Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Deryacımm gittinmi memleketimee :))

yarın sabah ınşallah canım metro nonstop la abbas yolcuuu

zaman zaman çok ağrıyo kist falan filan yok doktor kontrollerime giderim hiç aksatmam ama bizde genetik böyle ölüyoruz ağrıdan

hahaha o genetik bızdede var cocuk doğurmadan gecmıyor ablamların annemin ole gecmış anca

biraz hafifledi ama terlemeyle birlikte resmen kendimden geçiyorum ya ...ben doğuramıcam ben onu bekliyorum askerden o da çocuk doğurup bu fedakarlığı yapsın bana

hahaha oda doguramıyacana gore sız kaldınız bebeksız uvvvv fena bahene

Selam kızlar, regl ağrısından gebermezsem iyi yani o derece ağrıyo döktüğüm ter de yanında piyango bu sıcakta çok fenayımmm

zaman zaman çok ağrıyo kist falan filan yok doktor kontrollerime giderim hiç aksatmam ama bizde genetik böyle ölüyoruz ağrıdan

Geçmiş olsun Begüşşş..ben de hep majezik içerim ama tamamını kesmez ağrılarımn baya şiddetli oluyor ve bikaç gün içinde olacamm :18:

yok valla benm annem kaç yaşnda geçen hastanelik oldu ağrıdan genetik bizde..
Gene bana kaldı bizimkinde hiç çocuksuz kalcak göz yok evlenince hemen olsun dio bende sen çok akıllısın diorum

Geçmiş olsun Begüşşş..ben de hep majezik içerim ama tamamını kesmez ağrılarımn baya şiddetli oluyor ve bikaç gün içinde olacamm :18:

Sağol hiloşum ya benimde kesmedi biraz rahatladım karnım fena halde şişti bide terliyorum çok bunalım oldum bugün

Sizde ne var ne yok gelişmeler ?

Sağol hiloşum ya benimde kesmedi biraz rahatladım karnım fena halde şişti bide terliyorum çok bunalım oldum bugün

Sizde ne var ne yok gelişmeler ?

Ütü koy ütü karnına ohh çok iyi oluyor havluya sarıp koy bencee..hadi bakalım geçip gitsinn..

Valla ne gelişsin ben işteyim bir şey bakamıyorum şu an akşam gelişcek inşallahh..
beyefendi alışverişini yapıyor 2 gündür rahatçaaa
bir de eve gelince ortam azcık gergin ama idare ediyoruzz

Anladm cnmm o gerginlik onlar gelene kadar geçmez evde şimdi bide gittiklerinde knşmalar falan olur yorumlar

yok malesef (

yok valla benm annem kaç yaşnda geçen hastanelik oldu ağrıdan genetik bizde..
Gene bana kaldı Bizimkinde hiç çocuksuz kalcak göz yok evlenince hemen olsun dio bende sen çok akıllısın diorum

hahaha Bizimkıde oyleydı ama evlendıkten sonra benımle hemfikifr oldu meral etme beguşşş değişiyor erkekler kımı olumlu yonde kımı olumsuz mevlam hayırlı guzel eylesın inşallah

ohhh damat bey rahat rahat takılıyo dımı hiloşş haksızlık kiii kız adliye tatildemıkı adliyeye falan cıkmıyon galıba bu aralar cıksan gunduzde biraz bakını verırdın
oyyy hiloş ne ütü ne havlu hiç birini koyamıyom ben mıde bulantısı yapıyor tek carem majezık benım

Hımm anladım yawrum geçmiş olsun ne diyim ozaman :))

Gözün aydın niloş çok sevindim süper olmuş baya bir rahat eder komutanıda iyi ise gelme keyfine.

Sağol Selenim inşallah öyledir zamanla görücez bakalım

yarın sabah ınşallah canım metro nonstop la abbas yolcuuu

Hadi bakalım iyi yolculuklar şimdiden deryacımm, metroyu ben sevmiyorum yaa (

Menü bellimi yawrumm ne yapıyosunuz damat tarafına

hımm anladım yawrum geçmiş olsun ne diyim ozaman :))

sağol selenim inşallah öyledir zamanla görücez bakalım

Hadi bakalım iyi yolculuklar şimdiden deryacımm, metroyu ben sevmiyorum yaa (

ayyy bende sevmıyorum ama ''nonstop'' unu sevıyorum canım 2 saat, 2 saat 15 dakıkada orada oluyor.

Aynen yaa o rahat takılıyorr valla..haksızlık tabi hadi ya çok iyi geliyor ama cidden ütüüü sıcak su torbasından korkuyorum da ben

He canım adli tatildeyiz şu ann çıkıyorum arada ama az çıkıyorumm pek bakınamıyorum evet..

hımmm tükkk be canım :-( :-(

Aynenn..

Sana geliyor misafirler yawrumm azcık bişey yap
Defactodada var yawrum elbiseler orayada bak çok klasik değil ordakilerde ama bi bak yinede istersen

Yok yaparım zaten de menü benm belirleyeceğim bir şey değil, ben menüye uyarım
Bakacam her yere bir çıkayım daaa..

. . . eveettt işlerimi toparladımmm . . . iş yerımden izinimide kopardımmm . . . yolcudur abbas baglasan durmazz . . . Allah' ım hayırlı eyle Rabbım cumlemıze yardım et . . .

. . . eveettt işlerimi toparladımmm . . . iş yerımden izinimide kopardımmm . . . yolcudur abbas baglasan durmazz . . . Allah' ım hayırlı eyle Rabbım cumlemıze yardım et . . .

Aminnn yawrumm bende izni kopartınca ağzım kulaklarıma vararak dolaşçam heryerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…