Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu günler çok sıkıntılı geçiyor ya 3 gündür zaman durdu resmen :s ben şuan evimdeyim o usta birliğindeyken üni de oluyorum ordan da yanıma gelecekti ama şimdi sesini bile duyamıyorum (
Tatlım iyi geceler ben 93/1 yareniyim yazdıklarını okudum benim askerimde ankarada askerlik yapıyor seninki ankarada nerde yapıyor yardımcı olabilirsem sevinirim.

bu günler çok sıkıntılı geçiyor ya 3 gündür zaman durdu resmen :s ben şuan evimdeyim o usta birliğindeyken üni de oluyorum ordan da yanıma gelecekti ama şimdi sesini bile duyamıyorum (

İyi düşün iyi olsun
Peki ailesiyle iletişim içinde misin..

Bi ailesini arayıp sorsan..

ankara mamak mebste canım ya
Ya benimki yenikentte tatlım telaş yapma daha yeni olduğu için fırsat bulamamıştır benimkide acemiliğinde 4 gün arayamamıştı ankösörlüler bozulmuştu sonradan haber vermişti büyük ihtimal öyledir canım hastaymış sanırım geçmiş olsun revirleri var aklın kalmasın bakarlar sıkma canını sabret arar mutlaka fırsat bulunca.

inşallah arar ya çekilmiyor yoksa bu kadar koyacağını hiç düşünmemiştim

inşallah arar ya çekilmiyor yoksa bu kadar koyacağını hiç düşünmemiştim
İnşallah tatlım ilk zamanlar çok zor geçer canım acın daha yeni zamanla herşey dahada iyi oluyor arada duygusallaşsanda zaman herşeyin ılacı oluyor bizim 6.5 ay oldu 8 ayımız kaldı mecburuz sabretmeye yılmamaya.Sende endişelenmekte haklısın canım ama fırsat bulursa ilk seni arıyacaktır emin olki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…