Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yavrular ben çıkıyorum akşamda misafirlerimiz var evde gelemem çok büyük ihtimal hepinizi öptüm çokk, cici bakın kendinize

Ayy yerim kızzz tabi heyecanlı olursunn anam br de 4 gün kalcakmışsın okudum süperrr :13:
Zaferim hasta oldu ya evet ama bugün daha iyiymiş bakalımm..
Annesi aradı bugün beni, bak kızım son kararınz de mi dedi, Zafer ailesiyle konuşsa da kadın bir de benden duymak istemiş, ay çok tatlıydı yaa..kızım diyo bunu çekecem adam ettim edecm diyo musun diyo ettim ediyorum başka çıkar yol bulamadık dedm ben de

Kızlaarr kimse yok geceleri artıkk ne kadar ayıppp

İyi gecelerrr...

Son düzenleme:

ayyy yawrumm inşallah hep böyle anlayışlı güzel geçinirsiniz kayınvalidenle canım benim, orda onlar olucak senin ailen inşallah sana gerçekten kızları gibi davranırlar kuzum, Allahım utandırmasın seni
gel canım gel, kaçırayım seni sen de benden birkaç güncük sonra kavuşcan inşallah canım, sabır :26:

İnşallah yawrum haftaya konuşçam babamla bakalım artık ne sonuç çıkıcak, dicek zaten bak siz tatile gidiyosunuz evde yoksunuz adam gibi haber veriyorum hasta etmeyin beni izin ver gideyim yoksa her türlü giderim Şaka bi yana habersiz gitmem onlarında rızası olsun yol hali allah korusun sonuçta

Kızlaarr kimse yok geceleri artıkk ne kadar ayıppp

İyi gecelerrr...

Geceleri seni uyku tutmuyor demekki yawrum ama gerçekten düzenli bi saatimiz yok hee

heyyy kadınlar kulubu hayırdır o nerede akşamları tavan sohbetlerınız gelıyorum gıdıyorum hep aynı sayfa kızlarrrr

nerede bızım hatunlarrrrrrrrrr

hem de nasıl bi heyecan bi gece arkadaşımda bi gece mehmet'lerde iki gece de foça'da kalcaz canım zafer daha da iyi olur inşallah, hasta hasta zor olur yol falan rahat edemez. siz de hep böyle bal kaymak olursunuz kv ile inşallah canım sana sahip çıkmalarına seviniyorum ya bu deveyi gütcez ya bu diyardan gitcez deseydin hiloşşş

tabii canım çek resti aile bilmeyince gitse bile bi huzursuz oluyor insan, en temizi söylemek sonra da rahat etmek ben ablamla manisa'ya düğüne gidiyorum, oraya kadar gitmişken izmir'e de uğrucam izmir'e gitmişken manisa'ya da uğrucam desem daha doğru olur aslında

Merhaba kızlarrr öncelikle hepinizden özür diliyorum cunku askerım geldı ve ben buraya gırmez oldum sebebını solıyım hemen bılemıyorum gercı benımle aynı duyguları yaşayan varmı veya bu gecıcı bı durummu ama askerlığın bıttıgıne bende nısanlımda ınanamıyoruz sımdılık sankı her an tekrardan gıdıcekmıs gıbı hıssedıyoruz .. Dolayısıyla da ben bu sıteye gırınce o kara gunler gelıyo aklıma bılenlerınız bılır nısanlım van da yaptı askerlıgını siz dagıtım yerı yazınca dırek aklım o dağıtım yerını ogrendıgımız gece gelıyo özledım dıyosunuz benım aklıma özlemekten aklımı kaybedecek gibi oldugum gunler gelıyo bu durumda ıkı gunde bır sıteye gırsem bile çok derınlemesıne okumak gelmıyo ıcımden İnşallah bu durum gecıcek ve bız de normal hayatımıza donucez hepinizi opuyorum

Aynen oyle cicim onlar orda aile olcak bana insallah Allahim bozmasin.. oyle diyor simdiden sn de benm kizim olcan diyor.. mutlu oluyorum ben dee..

Insallah sen de hayirlisiula gidersin Nilos yaaa..

Ay super süper 4 gun gayet ideall..araniz iyi insallah Nilucum ?? Sabirlarinin kaesiligini alacan insallahhh canim benimm..

Oyle hasta hasta zor olur ya ama dun de iyilesirm ya gelirz annem aramamis mi daha dedi..bunu bana mi soruyon annenle konissana dedm :)) deli yaa.. bakalm bugn ararlarsa gelirler insallah hayir belirsizlik olunca hep tam bi heyecan yasayamadm henuz..

Insallah cicim guzel dileklerin icn cok sagolll.. he dedm ya bu öküz beni okuz yapar ya ben onu kuzu heheh

ohhh en güzeli yawrum yalan değil sonuçta azcık farklı bilcekler okadarcık

Sağol yawrum inşallah

Gelirler gelirler merak etmeee sen başla hazırlıklara

Selam kızlar,

Misafirimz var pek giremiyorum durumlar standart görüşürüz...

Selam canımmm, bizdede öyle ya ev kabul gününe döndü

heyyy kadınlar kulubu hayırdır o nerede akşamları tavan sohbetlerınız gelıyorum gıdıyorum hep aynı sayfa kızlarrrr

nerede bızım hatunlarrrrrrrrrr

Hatunlar yatıştaaa herkez yorgun işten geliyo kimsenin hali kalmıyo pcye oturmaya, ben kendi adıma konuşiyim bütün gün işte pc başında akşamları şaşı oluyorum artık

Deryacımm merak etme kışa doğru kimse evden çıkıp gezemicek herkez burda olcakk

Ayyyyyyyy geliyolar galibaaa aramış annemi Zaferin annesiii yemekten sonraya demiş ama annem yemege çağırmışşşş..hem de cumartesiiii Allahımmm ben daha elbise almadım, bugn arkadaşlarımla buluşcaktım alrm hemen

Süperrrr bi haber bu yawrumm çok sevindimmm. Hemen al elbiseni falan vakit kalmadı acele et bakırköyün altını üstüne getir.Bu arada bakırköy satende baya indirim varmış geçenlerde arkadaşım çok şık bir elbise almış, aklında bulunsun yawrum

Ayy evet hiç zaman yokkk..elbise alırım ya onda pek zorlancamı sanmıyorum daaa kuaföre gitmiycem o gün sanırm ya düşündm de babamlar zaten çok gergin ters karşılarlar falan alttarafı tanışma gibi bi şey derlerse çok moralim bozulur diye kafaya taktım da.. en iyisi evde kendim halledeyim diyorum bu sfer.. saçlarımı topalayabilirim de yani de bakalım elbisem güzel olsn da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…