Günaydınnn niloşş
bayanlar acaba biliomusunuz askerlık dusecekmı
benim kısa dönem ama yeni gitti daha 8 gün oldu(
Hiloşumm napıyorsun kuzucum, az kaldı büyük güne varmı heycann :18:
Ay olmaz mı yaaaevde konusu açılıyor bazen abim de babam da gergin birazz huzurluca atlatalım da bi' inşallahh
evet ankaradaymış ama tutmuyor ki birlikler falan puff
Askerimle dün konuştuğumuzda söylemişti sizlerle paylaşmamışım hemencik söliyimm
Benimki sivilde matba, reklam,tabela işleriyle uğraşıyor usta birliğindede çizim falan bildiği için matbaada görev yapıcakmış sabah 8 akşam 5 mesaimiz başladı yaniBenimkiyle birlikte 1 asker daha varmış birde komutan, anlattığı kadarıyla rahatmış inşallah öyledir sevindirik oldummm herşey yavaş yavaş düzene girmeye başlıyor galba
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...ari-yareni-cani-canani-bulunanlar-buyrun.html
Şuraya bi bak istersen cnm. Belki ulaşmışsındır ama yine yardımcı olabilir diye düşündüm.
teşekkür ederim yazdım oraya da umarım olumlu olur
selam kızlar, regl ağrısından gebermezsem iyi yani o derece ağrıyo döktüğüm ter de yanında piyango bu sıcakta çok fenayımmm
hemen bı majezik iç canım jet gıbı kesıyor agrıyı adetını falanda kesmıyor agrını kesıyor sadece cok guzel bı hap hemen at
içmezmiyim cnm ya bu sefer ki çok fena ayy bu ağrıları çektikçe nasıl doğurcaz diyorum çok korkuyorum
İçmezmiyim cnm ya bu sefer ki çok fena ayy bu ağrıları çektikçe nasıl doğurcaz diyorum çok korkuyorum
Deryacımm gittinmi memleketimee :))içtigin haldemı bu kadar kotusun yıne canım uvvv aynen benimde gelecektekı tek endişem o zaten canım
Aaa ne güzelll..rahattır rahattır inşallah tatlım oh yüreğine su serpilmiştir bir güzel sevindm yavrum ya
begüşümm bukadar ağrı normal değildir bebişim yaa, bittikten sonra bir doktora falan görün bence allah korusun bişey falan çıkmasın yawrum, ben aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum
Gözün aydın niloş çok sevindim süper olmuş baya bir rahat eder komutanıda iyi ise gelme keyfine.Askerimle dün konuştuğumuzda söylemişti sizlerle paylaşmamışım hemencik söliyimm
Benimki sivilde matba, reklam,tabela işleriyle uğraşıyor usta birliğindede çizim falan bildiği için matbaada görev yapıcakmış sabah 8 akşam 5 mesaimiz başladı yaniBenimkiyle birlikte 1 asker daha varmış birde komutan, anlattığı kadarıyla rahatmış inşallah öyledir sevindirik oldummm herşey yavaş yavaş düzene girmeye başlıyor galba
Geçmiş olsun begüş ayakta durma uzan birde şekerli su iç serum etkisi ediyor oda rahatlatıyor bende çok sancılı geçiriyorum çünkü bana iyi geliyor.:26:Selam kızlar, regl ağrısından gebermezsem iyi yani o derece ağrıyo döktüğüm ter de yanında piyango bu sıcakta çok fenayımmm
Slm tatlım naptın askerinden varmı bir haber.teşekkür ederim yazdım oraya da umarım olumlu olur
içtigin haldemı bu kadar kotusun yıne canım uvvv aynen benimde gelecektekı tek endişem o zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?