İzninin tadını çıkart yawruz gez toz İboyla ohhh miss
Yawrum sen alış bu tempolara şimdi iş temposu sonra tanışma söz temposu derken hopppp bi bakmışsın düğün zamanı gelmiş inşallah
Hoşgeldin canımm. şafaklar atıyo ya bir bir herkez kavuşuyo sevdiğine sıra bizlerede gelecek inşallah
Sen nasılsın nasıl geçti balıkesir
Günaydın canlarrr
Sevinmek için henüz çok erken biliyorum hiç bişey net değil ama sizinlede paylaşmak istedim, Eylülün ilk haftası bizimkiler izne çıkıyo tatile gidicek annem babam, ikizimde ayrı takılcakmış onlardan. bende eğer izin koparabilirsem bir akşamlığına izmire gitmek istiyorum askerimin yanına, en yakın arkadaşlarımızda gelcek tek gitmicem yani belki babam izin verir o yüzdenDaha adamın hiç bişeyden haberi yok ama olsun ya ben yinede heycanlandım Askerimede söyledim oda sevindi belki evci çıkarım rahatla görüşürüz dedi. evci çıkamasada kalmadan günü birlik gelip gidersiniz dedi . Allahımmm inşalllah babam izin verirde bir aksilik çıkmaz çok istiyorum gitmeyi
Hehehe di mi alisayim artk ben bence de :)) ya o degil de Zaferim biraz hasta babasi da demis bu halde nasıl gidecen falan o da iyilesirim diyo ama ben de dedim haftaya da olabilir hayirlisi olsn dedim bakalim kesin tarih netlesse ona göre kiyafet bakacam da :))
Ayy cok sevindim canimm ama kafana koyduysan gidersin benceee insallah sorun cikaran da olmaz tatlisim ne iyi gelir size var yaaa)
Allah kavuştursun canım şimdiden, çabucak geçer inşallahKizlar merhaba benim esim de mamk mebs de 14unde teslim oldu.hepimze hayrli teskeeeleer.. ben safak saycam ama kactan dusecem bilmiyorum.bu arada kisa donem
ahhh canımm kıyamam kız yok oyle bişii ruyaydı kız etkısınde kalma sakına sonra sevdıcegınle aranı kotu etme dururken
Kızlarr bitti askerlik ama inanamıyorum, anca yarın askıma sımsıkı sarılınca inanabileceğim..
Geçmiş olsun yawrum önemli bişey yok dimi?? geç olsunda güç olmasın, azcık toparlasın kendini hasta hasta olmaz öle damat dediğin tipçik gibi olurSen bak canım kıyafetini zaten anca karar vericeksin eminim, onumu alsam bunumu giysem
Çok istiyorum güzelim ama bakalım babam ne dicek. bide kalma olayı falan varya gerçi 1 gece. benim üniversiteden ev arkadaşım var izmirde evlenmişti gidememiştim orda kalcaz arkadaşımla dicem tabi bizim plan başka olcak ama sölermiyim hiç evdekiler yoksa heçç izin vermezArkadaşımda annesinden izin alırsa babamı kandırmak kolay olur ya en kötü ihtimal günü birlik gidip geliriz napıyım maksat sevdiğimi görüp vakit geçirmek, ama 1gecede fazladan olursa tadından yenmez
Yok canm yaa gribal ve bogazlari kotu.. atesi dusmedi iki gundur bi turlu..bakalm iyilessin de onemli degil ha bu hafta ha haftaya..
Haklisn ben bu yandan duramam bakarm zaten büyük ihtimal :))
Insallah canim tabi ki de gerçekler her zaman soylenmez aileye yoksa hayatta izin vermzler :)) kalamasan bile super gelir de kalirsan bonusu olir :)))
Nasıl bir kıyafet bakıcaksın yawrum sonuçta bu tanışma olucak, sözde falan daha şık bişeyler bakarsın heralde.
İnşallah yawrummm :)) gelişmeleri bildircem size ama anca haftaya falan netleşir bizim olay. önce arkadaşım annesinden izin alıcakta, sonra ben konuşçam babamla. benim annem yok olmaz falan demedi. destekler büyük ihtimalle :))
Hadi bakalım tatlış haberlerini bekliyoruzzPeki arkadaşın izin alamasa bile izin almış gibi yapamaz mı seni idare etmek için ailene karşıı?? :26:
Ya ben klasik bir elbise bakacam bulabilirsem sadece renk katabilirim ama dizaltı falan klask düz dar elbise istiyorum.. tabi canım söz-nişan bir arada olcak büyük ihtimal o zamn abiye tarzı bakarım zaten diye düşünmekteym
Deryaaaaaaaaaa nerdesin kuzum yaa özledim gelde muhabbet edelim
Hadi bakalım tatlış haberlerini bekliyoruzzPeki arkadaşın izin alamasa bile izin almış gibi yapamaz mı seni idare etmek için ailene karşıı?? :26:
Ya ben klasik bir elbise bakacam bulabilirsem sadece renk katabilirim ama dizaltı falan klask düz dar elbise istiyorum.. tabi canım söz-nişan bir arada olcak büyük ihtimal o zamn abiye tarzı bakarım zaten diye düşünmekteym
oyyy tatlı heyacanlar ıcınede gırmiş hiloşşş ohhh maşallah enışte ınşallah ıgleşır kız dua edekte :-d ayyy o dayanamaz gelır bu hafta hazırlıklı ol hiloşşş
buralardayım kızzz hastayım canım hastaneye gıt gel falan bakıyom ama yazamıyom işte bıle fırsat buldukça uyuyorum düşün yanımemleketıne gıdecemde canım bır an önce toparlanıyım koca 1 poşet ilaçlarım var vayya doktorlar hiç bana acımadı kiii :-( :-(
memleketıne selam goturuyımmı niloşşş
geçmiş olsun canım hayırdır noldu ya?? Selam söle tabiki memleketime yaaa, istasyonda bi limonata için kocanla birlikte benim hesaba yazdır
oyyy tatlı heyacanlar ıcınede gırmiş hiloşşş ohhh maşallah enışte ınşallah ıgleşır kız dua edekte :-d ayyy o dayanamaz gelır bu hafta hazırlıklı ol hiloşşş
buralardayım kızzz hastayım canım hastaneye gıt gel falan bakıyom ama yazamıyom işte bıle fırsat buldukça uyuyorum düşün yanımemleketıne gıdecemde canım bır an önce toparlanıyım koca 1 poşet ilaçlarım var vayya doktorlar hiç bana acımadı kiii :-( :-(
memleketıne selam goturuyımmı niloşşş
izin alamazsa ben tek giderim heralde ya bilmiyom :)) bi şansımı zorlicam yawrum :))
fıstık gibi olursun yawrum sade hoş bir elbise, sade makyaj offf offf Zafer in gözleri açılır wallahi
geçmiş olsun canım hayırdır noldu ya?? Selam söle tabiki memleketime yaaa, istasyonda bi limonata için kocanla birlikte benim hesaba yazdır
[ı]
ayy o iyileşsin yeter banaaAma bence de o pek dayanamaz gibi ya bakalım, yarn falan netleşir sanırım, iğnecikler vurunup duryorr :26:
Sana da geçmiş olsun deryacımm..çok sağoll
çok sağol hiloşummm kız sana son haberlerı vermedım gıttım senın hastaneye öldüm öldüm dirildim :-d sen benı bır gorsen hiloşşş gulmekten ölursun :-D elektrık carpmış gıbıymış epılasyon dedıklerı şey bea :-d offf sonra Eve gelene kadar guldum kendıme ama kadınlar cok ıyı valla doktorları falan
Hahaha hadi yaa..ama kolay bir işlem değil sonuçta acı verecek illa kii
Ama memnun kalmana sevindimmm
bacaklarımın tıtremesıne bı ara gozlerım bıle ınanamadı hiloşşş o kadar düşünbı ara dıyodum ayyy ben bu kadar kotu oldugunu tahmın etmemıştım tahmın etsem gelırmıydım zaten yaaa falan düşün kız cok bı alemdım varya teyzemın kızınada dıyom gormen lazımdı falan eve gıttım ennem yaptırdıgıma ınanmadı ben dayanamaz yaptırmadan gelırsın dıyordum hiç tahmın etmıyordum dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?