Nereye gidiyon kız benden habersizzz
İyi olmana çok sevindim Nilücüm
ben senden önce gidiyorum canım izmir'e4 gün kalcam inşallah
Götürrr beniii gittiğin yereeeeee Nilüüüüü
ben de seni gördüğüme sevindim yavru kuşinşallah canım yaa, tam 115 gün sonra kavuşmuş olcaz çok özledim öyle böyle değil, çok heyecanlıyım bu arada zaferin de hasta olmuş tanışma arefesinde geçmiş olsun, çarçabuk iyileşir umarım
niloş seni de mehtap heyecanları sarmış anlaşılan, bi aksilik olmaz inşallah
derya'cım lazer epilasyona başlamışsın sanırım, hayırlı olsun, bitince miss miss ne güzel
Ayy yerim kızzz tabi heyecanlı olursunn anam br de 4 gün kalcakmışsın okudum süperrr :13:
Zaferim hasta oldu ya evet ama bugün daha iyiymiş bakalımm..
Annesi aradı bugün beni, bak kızım son kararınz de mi dedi, Zafer ailesiyle konuşsa da kadın bir de benden duymak istemiş, ay çok tatlıydı yaa..kızım diyo bunu çekecem adam ettim edecm diyo musun diyoettim ediyorum başka çıkar yol bulamadık dedm ben de
gel canım gel, kaçırayım senisen de benden birkaç güncük sonra kavuşcan inşallah canım, sabır :26:
Kızlaarr kimse yok geceleri artıkk ne kadar ayıppp
İyi gecelerrr...
Ayy yerim kızzz tabi heyecanlı olursunn anam br de 4 gün kalcakmışsın okudum süperrr :13:
Zaferim hasta oldu ya evet ama bugün daha iyiymiş bakalımm..
Annesi aradı bugün beni, bak kızım son kararınz de mi dedi, Zafer ailesiyle konuşsa da kadın bir de benden duymak istemiş, ay çok tatlıydı yaa..kızım diyo bunu çekecem adam ettim edecm diyo musun diyoettim ediyorum başka çıkar yol bulamadık dedm ben de
İnşallah yawrum haftaya konuşçam babamla bakalım artık ne sonuç çıkıcak, dicek zaten bak siz tatile gidiyosunuz evde yoksunuz adam gibi haber veriyorum hasta etmeyin beni izin ver gideyim yoksa her türlü giderimŞaka bi yana habersiz gitmem onlarında rızası olsun yol hali allah korusun sonuçta
ayyy yawrumm inşallah hep böyle anlayışlı güzel geçinirsiniz kayınvalidenle canım benim, orda onlar olucak senin ailen inşallah sana gerçekten kızları gibi davranırlar kuzum, Allahım utandırmasın seni
İnşallah yawrum haftaya konuşçam babamla bakalım artık ne sonuç çıkıcak, dicek zaten bak siz tatile gidiyosunuz evde yoksunuz adam gibi haber veriyorum hasta etmeyin beni izin ver gideyim yoksa her türlü giderimŞaka bi yana habersiz gitmem onlarında rızası olsun yol hali allah korusun sonuçta
Geceleri seni uyku tutmuyor demekki yawrumama gerçekten düzenli bi saatimiz yok hee
hem de nasıl bi heyecanbi gece arkadaşımda bi gece mehmet'lerde iki gece de foça'da kalcaz canım zafer daha da iyi olur inşallah, hasta hasta zor olur yol falan rahat edemez. siz de hep böyle bal kaymak olursunuz kv ile inşallah canım sana sahip çıkmalarına seviniyorum ya bu deveyi gütcez ya bu diyardan gitcez deseydin hiloşşş
tabii canım çek restiaile bilmeyince gitse bile bi huzursuz oluyor insan, en temizi söylemek sonra da rahat etmek ben ablamla manisa'ya düğüne gidiyorum, oraya kadar gitmişken izmir'e de uğrucam izmir'e gitmişken manisa'ya da uğrucam desem daha doğru olur aslında
hem de nasıl bi heyecanbi gece arkadaşımda bi gece mehmet'lerde iki gece de foça'da kalcaz canım zafer daha da iyi olur inşallah, hasta hasta zor olur yol falan rahat edemez. siz de hep böyle bal kaymak olursunuz kv ile inşallah canım sana sahip çıkmalarına seviniyorum ya bu deveyi gütcez ya bu diyardan gitcez deseydin hiloşşş
tabii canım çek restiaile bilmeyince gitse bile bi huzursuz oluyor insan, en temizi söylemek sonra da rahat etmek ben ablamla manisa'ya düğüne gidiyorum, oraya kadar gitmişken izmir'e de uğrucam izmir'e gitmişken manisa'ya da uğrucam desem daha doğru olur aslında
Aynen oyle cicim onlar orda aile olcak bana insallah Allahim bozmasin.. oyle diyor simdiden sn de benm kizim olcan diyor.. mutlu oluyorum ben dee..
Insallah sen de hayirlisiula gidersin Nilos yaaa..
Ay super süper 4 gun gayet ideall..araniz iyi insallah Nilucum ?? Sabirlarinin kaesiligini alacan insallahhh canim benimm..
Oyle hasta hasta zor olur ya ama dun de iyilesirm ya gelirz annem aramamis mi daha dedi..bunu bana mi soruyon annenle konissana dedm :)) deli yaa.. bakalm bugn ararlarsa gelirler insallahhayir belirsizlik olunca hep tam bi heyecan yasayamadm henuz..
Insallah cicim guzel dileklerin icn cok sagolll.. he dedm ya bu öküz beni okuz yapar ya ben onu kuzu heheh
Selam kızlar,
Misafirimz var pek giremiyorum durumlar standart görüşürüz...
heyyy kadınlar kulubu hayırdır o nerede akşamları tavan sohbetlerınız gelıyorum gıdıyorum hep aynı sayfa kızlarrrr
nerede bızım hatunlarrrrrrrrrr
ohhh en güzeli yawrum yalan değil sonuçta azcık farklı bilcekler okadarcık
Sağol yawrum inşallah
Gelirler gelirler merak etmeee sen başla hazırlıklara
Selam canımmm, bizdede öyle ya ev kabul gününe döndü
Ayyyyyyyy geliyolar galibaaa aramış annemi Zaferin annesiii yemekten sonraya demiş ama annem yemege çağırmışşşş..hem de cumartesiiiiAllahımmm ben daha elbise almadım, bugn arkadaşlarımla buluşcaktım alrm hemen
Süperrrr bi haber bu yawrumm çok sevindimmm. Hemen al elbiseni falan vakit kalmadı acele et bakırköyün altını üstüne getir.Bu arada bakırköy satende baya indirim varmış geçenlerde arkadaşım çok şık bir elbise almış, aklında bulunsun yawrum
Kızlarrr benim de artık evlilik öncesi törenlerde başlığım varr, fikirlerinize her daim açığımm.. bu sefer ve bundan sonraki dönemde yardıma ihtiyacım varr
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...44304-tanismayla-basliyoruz.html#post31609815
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?