Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Askerimle dün konuştuğumuzda söylemişti sizlerle paylaşmamışım hemencik söliyimm
Benimki sivilde matba, reklam,tabela işleriyle uğraşıyor usta birliğindede çizim falan bildiği için matbaada görev yapıcakmış sabah 8 akşam 5 mesaimiz başladı yani Benimkiyle birlikte 1 asker daha varmış birde komutan, anlattığı kadarıyla rahatmış inşallah öyledir sevindirik oldummm herşey yavaş yavaş düzene girmeye başlıyor galba

Aaa ne güzelll..rahattır rahattır inşallah tatlım oh yüreğine su serpilmiştir bir güzel sevindm yavrum ya

Selam kızlar, regl ağrısından gebermezsem iyi yani o derece ağrıyo döktüğüm ter de yanında piyango bu sıcakta çok fenayımmm

selam kızlar, regl ağrısından gebermezsem iyi yani o derece ağrıyo döktüğüm ter de yanında piyango bu sıcakta çok fenayımmm

hemen bı majezik iç canım jet gıbı kesıyor agrıyı adetını falanda kesmıyor agrını kesıyor sadece cok guzel bı hap hemen at

hemen bı majezik iç canım jet gıbı kesıyor agrıyı adetını falanda kesmıyor agrını kesıyor sadece cok guzel bı hap hemen at

İçmezmiyim cnm ya bu sefer ki çok fena ayy bu ağrıları çektikçe nasıl doğurcaz diyorum çok korkuyorum

İçmezmiyim cnm ya bu sefer ki çok fena ayy bu ağrıları çektikçe nasıl doğurcaz diyorum çok korkuyorum

begüşümm bukadar ağrı normal değildir bebişim yaa, bittikten sonra bir doktora falan görün bence allah korusun bişey falan çıkmasın yawrum, ben aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum

begüşümm bukadar ağrı normal değildir bebişim yaa, bittikten sonra bir doktora falan görün bence allah korusun bişey falan çıkmasın yawrum, ben aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum

zaman zaman çok ağrıyo kist falan filan yok doktor kontrollerime giderim hiç aksatmam ama bizde genetik böyle ölüyoruz ağrıdan

Gözün aydın niloş çok sevindim süper olmuş baya bir rahat eder komutanıda iyi ise gelme keyfine.
Selam kızlar, regl ağrısından gebermezsem iyi yani o derece ağrıyo döktüğüm ter de yanında piyango bu sıcakta çok fenayımmm
Geçmiş olsun begüş ayakta durma uzan birde şekerli su iç serum etkisi ediyor oda rahatlatıyor bende çok sancılı geçiriyorum çünkü bana iyi geliyor.:26:
teşekkür ederim yazdım oraya da umarım olumlu olur
Slm tatlım naptın askerinden varmı bir haber.

içtigin haldemı bu kadar kotusun yıne canım uvvv aynen benimde gelecektekı tek endişem o zaten canım

biraz hafifledi ama terlemeyle birlikte resmen kendimden geçiyorum ya ...ben doğuramıcam ben onu bekliyorum askerden o da çocuk doğurup bu fedakarlığı yapsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…