Hadi ya sen baya kötü olmadim hic yaa..sen baya kotu olmussun :))
Baya eglenceli ve acili gecmis anlaailan ama neyseki dayanmissin :)
nasılsınızz kızlaar :) Neler yapıyosunuuuuzz :)
Niloşş bakıyorum planlar yapılmış hemşooom :) bende kendimce planlar kuruyorum inşallah bir gün gerçekleştireceğim :) :)
Deryaa memleketime mi geliyosun kıızzz :)
uvvv kotu ne kelıme canım ama evet dayandım sen benı onceden guzel motıve etmiştın cunku acılı bıraz ama sonunda guzellık var değer falan hep senın lafların geldı orada aklıma
evettt serapcımm
niloşşşşşş nereye kaçtın kızzz sozde muhabbet edecektın
Çok iyi yapmışsınn çünkü ben tatilde bir rahattım ki anammmsen evlisin tabi başka rahatlıklar da olacak cıssss +18
cısssevet canım ben bekarken gıdecektım de bı fırsat olmadı ama olsun hala gec kalınmış bı durum değill
Aynen Deryacım askerde nasılsa kocacın daa iyi ettin bir başlangıç yapmakla
NİLÜÜÜÜÜÜ nerelerdesin yahuu :26:
Ayy o iyileşsin yeter banaaama bence de o pek dayanamaz gibi ya bakalım, yarn falan netleşir sanırım, iğnecikler vurunup duryorr :26:
Sana da geçmiş olsun Deryacımm..çok sağoll
Bence de git her türlü git imkan varsaa...sevenler kavuşsunn yeter
İnşallah canımcım yaa bakalım umarım güzel olurmhafif yapacam oldukça makyajı zaten, söz nişan daha farklı olur da bunda gözleri çıkarsam yeter sadece doğal da olayım yanii :18:
bogazlar dişler yavrum hırs ettım gırmedım hastaneye benım bogazlar sagolsun ayda 2-3 şişer doktorsa dıyor yılda 4 kere den fazla şişerse cok zararlı ben oyle dıyınce doktorda guldu ooo dıyor 20 kere falan oluyorooo lımonatayıda kaptık tamam canım içerim senın yerınede içerim niloşşşş
Dikkat et kuzumm soğuk soğuk içme kızımm limonata falan yasak sana
nasılsınızz kızlaar :) Neler yapıyosunuuuuzz :)
Niloşş bakıyorum planlar yapılmış hemşooom :) bende kendimce planlar kuruyorum inşallah bir gün gerçekleştireceğim :) :)
Deryaa memleketime mi geliyosun kıızzz :)
Yaptım hemşom ama daha babamın haberi yok ben kendi kendime gelin güvey oluyorum işteBakalım inşallah izin kopartırımda bir hafta sonum güzel geçer bari
ayy kulaklarım çınladıııgeldim kuzum geldim, günlerdir alışveriş hazırlık derken uğrayamaz oldum buralara, özledim sizleri Allah izin verirse cumartesi izmir yolcusuyum sizin tanışma-söz-nişan tekrar gündeme oturmuş çok sevindim canım, bu kez kazasız belasız kavgasız gürültüsüz mutlu sona kavuşursunuz inşallah
Sana ne giysen yakışır yawrum, en güzeli zaten doğal makyaj az ve öz olsun yeter
Yaptım hemşom ama daha babamın haberi yok ben kendi kendime gelin güvey oluyorum işteBakalım inşallah izin kopartırımda bir hafta sonum güzel geçer bari
İnşallah kızz :) Bol şanslar sana :)
kızz dua edıyom sana gdersın inşallah izini koparırsın hemen karamsar olma kızzz
Sağol yawrummmm inşallah
Et wallahi canım duaya ihtiyacım var, annem destekliyor ama iş babada bitiyor. bide yalnız gitmicem en yakın arkadaşım gelicek, bide ayarlayabilirse benimkinin en yakın arkadaşı 3 kişi gidicez tabi babamın bu 3. kişiyi bilmicek
Nilüüüü ne sevindm kız seni görüncee..nerelerdesinnn.. ayy ne güzell sonunda kavuşuyosunuzzz olleyyy..
İnşallah Nilücüm çok sağoll
kızz toplama cumbur cemaat mılletı tek kalın azcık gezı tozun
ben de seni gördüğüme sevindim yavru kuşinşallah canım yaa, tam 115 gün sonra kavuşmuş olcaz çok özledim öyle böyle değil, çok heyecanlıyım bu arada zaferin de hasta olmuş tanışma arefesinde geçmiş olsun, çarçabuk iyileşir umarım
niloş sende de mehtap heyecanları sarmış anlaşılan, bi aksilik olmaz inşallah
derya'cım lazer epilasyona başlamışsın sanırım, hayırlı olsun, bitince miss miss ne güzel
Yawrum tek gidersem şimdi izin vermeyebilirler bu alıştırma :)))
Evet Nilücümmm ama kesin bişey yok bakalım hayırlısı artık:))
Nasılsın yawrum
kesinleşir inşallah canımben çok iyiyim, valiz hazırlığına başladım daha 4 gün var ama sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?