Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi ya sen baya kötü olmadim hic yaa..sen baya kotu olmussun :))
Baya eglenceli ve acili gecmis anlaailan ama neyseki dayanmissin :)

uvvv kotu ne kelıme canım ama evet dayandım sen benı onceden guzel motıve etmiştın cunku acılı bıraz ama sonunda guzellık var değer falan hep senın lafların geldı orada aklıma

evettt serapcımm

niloşşşşşş nereye kaçtın kızzz sozde muhabbet edecektın

Çok iyi yapmışsınn çünkü ben tatilde bir rahattım ki anammm sen evlisin tabi başka rahatlıklar da olacak cıssss +18

NİLÜÜÜÜÜÜ nerelerdesin yahuu :26:

ayy kulaklarım çınladııı geldim kuzum geldim, günlerdir alışveriş hazırlık derken uğrayamaz oldum buralara, özledim sizleri Allah izin verirse cumartesi izmir yolcusuyum sizin tanışma-söz-nişan tekrar gündeme oturmuş çok sevindim canım, bu kez kazasız belasız kavgasız gürültüsüz mutlu sona kavuşursunuz inşallah

Sana ne giysen yakışır yawrum, en güzeli zaten doğal makyaj az ve öz olsun yeter

Dikkat et kuzumm soğuk soğuk içme kızımm limonata falan yasak sana

Yaptım hemşom ama daha babamın haberi yok ben kendi kendime gelin güvey oluyorum işte Bakalım inşallah izin kopartırımda bir hafta sonum güzel geçer bari

Yaptım hemşom ama daha babamın haberi yok ben kendi kendime gelin güvey oluyorum işte Bakalım inşallah izin kopartırımda bir hafta sonum güzel geçer bari

inşallah kopartırsın canım dua edıyom sana merak etme izin koparırsın inşallah kız karamsara baglama hemen

Nilüüüü ne sevindm kız seni görüncee..nerelerdesinnn.. ayy ne güzell sonunda kavuşuyosunuzzz olleyyy..
İnşallah Nilücüm çok sağoll

Sana ne giysen yakışır yawrum, en güzeli zaten doğal makyaj az ve öz olsun yeter

Ayy teşekkür ederimm ama yakışmayan şeyler oluyor tabiii hhehe umarım yakışanı bulurm

İnşallah kızz :) Bol şanslar sana :)

Sağol yawrummmm inşallah

kızz dua edıyom sana gdersın inşallah izini koparırsın hemen karamsar olma kızzz

Et wallahi canım duaya ihtiyacım var, annem destekliyor ama iş babada bitiyor. bide yalnız gitmicem en yakın arkadaşım gelicek, bide ayarlayabilirse benimkinin en yakın arkadaşı 3 kişi gidicez tabi babamın bu 3. kişiyi bilmicek

kızz toplama cumbur cemaat mılletı tek kalın azcık gezı tozun

Nilüüüü ne sevindm kız seni görüncee..nerelerdesinnn.. ayy ne güzell sonunda kavuşuyosunuzzz olleyyy..
İnşallah Nilücüm çok sağoll

ben de seni gördüğüme sevindim yavru kuş inşallah canım yaa, tam 115 gün sonra kavuşmuş olcaz çok özledim öyle böyle değil, çok heyecanlıyım bu arada zaferin de hasta olmuş tanışma arefesinde geçmiş olsun, çarçabuk iyileşir umarım

niloş seni de mehtap heyecanları sarmış anlaşılan, bi aksilik olmaz inşallah

derya'cım lazer epilasyona başlamışsın sanırım, hayırlı olsun, bitince miss miss ne güzel

Son düzenleme:
kızz toplama cumbur cemaat mılletı tek kalın azcık gezı tozun

Yawrum tek gidersem şimdi izin vermeyebilirler bu alıştırma :)))

Evet Nilücümmm ama kesin bişey yok bakalım hayırlısı artık:))
Nasılsın yawrum

Yawrum tek gidersem şimdi izin vermeyebilirler bu alıştırma :)))

Evet Nilücümmm ama kesin bişey yok bakalım hayırlısı artık:))
Nasılsın yawrum

kesinleşir inşallah canım ben çok iyiyim, valiz hazırlığına başladım daha 4 gün var ama sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…