Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hiloşta gidiooo eldennnnnnnnnnnnnnn vermicez işte vermicez

duygu'cum zamanla buna da alışırsınız, artık bitti gitti canım askerlik diye bir şey yok, hep yanında olcek sevdiceğin korkma

aramız iyi canım çok şükür, ufak tefek pürüzler çıkıyor; ama uzamıyor öyle hiçbir şey tabii canım belirsizlik insanı çok yoruyor; ama neyse kiii netleşmiş her şey çok güzel bi tanışma olur inşallah

Selam kızlar,

Misafirimz var pek giremiyorum durumlar standart görüşürüz...

begüş'üm özledim ne misafiri kız ek gel hepsini askerin geldi mi neler oldu ben hiçbir şey bilmiyorum

ohhh en güzeli yawrum yalan değil sonuçta azcık farklı bilcekler okadarcık

Sağol yawrum inşallah

hehe evet, o kadarcık olcek artık

bu günleri görmek de varmış nasipte, ne güzel heyecanlar bunlar yaa

Şehirdışından akrabalar cnmm fırsat olunca okudum öyle...geldi geldi fena değildi her şey geri gitti 1 hafta olcak işte

Son düzenleme:
merhaba kızlarsizinkilerde uzun dönemler sanırım bizim askerlik geçmek bilmiyor son 71 günümüz kaldı ama azaldıkça günler geçmiyormuş hakikaten :26:

merhaba kızlarsizinkilerde uzun dönemler sanırım bizim askerlik geçmek bilmiyor son 71 günümüz kaldı ama azaldıkça günler geçmiyormuş hakikaten :26:

Darısı başımıza..
Allah kavuştursun :)

benim kısa dönem ama yeni gitti daha 8 gün oldu (

Allah kavuştursun..

İlk zamanlar baya bi kötü oluyor insan , ama geçiyor zamanla..
Zaten tesellin şu olsun , şükür ki kısa dönem yapıyorsunuz..

Sayılı gün çabuk geçer..

benimki kısa dönem ama daha yeni gitti onu napıcaz :s

Yapcak bir şey yok..
Benim ki uzun dönem yapıyor,zaman zaman benimde isyanlarım oluyo. Ama olmuş birşeyi değiştirmeye yetmiyo bu isyanım..

Olabildiğince güçlü olmaya çalış..
Sesinle enerji ver ona..

Öyle böyle geçer be kuzum..

Sen 1 seneden az ayrı kalacaksın sevdiğinden..
Ya ben ne yapayım tam 15 ay..

seninki gideli ne kadar oldu nerede yapıyor askerliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…