Begüşle zeynebinde mi ankaradaydı ya :44:iyi geceler canımmm
Tatlım iyi geceler ben 93/1 yareniyim yazdıklarını okudum benim askerimde ankarada askerlik yapıyor seninki ankarada nerde yapıyor yardımcı olabilirsem sevinirim.bu günler çok sıkıntılı geçiyor ya 3 gündür zaman durdu resmen :s ben şuan evimdeyim o usta birliğindeyken üni de oluyorum ordan da yanıma gelecekti ama şimdi sesini bile duyamıyorum(
bu günler çok sıkıntılı geçiyor ya 3 gündür zaman durdu resmen :s ben şuan evimdeyim o usta birliğindeyken üni de oluyorum ordan da yanıma gelecekti ama şimdi sesini bile duyamıyorum(
Tatlım iyi geceler ben 93/1 yareniyim yazdıklarını okudum benim askerimde ankarada askerlik yapıyor seninki ankarada nerde yapıyor yardımcı olabilirsem sevinirim.
Ben, begüm, esin,ezgi birde 92/4 gizem var ankarada askeri olan onun haricinde varsa bilmiyorum digerlerini edacımBegüşle zeynebinde mi ankaradaydı ya :44:iyi geceler canımmm
İyi düşün iyi olsun
Peki ailesiyle iletişim içinde misin..
Bi ailesini arayıp sorsan..
Ya benimki yenikentte tatlım telaş yapma daha yeni olduğu için fırsat bulamamıştır benimkide acemiliğinde 4 gün arayamamıştı ankösörlüler bozulmuştu sonradan haber vermişti büyük ihtimal öyledir canım hastaymış sanırım geçmiş olsun revirleri var aklın kalmasın bakarlar sıkma canını sabret arar mutlaka fırsat bulunca.ankara mamak mebste canım ya
Ya benimki yenikentte tatlım telaş yapma daha yeni olduğu için fırsat bulamamıştır benimkide acemiliğinde 4 gün arayamamıştı ankösörlüler bozulmuştu sonradan haber vermişti büyük ihtimal öyledir canım hastaymış sanırım geçmiş olsun revirleri var aklın kalmasın bakarlar sıkma canını sabret arar mutlaka fırsat bulunca.
yok değilim bizim ilişkimiz 5 6 aylık henüz daha üni okuduğum için herşeyi planlayarak ilerliyoruz 1.sınıfım bitti daha 3 senem daha ona göre aileleri devreye sokacaktık(
İnşallah tatlım ilk zamanlar çok zor geçer canım acın daha yeni zamanla herşey dahada iyi oluyor arada duygusallaşsanda zaman herşeyin ılacı oluyor bizim 6.5 ay oldu 8 ayımız kaldı mecburuz sabretmeye yılmamaya.Sende endişelenmekte haklısın canım ama fırsat bulursa ilk seni arıyacaktır emin olki.inşallah arar ya çekilmiyor yoksa bu kadar koyacağını hiç düşünmemiştim
Bak seleninkide ankaradaymış..
Olmadı tatlım ya benimki yenikentte diger kızlarınkinide hatırlamıyorum ankara ama neresiydi bilmiyorum.Geçmişimi okusak ne yapsak.Bak seleninkide ankaradaymış..
Olmadı tatlım ya benimki yenikentte diger kızlarınkinide hatırlamıyorum ankara ama neresiydi bilmiyorum.Geçmişimi okusak ne yapsak.
Ne demek tatlım herzaman kader arkadaşıyız şurda.Sende inşallah en kısa zamanda askerinden haber alırsın bir nebzede olsa için rahatlar.sağolun arkadaşlar düşünmeniz moral vermeniz bile yeter
Ne demek tatlım herzaman kader arkadaşıyız şurda.Sende inşallah en kısa zamanda askerinden haber alırsın bir nebzede olsa için rahatlar.
inşallah canım sağlıklı olsun da gerisi teferruat
Öyle tatlım en önemlisi sağlıklı olmaları.
Ben çıkıyorum iyi geceler tatlım kendine dikkat et yarın güzel haberler verirsin inşallah görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?