Ayyyyyyyy geliyolar galibaaa aramış annemi Zaferin annesiii yemekten sonraya demiş ama annem yemege çağırmışşşş..hem de cumartesiiiiAllahımmm ben daha elbise almadım, bugn arkadaşlarımla buluşcaktım alrm hemen
Merhaba kızlarrr öncelikle hepinizden özür diliyorum cunku askerım geldı ve ben buraya gırmez oldum sebebını solıyım hemen bılemıyorum gercı benımle aynı duyguları yaşayan varmı veya bu gecıcı bı durummu ama askerlığın bıttıgıne bende nısanlımda ınanamıyoruz sımdılık sankı her an tekrardan gıdıcekmıs gıbı hıssedıyoruz .. Dolayısıyla da ben bu sıteye gırınce o kara gunler gelıyo aklıma bılenlerınız bılır nısanlım van da yaptı askerlıgını siz dagıtım yerı yazınca dırek aklım o dağıtım yerını ogrendıgımız gece gelıyo özledım dıyosunuz benım aklıma özlemekten aklımı kaybedecek gibi oldugum gunler gelıyo bu durumda ıkı gunde bır sıteye gırsem bile çok derınlemesıne okumak gelmıyo ıcımden İnşallah bu durum gecıcek ve bız de normal hayatımıza donucez hepinizi opuyorum
Ay super süper 4 gun gayet ideall..araniz iyi insallah Nilucum ?? Sabirlarinin kaesiligini alacan insallahhh canim benimm..
Oyle hasta hasta zor olur ya ama dun de iyilesirm ya gelirz annem aramamis mi daha dedi..bunu bana mi soruyon annenle konissana dedm :)) deli yaa.. bakalm bugn ararlarsa gelirler insallahhayir belirsizlik olunca hep tam bi heyecan yasayamadm henuz..
Insallah cicim guzel dileklerin icn cok sagolll.. he dedm ya bu öküz beni okuz yapar ya ben onu kuzu heheh
Selam kızlar,
Misafirimz var pek giremiyorum durumlar standart görüşürüz...
ohhh en güzeli yawrum yalan değil sonuçta azcık farklı bilcekler okadarcık
Sağol yawrum inşallah
Ayyyyyyyy geliyolar galibaaa aramış annemi Zaferin annesiii yemekten sonraya demiş ama annem yemege çağırmışşşş..hem de cumartesiiiiAllahımmm ben daha elbise almadım, bugn arkadaşlarımla buluşcaktım alrm hemen
duygu'cum zamanla buna da alışırsınız, artık bitti gitti canım askerlik diye bir şey yok, hep yanında olcek sevdiceğin korkma
aramız iyi canım çok şükür, ufak tefek pürüzler çıkıyor; ama uzamıyor öyle hiçbir şeytabii canım belirsizlik insanı çok yoruyor; ama neyse kiii netleşmiş her şey çok güzel bi tanışma olur inşallah
begüş'üm özledimne misafiri kız ek gel hepsini askerim geldi izne gitti bile 1 hafta olcak işte fena değildi işte ...
hehe evet, o kadarcık olcek artık
bu günleri görmek de varmış nasipte, ne güzel heyecanlar bunlar yaa
merhaba kızlarsizinkilerde uzun dönemler sanırım bizim askerlik geçmek bilmiyor son 71 günümüz kaldı ama azaldıkça günler geçmiyormuş hakikaten :26:
Şehirdışından akrabalar cnmm fırsat olunca okudum öyle...geldi geldi fena değildi her şey geri gitti 1 hafta olcak işte
merhaba kızlarsizinkilerde uzun dönemler sanırım bizim askerlik geçmek bilmiyor son 71 günümüz kaldı ama azaldıkça günler geçmiyormuş hakikaten :26:
benim kısa dönem ama yeni gitti daha 8 gün oldu(
şafak 147... zor be kardeş
ayrıntıları istiyorum en kısa sürede bebişim
Plakalara az kalmış haydi gözün aydın şimdiden..
benimki kısa dönem ama daha yeni gitti onu napıcaz :s
Selam kızlar,
Misafirimz var pek giremiyorum durumlar standart görüşürüz...
Kızlarrr benim de artık evlilik öncesi törenlerde başlığım varr, fikirlerinize her daim açığımm.. bu sefer ve bundan sonraki dönemde yardıma ihtiyacım varr
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...44304-tanismayla-basliyoruz.html#post31609815
Yapcak bir şey yok..
Benim ki uzun dönem yapıyor,zaman zaman benimde isyanlarım oluyo. Ama olmuş birşeyi değiştirmeye yetmiyo bu isyanım..
Olabildiğince güçlü olmaya çalış..
Sesinle enerji ver ona..
Öyle böyle geçer be kuzum..
Sen 1 seneden az ayrı kalacaksın sevdiğinden..
Ya ben ne yapayım tam 15 ay..
seninki gideli ne kadar oldu nerede yapıyor askerliğini
7 ay oldu Tekirdağ
Senin ?
8 gün oldu daha ve arayamıyor 3 gündür ankara mebste :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?