçmiyor günler:44::44:

Yüz yüz , mutluluktan kulaç sayın arttı be

Heheh oyle mi oldu nee heheh :))

Maşallahhh yawrum, inşallah hep böyle gider canım benim

Askerin dogru demis istee aferin onaaa.. :))

Sagol nilosumm insallah Allah nazarlardan saklasn hepimizii )

tesekkür ettim fıstıkk evet bugün yatcazz kalkcazzz çalınn banaaa

şaka gibi ya bitiyorr ama geçmiyor günler:44::44:

Ay ben calamiyorm hep telden girdigm icnn ama gozunayfin yavrum bitti de gitti masallah gelince her sey guzel olacakk.. insan oyle bi rahatliyo kii icine oturan o kara dumanlar dagiliyooo

Sagol hilalcim
Insallah o kara dumanlar dagilir tek gayem o
Sizde duzelmissiniz iyisiniz masallah sevindim

Sagol hilalcim
Insallah o kara dumanlar dagilir tek gayem o
Sizde duzelmissiniz iyisiniz masallah sevindim

Bizim bu seferki tamamen zaferin tuhaf tavirlariydi tatlim o yuzden kendi elindeydi her sey..su an sayesinde gayet iyiyiz ben de tabi o hircinligi atmaya calisiyorum ustumden ama boyle iyi devam ederse ben de yumusacik oluyorum zaten :))

Ilk geldiginde hemen duzelme bekleme sen de o yuzden esracim bizim bi ayi gecti akillanmasi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…